Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amanta fierbinte
Autor : masculalfa - 2017-08-22
Citita de 8656 ori - Nota 5.88 (41 voturi)
Am asteptat-o in camera cu un trandafir rosu.
Ea a intrat pe usa si ne-am sarutat ca doi adolescenti, minute in sir.
Mirosea asa de frumos, emana senzualitate maxima in jurul ei.
Ne-am dezbracat reciroc si am purtat-o in brate pana la cada cu spuma.
Ne-am spalat reciproc, apoi am inceput sa o sarut pe corp. Ea s-a ridicat in picioare si a pus un picior pe marginea cazii. Eu m-am asezat in genunchi si am inceput sa o musc usor de fese si sa o ling in cur. Ea ma apasa usor cu mainile pe cap. Am lins-o asa minute in sir. Imi placea la nebunie mirosul suav si aroma discreta ce emana dintre bucile ei aromate.
La un moment dat m-a indepartat capul si mi-a zis ca vrea sa o fut in gura. S-a asezat cu spatele sprijinit de marginea cazii si eu m-am postat in fata ei. Mi-a apucat lacoma pula si efectiv a inghitit-o. A inceput sa ma traga spre ea si m-a indemnat prin gesturi sa ma misc din ce in ce mai tare. Am inceput sa o fut in gat si ea gemea de placere. Din cand in cand ma tinea apasat de buci sa sau asa cu pula in gatul ei. Am pompat asa cam 20 minute si la un moment dat ne-am oprit. I-am zis sa stea capra ca sa o fut in pizda. Am lins-o putin inainte si am simtit caldura umeda a interiorului vaginului ei infierbantat. I-am bagat-o dintr-o miscare si am inceput sa o fut tare de tot. Icnea cand ajungeam in fundul vaginului. Am pompat cam 30 min si am ejaculat indelung. M-am culcat pe podea cu fata in sus si ea s-a asezat cu pizda pe gura mea. Am lins toata zeama care se scurgea din pizda, apoi ne-am sarutat indelung si ne-am spalat reciproc.
Am mers in camera si ea s-a asezat in pat in pozitia capra cu fundul ridicat in sus. M-am asezat in spatele ei si am inceput sa o ling in pizda si in cur spaland-o bine cu limba in ambele gauri.
Ne-am aseat in pozitia 69 si ea a inceput sa se apese cu pizda pe gura mea. Ne-am lins un timp, apoi ea s-a asezat pe spate si eu m-am asezat pe pieptul ei. Am bagat degetele in pizda si i-am uns tatele cu suc. Apoi am inceput sa o fut intre tate. Ea imi sugea capul pulii cand ajungea in dreptul gurii.
M-am asezat cu coaiele pe gura ei si ea a inceput sa mi le suga si sa le linga. M-am frecat usor astfel ca sa poata sa ma linga pana la anus. Apoi i-am bagat-o din nou in gura si m-a tras spre ea sa o fut in forta.
Dupa aceea am vrut sa ne futem normal si am lasat-o pe ea deasupra. Eu ii sugeam si ii mangaiam sanii in timp ce se lasa cu putere in pula mea. Dupa 10-15 min, s-a ridicat din pula si s-a pozitionat cu pizda pe gura mea. Ma tragea de cap si se apasa pe gura mea sa o fut cu li...



    Login