Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataÎn tren
Autor : SexAngel - 2023-08-16
Citita de 13816 ori - Nota 7.57 (162 voturi)
Merg grăbit cu bagajele după mine. Nu știu cum am reusit, dar se pare că voi întârzia. Trenul pleacă din Gara de Nord la 21:45 fix. Nu stă în obiceiul meu să ajung târziu dar în seara asta am stat prea mult pe telefon conversand cu colega mea. Se pare că merge și ea cu același tren și ne-am pierdut în mesaje. Doar că nu știam că ea stă la zece minute de gara. Eu stau în cealaltă parte a orașului așa că iată-mă acum mergând în tritm susținut pentru a nu risca să pierd trenul.
Este o seară frumoasă de Septembrie. Razele soarelui se pregătesc să meargă la culcare, lăsând în urma lor o lumină difuză absolut superbă. Este o seara caldă, nu e răcoare deloc. Orașul e încă treaz și agitat.
Ajung în cele din urmă în gara. La ora 21:30.
- Hai că e bine. Am timp să urc și să-mi caut cabina de dormit.
Un drum până la Timișoara e lung și obositor așa că mi-am luat o cabină single la vagonul de dormit. Îmi place să fiu liniștit și să mă ocup în tihnă de tabieturile mele. Da, la cei treizeci și șapte de ani ai mei am adunat ceva tabieturi.
Urc în vagon și încep să mă uit după locul meu. La a doua ușă dau nas în nas cu Ana și soțul ei. Un pic surprins, rămân fără să vreau cu ochii ațintiți asupra ei. O femeie de douăzeci și șase de ani, cu un păr șaten închis, lung, ondulat, ochii căprui mari ca doua migdale, pielea albă bronzata uniform, la nudiști (da știu acest mic secret chiar de la ea), înaltă, undeva la un metru șaptezeci și cinci, picioare superbe. Rochița de vară, vaporoasa, scurtă, dar nu foarte, neagră cu elemente florale galbene si roz îi scot în evidență toate formele. Si ce forme. O pereche de sâni medii, nu mari dar absolut minunați ținuți cu greu de rochița ce se prinde de după gât cu un singur șnur și lăsați la vedere de un decolteu generos. Sandalele negre cu toc înalt și mai multe bretele ce urcă dincolo de glezne, completează o ținută fabuloasă.
- Bună seara
- Bună. Ai reușit?
- Da, cu greu dar da, am reușit
- Super. El e soțul meu, Cătălin
- Salut, Mihai, încântat
- Salut, la fel
Un tip interesant, brunet, cu ochi mici, nu am reușit să le disting culoarea, bine făcut, probabil undeva la un metru optzeci și cinci, atletic, îmbrăcat cu un tricou alb și o pereche de jeans negri, tuns scurt, cu o alură calmă, gentila. Se pare că merge la sală, având în vedere mușchii ce ies în evidență prin tricoul mulat.
- Eu o să fiu tocmai în capătul vagonului. Vă urez o seară frumoasă.
- Mulțumim, la fel și ție
Și mi-a zambit jovial. M-am îndreptat grăbit către cabina mea.

Ana, este colega mea de la firmă. Facem parte dintr-o echipă de doisprezece oameni, cinci femei și șapte bărbați. O echipă destul de omogenă și unită. Cu ea am însă o relație mai specială. Cumva am devenit amici, ea fiind printre cei mai tineri din echipă iar eu ceva mai experimentat am fost luat probabil pe post de mentor. Ce-i drept este mereu dornică de a învăța și de a acumula experiență. Uneori, însă mai depășim barierele colegiale și abordăm și subiecte mai personale. Așa am aflat spre exemplu că face plajă la nudiști dar și că și-a înșelat soțul cu un bun prieten de-al lui. La urma urmei, fata decentă și dornică de învața nu pare la fel de cuminte în viața personală. Ce-i drept mi-a mărturisit că regretă și că nu l-a mai văzut de atunci. Asta se întâmpla în vară, astfel că, bănuiesc la un moment dat tot se vor întâlni.

O întâmplare ciudată mă face să cred totuși că nu e nici prima, nici singura dată când sare gardul. Era într-o seară la sfârșitul lui Iulie când primesc un mesaj de la ea. Să fi fost ora zece seara. Obișnuim să mai vorbim pe mesaje, așa cum am făcut-o și în seara asta, încercând să aflăm unul de altul, cand ajungem, în ce vagon suntem, banalități.
Dar când deschid telefonul, nu-mi venea să cred. Un selfie cu ea în pat, intr-un halat alb de catifea, cu părul ud, proaspăt ieșită de la duș și cu un san dezgolit. Am rămas uimit. M-am uitat cred că un minut la acea poză și nu stiam ce să fac, să răspund să nu răspund. Poate a greșit, poate nu. În scurt timp a venit și răspunsul.
- Scuze. Am greșit, am vrut sa-i trimit lui Cătălin. E plecat în delegație.
- Nu-i nimic. Oricum, frumos selfie
- Hahaha, mulțumesc, apreciez
Acum nu știam ce să zic. A spus că a gresit, dar din reacția ei nu părea prea supărată. Ba chiar a reacționat foarte bine la compliment.
Doar că acea poză a trezit în mine dorința. Ca bărbat singur, divorțat, să primesc o poză sexy de la colega mea mai tânără are un efect afrodiziac teribil. Am salvat poza în telefon și m-am uitat la ea minute în șir. Mi-am dat la o parte așternutul și am rămas cu boxerii în care dorm de obicei. Am început să mă frec cu palma stânga de ei. Aveam o erecție incredibilă. Sângele îmi pompa puternic și tensiunea creștea cu fiecare secundă. Bag mâna in chiloți și prind mădular în pumn. Mă frec încet cu mișcări ample de la bază până la vârf. E superbă, sânul ei drept e perfect, sfârcul rozaliu și mic e numai bun de supt. Transpir abundent. E foarte cald în cameră. Palma alunecă tot mai rapid in chiloții ce devin uzi și neîncăpători. Îi dau jos și rămân gol complet. Penisul meu curbat, gros, îmi mulțumește că l-am eliberat. Stau întins pe spate, cu genunchii îndoiți și picioarele larg desfăcute, uitându-mă pe telefon la frumoasa și tânăra mea colegă. Mă frec tot mai rapid, având grijă să masez și testiculele ce s-au umflat la maxim. Orgasmul este minunat, jeturile de spermă îmi acopera abdomenul, tremur și gem ușor. N-am mai avut o asemenea finalizare de nu mai țin minte. Multumesc dragă Ana indiferent dacă a fost cu intenție sau nu.

Ma instalez în locul meu de dormit, îmi asez bagajele la locul lor și mă pregătesc să mă schimb in haine mai confortabile. Nu-mi pot scoate din cap imaginea Anei. Este superbă in acea rochiță.
- Clar nu avea sutien.
Mi-am pus pe mine o pereche de pantaloni scurți si un tricou. E cald aici.
Ma așez pe pat și butonez telefonul. Trenul a plecat la ora stabilită. Fiind aproape ora zece, aproape că mă ia somnul, așa că mă întind în speranța că atipesc un pic. Și ațipit am fost. M-am trezit brusc, buimac, la unu noaptea. Trenul gonește prin noapte într-un întuneric aproape desăvârșit. Suntem în mijlocul câmpului. Iau telefonul să-l verific. Mesaj de la Ana, la ora unsprezece.
- Hei, ce faci? Ai adormit? Pare că da. Dă-mi mesaj când te trezești. Sper că nu la șase când ajungem.
Îi scriu.
- Hei, acum m-am trezit. Am adormit.
- Hei, bună dimineața
Și pauză. Timp de aproape cinci minute nu a mai trimis nimc.
- Hei, acum ai adormit tu?
După două minute mi-a răspuns. Și ce răspuns! O poză făcută în oglinda dormitorului cu sânii goi, în toată splendoarea lor. Rămân uimit, atât de ideea că mi-a trimis o asemenea poză cât și de frumusețea Anei, dar și a sânilor ei. În spate îl observ pe Cătălin dormind. Și aproape instant, fără vreun preaviz îmi trece prin cap ideea.
- Nu vii pe la mine să mai schimbăm două vorbe, dacă tot suntem amândoi treji?
Nu mi-a răspuns, dar nu a trecut un minut și aud o bătaie în ușă. Deschid ușa. Ana se înfățișase în toată splendoarea ei la ușa mea.
- Intra
O primesc înăuntru cu un zâmbet larg. Rochița decoltată, spatele gol, părul ondulat, picioarele lungi și delicate, pulpele zvelte de gazela, sânii ținuți doar de o bucățică de material subtire, ochii caprui și mari, totul era perfect. Mă simt ca un animal în călduri. Erecția este de nestăvilit. Mă reped la ea, o cuprind în brate și o sărut pasional. Mă cuprinde cu mâinile ei fine de gât și mă săruta la rândul ei. Palemele mele se furișează pe sub rochiță și îi cuprind cu poftă fesele. Le frământ cu putere, apăsând pentru a o lipi de mine cât mai mult. Descopăr chiloteii ce ii poartă în această seară.
- Te vreau. Vreau să intri în mine
- Ești superbă.
- Ahhh, ia-mă și fă ce vrei cu mine. Vreau să te simt.
- Ești a mea în noaptea asta.
- Da, sunt a ta, intra în mine.

Excitat ca un nebun, o întorc cu spatele la mine și lipesc de ușă. Îi trag fundul în spate și mă proptesc în el. Îmi bag mâna în chiloții ei și o frec înt...



    Login