Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintiri - 2
Autor : gabiv - 2016-09-20
Citita de 7869 ori - Nota 5.62 (40 voturi)
Amintiri – 2

Era o zi torida de vara si ma bucuram de racoarea oferita de aerul conditonat din birou. Mai aveam de primit niste situatii din teritoriu si ramansesem dupa program sa termin documentele la care lucram.
Suna telefonul, ma uit plictisit pe ecranul acestuia, era doamna Ionela. Doamna Ionela este (vorbesc la prezent pentru ca fizionomia ei nu s-a schimbat foarte mult in ultimii ani) o femeie la 35 de ani, atunci cred ca avea vreo 29, cu parul vopsit rosu, tuns pana la baza gatului, ochii caprui, foarte frumosi, buzele senzuale, carnoase, pline, miniona cu sanii micuti, fermi cu sfarcuri care uneori se observa prin bluzele subtiri, un fund bombat, generos. Doamn I este o femeie frumoasa, sexy, constiineta de acest fapt, stie cum sa iti etaleze corpul astfel incat sa il puna in valoare, si... sa excite barbatii. Filtrasem cu ea de fiecare data cand ne intalneam dar... nimic.
Raspund:
- Alo! Buna Ionela.
- Buna! Ce faci? Mai esti la munca ?
- Daaa, azi da, fac ore suplimentare.
- Rade... imi pare rau pentru tine, dar... daca esti la munca ma ajuti si pe mine cu ceva?
- Hmm, depinde cu ce, draguta.
- Nu cred ca e mare lucru dar... nu stiu trebuie sa imi explice cineva, trec pe la tine ?
- Da, sunt singur...cred ca mai e femeia de serviciu, dar nu e nicio problema.
- Ok, vin in 10 minute. Te pup!
- Te pup si te astept!
Cum a inchis mi-a venit in minte fundul ei obraznic. Aveam erectie doar cu gandul la el.
Nu mai avem chef de munca. Ma gandem decat la fundul domnei I si cum as putea sa ajung la el.
Nu stiu cum au trecut cele zece minute si aud doua ciocanituri la usa. Intra doamna I, ma saluta razand, purta o rochita din in cu bretele, se vedeau confuz cupele sutienului si triunghiul chilotului, deja penisul meu incepuse sa ia proportii, ma ridic si ne pupam pe obraz si o rog sa ia loc pe un fotoliu.
Rade si imi zice ca trebuie sa ii arat la calculator pentru ca nu stie sa faca o impinare de scrisori intre Word si Excel.
- Ok, atunci vino mai aproape sa iti arat.
Vine langa mine in timp ce eu deschideam programele sa ii fac o demonstratie. Parfumul ei dulce, cu miros de flori, mi-a umplut narile si mi-a produs reactii in lant culminand cu o erectie spontana.
Ma uit la ea, zambeste. In timp ce incerc sa ii explic imi pune mana pe umar si ii simt mana calda cum imi mangaie umarul si coboara pe spate masandu-mi muschii. In timp ce cu o mana manuiam mouseul incercand sa ii explic cat mai bine, cu mana cealalta ii ating picioarele epilate si bronzate, ii masez gambele incordate de la tocurile inalte, o privesc si imi zambeste, iau acest zambet ca un acord, ca o invitatie sa ii explorez corpul cu mangaieri usoare. Ajung la pulpe, sunt calde, cu muschii fermi, semn ca face miscare, si urc, mangaindu-le, masandu-le la fundul tare care ma excitase de la prima vedere.
Simteam cu penisul imi rupe fermoarul pantalonilor.
Se apleaca peste birou oferindu-mi acces nelimitat la posteriorul ei, ii ridic rochita si raman cateva momente uitandu-ma la fundul ei, nu imi venea sa cred ca e acolo numai pentru mine. Avea un slip tanga a carui ata se pierdea intre fesele ferme si fara celulita, erau netede si pline ca doua sfere, perfecte. Am inceput sa ii masez fesele in mod circular de la interior la exterior descoperindu-i usor usor ata slipului si floarea anusului. Am inceput sa o sarut, acoperindu-i fesele cu sarutari fierbinti. Cu o mana ii masam vulva, o simteam fierbinte si umezita. Buzele carnoasele se prefigurau prin slipul subtire.
Incepuse sa geama de placere, se mangaia pe sani, pe gat, si din cand in cand isi baga cate un deget in gura si il sugea, acoperindu-l cu buzele ei carnoase printre care se vedea limba.
i-am tras slipul in jos pana la genunchi si i-am desfacut fesele dezvelindu-i floarea anusului care inca nu a fost culeasa si vulva ei perfecta, epilata, buzele carnoase si trandafirii ii ieseu prin crapatura. M-am apropiat si i-am sarutat floarea anusului, am simtit cum a tresarit, mi-am dat seama ca nu a fost culeasa si am continuat cu saruturile mai jos, catre vulva ei care emana un miros dulceag, i-am deschis crapatura cu limba si am gustat sucul dulce, a gemut si sa arcuit astfel incat limba mea sa o penetreze cat mai bine. O lingeam de clitoris pana la gaura anusului si inapoi in curse incete, nu ma grabeam, la cateva curse ma opream la clitorisul ei tare si il sugeam in timp ce mainile ii masau fesele si le tineau departate pentru a ma putea ocupa de vulva ei suculenta. Am simtit cum creste ritmul miscarilor si cuprinsa de tremurat se termina in gura mea umplund-o de suc dulce. L-am inchitit pe tot si am continuat sa ii sug clitorisul, inca tare.
S-a intors spre mine si m-a sarutat adanc si lung. S-a pus in genunchi si mi-a desfacut slitul pantalonilor scotand afara penisul in erectie, din cauza stransorii pantalonilor capul penisului devenise rosu inchis, si apropiat...



    Login