Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintiri 1.
Autor : rolaci - 2020-01-22
Citita de 8379 ori - Nota 4.70 (66 voturi)
Amintiri 1.
Încă mă cutremur de valurile plăcerii tocmai trăite cu Nicoleta. Îi văd ochii incă impăienjăniţi de orgasmul care ne-a cutremurat pe amândoi. Mă las uşor întro parte şi mintea îmi este inundată de întrebarea ce mă frământă de o vreme: oare cât o să mă mai bucur de asemenea momente? Mai am un pic și împlinesc șaptezeci! Încă funcționează...dar e normal să mă întreb: oare până când? Înteresant cum împreună cu aceste gânduri, tot mai des, răsar vechi amintiri! Îmi aduc aminte cu plăcere de toate momentele care mi-au marcat viața erotică! Încerc să vi l-e împărtășesc și vouă. Poate sunt de folos!

Nenea Iancu.
Primele experiențe erotice le-am avut de pe la opt-zece ani . Atunci am constatat, că dacă îmi ating chestia aia dintre picioare, ceva se întâmplă, crește, se întărește și o senzație ciudată, dar foarte plăcută îmi furnică zona! În cartierul mărginaș al Clujului, unde am crescut, întămplarea a făcut să fim aproape exclusiv băieți. Câte unul mai avea și soră, dar erau mult mai mari ca noi. Așa că deși auzisem de futai, nu prea știam cu ce se mănâncă. Pentru un copil născut-crescut în ziua de azi probabil așa ceva este de neconceput. Deschizi oricare din gadgeturile media, te conectezi la net și lumea erotică te îneacă in informații, poate încă chiar prea devreme! Dar atunci surse ereau doar ce mai auzeam de pe la cei mai mari ca noi, ori câte o frântură de scenă de amor surprinsă la vreo pereche mai neatentă de pe malul Someșului.
O distracție plăcută de prin vremea aceea era să dăm iama prin grădinile altora după ceva fructe. Fiecare aveam grădină, aveam și pomi...dar era mai gustos al altuia! Era o grădină peste drum de casa noastră, a unui actor pensionar-nenea Iancu. Nu locuia acolo, avea doar o magazioară în fundul grădinii. El îi zicea cabană. Într-una din zile, când credeam că zona e liberă, am escaladat gardul împreună cu doi prieteni și hopa sus in cireș. Am greșit! Nenea Iancu era acolo, probabil se odihnea în magazie și auzindu-ne, înarmat cu o bâtă a venit tiptil sub cireș! No măi dracilor, ia coborâți de acolo să vă fut eu! Neluțu si Miki erau pe o creangă mai îndepărtată de el, așa că au sărit și tuleo! Eu am coborât si așteptam spășit pedeapsa. Mă știa bătrânul, în verile secetoase venea la noi după apă din fântână.
-Maică-ta e acasă?
-Nu, e plecată la piață.
-Ia treci și până vine să îi spun ce podoabă ești, adună buruienile de pe lângă gard.
Nu cu mare tragere de inimă m-am apucat de treabă, cu gândul la ce voi primi de la mama...De emoție m-a apucat pișu. Îi spun bătrânului că vreau acasă, dar îmi arată un colț de gard- du-te acolo. Văd că vine și el, se descheie și începe să ude tufa de liliac. Eu aștept să plece, dar el uitându-se la mine:
- Ce măi...ți-e rușine???
- Îhî.
- Doar nu esti muiere! Ia scoate puța că nu am chef să faci pe tine!
Timid, scot și eu puța și incep să mă ușurez. Cu coada ochiului către el, observ ce pulă mare îi atârnă din mână si instant mi se intărește! Bineînțeles că bătrânul a observat că la mine s-a întrerupt cam brusc jetul și a zâmbit când a văzut cauza.
-No...te-ai gândit la vre-o fetișcană de ți s-a sculat puțica?
-Nu, dar am văzut ce mare o aveți si nu știu...
-Măăăi băiete..te excită văzul unei pule de bărbat?
-Nuuu....adică nu știu de ce?!
-Bine Vasilică, hai la umbră la cabană că s-a făcut cald.
Ne-am dus în spate la cabană. Atunci am văzut prima oară interiorul magaziei. Era destul de frumos aranjat. O parte era magazie de unelte iar pe partea cealaltă era un fel de pat făcut din scânduri, cu ceva saltea, o măsuță și două taburete de bucătărie. Ne-am așezat și nenea Iancu a început să mă chestioneze asupra cunoștiințelor mele despre sex.
-Ai văzut vre-o femeie goală până acum?
-Nu. Nu am avut unde. Mama face baie cu ușa de la baie închisă, soră nu am.
-Dar cu prietenii nu vă mai jucați între voi cu puțele?
-Ba da, ne tot comparăm mărimea. Și cât de tare se întărește când o atingem și ne tragem de pielea aceea din capăt!
-Și care o aveți mai mare?
-Miki o are aproape de două ori mai lungă. El are o soră cu cinci ani mai mare și zice că anul trecut s-au jucat de-a mama și tata în spate, în șopron și Kati l-a lăsat să bage puța în fundul ei. Nu prea a intrat și a încercat o gaură mai în față, pe unde a văzut el că face ea pipi! Dar acolo nu a a vrut Kati. A zis că doare și că găurica aia e pentru soț, când s-o mărita! Neluțu o are ca și mine, iar Ghiță la fel, numai că mai groasă! El a povestit ca odată a tot tras de pielea de pe puță și a sărit ceva alb și cleios pe unde faci pipi! Dar a zis să nu încercăm, că el a amețit tare când s-a întâmplat asta și îi e frică să mai încerce!
-Hehe...și tu nu ai încercat?
-Ba da...dar nu am reușit să fac să se întâmple asta și la mine.
-Ia scoate afară pula, să îți arăt cum trebuie făcut!
Mă cam codeam, așa că a tras el de pantalonii de trening, împreună cu chiloții in jos. Puța, probabil de rușine, stătea bleagă.
-No ce-i copile? Mai înainte numai cum ai văzut cum mă piș ți s-a ridicat! Mai vrei s-o vezi?
Și se desfăcu la pantaloni , scoțând la vedere pula lungă și groasă. Era moale, atârna grea peste flocii ce acopereau coaiele mari.
-Hai, pune mâna că nu mușcă!
Eu am apucat temător capul gros și ușor vinețiu , simțind cum se îngroșa în palma mea! În același timp și pula mea a prins viață și s-a ridicat semeț de pe ouțele mele încă chele. Bătrânul a zâmbit văzând rezultatul. Mă simțeam foarte bine ținând în mână pula care parcă se trezea tot mai tare în căușul palmei mele. Era caldă, cu pielea fină pe capul mare. Nu știu ce-mi veni, dar ma-m aplecat și mi-am lipit fața de pula sculată! Am simțit un miros plăcut, un amestec de transpirație și de nu știu ce, foarte excitant! Și am sărutat ușor capul roșu ce palpita in mâna mea! Nenea Iancu a gemut ușor și m-a mângâiat pe cap.
Din păcate s-a auzit scârțâitul porții, așa că urgent ne-am tras pantalonii și bătrânul a ieșit să vadă despre ce e vorba. A venit un vecin după nu știu ce altoi, au sporovăit un pic, apoi a plecat. Nea Iancu s-a întors la cabană. Credeam că o să continuăm ce am început, dar bătrânul mi-a zis că e timpul să mă duc acasă, că a văzut-o pe mama sosind acasă. M-am gândit că acum vine cu mine la mama să mă spună cu cireșul...
-Stai liniștit Vasilică, nu spun nimic! Numai să nu-mi rupeți crengile dacă mai veniti! Și...despre joaca noastră să nu spui nimănui, nici prietenilor! Mâine, dacă ai timp, mai treci pe la mine. O să aduc ceva să-ți arăt!
Cred că nu mai trebuie să zic că abia am așteptat ziua de mâine! La chestionare prietenilor despre ce am pățit, le-am spus că drept pedeapsă trebuie să mă duc să-l ajut la muncă în grădină toată săptămâna, altfel ne spune părinților.
De dimineață devreme eram cu ochii pe grădină, așteptându-l să apară! A sosit. În viteză mare m-am infățișat. M-a salutat voios și m-a rugat să-l ajut un pic la strânsul roșiilor coapte. Când am terminat treaba ne-am spălat la fântână și m-a chemat în magazie, să stăm la umbră. Abia așteptam să văd ce îmi va arăta! Nea Iancu, tacticos a scos prima data ceva slană și pită, a tăiat o roșie și m-a poftit să servesc și eu. Credeam că a uitat ce mi-a promis! Văzând cum mă tot foiesc mi-a spus să mânânc liniștit, că nu a uitat ce a zis ieri. Am terminat de măncat, a strâns masa și a scos din buzunarul hainei un plic plin de fotografii!
-Ia vezi, ce găsești aici mai înteresant!
Am început să mă uit la poze: erau poze alb-negru (în acea vreme cele color erau raritate ), toate înfățișau femei goale sau cupluri făcând dragoste! Filam cartoanele cu mâna temurândă, privind cu atenție fiecare detaliu. Una era o poză luată de aproape și se vedea bine din boschetul de floci o crăpătură lunguiață, ce avea în partea de sus ceva asemenător cu puța mea, iar mai jos se vedea o deschizătură.
-No măi copile, așa arată o pizdă de femeie! În gaura aia trebuie să bagi puța când o să mai crești un pic. Uite așa: și îmi caută o poză în care se vedea bine cum un bărbat stă cu pula înfiptă între picioarele unei femei.
Eu aproape că tremuram de excitație și instictiv îmi frecam puța prin pantaloni.
-Hai Vasilică scoate pantalonii de pe tine și întinde-te pe pat cu fața în sus! Am pus lacătul pe poartă, așa că putem sta liniștiți.
M-am executat rapid, între timp și el și-a tras pantalonii jos. Puța mea era tare ca o bucată de piatră și stătea în sus, lipită de burtă. Pula lui atârna lungă și groasă între picioare. S-a apropiat de pat, iar eu i-am luat pula în căușul palmelor. Voiam iarăși s-o lipesc de fața mea, dar nu ajungeam.
-Stai, nu te grăbi! Imediat te joci și tu! Deocamdată stai așa pe spate și bucură-te de ce se întămplă! Zicând asta, s-a aplecat peste mine și mi-a sărutat puța. Atingerea umedă și caldă mi-a provocat un fior in pântec și am simțit ca un fulger in ouțele mici, dar tari ca piatra! A lăsat puța dintre buze, s-a așezat pe marginea patului și cu două degete a început să traga piele de pe vârful puței in jos. Mișcarea asta am mai încercat-o și eu cand ne jucam cu băieții, dar nu reușeam să fac să apară tot vârful-simțeam o durere și mă opream. De fapt singurul din gașcă care reușea asta era Miki. Nea Iancu a văzut cum m-am crispat, a tras pielea în sus pe gland, apoi iarăși în jos cu blândețe. S-a aplecat peste mine și iarăși a luat puța in gură, mișcând pielea în jos și sus cu buzele. Instinctiv am început să mișc de bazin în sus, venind în întâmpinarea buzelor. Între timp am prins cu mâna pula bătrânului, făcând cam aceeași mișcare de dute-vino a pielii peste glandul fierbinte. Aaaaaaaaaau!!! Iancu a strâns buzele pe puța mea și cu o mișcare bruscă a tras de piele până jos! Am crezut că mi-a retezat puța cu dinții! O durere arzătoare mi-a inundat zona. Bătrânul s-a ridicat de pe mine și mi-a arătat zâmbind „opera”! Glandul meu roșu ca jarul se ivise din strânsoarea pielii, care era adunată sub marginea proeminentă! Durerea a dispărut. Și parcă puța mea a crescut! Devenise pulă! Nea Iancu a luat iarăși între doua degete pula mea și încet a început să miște pielea în sus și jos, câteodată trecându-l peste gland. Era incă sensibilă zona, dar după câteva mișcări durerea a fost înlocuită de o senzație ciudată, foarte placută. Mai ales că din când în când bătrânul îmi umezea pula cu buzele și limba. Senzația de bine creștea și creștea , devenind aproape dureroasă, până când la un moment dat niște furnicături puternice au început să urce pe șirea spinării, senzația a crescut în intensitate, parcă mă curenta , nu mai auzeam decăt cum îmi bătea inima ca un clopot...apoi cred ca am leșinat! Prima imagine a fost fața zâmbitoare a lui nea Iancu, apoi m-am uitat în jos către pulă unde încă persista o senzație de bine, care nu se poate descrie și am văzut pe burtă o băltoaca de ceva alb. Gâfâiam ca o locomotivă oprită în stație. Nici unul din noi nu ziceam nimic. Voiam să mulțumesc lui nea Iancu, am întins mâinile către gâtul lui, l-am tras către mine și l-am pupat pe față. El mi-a luat in palmele-i mari fața și m-a sărutat apăsat pe buze. Și ca să-mi dau seama ce trebuie să fac, și-a împins limba între buzele mele. Am fost cam stângaci în a-i răspunde, așa că s-a ridicat zâmbind. Abia atunci a rostit primele cuvinte:
-Ești drăguț Vasilică, o să faci ravagii între fete. Te învăța Nucu ce trebuie să faci unei fete ca să ai succes! Și apropo: nu-mi mai spune nenea Iancu. Pentru tine, când suntem doar noi, sunt Nucu!
Voiam să-i mulțumesc cumva pentru senzațiile trăite. L-a tras lângă mine pe pat și am început să-l mângâi și să-l sărut pe piept, coborând cu atingerile către pula mare și frumoasă. Am ajuns cu buzele și am luat glandul mare în gură. Era semierectă, dar tot nu-mi prea încăpea între buze! Era prea mare pentru gura mea! Am prins pula între palme și am început să fac mișcări în sus și jos . Între timp o atingeam cu buzele și cu limba. Am constatat că rămâne doar umflată un pic...nu se întărea cum s-a întărit pula mea! Am crezut că nu fac ceva bine. Dar m-a liniștit:
- Vârsta Vasilica! Vârsta! Am trecut de șaptezeci, nu mai funcționează ca odată! Dar continuă linștit joaca cu ea! Îmi face plăcere!
Am continuat mișcările, Nucu îmi dicta ritmul cu contre lente din bazin, eu am luat în palma stângă coaiele mari strângând ritmic de ele. Făceam bine ce făceam fiindcă Nucu a început să respire tot mai profund și sacadat, pula parcă s-a mai întărit în palma mea și peste câteva minute din găurica din mijloc a început să sară în sus jeturi albe care repede mi-au acoperit mâna și burta păroasă a lui Nucu. Și nu mai conteneau jeturile! Atunci am văzut și eu cum arată o ejaculare! Pe a mea am ratat-o fiind in stare de semileșin! Și Nucu gâfâia ca o locomotivă! Zâmbind larg m-a tras la pieptul lui și mi-a inundat gura cu limba! Timid, dar am răspuns și eu. Limbile noastre s-au întâlnit într-un dans lent și profund! Pula mea era iarăși ca de beton, dar degeaba am condus mâna lui Nucu spre ea, m-a refuzat cu o mișcare blândă:
-Ajunge pentru azi , uite ce roșie ți-e pielea! Pe mâine precis se va umfla un pic, dar nu te speria, trece repede. Să nu te dezbraci în fața la ai tăi, că se sperie că te-ai infectat. Măine nu vin că am treabă în oraș. Ne vedem poimâine.
Ne-am spălat, am mai sporovăit un timp. Atunci am aflat că ce s-a intâmplat se cheamă masturbare, orgasm și ejaculare. Și că substanța aia lipicioasă este spermă și la ce servește de fapt.
A avut dreptate Nucu! A doua zi pielea de pe pulă era umflată, roșie și abia puteam umbla! Noroc că mama era ocupată cu ale casei și nu a observat!
Cu Nucu m-am văzut toată vara! Mi-a povestit multe, eu eram ca un burete uscat-absorbeam toate cuvintele și învățăturile! Bineînțeles, povestirile erotice se terminau invariabil în joaca noastră de plăcere la umbra magaziei. Ne masturbam reciproc, amplificănd excitația cu sărutări, atingeri și sugerea pulelor. Nucu a avut grijă ca ejacularea să nu se producă în gură, smulgând glandul mare dintre buzele mele la timp. Nu știu de ce? Poate se găndea că mă scârbesc? Cum eu nu știam încă că se poate și altfel, atunci am lut-o de bună. Mult mai târziu am simțit gustul sămânței! Dar și atunci era vorba de sperma mea din pizda unei iubite.
Într-o zi am mai găsit o variantă faină de joacă. Nucu, după ce amândoi ejaculasem, m-a rugat să-l masez un pic pe spate. S-a întors pe burtă, eu m-am urcat peste el și am început să-l masez pe șirea spinării în sus și jos. Cum stăteam peste fundul lui, de căte ori mă întindeam în sus, pula mea se freca de bucile moi și calde. Am simțit că incet mi se întărește iarăsi și alunecă direct în crăpătura caldă și alunecoasă de transpirație dintre buci, provocând fiori puternice în pântecul meu. M-am întins peste spatele lui Nucu și am început un dute-vino prin crăpătura caldă. Repede a venit orgasmul, stropii de spermă s-au scurs printre buci, ajungănd peste coaiele lui Nucu. Bucuros de noua găselniță am căzut sfârșit pe lângă el, mângâindu-l cu drag pe spate. L-am invitat să facă și el la fel. A urcat călare pe mine, cu o mână ma ținut de ușor ridicat de burtă, și-a asezat pula groasa intre bucile mele și a început ușor să se frece de mine. Pula, alunecând printre buci, la fiecare împingere mă freca peste gaura curului și se oprea in ouțele mele, provocându-mi multă plăcere. Am întins mâna pe sub burtă și l-am apucat și l-am străns ușor de coaiele mari ce se bălăngăneau în voie. Nucu a accelerat mișcările și cu un răcnet de plăcere a ejaculat abundent peste fundul meu. S-a prăvălit gâfâind lângă mine, m-a întors spre el și strângându-mă în brațe mi-a șoptit: nebunule mic, ce idee bună ai avut! Și m-a sărutat lung. Nu mai trebuie să spun că pe mai târziu acest mod a devenit principala cale de plăcere! Nu am încercat niciodată să ne pătrundem anal. Dar frecarea aceasta, care atingea la fiecare împingere și gaura curului, ne provoca plăcere multă!

Toamna toți cei din cartier am primit o veste groaznică: urma să fim demolați, în locul caselor și a grădinilor urma să se construiască un cartier de blocuri. În câteva zile au apărut camioane și buldozere. Nici nu era încă totul din case încărcat în camioane și buldozerele deja dărâmau zidurile! Uni nici nu au supraviețuit acestei tragedii: le-a cedat inima ori s-au sinucis! Noi am fost cei „norocoși”! Casa a rămas în picioare, și este și azi, ascunsă la umbra blocurilor mari. Grădina lui Nucu nu a rezistat.
L-am revăzut pe Nucu după vre-o trei ani! Era toamnă târzie, într-o sâmbătă dupămasă. Părinții erau plecați la Tg. Mureș pentru la o nuntă la ceva neamuri. Eu am reușit să mă eschivez pe motivul unei teze de dat la școală luni. Motivul real este că îmi făcusem planuri să o invit pe prietena mea Nuți la noi, în speranța să o fut! Am crescut mult in anii care au trecut, aveam deja paisprezece ani împliniți, pula îmi crescuse semnificativ, era mai lunga și mult mai groasă, aveam floci. Ceea ce încă lipsea era o pizdă în care s-o bag! Cu demolările și cu șantierul ce a urmat vechii prieteni au dispărut, a început lumea nouă să se mute, erau considerabil mai multe fete în jurul meu. Fete erau...numai că eu eram foarte timid și legam cu greu o relație. Mă masturbam câteodată și de două ori pe zi, cu gândul la câte o fată din anturaj, dar când era vorba să mă leg de careva...era greu! Era în gașcă un băiat mai mare ce mine,Ovi, cred că avea peste 16 ani. Se lăuda tot timpul cu ce a futut el! Nu de mult a rupt relația cu Nuți, o fetișcană brunetă, cu sânii crescuți deja considerabil pentru vârsta ei. Ovi ne-a povestit că a futut-o și că are pizda stămtă de îți rupe pielea de pe pulă! Așa că văzând-o liberă am zis că îmi încerc norocul! Eram timid în ceea ce era vorba de o propunere de futai...dar eram bun la cucerit, așa că Nițica a devenit destul de repede prietena mea. Plimbări lungi, povești, ținut de mână, apoi de umeri...și primul sărut! Credeam că mai e nevoie doar de ocazie bună pentru a gusta și eu în sfărșit pizda ei strâmtă! Ocazia a venit cu plecarea la nuntă a parinților. Așa că seara am luat-o pe Nuți la o plimbare pe malul întunecat al Someșului și dă-i cu vrăjeala! Sărutări lungi, îmbrățișări! Am încercat să îi strâng un sân în palma...mi-a luat mâna, dar nu a zis nimic. În timp ce o sărutam mi-am luat inima în dinți și am încercat să-i bag mâna sub fustiță, să o mângâi pe pizda. Auuu....parcă a luat foc! M-a făcut în toate felurile posibile, vărsând peste mine un potop de ocări!
-Stai Nuți, nu am făcut nimic rău!
-Nuuu? Mai înainte voiai să mă strângi de sân, acum îți bagi mâna între piciorele mele, ce crezi, ce sunt eu, o curvă??? Și să știi că îmi e greață când îti îndeși limba în gură în timp ce mă săruți!
-Eu am crezut ca...
-Ce ai crezut??? Că sunt o curvă? Că acum la cinsprezece ani mă culc cu tine? Și când o să mă mărit ce o să zic? Și s-a tras plângând de lângă mine.
-Nuțica, te rog, stai, am crezut altceva! Ovi mi-a zis că a făcut dragoste cu tine! Și cum v-ați certat am zis că am o șansă la tine! Îmi placi nespus de mult...și m-ai excitat! Crezând în poveștile lui Ovi am vrut mai mult!
-Ovi??? A zis că...??? No lasă că îi arăt eu! Și a plecat fugind.
Am rămas singur pe malul apei și îl injuram în gând pe mincinosul de Ovi. S-a dus dracului sfârșitul meu de săptămână. Mai bine mergeam și eu la nuntă!
Așa că eram singurel în casă când a sunat soneria de la poartă. Mă uit și abia îl recunosc pe Nucu! Am deschis iute poarta și cu bucuria revederii l-am stâns în...



    Login