Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata Cum cleanup - Inceputul
Autor : bogdan1223 - 2021-09-11
Citita de 12254 ori - Nota 8.21 (107 voturi)
Vreau sa încep aceasta povestire rugand persoanele cărora o sa le placa și doresc sa ia legătura cu mine, sa scrie instagramul în comentarii. Mulțumesc și hai sa începem!

Recent am fost abordat pe Telegram de un tip care văzuse ca sunt din Ploiesti. După câteva replici amicale, mi-a prezentat propunerea lui. El și soția lui voiau un tip pentru a încerca tot felul de picanterii în viata lor de cuplu. Am discutat despre chestii basic privind raportul sexual, apoi ușor ușor el mi-a dat de înțeles ca dorința lui cea mai mare ar fi ca eu și soția lui sa fim în 69 iar el sa o penetreze in momentele alea. Am fost puțin reticent la inceput dar mi-a placut ideea și am vrut sa încerc ceva nou, asa ca am zis sigur, nicio problema. Ne-am văzut pe web, totul părea ok, am stabilit când sa ne întâlnim și totul a rămas batut în cuie.
În ziua respectiva, am mers la locația lor. El, un tip de 35 de ani, pe care în continuare o sa-l numesc Marius, mi-a deschis, ne-am salutat și m-a poftit înăuntru. O sa încerc sa redau cât mai bine dialogul:
- Salut, ce faci, emoții? ma întreabă el.
- Puține, iti dai seama, dar sa speram ca sunt constructive.
- Sigur vor fi ! Și noi avem așteptări mari și deabia asteptam sa trecem la treaba!
- Vorbind de voi, unde e Corina? Corina, după cum am văzut o pe Web și din câte mi-a și spus, era blonda, simpatica, 34 de ani. Nu știam exact cum arata de la gat in jos, dar pe web îmi păruse simpatica.
- Corina ne așteaptă în dormitor! Dacă ești pregătit, hai sa mergem!
Eram puțin emoționat, recunosc, dar eram si nerăbdător.
M-am descălțat și am mers pe urmele lui Marius către dormitor.
De cum am întrat, am vazut o pe Corina dezbrăcată, în pat, în poziția doggy. Acum, o scurta descriere a ei. Am rămas surprins de cât de bine arata. Fund sexy, exact cât trebuie, nici slaba dar nici grasa, corp asemănator sportivelor care sar în lungime. Revenim și o sa va dati seama de mai multe pe parcurs. S-a întors către noi, zâmbind:
- Va așteptăm! Buna, Bogdan! Îți place ce vezi?
- Da, zic eu înghițind puțin în sec. N-am mințit zicând asta, arata perfect. Epilata total, cu o pasarica cărnoasa și adorabila și cu un gaz superb.
- Atunci, hai și linge, zise ea atat de direct încât am rămas puțin blocat. Marius a ras și m-a îndemnat" hai hai fa-i pe plac".
Mi-am dat hainele jos, am rămas în boxeri și m am dus în spatele ei, am îngenuncheat pe pat și am sărutat ușor la inceput pasarica. Apoi, treptat, am început sa o ling cât mai apăsat, indesandu-mi nasul cât mai adânc în ea.
- Acum curul, dragule! Linge bine.
În tot acest timp, Marius statea în picioare și privea spectacolul. Nu am stat pe gânduri și am făcut exact ce a zis Corina. Mi-am mutat zona de interes de pe pasarica moale, dulce și umeda către gaoza. Cu palmele i-am desfăcut cat mai bine bucile și am început sa ma plimb cu limba pe rozeta Corinei care din când în când mai tremura, semn ca ii place ce fac acolo. Și a întins mana și mi-a apucat o mana și mi-a condus-o către pasarica. Am inteles ce voia, voia sa o penetrez cu degetele. 2 degete păreau numai potrivite pentru început, au întrat numai bine. Am început o mișcare nebuneasca de dute-vino cu degetele în timp ce curul ei era în permanenta lins de către mine. Ea își freca lindicul, iar în acele momente Marius nu a mai rezistat tentației și a venit în fata ei, a apucat-o de bărbie și a sărutat o cu limba preț de secunde bune, în timp ce ea ii descheiat pantalonii. A scos o pula groasa și venoasa, cam la fel de lunga ca a mea, dar clar mai groasa. Pofta Corinei s-a vazut imediat, a luat toată pula în gura și a început sa o suga. Marius ușor ușor s-a dezbracat complet, iar Corina ca să o simta cât mai adânc de prindese cu mâinile de fundul lui și se împingea spre el. Eu, ma întărisem și simțeam ca nu mai pot mult, ma durea pula din cauza boxerilor care o țineau închisă. M-am oprit preț de câteva secunde ca să ii dau jos, Corina s-a oprit și s-a întors către mine.
- Frumoasa pula, dragul meu. Hai sa o măsurăm.
S-a întors către mine, a luat-o în gura și a început sa o suga atat de bine încât a trebuit sa ma gândesc la diferite chestii ca să nu ejaculez din prima și sa ma fac de ras. Sugea exemplar, umed, se folosea și de mana, cobora și spre coaie. Ireproșabil! În tot acest timp, Marius a început sa o penetreze, o futea puternic încât simțeam cum se chinuie sa nu mi scape pula din gura. Mâinile lui Marius strângeau cu putere soldurile Corinei, iar frecventa cu care o futea era de-a dreptul nebuneasca. Câteva minute bune am stat im poziția aia si totul părea ireal, apoi, Corina s-a uitat la mine, a zâmbit și mi-a șoptit:
- Dacă îți place cum ti-o sug, nu ma lasă asa. Băga capul și linge-ma exact cum m-ai lins la inceput.
Super excitat, m-am pus în poziția de 69 fără ca Corina și Marius sa se oprească din ce făceau. M-am uitat în sus si vedeam pula lui Marius cum o sfredelea și ii provoca gemete. Și-a dat parul intr-o parte și, exact cum a promis, s-a apucat iarăși sa mi-o suga, parca si mai umed acum. Mi-am amintit de discuția de pe Telegram cu Marius, când mi-a spus ca în poziția asta s-ar putea ca pula lui sa mai iasă și sa ma atingă peste fata și ca eu va trebui sa o pun la loc. Tocmai de asta I se părea atat de excitant, și trebuie sa recunosc ca și mie. M-am poziționat c...



    Login