Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amantul
Autor : corinaaaaa - 2017-01-22
Citita de 20153 ori - Nota 7.35 (80 voturi)
Partea I

Numele meu este Corina , am 20 de ani , si de aproape un an traiesc o experienta sexuala intensa cu un barbat un pic mai deosebit decat restul , deoarece este chiar amantul mamei mele .
Provin dintr-o familie buna cu un tata inginer constructor dar mai mereu plecat de acasa , ceea ce a determinat-o pe mama mea sa isi caute un amant , iar mama mea este o contabila respectata . De mica am avut contact cu sexualitatea mamei mele care nu era deloc o persoana pudica sau care sa isi ascunda formele dar asta in alta poveste .
Totul a inceput acum cam 4 ani jumate vara prin iulie intr-o seara de vineri , cand era plecata la o prietena cu care trebuia sa merg la film alaturi de parintii ei in seara aia dar planurile s-au schimbat si a trebuit sa vin acasa mai devreme . Avand casa cu etaj , iar ai mei stau la parter si eu la etaj , intrarea era peafara si avea deschidere chiar la geamul de la bucatarie unde cand am ajuns in dreptul lui urcand scarile am obsevat o lumina slaba si 2 siluete . Era mama mea care statea in genunchi in fata unui barbat care se juca cu penisul la gura ei . Am ramas socata de ceea ce am vazut si mam dus repede in spate sa observ ce se intampla din gradina se vedea tot in bucatarie si in casa la parter .
Imaginea era dea dreptul excitanta un tip inalt cam de 185 solid cam la 100 de kg frumusel de vreo 25 de ani cu un penis de 18 19 cm si mama mea in genunchi in fata lui o blonda creata frumoasa cu un ten alb deschis mica de statura de vreo 160 inaltime cu tocuri in picioare mari de 15, ea are cam 66 de kg cu sanii medii spre mari , fund destul de mare avand atunci 36 de ani .
Baiatul ii impingea penisul in gura puternic de tot in timp ce o tinea de par cu o mana si cu cealalta de gat si o apasa puternic in gura pana aceasta se sufaca o scotea si ii aplica cate o palma peste fata , in timp ce saliva se aduna si curgea din gura pe gat si pe sani , era rosie la fata de la lovituri si cum era sufocata dar nu protesta nimic parca nu o deranja atitudinea tipului deloc . Accepta orice lovitura , sufocare , palma , tragere de par , cu ochi rosii usor lacrimatii sani rosi si fata rosie toata . cred ca asta i se tragea si din preludiu la care nu am asistat .Eram foarte excitata uda toata si fixata cu privirea la penisul tipului ala . Oralul continua in acelasi mod cam vreo 3 minute bune .
O ridica in picioare , era pe niste tocuri albe tip platforma de vreo 15 cm tremura toata , iar saliva i se prelungea de pe gat pe sani , parul ei blond si cret era total ravasit statea dreapta in fata lui tremura toata , parca implorand ceva . Mam apropiat din ce in ce mai mult de geamurile din spatele casei observand ca unul din ele este intre deschis Dorian (Amantul) isi puse pe penis putin lubrifiant avea un penis mare si gros si era maxim de excitat . O prinse pe mami de par si a puso aplecata pe masa de bucatarie a fixat bine penisul si a inceput sa io traga in fund , daca la inceput miscarile au fost lente incet incet aceasta a marit ritmul .Pe fata mamai mele daca la inceput se citea satisfactia si placerea penetrerari dupa cateva repetari ale amantului pe fata i se citea o grimasa puternica de disconfort . Mana lui stanga ii fixa gatul si capul de masa iar dreapta o plesnea peste fund , peste spate , peste fata si incet incet miscarile le accelera pana ajunse sa dea in ea violent . Geamatul si tipatul ei se audea afara la fel si zgomotul palmelor , picioarele ii tremurau incontrolabil mainile ii era prinse bine de fund fata si sani erau lipite de masa iar Dorian deasupra ei o penetra puternic . Eram foarte excitata cand vedem asa ceva nu imi venea sa cred ca aia e mama mea si ce face .
Dupa vreo 2 min de pentrare violenta Dorian o ridica dintr-o data de pe masa si o pune iar in genunchi in fata lui si incepu sa isi faca laba deasupra fetei ei , in cateva se...



    Login