Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEForumchatcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAfaceri complicate
Autor : radufrost - 2018-03-12
Citita de 6165 ori - Nota 8.63 (87 voturi)
Întâlnirea între cele 3 echipe de lucru se terminase pe la 4 și acum era masa la restaurant spre final. Am trimis un mesaj fostului meu coleg de facultate că sunt aproape gata și că poate veni după mine și acum așteptam pentru că avea să dureze cam 30 de minute până ajungea. În tot acest timp rezumam în mintea mea cum de câștigasem licitația în condițiile în care concurența era puternică iar nivelul lor era tot așa de ridicat ca și al nostru. Ajunsesem să cred că doar detalii nesemnificative au contat.

De la masa alăturată o tipă din echipa clientului mă tot fixa și mă seducea, dar eram prea obosit ca să intru în joc și doar zâmbeam amical gândindu-mă că a luat ceva mai mult alcool în seara aia. Era o tipă drăguță și faptul că se pilise puțin o făcea foarte senzuală în ținuta ei office cam neglijentă acum. Își permitea să râdă din toată inima că alcoolul îi dădea curaj.

Alături, un alt tip se tot dădea la ea și îi făcea avansuri, probabil îi spunea ceva amuzant că râdea de se prăpădea. Scena asta a durat cam 40 de minute timp în care și mie mi s-au stârnit poftele, deși nu consumasem decât jumătate de pahar de vin. Era de la erotismul ei nu de la vin, dar nu mă puteam implica deoarece colegul meu trebuia să vină. Când am primit mesaj că e afară am sărit iute, m-am echipat și am ieșit salutându-i. Tipa a strigat după mine „Hei, așteaptă-mă!” dar deja eram la ușă.

Am ajuns la mașină, ne-am bătut palma, ne-am îmbrățișat după multă vreme și am urcat în mașină în spate că în față avea un scaun de bebe. Până să mă dezmeticesc apare și fata de care spuneam și pe neașteptate a urcat în mașină lângă mine. Eram încurcat de-a binelea și căutam cuvinte cum să explic fostului coleg situația și cum să scap de doamna pilită până îl aud pe Damian că zice:

- Ea e Laura, soția mea.
- El e Radu, fost coleg de facultate.
- Încântată, a zis Laura, foarte încântată.
- Te rog să o scuzi Radu, uneori cam întrece măsura dar e fată faină ai să vezi.

Acum eram fără cuvinte. Cu femeia care mă provocase pe bancheta din spate prin întunericul orașului (am fost anunțat că durează cam 40 de minute să ajungem acasă) problema nu era de ea, cât era că șoferul era fostul meu coleg și soțul ei. Am încercat să port o conversație cu el în tot acest timp dar nevastă-sa era neastâmpărată rău. Se tot împingea spre mine, îmi tot atingea mâna se tot uita spre mine din întuneric, mă provoca efectiv. Râdea când Damian povestea din facultate și profita să mă atingă și toate astea făceau ca temperatura din mașină să crească dincolo de suportabilitate.

Mi-am descheiat cămașa, am scos cravata și am rugat pe Damian să dea ceva aer rece. Laura se distra de minune văzând starea mea până o aud cu glasul împleticit:

- Damian, îmi dai voie să dorm pe Radu că îmi e frig.
- Dacă acceptă doar...
Nu am apucat să deschid gura că Laura era cu capul pe umărul meu.

- E prea politicos ca să refuze o doamna obosită a chiotit Laura de la pieptul meu.

Nările mi-au fost invadate de parfumul femeii iar sânii calzi lipiți pe pieptul meu înfrigurat de acum de la răcirea din mașină mă excitau cumplit. Mai mult, povestind cu Damian nevasta-sa se făcea că doarme iar mâna care teoretic era pe pieptul meu a început să lunece „neglijent” spre zona mea umflată a pantalonilor. M-am tot foit, m-am tot așezat, m-am tot sucit dar... Laura „dormea” foarte activ. Mâna ei ajunsese pe umflătura din pantaloni și o pipăia pofticioasă.

Când a tras în jos fermoarul de la pantaloni am avut impresia că se oprește timpul în loc. Inima bubuia în mine de emoție dar Laura a reușit cu o dexteritate nemaipomenită să elibereze penisul din boxeri ți apoi „așezându-se” mai bine m-am simțit înghițit efectiv, tot dintr-o dată.

Conversația era din ce în ce mai dificilă, răspundeam doar cu „aaa...”, „îhî”, „super”, „da” pentru au trăda prin vocea mea situația. Dacă nu anunța Damian că ajungem și că mă roagă să o trezesc pe Laura, terminam în gura ei. Așa că „am trezit-o” iar ea profitând de „buimăceala trezitului” mi-a băgat penisul în pantaloni cu aceeași dexteritate cu care îl scosese.

Când am coborât din mașină am mulțumit cerului că am scăpat. Aerul rece m-a revigorat. Am profitat de foiala celor doi și mi-am așezat perfect cămașa în pantaloni după care am intrat în casa lor.

Era o casă plăcut decorată cu un living mare chiar la intrare și 3 camere la etaj. Ne-am așezat la vorbă o vreme să mai depănăm amintiri timp în care Laura s-a retras să facă un duș și să se schimbe. Timpul curgea, amintirile la fel, nostalgiile ne prindeau pe amândoi până a apărut Laura iar, proaspătă de ziceai că atunci s-a  trezit. Purta or rochiță lejeră nesimțit de scurtă pentru ocaziile în care ai musafiri în casă iar sânii... ei bine erau liberi, nu avea sutien deloc și erau „prea vizibili”.

S-a oferit să ne aducă ceva de gustat și un pahar de vin apoi ne-am așezat toți trei la vorbe. Damian avea priviri admirative pentru soția sa și o tot lăuda și aprecia pentru frumusețea ei. Nu era de o frumsețe răpitoare dar era erotică cum rar întâlnești.

- Ce zici Radu de „achiziția” mea a spus Damian cu admirație. Acest exemplar rar de femeie?
- Păi... ție trebuie să îți placă. Dacă ești încântat de ea tu e suficient!
- Dar tu, ce zici, nu-i așa că e frumoasă? A zis Damian puțin afectat de la vinul din care sorbise destul de mult.
- Da, e frumoasă, felicitări vouă!
- .. mulțumesc Radu, ești un drăguț! A replicat soția sa.

Pentru că eram stânjenit de apropierea celor doi care aproape săreau unul pe altul în prezența mea m-am scuzat și m-am retras să fac un duș după care să mă culc. În duș, pentru a nu avea complicații inutile și pentru a potoli tensiunea din mine am încercat să mă masturbez dar nu reușeam să termin. Eram deja furios așa că am mai făcut un duș rece să îmi sting excitația și m-am retras spre dormitorul meu.

Am adormit cu greu din cauza imaginilor care se derulau în mintea mea. Am adormit dezvelit cu geamul deschis tocmai ca să îmi fie rece și îmi domolesc excitarea.

Nu știu cât era ceasul dar la un moment dat am simțit în toată acea răcoare, frig de fapt, trupul gol al Laurei lipit de mine. Probabil o singură secundă mi-a luat să mă trezesc și să mă excit. Laura își lipise sânii de pulpele mele și îmi luase tot penisul în gură. Femeia asta era nebună de tot și mai avea și o gură imensă în care probabil îmi putea lua și testiculele fără efort. Nu știam dacă să mă prefac că dorm sau „să mă trezesc” și să o atenționez că punem fi prinși. Mă țineam tot mai greu să nu explodez în gura ei.

Am simțit-o la un moment dat că se ridică. S-a urcat pe mine și și-a potrivit penisul în vagin apoi m-am lunecând cu o ușurință fantastică în interiorul femeii. Atunci mi-am ridicat capul, prefăcându-mă abia trezit și am întrebat?

- Ce faci? Laura, nu e ok, dacă ne prinde Damian?
- Ce și se pare că fac? Te fut?

Zicând asta a început un dans al beatitudinii pe mine ca o femeie drogată care căuta să simtă tot. Se apleca spre mine sa să îmi pună sânii pe buze apoi se ridica iar. Mă călărea efectiv cu o mână frământând-și un sân și cu cealaltă sprijinindu-se pe pieptul meu. Când am simțit-o încordând-se cumva m-am bucurat că va termina și nu vom fi prinși. Nu mă puteam gândi deloc la satisfacție mea din cauza pericolului.

Dansul său pe mine era tot mai profund și moale. Ca să o ajut mi-am pus mâinile la treabă. Acum deja numai eram un spectator nevinovat, eram preocupat să o fac să termine neștiind ce va urma, neștiind că Laura când termină urlă ca nebuna, zbiară, se zbate, se freacă ce o apucată pe buzele vulvei împroșcând tot cu suc de al ei. La așa ceva nici nu mă gândisem.

Era doar o chestie de scunde să apară Damian și eu nu reușeam deloc să o potolesc pe apucata de Laura. Când a apărut în ușă am înghețat. Mi-au trecut toate scenariile horror prin minte dar Damian mi-a spus zâmbind:

- Nu putea să te scape Laura... și dacă urlă așa trebuie să iei în calcul să mai rămâi la noi.

Laura a căzut epuizată peste mine iar eu, cu penisul dispărând practic de la teamă căutam să mă acopăr în prezența soțului său.

- Să vă aduc un pahar de vin, a zis Damian și a dispărut pentru un minut.

- Uite, să îți revii a zis el oferind un pahar Laurei care s-a ridicat în capul oaselor.
- Ai riscat mult doamna mea. Nu așa se face. Trebuie să vorbim mai întâi cu Radu.
- Las că acum știe a zis ea prefăcându-se bosumflată.

.. Laura are o poftă nebună de sex. Inițial am zis că sunt cel mai norocos bărbat din lume, dar acum nu mai fac față. Are nevoie de sex mai mult decât îi pot da eu.

De ceva vreme ducem o viață diferită de ce mi-am închipuit eu a intervenit Laura. De la o nevastă morocănoasă care nu prea era interesata de sex am devenit o nesătulă și asta e destul de greu. Mă abțin cu greu să nu agresez colegii, care nu știu prin ce trec.
De un an de zile ne-am schimbat mult. Inițial mi-a fost greu să accept ca Laura să se culce cu alți bărbați, nu se întâmplă des dar când găsim oameni de încredere „ne permitem”. Îmi cer scuze că nu ți-am zis, Laura a știut de tine de când trebuia să vii, am știut că aici se va ajunge, știam ce îți face pe bancheta mașinii. Îmi cer scuze că nu te-am prevenit dar Laura a cerut să nu te speriem dinainte mai ales că așteptăm de ceva vreme pe cineva de încredere. Știi... e delicat și puțini ar înțelege situația.

Eram încurcat rău de tot dar aveam și sentimentul de prietenie, amiciție și de ce nu, sentimentul eroului, că fac ceva bun. Eram meditativ și cam dus când Laura s-a aplecat în prezența soțului ei să îmi ia penisul moale în gură, era plăcut de tot și ca să prind curaj Damian a început să își excite soția jucându-se cu mâna pe buzele vulvei sale.

Penisul meu se întărea vizibil iar Laura era foarte stârnită de asta. Se uita cu o poftă sălbatică la mine și era parcă gata să mă devoreze. Era tulbure și se vedea că gândește ceva.

Vreau să mă futeți amândoi deodată. Vă rog să mă futeți amândoi deodată. Am nevoie, vreau să mă simt plină, strivită, umplută.

- Te vreau Radu a spus uzitându-se în ochii mei. Pe tine te vreau în fund iar pe Damian în pizda.

Cuvintele asta au fost declanșatoare pentru mine. Când o femeie e tulbure de excitație și îți spune că te vrea, se stârnește ceva în tine, se activează instincte primare, animalice aproape. Așa că am întors-o pe Laura și am așezat-o în genunchi sărutând fundul apetisant. Două degete s-au strecurat cu ușurință în vaginul ei iar limba mea dădea târcoale ajutând degetele. În acest timp Damian s-a așezat în fața ei cu penisul erect în dreptul gurii ei flămânde. Limba mea o excita pe Laura tare se pare că tot împingea fundul spre mine. Continuând să o penetrez cu degetele mi-am concentrat atenția asupra anusului ei lingând-ul și pregătindu-l. Gemea profund cu penisul soțului ei în gură și își împingea fundul în degetele mele. Atunci am scos degetele din vulva ei și cu sucurile propriii am introdus un deget în fundul deschis și ispititor. A intrat cu mare lejeritate, neașteptat de mare lejeritate încât după ce am înfipt degetul în ea și am lins ca apucatul vulva am decis să îmi înfig penisul în găurica ei.

Imaginea era tare excitantă. Femeia goală, cu fundul în sus, vulva epilată și fundul umed, ușor deschis era o tentație foarte mare. Mi-am apucat penisul de la bază și am direcționat capul ciupercos cu vârful spre găurica intima femeii și am început să îl împing înăuntru. Era extrem de plăcut să pătrund acest fund care se oferea, care cerea efectiv să fie pătruns.

Când Damian s-a strecurat sub soția sa și a pătruns în ea, aceasta sa lăsat pe el cu toată greutatea și am început un joc al nebuniei. Undeva în lăuntrul ei ne simțeam unul pe altul. Laura gemea și scâncea efectiv. Era un geamăt de om care îl apucă nebunia. Horcăia efectiv, ne cerea să intrăm mai tare și mai tare, ne cerea să ne izbim în ea.

Acum lăsați-mă pe mine! Vreau eu să mă mișc!

Zicând asta a început un dans haotic, moale, ca alunei drogate bâiguind cuvinte de neînțeles, clătinând capul într-o parte și în alta până am simțit că i se apropie orgasmul. A lăsat-o tot mai încet, ușoarele tremurături trădau încordarea și momentul dinaintea eruperii, fundul ei a început să mă strângă spasmotic și s-a declanșat furtuna.

A început să tremure convulsiv prăbușindu-se pe soțul ei care nu a făcut față erotismului momentului și s-a slobozit cu un geamăt adânc tremurând și el sub ea. Laura gemea prăfuind și gâfâia ca o apucată zicând doar mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc până s-a liniștit pe soțul ei.

M-am retras din fundul ei unde fusesem aproape să mă descarc și m-am așezat lângă ei pe pat. Laura era cu capul pe pieptul lui și cu fața spre mine, uzitându-se în ochii mei. Era cu părul răvășit, buzele uscate, firicele de păr lipite de tâmplă de la transpirație.

S-a ridicat de pe Da...    Login