Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Am facut sex cu camerista de la hotel
Autor : cristi92 - 2015-01-18
Citita de 9042 ori - Nota 3.50 (10 voturi)
S-a intamplat intr-o vara fierbinte cand eu si cu parintii mei am plecat la mare intr-o statiune foarte faina la un hotel oarecare.
Intr-o dimineata ma trezisem cu fundul in sus si nu am mers la plaja fiind ca nu aveam chef. Asa ca am ramas singur in camera uitandu-ma la televizor. Eram la bustul gol doar cu pantalonii de pijama pe mine. Cand aud deodata o cheie in usa si intra cineva in camera. M-a salutat. Era femeia de serviciu, o femeie destul de in varsta, la vreo 37 de ani, dar avea un corp perfect. Era imbracata sumar si mirosea atat de bin,e incat am inceput sa innebunesc usor.
"Pot sa strang putin pe aici?", m-a intrebat ea.
"Da", am raspuns eu fara nici o problema. Nici macar nu m-am ridicat din pat sa imi iau ceva pe mine. La un moment dat privirea ei nu mai era concentrata la ceea ce face ci la mine... imi privea corpul si parca ar fi vrut sa spuna "Ridica patura si primeste-ma si pe mine langa tine".
Pula mi se intarise, era de fier si statea sa iasa afara. Deodata am vazut ca iese din camera si se intoarce fara ustensilele tipice unei femei de serviciu.
Era doar intr-un sutien si in fustita ei scurta. S-a asezat pe pat langa mine si m-a intrebat cum de nu te-ai dus la plaja intr-o zi ca asta.
M-a intrebat daca vreau sa ma ajute si, fara sa mai astepte raspunsul, s-a bagat langa mine in pat lipindu-si corpul de al meu. Cand am simtit-o am inteles ca si ea ma dorea. Am inceput sa o sarut pe gura cu furie, coborand pe gat. In acelasi timp o dezbracam dandu-i jos fusta lasandu-o doar in niste chiloti care mai mult nu erau decat erau. Apoi am continuat sa ii ating cu mainile, sanii, framantandu-i, coborand mai jos, i-am tras jos chilotii dand de pasarica ei rasa si uda. Mi-am introdus capul intre picioarele ei si am inceput usor sa ii desfac labiile cu limba apoi sa ii sug clitorisul.
Apoi s-a intors la pula mea si a inceput un 69 perfect. Dupa o jumatate de ora de sex oral am pus-o capra si am introdus pula incet. Avea o pasarica atat de calduroasa, era atat de bine. Miscarile s-au intetit pe parcurs pana cand ritmul a devenit foarte alert. Gemea foarte la...



    Login