Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata Placere la nunta
Autor : spatarudan - 2014-06-22
Citita de 14559 ori - Nota 8.02 (57 voturi)
Placere la nunta

Furtul miresii este un moment important dintr-o nunta. Si ca sa pastram obiceiul si la nunta fratelui meu s-a intamplat asta.
Totul a fost planificat in detaliu de colegii lui din care facea parte si A. Ea este o prietena comuna care de ceva timp s-a maritat tot cu un tip din gasca noastra si din cauza serviciului lui s-au mutat in alt oras. Suntem prieteni foarte apropiati, ne intelegem foarte bine . Inainte de a se marita am filtrat un pic cu ea dar nu am exagerat. Ea este o tipa sexi cu masuri aproape perfecte, sanii fiind singurii de care nu este foarte mandra. Ii are cam mici dar destul de incitanti.
La salon am stat unii langa altii, vechea gasca care de altfel nu ne-am mai vazut de mult. A. a fost o aparitie spectaculoasa. A venit mai tarziu decat noi la bratul sotului ei. Purta o rochita scurta, verzuie ,ce ii dezvelea picioarele sexi. Am incremenit cand am vazut-o, nu puteam sa imi dezlipesc privirea de pe picioarele ei.
„ – Ce bunaciune esti,draga! ”am remarcat eu.
„ - Ma mentine sotul meu!” a replicat ea cu un zambet pervers pe fata, stiind ca noi am inteles la ce se refera.
Bineinteles ca i-am invitat pe amandoi langa mine, de altfel eram si cei mai vechi din gasca. Mi-am cerut scuze pentru gluma de mai devreme, nu vroiam sa se supere sotul ei pe mine. Toata seara am dansat, si am incercat sa fiu in preajma ei fara sa exagerez.
Totusi un blues ce il ascultam prin liceu a fost cel care ne-a gasit imbratisati. Luminile difuze imi permiteau sa o mangai usor pe tot spatele. Nu a opus rezinstenta ba chiar am observat ca ii place.
- Nu te-ai schimbat deloc! Ai ramas la fel de buna...la suflet, am zis eu.
Ea intelegand aluzia nu a zis nimic doar a zambit strengareste uitandu-se in ochii mei de parca vroia sa zica ceva.
Dupa terminare melodiei am invitat-o afara sa mai stam de vorba asa singuri. A acceptat imediat. Am inceput o discutie banala care usor,usor a inceput sa aiba tente sexuale.
- I-a zi draga cum te mentine sotul tau asa de buna? am zis eu cu zambetul pe buze.
- Am zis si eu asa... ce vroiai sa zic? Ca nu ma mai futut de doua saptamani? A zis ea.
Eu am incremenit. Nu ma asteptam la un asa raspuns.
Nu am apucat sa continuam discutia ca s-a furat miresa si masina cu care plecau era chiar langa noi. Mireasa si hotii ai intrat in masina.
- Haideti si voi ca noi nu cunoastem bine locurile pe aici! A zis M. Deschizand usa.
Nu am stat pe ganduri si am pornit spre masina dar acolo nu mai era disponibil decat un loc.
- Te tin in brate ca nu esti asa mare! Am spus eu catre A.
Am intrat primul in masina si A. s-a pus in bratele mele cu spatele la cei din masina. Singura pozitie comoda era sa ma tina de gat. Rapitorii miresei au hotarat sa merga la o discoteca intr-un sat din apropiere.
Cum tineam o mana pe piciorul ei am inceput sa o mangai usor. M-am uiat la ea si am vazut ca se uita in alta parte fara sa o deranjeze ce fac eu acolo. Am continuat sa o mangai inaintand usor spre pulpele dezgolite din cauza pozitiei in care statea.
La un hop mana mi-a alunecat pana la pizda ei. A trasarit si-a strans picioarele si s-a uitat la mine usor speriata. Mi-a soptit la ureche sa iau mana de acolo ,sotul ei fiind singurul care o mangaie acolo.
- Am auzit cat de des te mangaie ! am soptit si eu.
Atunci ea a zambit si mi-a facut loc dinnou intre picioarele ei. Am inceput sa o mangai usor cu degetele pe chiloti. Incepuse sa isi muste buzele de placere. Dupa cateva mangaieri chilotii deja au devenit umezi. Am cracanato putin pentru a avea loc mai bine spre pizda ei. I-am acoperit picioarele cu sacoul ei ca ceilalti sa nu vada ce facem noi. Era muzica data tare asa ca nu se auzea nimic. Am reusit sa ii dau chilotii usor intr-o parte si sa o mangai direct pe pizda. Avea o pizda fierbinte care ma innebunea. Imi venea sa o fut chiar acolo fara sa imi pese de ceilalti. Pizda i se umezea diin ce in ce mai tare. Ceea ce am simtit acolo m-a excitat la maxim. Pulea nu mai avea loc in pantaloni. Am inceput sa ii frec lindicul si sa o penetrez usor cu un deget. Eram amandoi super excitati.
Am fost treziti din momentul nostru de oprirea masinii. Am scos repede mana din pizda ei pentru a nu observa cineva. Ne-am dat jos din masina si ceilalti au luat-o inainte spre discoteca. Am intrat si noi si am inceput sa dansam impreuna cu ceilalti ca sa dam de banuit.
Dar cine putea sa danseze cu pula asa sculata. aveam numai pizda ei in minte. Cand ceilalti nu erau atenti am traso din multime si am mers la toaleta. Am intrat amandoi la toaleta pantru handicapati stiind ca acolo nu prea intra lumea.
Nu m-am mai putut aptine si am saruatato apasat pe buze. I-am ridicat rochita deasupra fundului si i-am dat chilotii jos. Mirosul de pizda parca ma innebunit. Avea pizda complet epilata. Am ridicat-o pe chiuveta cu picioarele cracanate si vrut sa o ling in pizda.
- Nu asa ca nu am mai incercat niciodata! A zis ea incercand sa ma opreasaca.
Dar eram asa de pornit sa o lind in pizda sa ii gust sucurile ca nimic nu ma putea opri.
I-am dat mana la o parte si m-am apropiat cu limba de lindicul ei excitat. Cand am atins-o a gemut infundat. Dupa cum banuiam stiam ca ii place doar ca nu i s-a oferit asemenea placere. AM continuat sa o ling si sa o musc usor de clitoris. Ii placea atat de mult sa o ling in pizda ca deja incepuse sa ma impi...



    Login