Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

În clasă înaintea orelor
Autor : Sezarik - 2021-10-23
Citita de 12879 ori - Nota 3.43 (44 voturi)
Joia aveam orele de la 15, iar cum autobuzul ajunge pe la 13.30 trebuia sa stau o ora jumate în clasa singur. În unele zile în clasa veneau cei de la postliceala și făceau câteva ore, dar plângându-ma dirigintelui ca nu am unde sta am primit o cheie și astfel după ce ajungeam puteam să-mi încui ușa și astfel stăteam liniștit și nu ma deranja nimeni. De obicei îmi petreceam timpul citind ceva.
Dar în aceasta zi de joi se întâmplă altceva. Stand liniștit deodată cineva bate la ușă și îmi spune ca e Bianca și ca a ajuns mai repede.
Deschid ușa și o poftesc înăuntru după care închid ușa cu cheia. A zis ca a venit mai repede pentru ca a vrut sa vorbească ceva cu mine în particular. Sincer cred ca știam despre ce e vorba...
Se dezechipeaza de haina și geanta și vine lângă mine.
Deodată ma sărută. Am rămas înmărmurit dar în același timp plăcut surprins. Îmi plăcea de ea dar nu dădea semne ca ma plăcea, și totuși ceea ce făcea spunea contrarul.
-CE FACI?? o întreb...
-Tu ce crezi?
-Nu prea știu.
-Am o fantezie sexuala cu tine și am hotărât sa mi-o îndeplinesc.
-Și care e aceasta?
-Îți spun dacă promiți sa mi-o îndeplinești și sa nu mai vorbim despre asta vreodată.
-În regulă, spun eu.
Bianca era o fata înaltă, mai înaltă decât mine, subțire, cu un fundulet bombat, care arata superb, cu sâni micuți parca abia imbobociti, cu parul lung roșcat vopsit.
-De foarte mult timp mi-am imaginat ca fac sex în clasa de curs, ca sunt pusa pe catedra și linsa în pizda după care penetrata pana ajung la orgasm. Ideea aceasta nu mia dat pace de foarte mult timp asa ca am decis sa o pun în practica.
-Am rămas pierdut. Nu știam ce sa mai zic, miam pierdut cuvintele. Ce puteam sa răspund decât sa o sărut direct.
Ea a zis tot entuziasmul meu și s-a adaptat răspunzând-mi la săritari cu mângâieri pe fund. Ne-am poziționat lângă catedra cu ea lipita de perete în timp ce continuam sa ne săruta și cu mâinile sa ii mângâi sânii micuți. Ea gemand ușor când am întrat pe sub haine și pe sub sutien, strângând ușor și pe rand amândoi sânii care se simțeau superb, îmi veneau perfect în palma. Ea îmi răspunse, du-se ușor pe coapsa mea și îmi masa penisu care deja ma durea de cata excitare simteam.
Ma las ușor î...



    Login