Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amanta sotului meu partea 2
Autor : AancaM - 2019-01-19
Citita de 12096 ori - Nota 6.66 (307 voturi)
Pentru a putea înțelege ce se întâmplă, vă recomand să citiți înainte și prima parte a acestei povești.

-Ce dracu se întâmplă aici?
Când mă întorc îl văd pe Mihai. Sigur o să se supere...Dar bineînțeles că nu sunt proastă. O să îi țin piept. Că doar nu e normal să mă înșele cu toate panaramale și apoi să vină și să se supere pe mine că încerc să fac ceva în privința asta.
-Se întâmplă exact ceea ce vezi. Nu știu de unde ai adunat curva asta dar o să încetezi și o să îți vezi de căsnicia noastră, Mihai!
-Ți-am spus de astâtea ori, Iuliana! Sunt un bărbat care are nevoi sexuale. Iar tu ai prea mult orgoliu ca să mi le poți satisface! Și ce treabă ai cu femeia asta? Trebuia să mă tragi pe mine la răspundere, nu să o chinui pe ea că așa te apucă pe tine!
- Să înțeleg că doar sexul contează pentru tine? Faptul că îți sunt alături de atâția ani e irelevant? Asta nu mai contează?
- Nu am spus asta. Nu mai interpreta totul! Mai bine dă-i drumul Adinei și discutăm după aceea...haide, uite, o dezleg eu.
- Divorțez de tine!
În momentul acela Mihai a făcut o față plină de uimire, parcă neînțelegând ce i-am spus.
-P...poftim?
- Ce ai auzit! Dacă panarama asta e prioritară pentru tine atunci eu divorțez.
În momentul ăla îmi venea să îl chinui și pe el la câți nervi aveam. Cum să o apere? Nici măcar nu și-a cerut scuze! Ce nemernic!
-Iubito, hai să o rezolvăm frumos, încetează cu divorțul...
-Dezbracă-te, Mihai!
-Poftim?
-Dacă vrei să nu divorțăm te dezbraci chiar acum.
Nu știu ce a simțit în momentul ăla dar l-am văzut cum înghite în sec și cum se mai uită odată la această Adina care stătea în cadă, legată, cu un vibrator care merge în ea, cu clame legate de sfârcuri și de lăbii și chinuindu-se să nu facă pipi pentru că știa clar că o să mă enervez dacă nu face exact ce îi spun. Începe să își desfacă cravata și, încet-încet dă tot jos de pe el rămânând doar în chiloți.
-Și pe ăia, vreau să îi dai jos acum.
Face exact ce îi spun, în timp ce Adina se pare că nu se mai poate controla și face pipi dar nu mai sunt atentă la ea. Mă apropii de soțul meu și îl apuc cu o mână de penis, după care încep să trag de el în timp ce mergeam în dormitor. Trăgeam de el ca de o lesă. Iar el nu spunea nimic. Mergea după mine. I-am legat mâinile la spate, de una dintre barele patului și l-am pus să stea pe jos. M-am apropiat de membrul lui care era deja tare și am început să îl ling ca o nebună și să îi fac un sex oral până nu mai poate. Și asta am și făcut. Înainte să își dea drumul, însă, m-am ridicat și am adus-o și pe Adina căruia încă nu i-am scos vibratorul din pizdă, l-am oprit din telecomandă, fară să îl scot însă, și am pus-o să îmi dea limbi în timp ce eu îl lingeam pe abdomen pe soțul meu căruia i se albăstriseră biluțele aproape. Știu că voia să-și dea drumul și îl excita extrem de tare să o vadă pe femeia aia în timp ce îmi dădea mie limbi. Începuse să geamă. Dar tot nu i-am dat ce voia. În schimb, am ridicat-o pe amanta lui și am sprijinit-o cu burta de birou, cu mâinile legate la spate, i-am scos vibratorul și am luat o altă jucărie, dar care nu vibra, care doar se băga în pizdă pe post de penis. Am început să o penetrez înainte și înapoi cu acea jucărie în fața soțului meu. Cu toate că avea deja niște clame pe sfârcuri, am început să o ciupesc de sân cu mâna cu care nu o penetram.
- Îți place să fii curvă? Ei bine, atunci te anunț că o curvă trebuie futută bine și lăsată terminată. O curvă e întotdeauna la dispoziția cumpărătorului. Toate lumea poate profită de o curvă.
-Dă-mi drumul zgripțuroaică proastă.
Atunci am plesnit-o peste gură de câteva ori și am pălmuit-o peste obraz, după care am luat o pensulă de machiaj din aceea rotundă și groasă de farduri și am început să o folosesc pe clitorisul ei. O mișcam în sus și în jos iar apoi în dreapta și stânga, o mișcam în cerc, o mișcam mai repede, mai încet, apăsam, mă mai opream și lingeam puțin. Cred că am stat așa vreo 15 minute până când nu a mai rezistat și și-a apropiat picioa...



    Login