Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmintiri 6. Adriana-1.
Autor : rolaci - 2020-03-20
Citita de 11183 ori - Nota 8.46 (83 voturi)

Amintiri 6. Adriana 1.
Peste doi ani institutul s-a reorganizat, fiecare specialitate urmând să formeze facultate separată. Noi am fost mutați într-o garnizoană cochetă din Oltenia. Primul an după mutare a fost de groază din punctul de vedere al serviciului. Am preluat cazarma aproape în stadiu de șantier. A fost mult de lucru până am reușit să punem la punct toate problemele, în așa fel ca învățământul să se desfășoare ca lumea. Cel mai mult de lucru a fost cu sălile de specialitate. Erau la modă panourile demonstrative electrice și electronice,foarte intuitive de altfel. Cum eu, la nivel de hoby, încă din copilărie mă ocupam de electronică, bineînțeles că mi-a fost intens exploatate veleitățile de către comanda institutului! Începând din acel an, pe lângă limba rusă, s-a introdus și învățarea limbii engleze, mai ales ca urmare a vizitei “tovarășului” în Anglia. La cererea comndantului m-am apucat să proiectez și să realizez o sală “fonică” care să ajute la învățarea eficientă a limbilor străine. Mergea greu! Greutatea consta mai ales în lipsa compnentelor necesare! Aveam nevoie de căști, casetofoane, magnetofon, sisteme de comutare...și câte și mai câte! Cu chiu cu vai am reușit să încropesc consola centrală pentru profesor și un post de învățare cu două locuri, mai mult din subansamble aduse de acasă. Am prezentat șefilor ce am putut concepe și le-am prezentat și o listă de materile pentru realizarea întregii săli. Concepția, realizarea i-a încântat...nu și suma necesară utilării unei săli complete. Așa că erau pe cale să renunțe la proiect, spre mâhnirea mea și a profesoarei de limba engleză, cu care am colaborat până atunci.
Profa de engleză era o femeie cam de 33 de ani, roșcată, subțirică. Era măritată, avea doi băieți. Era tipul de om hotărât, care știe ce vrea de la viață. Și acum, privind la fața mea supărată, a zis:
-Nu ne dăm bătuți! Eu am un unchi la minister, colonel pe la direcția financiară! El m-a ajutat și cu postul de la voi. Poate reușesc să-l fac să ne dirijeze ceva fonduri!
Eram cam sceptic, cunoscând bine cum merg treburile în armie, mai ales la nivel ministerial. M-am înșelat! Peste vre-o trei săptămâni mă cheamă comandantul la birou. În anticameră deja aștepta și Adriana, profa de engleză.
-Și pe tine te-a chemat? Oare de ce?
-Bănuiesc...dar stai să vedem ce ve zice! Am vorbit cu pila de la București...a zis că a găsit o rezolvare.
Am fost chemați în birou amândoi. Comandantul se uita radios la noi:
-Tovarăși, s-a rezolvat problema laboratorului fonic! M-au sunat de la minister, trebuie să trimit delegați la întreprinderea Electronica cu planul și concepția sălii fonice! Ei vor produce și livra tot ce e necesar. Vă trimit pe amândoi să le explicați proiectul. Am dat deja telefon la hotelul militar de pe Haiducului, așa că aveți cazarea asigurată! Mâine la drum!
Vestea a fost bună, eram bucuroși! Am hotărât să mergem cu mașinuța mea, un Mercedes de carton...adică un Trabant. A doua zi dimineață devereme am pornit și pe autostrada Pitești-București repede am ajuns. Prima problemă a apărut la cazare: recepționerul se uită în registru și ne înmânează o singură cheie!
-Suntem doi...cealaltă cameră?
-S-a cerut cazare pentru Coman Vasile si Popa Adrian-uitați, scrie aici în registru.
-S-a notat greșit...Adrian în loc de Adriana!
-Nu am ce face, căminul e plin! Văd că nu s-a precizat “două” camere.
Ne-am uitat amuzați unul la celălalt cu Adriana: dormim împreună? Am luat cheia și am primit promisiunea că dacă se eliberează o cameră ne rezolvă. Am urcat bagajele și am plecat repede către întreprindere.
Acolo ne-a primit un inginer foarte simpatic, i-am prezentat planurile, ne-a linștit că știe despre ce e vorba, nu de mult au terminat echipament asemănător pentru o facultate, este în teste.
-Vă rog să veniți în următoarele zile să vă învățați cu manevrarea echipamentului. Între timp eu dau în execuție echipamentele pentru sala Dvs. Pînă să vă obișnuiți cu ele va fi gata și cel pentru sala de la școala de ofițeri.
Am mai stabilit câteva probleme și cu ”larevedere pe mâine” ne-am despărțit. Am plecat cu Adriana în oraș să mâncăm ceva. O masă plăcută la RMB, după care bineînțeles preocupare provincialilor când ajungeau în București-adică bântuirea magazinelor. Numai înserarea și foamea ne-a făcut să părăsim această plăcută îndeletnicire. Am ales să mîncăm într-un mic restaurant aflat aproape de cămin. În acei ani în București numai în birturile ordinare nu era muzică. În localul ales era ambianța plăcută, muzică în surdină. Am comandat ceva de mâncare și o sticlă de vin să sărbătorim reușita. Povesteam bine dispuși despre cele văzute în drum, nici nu am observat când s-a terminat sticla de vin!
-Mai cerem una?
-Hai să mai bem...o să ne ajute să dormim mai bine!
Aproape că uitasem că vom dormi împreună. Adriana era o femeie frumoasă, dar genul care parcă nu te încurajează să o vânezi. Poate și statutul ei de femeie măritată, cu doi copii accentua această observație. Cert e că niciodată nu am privit-o ca pe o femeie ci ca pe o colegă bună. Dar acum, ușoara stare de euforie dată de paharele de vin băute și gândul că vom dormi în aceeași cameră m-au făcut să încep să o percep și altfel! Deși rațiunea dădea semnale-stai cuminte Vasile, e colega de serviciu, are familie, și tu ești familist...m-am trezit că o dezbrac din priviri: oare ce corp ascunde sub rochia lărguță de vară? Parcă asta nu ajungea, muzica a început să cânte un tangou cunoscut, și mai multe perechi s-au dus pe ringul de dans! Am văzut în privirea ei că ar dori, așa că am invitat-o la dans. Am încercat să mențin o distanță decentă între mine și ea în timpul dansului. Dar cum ne învăluia tot mai mult muzica plăcută și legănarea dansului am simțit cum Adriana se lipește tot mai tare de mine! După câțiva pași am ajuns să dansăm cu trupurile lipite! Acum mâinile ei sa aflau înlănțuite peste gâtul meu iar eu o țineam strâns cu o mână de mijloc și cu una de spate. Și-a lipit obrazul de obrazul meu, eu eram cu nasul în părul ei lung și îi simțeam aroma plăcută a trupului încins care emana un amestec minunat de parfum și piele arsă de soarele verii! Am simțit cum își plimbă ușor degetele peste ceafa mea, strângându-mă și mai tare de ea! Eram uluit cât de repede am trecut de la statutul de camaraderie colegială la această legănare înlănțuită! Nu mi-am lăsat gândurile să fugă prea departe-eram sigur că doar vraja acestui dans ne-a adus în starea asta și în momentul când muzica se va termina se va sfârși intimitatea! Aiurea! Muzica s-a oprit, dar noi încă continuam să ne balansăm mai departe, pe niște acorduri doar de noi auzite! Ne-au trebuit secunde bune să realizăm că suntem singurii care mai dansăm! Ne-am desprins încet din îmbrățișare. Abia atunci ni s-au întâlnit privirile. Aproape ca era mai îmbujorată decât zulufii ei roșcați! Fără să scoatem o vorbă ne-am întors la masa noastră. Eram amândoi tăcuți, dar nu era o tăcere stânjenitoare ci mai degrabă de contemplare, de reflecție interioară a clipelor trecute. Adriana a spart prima linștea:
-Ce putere are dansul! Am reușit să-ți spun...fără cuvinte... tot ce nu am reusit de o buna bucată de vreme!
Am rămas uluit! Ea venise la institut aproape de un an, lucram mai apropiat împreună de peste două luni, de când am început proiectul cu sala fonică. Eram orb? Oare cum nu am observat semnalele ei? Nici măcar în ultima lună, cănd eram toată ziua împreună? Vedeam câteodată în privirea ei un soi de admirație, dar credeam că este la adresa priceperii mele în ale electronicii și nicidecum a bărbatului! Probabil se vedea pe fața mea uluirea, că și-a pus palma pesre mâna mea:
-Te văd crispat. Te rog să nu crezi că mă ofer pe tavă ca o femeie ușoară! Dar pur și simplu în seara asta m-a luat valul și nu am rezistat să nu-ți dau de înțeles că însemni mai mult pentru mine decât un simplu coleg! Și nu de azi! Acum, că te văd așa uluit, îmi dau seama că probabil dorința mea e unisens! Știi ce? Pune te rog pe seama vinului cele întâmplate! Probabil m-am îmbătat! Sau nu...dar oricum acum vreau să mă îmbăt! Și-a turnat în pahar, l-a băut pe nerăsuflate și se pregătea să-și mai toarne unul! I-am luat sticla din mână:
-Nu ai vrea să mă lași și pe mine să zic ceva? Da, sunt uluit de tine! Ba nu! Sunt uluit de noi! Nu cred că doar cu un dans se nasc niște sentimente! Nu... nu cred că vin chiar așa pe neașteptate! Astea sunt sentimente reciproce care probabil s-au născut în timp! Poate am fost eu prea preocupat de proiect ca să-mi dau seama! Pe de altă parte cred că e o nebunie ce ni se întâmplă! Tu măritată, cu doi copii. Eu însurat, cu copil. Colegi de serviciu. Cred că e o rețetă complicată! Cum va funcționa? Habar nu am încă...dar știu sigur că pe ringul de dans nu te-a luat numai pe tine valul! Te țineam în brațe și simțeam cum năvălește peste mine dorința! Și dorințele noastre s-au împletit în pași de dans! Hai la cămin!
Am plecat în tăcere. Adriana s-a agățat de brațul meu, și-a lăsat capul pe umărul meu și astfel am mers până la cămin.
Ușa s-a închis cu un clack sec după noi. Am luat-o de umeri, am intors-o spre mine. Îi priveam ochii. Buzele s-au lipit singure intr-un sărut profund! După asta totul s-a accelerat! Hainele zburau de pe noi prin toată camera. Ne-am așezat...nuuu...ne-am prăvălit peste unul din cele două paturi și ne sărutam în continuare ca înecații! Adriana mi-a prins fața între palme, m-a îndepărtat un pic și mi-a șoptit:
-Te doresc! Te vreau în mine! M-a tras peste ea, și-a desfăcut picioarele și am pătruns-o dintr-o mișcare, brusc, până în fundul vaginului fierbinte și primitor! Ahhhhhhhhhhh! Un geamăt prelung a scăpat de pe buzele ei! Și-a înfipt degetele în umărul meu, mi-a cuprins mijlocul cu picioarele și m-a mușcat de buze! Mi-am tras pula din vagin până când am ajuns cu glandul între buzele vulvei și m-am împins puternic în ea. Iarăși a gemut puternic și s-a strâns de mine și cu mai multă putere! Am început să mă mișc înainte și înapoi cu mișcări largi, la fiecare retragere ieșind aproape de tot din pizda ei, urmată de o împingere puternică până în străfundul vaginului! După câteva împingeri a început să tremure, trupul i-a fost scuturat de convulsiile unui orgasm venit neașteptat de repede! Picioarele i-au scăpat de pe mijlocul meu, mâinile i-au alunecat de pe umerii mei, a rămas inertă sub mine! Doar în ochi jucau luminițe și pe față i s-a așternut un zâmbet. Am vrut să mă retrag din ea dar a clătinat din cap în semn că nu!
-Stai puțin să revin pe pământ!-mi-a șoptit. Am început să-i sărut buzele, apoi m-am ridicat un pic și am luat la rând sfârcurile mici ce tronau pe niște sâni aproape feciorelnici! A scăpat de pe buze un geamăt profund! Și-a tras genunchi în sus, și-a cabrat pântecul în sus. Am început s-o penetrez cu mișcări lungi, punctate la fiecare împingere cu câte o rotire în adâncul vaginului. Parcă a luat foc sub mine! S-a proptit bine în călcâie și îmi răspundea cu contre puternice. Am mărit ritmul, gemetele ei s-au întețit, le fiecare contact al pubisurilor scotea mici țipete. Vaginul ei mă strângea tot mai puternic. Simțeam că nu mai pot amâna mult! Am încercat să mă extrag din ea dar m-a strâns cu putere între gambe, și-a înfipt unghiile în spatele meu:
-În mine, te rog termină în mine! Am erupt în adâncul vaginului strâmt cu jeturi ce nu se mai terminau! Adriana termina odată cu mine, simțeam cum trupul fierbinte este cuprins de convulsii, gemetele s-au transformat într-un vaiet prelung! Puterea din brațe și picioare a fugit din mine cu fiecare val de spermă, m-am lăsat moale peste ea. Cu ușoare mișcări de bazin mi-a muls din pulă și ultimile picături. M-am întins pe lângă ea, s-a întors spre mine, mă săruta ușor pe buze. Am luat-o în brațe, apoi cred că ne-a prins somnul așa înlănțuiți.
M-au trezit primele raze de soare care începeau să lumineze camera mică. Adriana dormea cu spatele lipit de mine, cu un picior băgat printre ale mele. Am cuprins-o cu brațul și am lipit-o mai tare de mine și în căușul palmei am prins un sân. Nu s-a trezit, dar s-a mișcat un pic, lipindu-se mai tare de mine. Cu ea în brațe încercam să rememorez seara trecută. A fost ceva meașteptat, dar minunat din cale afară! Îi contemplam în tăcere formele. Avea un trup frumos! Pielea albă, specifică roșcatelor, punctată cu mici pistrui pe umăr, strălucea în razele de soare. Era subțirică, dar cu forme frumos unduite. Sănii nu erau mari, ba chiar mici, dar fermi și de o formă ușor țuguiați, numai buni de strâns în palmă! Și ce pântec primitor avea! Cu toate că născuse doi copii, avea vaginul strâmt, chiar foarte strâmt! Mi-am mutat palma de pe sân pe pizdă. Avea doar un smoc de păr roșcat deasupra buzelor. Am ridicat capul s-o văd mai bine! Între firele roșcate erau urmele uscate ale iubirii de azi noapte. Gândul la actul pătimaș de aseara a făcut să mi se scoale pula. Cum fesele ei erau lipite de mine pula și-a găsit loc în crăpătura dintre ele. Nu m-am mișcat, nu voiam s-o trezesc. Dar m-a simțit în somn, a mișcat un pic din fund lipindu-se și mai tare de mine. Mișcare a făcut ca să ajung cu pula mai adânc între fesele ei. Acum glandul îmi era între buzele vulvei! Am împins ușor și am simțit cum pula îmi este prinsă între buzele care parcă au început să sa umezească! M-am tras un pic în jos. Acum glandul puli era în dreptul intrării umede in pizdă. Am împins ușor din fund și am simțit cum alunec printre faldurile vaginului în adâncul ei! Am rămas nemișcat în ea, bucurându-mă de căldura umedă și strâmtă din pizdă. Adriana s-a mișcat în somn, trăgându-și un pic genunchii în sus și a mormăit ceva neinteligibil. Am împins pula mai adânc, avantajat de poziția și mai expusă. Eram în ea până la coaie deja! Am rămas așa, nemișcat. Era o senzație înnebunitor de minunatâ! Am stat cu pula înfiptă adânc în ea câteva minute bune. Apoi am început să mă mișc aproape imperceptibil în ea. S-a trezit, brusc s-a tras din mine, s-a ridicat în picioare și a fugit la baie.
-Era să fac pipi pe mine!-mi-a spus întorcându-se. Bună dimineața țeposule! Și ca să nu mă gândesc la barba de o zi, a adăugat: m-ai tras în țeapă cu noaptea în cap! Sau...ai rămas acolo de azi noapte? a spus râzând scurt. S-a dus la fereastră și a deschis-o lag. Aerul abia răcoros a dimineții a năvălit în cameră. Adriana era scăldată în razele soarelui matinal! Ce trup minunat avea! Fesele rotunde și sânii micuți se conturau minunat, cum stătea în contralumină. Părul roșcat parcă a luat foc , ca o aură ce-i înconjura chipul zâmbitor! Am întins mâinile către ea într-o chemare mută. A venit și s-a așezat pe marginea patului. S-a întors spre mine, s-a aplecat spre gura mea și s-a lipit de buzele mele împingându-și limba în gura mea! Limbile s-au întâlnit, s-au gustat și s-au duelat în liniște! Și-a întins mâna și m-a apucat de pula ce stătea erectă în sus!
-Mmmmm...ce catarg matinal avem aici! S-a aplecat și m-a lins, ușor, ca o boare pe vârful glandului! Apoi mi-a înghițit dintr-o mișcare toată erecția! Acest atac neașteptat a smuls un geamăt adânc din mine! Am prins-o de mijloc și am tras-o cu pântecul spre capul meu și mi-am lipit buzele de buzele vulvei ce păstra răcoare apei reci cu care s-a spălat la baie! Mi-am împins limba în vagin, am penetrat-o cu ea de câteva ori, după care am început s-o ling pe toată lungimea, de la clitoris până la anus! Ea îmi dezmierda cu limba și buzele glandul, din când în când o îndesa în gură până la coaie, apoi o scotea și relua masajul glandului cu limba și între timp cu două degete mă masturba încetișor! Sucurile ei începuse să îmi inunde gura. Am luat între buze micuțul clit, am supt-o și mușcat-o ușor. Cu un geamăt puternic mi-a scăpat dintre buze pula, pântecul a început să-i fie scuturat de convulsii apoi cu un ahhhhhhhh prelung mi-a inundat gura! A rămas inertă un pic, apoi s-a ridicat, m-a încălecat și mi-a înghițit pula cu vaginul strâmt și fierbinte! Am tras-o cu sânii la gura mea și am început să-i mozolesc sfârcurile pe rând, în timp ce ea a început să alunece înainte și înapoi pe pula. Simțeam că vaginul strâmt arope că îmi înghite pula până la coaie! La fiecare capăt de cursă loveam vulva cu contră puternică, smulgând de pe buzele ei gemete tot mai puternice! Mișcările ei au devenit haotice și a fost cuprins de un nou orgasm! A căzut moale peste mine. Am lăsat-o câteva clipe să-și revină, după care am început să pompez puternic în ea din jos în sus. A început să-mi răspundă venind în întâmpinare mea cu căte o zvâcnire de bazin. Gemetele noastre se înlănțuiau umplând micuța încapere, spărgând liniștea dimineți! Mi-am întins mâinile și am apucat-o de fese, lipind-o și mai tare de mine. Am întins degetele către crăpătura dintre buci și mi-am apăsat arătătorul pe anusul ei! S-a cabrat și în următoarea secundă a fost lovită de un nou orgasm! Se contorsiona haotic peste mine înfingându-și dinții în umărul meu! Am apăsat mai tare cu degetul intrarea strâmtă și am reușit să străpung bariera anusului! Geamătul s-a transformat în răcnet, apoi a căzut aproape leșinată peste mine! Waaaau! Trei orgasme...și eu încă nu am terminat! Am întors-o pe spate fără să ies din ea și am continuat s-o penetrez adânc. Și-a revenit din starea de semileșin și a început să-mi vină în întâpinare cu contre scurte. Simțeam că se apropie explozia și la mine. A simțit și ea, și-a ridicat picioarele în sus, înlănțuindu-mă de mijloc cu ele. Am început să combin împingerile cu învârtire. Se uita cu ochi scânteietori la mine, și-a băgat mâna între noi, m-a apucat de sfărc și a început să-l frământe între două degete! A fost prea mult pentru mine! Am explodat în adâncul ei cu șuvoaie de spermă! Am mai simțit că și pe ea o scutură un nou val de orgasm, am mai împins de căteva ori din bazin, storcând ultimele jeturi, apoi am căzut aproape leșinat peste ea! Ne-am răsturnat pe o parte așa înlănțuiți, ne priveam în ochi, ne sărutam ușor pe buze în tăcere. Ea a spart prima liniștea:
-Wau! Suntem nebuni! Doamne ce minunat ești! Am primit de la tine într-o singură noapte mai mult decât în treisprezece ani de căsnicie!
-Tu m-ai făcut să fiu așa! Ești deosebită! Spune-mi te rog...ai născut doi copii pe gură? Că ai un vagin de-a dreptul feciorelnic! Iar în sânii aștia micuți, dar ca de piatră ai avut lapte pentru ei? Și sincer, văd că te exciți repede, ai orgasme mai multe chiar și la un act mai scurt! Aseară, abia am bătut la porțile pântecului tău strâmt și ai și juisat! Am crezut că oi fi avut foamea mare...Dar acum dimineața iarăși ai atins nirvana de patru ori până am ajuns eu pe vârf! Este uluitoare!
-Nu-s deosebită! Că sunt strâmtă după două nașteri...probabil din cauza că în tinerețe am făcut gimnastică și mușchii sunt foarte elastici. Cu orgasmele repetate....e o povestea mai nasoală. Cred că e o adaptare a organismului la cerințele de satisfacție. Bărbatul meu e de vină! M-am măritat destul de tânără, imediat după facultate. Nu eram virgină, doctorul echipei de gimnastică a avut grijă ca de mic copil să ne ia la toate virginitatea, zicănd că ne încurcă în carieră! O făcea cu degetul, destul de brutal. Cu mintea de acum mă gândesc că mai mult o făcea din perversitate! Naiba știe! Numai după nuntă am făcut dragoste cu omul meu. Nici nu știu ce ne-a reținut până atunci? Poate prostia și prejudecățile! Prima noastră “noapte” de dragoste a durat fix zece secunde! Atât a avut nevoie omul meu să se îndese în mine și să ejaculeze! Am pus-o pe seama excitației, pe seama noutății, a oboselii! Am așteptat să revină...dar degeaba sărutări, atingeri, mângâieri...nu se mai scula! Și așa a continuat și în zilele următoare! Și lunile...și anii! Intra în mine, câteva zeci de mișcări....și gata! Am învățat să mă concentrez și să mă forțez să am orgasm în cele câteva minute scurte până ejacula! Dar era frustrant! Auzeam de la prietene cum erau ținute de soți și câte o noapte în pulă, și eram tare invidioasă! Am încercat să-l fac să înțeleagă că ar trebui să se controleze un pic, dar degeaba! Am încercat să-l masturbez și să mă opresc înainte...poate reușim. A zis că numai curvele fac așa ceva! La el tot sexul se rezumă la băgatul și ejaculatul ! Mă bătea gândul să divorțez, deși îl iubeam! Apoi am rămas gravidă...și uite ca încă suntem împreună. Nu l-am înșelat până acum. Dar ieri, venind pe drum te priveam și s-a născut în mine dorința! Poate nu de ieri...În lunile astea care au trecut aproape zilnic in preajma ta am simțit că ceva ne apropie!
Apoi dansul de aseară mi-a pus capac! Simțeam o dorință de nestăvilit să te țin în brațe! Și uite-ne, împreună în pat! M-a sărutat prelung, punând capăt destăinuirii.
-Adriana! Este ceva uimitor! Amăndoi ne scăldăm în aceleași ape! Nu merită să-ți spun amănunte, dar știu ce este frustrarea în căsnicie! Stiu ce înseamnă ca după un sex searbăd cu soția inertă să mă masturbez ca să-mi găsesc plăcerea!
-Oooo....să nu-mi spui că și tu? Nu am lăsat-o să mai zică altceva, astupându-i gura cu buzele într-un sărut fierbinte! Pula a prins viață, lipindu-se de burta ei. M-a simțit, s-a întins pe spate, a desfăcut picioarele și m-a tras peste ea. Am intrat încet în ea. Am stat un pic nemișcat, devorându-i buzele. Apoi am început să mă mișc încet inainte și înapoi prin vaginul fierbinte. Când simțeam că începe să se agite, încetineam, aproape mă opream. A înțeles ce vreau și s-a lăsat în voia mea. O pătrundeam cu impingeri lente, încercam să nu mă frec cu pubisul prea tare de clitorisul ei, am căutat ununghi care permitea cel mai ușor alunecarea în adîncul vaginului. Am reușit să o țin așa cam douăzeci de minute, când din mișcările ei de bazin am înțeles că nu se mai poate stăpâni. Am accelerat puternic ritmul pătrunderii și în scurt timp iubirea mea a sfârșit zgomotos în brațele mele! Nu m-am oprit, continuând asaltul! Adriana era intr-un permanent orgasm, se zbătea, striga, mă mușca de buze, de umăr, îmi brăzda spatele cu unghiile! A venit și ejacularea mea, jeturile de spermă răcorând adâncul vaginului! Odată cu asta Adriana s...



    Login