Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmintiri 3. Magda
Autor : rolaci - 2020-01-29
Citita de 6601 ori - Nota 8.14 (58 voturi)
Amintiri 3. Magda.

Am terminat institutul și am primit repartiție într-un mic orășel aproape de Cluj. În concediul pe care-l aveam înainte de a mă prezenta la post era programată nunta cu Magda. Ceremonie frumoasă, urmată de masa cu mulți invitați, care a ținut până dimineața. Încă înainte de zorii zilei am lăsat cheful să continuie iar noi am plecat la gară. Am plecat în luna de miere, direcția Poiana Brașov. Pe la prânz am ajuns la Brașov și ne-am cazat la Aro. Numai gândul că în sfârșit voi face dragoste cu iubita mea mă făcea să tremur de emoție! În sfârșit eram în cameră! Abia am aruncat valizele jos și m-am și repezit s-o dezbrac pe proaspăta mea soție.
-Stai, stai, nu te grăbi. După toată agitația de ieri, apoi cheful de nuntă și drumul cu trenul, eu mă simt sfârșită! Hai să încercăm să dormim un pic. Avem toată viața înainte, nu?
Logica ei era bună...dar pula mea nu prea era de acord cu varianta asta. Eram nefutut de o lună! Înainte de examenele de absolvire am avut o ultimă întâlnire cu Mioara, soțul îi era plecat la București, așa că noi am profitat de ocazie și o zi întreagă am făcut dragoste ca disperații! Ne-am despărțit cu lacrimi în ochi, crezând că a fost ultima noastră ocazie de a fi împreună. Nu a fost așa! Dar despre asta mai târziu...Cert e că eu eram hămeșit rău de tot. Dar am văzut că întradevăr soția mea prospătă și virgină era vizibil obosită, așa că în pijamale și hai la somn. Dar excitația și-a spus cuvântul, nu puteam adormi. M-am dus în baie și după o scurtă masturbare eram gata. Magda, soția mea dormea deja dusă când am revenit în cameră. Am adormit și eu repede. Când am deschis ochii se însera deja. Soția încă dormea. Am început s-o mângâi pe sân prin materialul fin al cămășii de noapte. S-a trezit. Nu am lasat-o să zică nimic. I-am acoperit gura cu un sărut lung. Între timp am tras cămașa de noapte până la gât și îi dezmierdam sânii frumoși. Am plecat cu buzele în jos pe trupul ei. M-am oprit îndelung la sâni, am trezit sfârcurile cu ușoare mușcături. Am coborât mai jos, mi-am băgat limba în buric. Voiam să ajung și mai jos, dar m-a prins de cap și nu m-a lăsat! M-am întors la gura ei, după un sărut lung m-am urcat peste ea, cu genunchii i-am desfăcut picioarele, mi-am poziționat pula la intrarea udă a vaginului și am impins ușor. A intrat un pic...apoi am simțit obstacolul din fața glandului. I-a dispărut zâmbetul de pe față. Am simțit că e crispată. Am încercat să împing ușor-privirea i s-a incețoșat de lacrimi de durere!
-Stai liniștită iubire! Încearcă să te destinzi un pic! Am slăbit presiunea, înlocuind apăsarea cu o ușoară mișcare înainte-înapoi prin intrarea în vagin. Mi-am scos pula din intrarea îngustă și ridicându-mă un pic mai sus am început s-o frec de a lungul crăpăturii. Anterior, de a lungul anilor de logodnă asta era maximul ce îmi permitea-această frecare plăcută în crăpătura fierbinte a vulvei. M-am împins tare , în așa fel ca frecarea pe clitoris să fie maximă-știam că așa se excită destul de bine. A început să miște și ea din bazin, semn că se încinge și ea. Când speram că e gata să mă primească am schimbat un pic unghiul, am alunecat în vagin și cu o împingere puternică am încercat să rup bariera, nu am reușit, am mai împins odată puternic și brusc am ajuns în adâncul ei!
-Auuuuuuuuuuuuu! Strigătul a spart liniștea serii, ochii Magdei s-au umplut de lacrimi, dar pe față i s-a așternut un zâmbet suav. Am stat un pic nemișcat savurând strâmtoarea fierbinte a vaginului cucerit, apoi am început să mă mișc încet.
-Te rog fi atent! Mă doare! A încercat să se deschidă mai tare îndepărtând mai mult picioarele, dar n-a făcut altceva decât să alunec și mai adânc în ea! Împingeam ușor înainte și înapoi prin canalul strâmt și cam uscat. Ceea ce aș fi vrut să fie gemete de plăcere, erau mai mult vaiete de durere! Apoi am simțit cum brusc vaginul devine mult mai alunecos! Mișcările mele au devenit mai ample iar scâncetele de durere ale iubitei încet s-au transformat în gâfâieli. Nu am rezistat mult, încă câteva impingeri și vulcanul din mine a erupt, trimițând jeturi fierbinți în adâncul vaginului! Încet am alunecat din ea și m-am lăsat lângă trupul transpirat.
-Vreau o țigară-a șoptit Magda. M-am ridicat să iau pachetul și bricheta de pe noptieră, uitându-mă instinctiv spre locul cetății recent cucerite. Wauuu! Sub fundul iubitei un lac de sânge pe cearceaf!
-Iubire, ești plină de sânge!
-Normal, nu?
-Normal... dar ia uită-te și tu! S-a ridicat în fund, s-a uitat nedumerită între picioare. Tot pântecul îi era plin de sânge, sub ea s-a scurs o cantitate apreciabila de sânge amestecat cu sperma. Cu mâna la vulvă a fugit în baie. Eu mă uitam nedumerit la băltoaca de pe cearceaf. Știam că e posibilă o mică sângerare dar ce vedeam acolo numai mică nu părea a fi! Acuma mi-am dat seama de ce devenise brusc așa alunecos vaginul. Eram cam speriat! Peste căteva minute soția mi-a revenit în cameră cu un zâmbet fîstîcit pe față.
-Ce s-a întâmplat? E ceva grav?
-Nu, stai liniștit! Pur și simplu mi-a venit și ciclul! Nu știu de ce, fiindcă după calculele mele trebuia abia peste o săptămână.
No...clar s-a dus dracului luna de miere! Lună... programată pentru zece zile.
A doua zi am urcat la Poiana, unde aveam sa stăm la un hotel frumos toată perioada. A fost frumos, din punct de vedere turistic. Plimbări lungi, urcări pe munte pe jos și cu telecabina. Numai trările erotice au lipsit ca totul să fie perfect. Seara și noaptea era și mai rău! Am nimerit lângă camera unui cuplu de tineri îndrăgostiți. Seara de seară, după ce se întorceau de la restaurant, unde petreceau ca doi porumbei, treceau la sex și nu se sfiau de loc să-și dea frâu liber trăilrilor erotice! Ore în șir a trebuit să ascultăm gemetele, gâfâielile și strigătele de victorie ale orgasmelor trăite! Mai trebuie să spun că eram excitat la maxim?! Degeaba am încercat să inițiez ceva cu proaspăta mea soție! Ea nu și nu, că e la ciclu,că nu e igienic, că e scărbos așa, că bla bla bla! Abia în ultima seară m-a lăsat să fac ceva. Și asta, cred, că pentru a evita un semiviol, fiindcă eram deja disperat. M-a lăsat nepăsătoare să încerc să o încălzesc, cănd s-a săturat de sărutări și atingeri și-a desfăcut picioarele și m-a primit în ea. Am încercat să nu pătrund prea vijelios, gândindu-mă că probabil încă o doare. Am alunecat încet în vaginul strâmt. Era bine, dar nevestica mea stătea cu picioarele desfăcute și mă primea în ea fără pic de entuziasm.
-Te doare? - am întrebat-o eu, oprindu-mă din mișcări.
-Nu, hai continuă ce ai început.
Mi-a trecut prin gând să cobor de pe ea și să mă duc la bar să mă îmbăt. Dar în camera de alături a început spectacolul de gemete și țipete, așa că am hotărât că tot mai bine termin într-un vagin decât cu o labă, așa că am început să pompez puternic în ea și după câteva minute, ajutat și de sonorizarea din vecini am ejaculat puternic. Nu am rămas în ea, am coborât imediat din pat, m-am dus la baie cu pula încă aproape erectă. Am constatat că nu am nici urmă de sânge pe pulă, semn că i-a trecut ciclul. M-am spălat și m-am întors în cameră. S-a dus și Mag la baie. O așteptam să se întoarcă stând în fotoliu.
-Ce e cu tine? Cu ce te-am supărat să te comporți așa?
-Cum mă comport? Te-am lăsat să mă fuți, ce mai voiai?
-Iartă-mă, dar voiam să fac dragoste cu tine, nu să te fut! Iar tu ai stat așa de nepăsătoare ca o bucată de lemn. Tu nu auzi de dincolo cam ce se întâmplă când oamenii fac dragoste?
-Ce vrei, să strig și eu? Așa de amorul artei? Fiindcă nu simt aproape nimic! Asta e adevărul! Apreciez efortul tău de a mă face să mă simt bine. Te iubesc, și faptul că cel puțin deocamdată nu simt mare lucru când ești în mine, nu contează pentru mine! Chiar și așa îmi place când ești în mine! Încearcă să te simți tu bine, poate timpul îmi va aduce și mie acele trăiri la care tu te aștepți. Și s-a trântit în pat plângând. M-am pus lângă ea și am luat-o în brațe încercând s-o liniștesc. S-a strâns suspinând în mine. Am sărutat-o pe ochii plini de lacrimi, apoi pe gură. Mi-a răspuns la sărut. M-a mângâiat pe spate și și-a încolăcit brațele pe după gât. Deși nu-mi doream asta, pula a început să se ridice semeț. Magda s-a uitat în ochii mei și m-a întrebat zâmbind:
-Chiar și așa mă dorești din nou iubire?
-Da, te iubesc și te doresc! Și sunt sigur că o să te simți bine cu timpul și tu în brațele mele!
Și-a lipit din nou buzele de buzele mele. O țineam în brațe și fără să vreau gândurile mi-au fugit la Mioara și la ardoarea cu care trăia momentele de dragoste. Un oftat adânc mi-a scăpat de pe buze. Magda a crezut că oftez de supărare.
-Hai nu fi supărat ! Sper că timpul va face să-ți fiu pe plac și din punctul ăsta de vedere. Și parcă voind să-mi demonstreze că așa va fi, m-a prins de pulă și a început să mă frece cu stângăcie. Atingere asta și spectacolul sonor ce se auzea iarăși din camera alăturată mi-a făcut pula să se înalțe. Magda a simțit erecția și cu o mișcare hotărâtă m-a tras peste ea, și-a desfăcut și ridicat genunchii.
-Hai iubire, te rog intră în mine! Simțeam că e uscată, așa că am început să o frec doar de-a lungul labiilor deschise. Între timp am început săi ling sfârcurile, alternând cu mici mușcături pe gât. A dat rezultate! Mi-am poziționat glandul la intrarea strâmtă și încet am alunecat în ea. Mă mișcam milimetric înainte și înapoi prin canalul strâmt și simțeam cum încet se lubrifiază și devine tot mai alunecoasă. Intram tot mai hotărât în ea. După câteva mișcări am ajuns în adâncul vaginului! Am stat nemișcat un timp, apoi am început să mă mișc încet înainte și înapoi. Magda și-a ridicat instinctiv genunchii în sus primindu-mă și mai adânc în ea. Am accelerat mișcările și între timp îi urmăream fața. Nu părea să trăiască clipa împreună cu mine. Nu era greu să-mi întârzii ejacularea așa că lungeam timpul cu speranța că poate-poate. Nimic...deși la un moment dat încerca să vină în întâmpinarea mea cu ceva mișcări care s-au vrut a fi contre. Mi-am dat seama că tot nu simte mare lucru, așa că m-am concentrat pe plăcerea mea și după câteva minute, ajutat și de gemetele vecinilor am ejaculat.
Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor mele ulterioare latura aceasta a vieții mele conjugale, nu s-a îmbunătățit. După primele luni de chinuială m-am hotărât să divorțez dar a rămas însărcinată și am abandonat acest gând. Sarcină și naștere cu probleme, un copil născut cu probleme grave! Asta mi-a pecetluit soarta! Și uite așa, după aproape cincizeci de ani suntem încă împreună! Am găsit alte valențe care să ne țină împreună. Din punct de vedere sexual a rămas dezastrul de la început! A însemnat enorm de multe frustrări pentru mine. Din când în când reușeam să o conving că musai am nevoie de pizda ei, se întorcea cu spatele la mine, mă primea în ea din lateral, apoi când mă opream mă întreba –“ai terminat?”- și pleca la baie să se spele. Nu o dată după astfel de partidă de sex mă masturbam în draci ca să scap de presiune!
M-am chinuit așa un timp, apoi s-a schimbat ceva! Am fost mutat înapoi la Sibiu, la institut, ca instructor, ulterior lector. Cu Mioara am ținut legătura de-a lungul timpului, din când în când o sunam, așa că prima care a aflat că vin la Sibiu a fost ea! Era bucuroasă, abia aștepta să ajung! Nici nu m-am instalat bine la cămin că am și sunat-o! Am avut noroc! Soțul ei era plecat la București! Flori, șampanie și peste o oră sunan la ușa ei. A deschis ușa, m-a tras în hol și mi-a sărit în brațe!
-Bine ai venit frumosul meu! Și s-a lipit de buzele mele într-un sărut interminabil. Am strâns-o în brațe și aproape am dus-o pe sus în sufragerie. Nici nu știu când au zburat de pe noi hainele! Ne-am prăbușit pe canapea, părea neîncăpătoare, am ajuns pe covor! Ne sărutam și ne mângâiam fără oprire, apoi Mioara m-a tras cu o mișcare hotărâtă peste ea și cu picioarele larg desfăcute m-a primit în adâncul vaginului ce mustea de dorință! M-am cutremurat de plăcere! Trei ani de frustrări adunate în mine au dispărut brusc! Mă simțeam dorit! Simțeam plăcerea femeii ce se zbătea sub mine! Era magnific! Nu a durat mult și orgasmul a pus stăpânire pe noi! Pur și simplu tremuram sub imperiul trăirilor și m-am revărsat în valuri nesfârșite în ea! Vulcanul ejaculării a făcut-o pe Mioara să se cutremure ca pe vremuri, apoi a fost și ea cuprinsă de valurile plăcerii! Vaietul ei de plăcere s-a amestecat cu răcnetul meu nestăvilit, umplând aerul încins din cameră! Am căzut ca săgetat peste ea, m-a strâns și mai tare în brațe, ne-am lăsat împreună pe o parte, cu pula încă în ea. Imi săruta ochii și fața cu atingeri ușoare, cu ochii încețoșați încă încerca să mă privească. Apoi s-a ridicat întrun cot și m-a întrebat:
-Ce e c...



    Login