Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Autor : mrddominic - 2016-06-20
Citita de 2267 ori - Nota 6.50 (4 voturi)
Niste poze nevinovate!


Vine o vreme cand in orice relatie apare plafonarea, cand in viata de cuplu atractia, sexul, trebuie reinventate. Asta mi se intampla si mie. Daca in primii ani de relatie totul era frumos, sexul era aprins, intens, complet, acum devenise anost, rar, lipsit de pasiune. Simteam frustrare si discutam din ce in ce mai des acest aspect cu o prietena apropiata. Nu stiam cum pot reaprinde flacara. Ea imi tot spunea ca sa incerc ceva nou, o lenjerie, o jucarie sexuala sau un concediu romantic. Intr-o zi imi veni cu o idee.
Stii Ada, ce zici cand e plecat cateva zile sa-i trimiti niste poze cu tine, dar mai deocheate, mai lipsite de inhibitii, care sa-i trezeasca simturile, sa astepte nerabdator sa vina acasa. Propunerea parea tentanta. Niste haine, lenjerii in care sa par cat mai provocatoare. Dar imediat a aparut problema, cine sa le faca (sa le fac singura in oglinda, selfie, sa le faca Gabi - prietena mea). Tot Gabi veni cu ideea salvatoare: Jimmy, asa i se spune. E un fotograf profesionist, face poze la tot felul de evenimente si-l cunosc, o sa ne ajute. Ne-am uitat pe situl sau si am observat ca avea tot felul de poze, inclusiv nuduri, iar imaginile aratau fabulos. L-am contactat si am stabilit o intalnire. M-a chemat intr-o vineri dimineata, spunand ca in weekend e foarte ocupat. La prima intalnire dupa ce i-am spus ca vreau sa fac o sedinta foto pentru sotul meu, dar pozele sa fie provocatoare, tipul mi-a explicat ce vrea de la mine.
- Vom programa sedinta intr-o sambata, va dura cateva ore, sa vi coafata, machiata, cateva haine care consideri ca te scot in evidenta, costum de baie, dar vom face pozele la un amic la piscina. O sa mai aduc eu diverse pentru recuzita, inclusiv costume sexi, sa-mi spui ce marimi porti.
Important e sa fi cat mai dezinhibata si o sa fie totul profesionist, sotul tau o sa inebuneasca! incheie intalnirea el.
Despre Jimmy - era un barbat pe la vreo 30 de ani, slabut, inalt, cu multiple tatuaje pe brate, manierat, dar avea si un aer usor zeflemitor. Ca pret, da costa ceva, mai ales ca trebuia sa platesc si pentru locatie.
In ziua cea mare am luat un taxi catre locatia unde se desfasura evenimentul foto, asa zisa mea sesiune foto. Cand am ajuns mi-a deschis poarta un tip tinerel, Victor pe nume, proprietarul locatiei. Acesta dupa ce m-a condus la piscina mi-a spus ca va fi acasa, dar nu va interfera, ci se va duce sa se uite la un film si sa doarma, fiind obosit dupa o petrecere. Jimmy m-a salutat si mi-a aratat decorul, terasa, piscina, sejlonguri, dar si livingul casei, locul unde ma voi schimba. Am ramas uimita ca erau si haine. Aveam si eu cateva cu mine, dar parca urma sa fac prezentare de moda, asa de multe erau deja acolo. Tot Jimmy ma servi cu un pahar de coniac, spunand: Ca sa treca tracul si pentru voie buna! Trebuie sa fi cat mai naturala, de mine faci abstractie! E ziua ta, momentul tau!
Am ras si dupa ce el s-a dus pe terasa sa pregateasca prima sesiune foto, eu am ramas sa ma schimb. Mi-am luat o rochie pe mine, neagra, mulata, scurta. O pereche de bikini negri pe dedesubt, nu tanga, dar care acopereau doar un pic din fese si pantofi cu toc inalt. Dupa ce m-am aranjat am iesit pe terasa.
Prima sedinta:
Am facut vreo 20-30 poze in diverse ipostaze. Cele mai sexi erau cele picior peste picior sau cand ma aplecam usor dezvelindu-mi coapsele. Jimmy nu tacea o clipa: pune mana asa, uita-te provocator, parca doresti camera foto, asa sa privesti la obiectiv, lingeti usor buzele, nu te misca, ridica usor de rochita,….
Apoi spuse: hai sa trecem la lucruri mai serioase: mi-a ales o lenjerie sexi cu portjartier, ciorapi si o pereche de chilotei snur care aproape ca nu acopereau ceva. Am mai baut putin coniac cu scopul de a-mi pierde pudoarea.
Am inceput sa ma dezlantuiesc incet la poze, sa par cat mai provocatoare, sa trag usor in jos de bretele sutienului, apoi am coborat usor una dintre cupe lasand sfarcul poznas sa iasa la lumina. In urmatoarele poze eram fara sutien, ma jucam cu sanii apropiindu-i sau ascuzandu-i cu mainile, apoi scoteam limba si incercam sa ating cu varful ei sfarcurile pe rand. M-am intors cu spatele si m-am aplecat usor, apoi mi-am trecut o mana printre picioare jucandu-ma cu bucatica de material ce incerca sa-mi acopere pasarica. Initial mi-am tras usor de snur dezvelindu-mi de tot anusul si un pic din pasarica. Mi-am lins un deget si l-am introdus in interiorul meu intim. Am observat ca jocul meu erotic a aprins dorinta in pantalonii lu Jimmy. O umflatura se vedea de departe. Mi-am dat jos chiloteii incet si m-am urcat in genunchi pe scaun. Cu mana stanga mi-am desfacut usor labiile. Jimmy se apropie cu aparatul pentru detalii.
Apoi m-am oprit, am inceput sa merg catre intrarea in casa, voiam sa iau costumul de baie. Tot Jimmy s-a oferit sa-mi aleaga un costum pentru urmatoarea etapa.
Am pasit spre piscina intr-un costum galben, cu slip brazilian si sutien triunghiular. M-am intins pe un sezlong si am inceput sa ma joc pe rand cu sutienul, apoi cu slipul. Pe rand mi-am scos un san, apoi pe celalalt din sutien, dar fara sa-l desfac. Chilotul se prindea in lateral cu un siret, de care am tras. Am simtit cum mi se prelinge pe pubis si apoi cade intre picioare dezvelindu-mi pasarica. In acel moment mi-am desfacut larg picioarele si mi-am tras un deget intre labii. Pasarica era uda toata, ma excitsem la maxim. Clicul aparatului se auzea neintrerupt, iar Jimmy discret incerca sa-si tot aseze penisul care statea sa- i rupa pantalonii. Ca sa cresc tensiunea, mi-am introdus pe rand intai un deget, apoi doua in fofo si am inceput sa le misc ritmic - inauntru-in afara. Cu cealalta mana imi mangaiam usor sanii. Ma luase valul, nu mai aveam nicio rusine, doar dorinta. Imi miscam degetele in mine si ridicam de bazin in sus.
Jimmy lasa aparatul si veni langa mine. Imi lua mana de la pasa si se apleca direct spre ea. Ii simti repede limba cum incepe sa se joace cu labiile mele. Urca si cobora cand pe dreapta, cand pe stanga. Un deget incepu sa-mi maseze ritmic clitorisul. Simteam cum acesta incepe sa raspunda stimularii, iar gemetele mele se intetira. Mi-am pus mainile pe capul sau si-l trageam mai adanc spre pasarica, facand astfel ca limba lui sa ma penetreze. Jimmy incepu sa ma linga usor in zona dinspre anus ridicandu-mi usor bazinul cu mainile. Miscarile sale erau rapide, circulare si uneori incerca sa zgarie usor cu dintii buzitele mele pline atat de sucul vaginal, cat si de saliva sa. Dupa ce m-a inebunit un timp astfel, s-a dedicat direct clitorisului, initial am simtit respiratia lui calda in acea zona de maxima placere, apoi limba care se misca sus-jos, miscari ce erau repede urmate de aspiratia clitorisului intre buze. In momentul in care a inceput sa ma penetreze incet cu doua degete am simtit cum ma cuprinde un tremor si incep sa tip de placere, ma conduse se spre un orgasm demult visat. Dupa ce m-am linistit un pic, m-a tras cu bazinul la marginea sezlongului si si-a scos penisul teapan, si l-a potrivit la intrarea mea incepand usor sa patrunda cu capul vinetiu, gol in pasarica mea. A alunecat usor inauntru, mi-a ridicat picioarele si a inceput sa pompeze regulat in mine. Simteam cum intra si iese intr-un rimt din ce in ce mai rapid. Pasarica mea era in al noulea cer si raspundea situatiei. Sucul feminin incepu sa mi se scurga usor pe labii spre coapsa in jos. Excitatia era maxima. Penisul intra si iesea atingandu-ma uneori intr-o zona foarte sensibila de langa introit, moment in care geamatul m...



    Login