Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Angajata de la Carrefour
Autor : ra_ul - 2018-08-03
Citita de 15378 ori - Nota 7.09 (91 voturi)
S-a deschis de vreo doi ani o franciză Carrefour aproape de unde stau. Asta mă scutește să merg la alt supermarket pentru apă, vin, sucuri. Aveau în primul an Cidru Șampanizat (băutură asemănătoare cu șampania făcută din mere) și eram client fidel la el deoarece Vara pe căldură, merg băuturile slab alcoolizate.
Mergând relativ des la magazin nu am putut să nu o remarc pe Anatolia, cum scria pe ecuson. De medie statură, 30 de ani, păr șaten, forme apetisante dar fără a întoarce capu trecătorilor pe stradă. Avea și niște buze apetisante și pistrui delicioși pe nas.
Ne salutam reciproc când intram în magazin și la început am crezut că e doar obligație, dar de multe ori când aranja marfa pe raft sau era prin spate îmi surprindea privirea și mă saluta. Am început să o urmăresc mai atent, când punea marfa pe rândul de jos încercând să văd ce lenjerie poartă, chiar și numai marginea de sus, dar pantalonii uniformei aveau turul înalt și nu lăsau nimic la vedere, doar după formă mi-am dat seama că nu erau tanga. De câteva ori ne-am întâlnit când ieșea de la lucru dar era însoțită de șeful ei, asta nu o împiedica să îmi surâdă și să-mi răspundă la salut!
Am devenit un pic mai apropiați în ziua în care era să cadă de pe taburete. Era pe taburetele de la magazin cu brațul plin de pungi cu paste făinoase și trebuia să le aranjeze pe raft. Eu ca de obicei cu ochii pe fundul ei. Cum se tot întindea pentru a nu lăsa loc liber în raft se mișcă taburetele și se dezechilibrează, nu am apucat să cumpăr încă nimic așa că am făcut pe prințul salvator, am prins-o în brațe (făcând mai mult pe zidul de care te sprijini, decât pe acrobatul agil)! Una dintre mâini era în dreptul stomacului alte mai obraznică pe sânul stâng.
Simțeam moliciunea dulce a sânului și am întârziat un pic până i-am dat drumul. Roșie la față mi-a mulțumit și s-a depărtat în grabă. Am făcut cumpărăturile și înainte de a ieși cum eram singuri i-am cerut voie să o sun și la răspunsul ei afirmativ am notat numărul.
Avea Whatssapp așa că am început cu întrebări simple, salutări dimineața și seara sau în pauza de masă când răspundea la mesaje. A durat un pic până i-am cerut să mergem la film.
A acceptat și am ales împreună un film ușor, o comedie romantică, dar nu am reținut mult din el, eram concentrat să iau în același timp cu ea din cutia de floricele pentru a o atinge. A început și ea să întârzie cu mâna în cutie, lăsându-mă să o ating pe exteriorul mâinii fine. Și genunchii ni se atingeau, eu având pantaloni treisfert, ea o rochiță ușoară de vară. Am prins curaj și am început să o mângâi ușor pe picior. Pieptul a început să i se ridice repede și ne-am privit pe întuneric, când la o scenă cu mai multă lumină am văzut că își umezește buzele am sărutat-o ușor, abia atingându-i buzele, erau dulci de la suc și mă simțeam minunat. Am luat-o de mână și cum stăteam în unul din lateralele sălii (din patru locuri erau ocupate doar două, ale noastre) i-am cerut să se așeze pe genunchii mei.
Fiind un "Multicine" cu vreo 15 săli, în sala noastră erau numai vreo 8 spectatori care erau mai în centru și pe rândurile de jos, așa că nu m-am oprit din a mângâia acel corp finuț care îmi răspundea la fiecare atingere.
Cu gura eram pe sânul drept dând rotocoale sfârcului, iar mâna dreaptă urca pe picior în sus și în jos. Zgâriam ușor doar cu unghiile provocându-i fiori și să-și petreacă brațul după gâtul meu strângând mai tare când din "întâmplare" exteriorul degetelor atingeau marginea lenjeriei de dantelă. Simțind că își depărtează picioarele, am rotit mâna și am prins toată imtimitatea ei în timp ce ne topeam într-un sărut năucitor. Mâna masa fără oprire peste lenjerie locul cald și ușor umed iar lenjeria a trebuit să facă loc degetului mijlociu care știa drumul lui. Gâlfâia și se încorda până ce liniștea orgasmului i-a readus zâmbetul ei fermecător care mă fascina.
Când ne-am oprit mi-a spus zâmbind, "am înebunit, merg până la baie"! S-a ridicat iar când am prins-o de mână și m-am ridicat, a întors capul zâmbind.
Pe coridorul dintre săli nu era nimeni doar la capăt cei de la bilete butonau de zor pe telefoane de putea trece pe lângă ei și Arnold cu un Hummer fără să ridice capul.
Toaletele erau față în față (femei, bărbați) dar am intrat amândoi la femei. În sală simțeam că nu mai am mult și ejaculez, dar plimbarea și emoția că ne va întreba cineva de ce intrăm amândoi în același loc, mi-a mai redus din presiune. Am intrat în cabină și după un sărut pasional, i-am tras de rochie în sus, lăsând-o doar în lenjerie. I-am eliberat sânii micuți dar rotunzi și fermi, apoi am început s...



    Login