Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Arcana
Autor : biatch92 - 2012-07-29
Citita de 4316 ori - Nota 7.17 (23 voturi)
Eu si draga mea,Oana aka suntbi77 ne-am gandit sa facem un experiment,sa colaboram si sa creem impreuna o noua povestioara mai...speciala(veti vedea ce vreau sa spun).Sper sa va placa.Here we go.

Din perspectiva Roxanei

Am ridicat mana sa opresc ceasul care suna. Cele doua emisfere ale creierului mi s-au frecat dureros una de alta: “Taci in pula…” Geamul de la camera era deschis si prin el intra o racoare placuta. M-am intors gemand de placere pe cealalta parte si… “Bum! Bum! Bum!”

- Somnoroas-o! Te-ai treziiiiit?
- Ce vr….

Pana sa apuc sa termin fraza usa s-a izbit violent de perete si Oana, sora-mea, a intrat in camera cu un ranjet cretin pe toata fata.

- Uiiiiiiiiii!, a spus si mi-a smuls cersaful de pe mine. Rise and shiiiiine!
- Iesi afaraaa!
- Nu, nu!
- Iesi afff…, incercam eu sa ingaim in timp ce prindeam muste prin aer incercand sa recuperez cearsaful.

Pana la urma l-a lasat sa cada pe dusumea si, asezata pe marginea patului, cu barba in palme, a scos prima chestie inteligenta pe ziua aia:

- Ce camera de cacat ai…

Avea dreptate.

Asa imi incepeam zilele de obicei: cu jumatati de fraza, cu nervi, cu ciuda, cu scrasnete. Cu ochi injectati de nesomn, cu frustrare. Lucram noaptea pana foarte tarziu. Faceam design de site-uri pentru tot felul de clienti. Acolo, in internet, era lumea mea. Nu in cea plina de creaturi infecte, ca sora-mea. Acolo eram stapana. Intre numere si simboluri. Abia reusisem sa termin liceul, picand de doua ori la bac. Cu exceptia matematicii si a fizicii, unde avusesem doar 10 pe linie de cand ma stiu, fusesem si ramasesem o subdezvoltata. Batranii incercasera sa ma convinga sa dau la vreo facultate. Pula de taica-meu imi daduse si ultimatum:

- Ori la facultate, ori ai zburat de aici!!!
- Whatever…, si i-am trantit usa in nas.

Sora-mea?! Coronite si alte pizde din astea in fiecare an. Facultate, in anul 2 deja. Se dadea marea desteapta si acolo si acasa, babacii aratandu-mi-o de fiecare data cu degetul: “Vezi? Ia exemplu!”

Ma inchideam in camera care vibra cenusiu-albastrui de la ecranul vesnic aprins al monitorului si, cu punga de chipsuri si sticla de Dr. Pepper langa mine, incepeam sa creez… Sa dau nastere la lucruri de care ai mei nu aveau nici cea mai mica idee:

“class x6report extends androX6 {
function x6main() {….”

Mmmmhhh, vedeam cum lucrurile prind forma sub degetele mele, cum prind viata. Se misca asa cum vreau EU, fac ce le spun EU sa faca, arata cum vreau EU sa arate. Eram Zeita, eram atotputernica, eram… Ahhhhhhhh! Imi puneam castile pe urechi si lasam sa intre in mine sunetul. Ca un abur ruginit, asurzitor… La un moment dat nu mai realizam unde sunt. Vedeam si auzeam alte lumi, alte fapturi. Eu eram una dintre ele: perfecta, stralucitoare. Pana cand imi cadea pe tastatura prima raza de soare… Si ma trezeam! Ciudat, nu? Ma taram in pat sa ma trezesc, nu sa adorm. Dormisem pana atunci. Si stateam treaza pana cand… “Bum! Bum! Bum!”

- Somnoroas-o! Te-ai…

Si de la capat.

Cum aratam in lumea reala? 1.80, cu parul tuns scurt, vopsit verde. Original: saten-rosiatic. Ochi albastri. Piercing in nas si buza. Fara cercei - aia-s pentru curve, inclusa sora-mea. Dupa opinia umanoizilor, eram obeza. Aveam vreo 4 prieteni. Din aceeasi breasla. Intalniti pe Net. Ai mei nici sa nu auda de ei. In afara liniilor de cod, mai aveam o singura dependenta: mancarea. Ma imbracam aproape numai in negru si purtam casti pana si in buda. In rest, potopul.

Ramaneam singura pana spre seara. Babalacii isi futeau viata la servici, iar sora-mea la faculta. Seara, se adunau toti in sufragerie si boceau ce viata de mizerie au. Uitandu-ma la ei nu puteam sa nu le dau dreptate.

Sora-mea era exemplul in familie. Avea prieteni jumatate de planeta. Toti erau, evident, bineveniti la noi in casa. Ai mei au fost odata si s-a lasat rau. Rau. Ii placea sa rada si sa faca plaja. Avea un corp cu forme, dar no way ca mine. Dormea noaptea dusa si continua sa fie sef de promotie. Cat am fost mici ne-am inteles bine. Chiar eram prietene. Cu cat inaintam insa in varsta… rau. Rau. Mi-era frica de ea. Nu stiu de ce. Visam sa o stapanesc, pe ea si toata cireada ei de prieteni, asa cum stapaneam liniile de cod. Sa-I bag pe toti in lumea cenusiu-albastruie in care traiam. Sa vada ce inseamna sa fii God!

Din perspectiva Oanei

Uuuuuuhhhhh,imi placea sa o stresez pe ciudata de sora-mea,Roxana.In fiecare dimineata cand o trezeam cu bataile in usa camerei ei si cu tipetele mele,simteam o satisfactie de nedescris.
-Te-ai treziiiiiiit!Good morning sun!Rise and shine!tipam cu o voce pitigaiata,care stiam ca o scoate din sarite.
-IESIIIIIIIII!
-Nu,nu,nu,nu,nu!Hai trezirea!Stai toata noaptea in fata monitorului,iar apoi ai pretentia sa te las sa lenevesti toata ziulica?Nu prea cred,draguta!Nu cred ca locuiesc singura in casa asta,ca sa ma ocup tot singura de ea!Fa bine si misca-ti fundul ala…din pat!Uita-te si tu ce camera de cacat ai!Tie chiar nu iti pasa deloc?
-De ce mi-ar pasa?Chiar crezi ca toata lumea trebuie sa fie Miss Perfect la fel ca tine?Hai,sterge-o-n pula mea de aici,pana nu te bat de iti cade toata vopseaua aia care o ai in par!Lasa-ma dracu sa dorm!
Asta se intampla in fiecare dimineata,iar pe mine ma amuza teribil,pe cand pe ea o scotea din minti.
Sora-mea era genul de fata careia nu ii pasa de nimic,nici macar de modul in care arata.Chiar daca eram surori nu ne asemanam deloc,cel putin nu acum.Atunci cand eram mici faceam totul impreuna,ne placeau aceleasi lucruri,insa dupa ce am mai crescut nu ne-am mai inteles deloc,devenind la fel de diferite ca si apa cu focul.In liceu Roxana s-a bagat intr-un grup de emo,gotici,dracu stie ce erau si de atunci nu m-am mai putut intelege cu ea.Incepusem chiar sa nu o mai suport datorita faptului ca era asa de retrasa,inchisa in ea,rece,nepasatoare,pe cand eu eram sociabila,deschisa,vorbareata.Era frumusica,doar era sora-mea,iar eu nu eram de lasat,insa era grasa,pentru ca ii placea mancarea in asa hal incat manca din jumate in jumate de ora,doar pentru a se simti plina ochi,iar intre mese mai rontaia si alte prostii ca cipsuri si toate cele.De asemenea,nu purta altceva in afara de vechea ei carpa pe care o considera tricou si o pereche de pantaloni lungi,care stateau oricum largi pe ea.In schimb mie imi placea sa ma aranjez,sa imi ingrijesc parul negru pana la jumatatea spatelui,sa imi pun in evidenta ochii verzi si mari si formele,care placeau tuturor.
-Uite,Roxy,fata mea,asa trebuie sa fi!Ia si tu macar odata in viata ta,exemplu de la Oana!Fa si tu o facultate,ca si as...



    Login