Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataZapada arzatoare (continuare)
Autor : KikuKyra - 2010-08-24
Citita de 6208 ori - Nota 7.75 (8 voturi)
“- Ti-e frica?” ma intrebi si te apropii si mai tare de mine. De ce faci asta acum? Nu te-ai mai uitat pana acum asa la mine. Nici macar nu stiu daca asi vrea sa te opresti. De fiecare data cand degetele tale reci imi ating piela infierbanta a obrajilor inima mea nebuna sare peste cateva batai si face piruiete ca turbata. Deja tremur nici macar nu stiu ce cuvinte vreau sa formez. In momentul asta imi zambesti , e un zambet cald, menit sa imi ofere comfort.

“- Esti singura mea slabiciune, nu te pot lasa sa fugi cu cine stie cine pe care nu il consider demn sa te protejeze.”
Dar inainte sa pot sa spun ceva imi pui o alta intrebare.
“- Cat de mult iti doresti sa pleci?” imi soptesti erotic.
Din nou dau din cap in semn ca nu si iti soptesc inapoi cu o voce putin tremuranda
“- Nu imi doresc sa plec. Nu mi-asi putea dori vreodata sa plec de langa tine. “

Imi arunci o privire strengareasca si imi capturezi buzele cu ale tale lingundu-le incet cu limba ta ca sa deschid gura. Pe moment nu imi dau seama ce se intampla cu mine dar iti permit acesul in gura mea raspunzandu-ti pasional inapoi la sarut dorminca sa aflu ce urmeaza. Limba ta imi exploreaza gura si se joaca jucaus cu a mea. Iti urmez exemplu si imi avant si eu limba in gura ta. Degetele tale istete coboara in jos pe corpul meu facandu-ma sa simt fiori si ma impingi gentil in zapada, nu imi este frig pedul de blana ma incalzeste suficient de tare incat sa nu imi fie rece, tu stii asta si o folosesti in avantajul tau.
Simt ceva tare apasandu-ma intre picioare. Mana ta aluneca in interiorul tricoului meu si imi prinzi sanul, atingerea ta ma face sa tresar. Te retragi si iti apropii buzele de urechea mea soptindu-mi seducator.

“- Vreau sa fiu in tine.” Dar eu nu inteleg la ce te referi si ma uit la tine putin confuza. Ma uit in ochii tai care se ingusteaza putin, atunci realizezi cat de multe stiu legat de ceea ce se intampla intre noi, ceea ce sfarsteste prin a fi mai nimic pentru ca stiu doar ceea ce mi-ai spus tu.
“- Nu-ti face griji, o sa doara pentru putin timp. “
Corpul meu se relaxeaza in timp ce imi astept soarta cu ochii inchisi. Am incredere in tine, trup si suflet. Degetele tale se strecoara sub fusta mea si imi atingi delicat zona cea mai intima. Incep sa gafai in momentul in care aceasta noua senzatie imi invadeaza mintea. Imi zambesti demonic si iti introcduci un deget in vaginul meu incet atent sa nu ma ranesti. In acelasi timp buzele tale imi captureaza sfarcurile sugundu-le cu grija, atingerile tale sunt prea salbatice pentru a fi crestine, saruturile iti sunt tributuri pagane aduse trupului meu.

“- Iti place? Mai vrei?” Ma intrebi. Resusec sa gafai un “da” stangulat inainte ca buzele tale sa le captureze pe ale mele intr-un sarut salbatic si profound erotic.
Iti bagi degetul si mai adanc in mine din ce in ce mai repede si in curand simt cum ma contract in jurul lui, ratiunea mi-e plecata in vacanta in al noua cer fara planuri de a se intoarce prea curand, cand te vad ca iti aduci degetul la buze si il lingi, deliberat incet, fixandu-mi privirea simt ca iau foc.

“- Esti la fel de gustoasa ca si mierea…” imi spui excitat, apoi iti desfaci cureaua in timp ce mintea mea zboara tot mai departe agata de fluturasi si stelute. La inceput privesc confuza chestia aia ciudata dintre picioarele tale, presupun ca acolo se presupune sa fie, cat despre functile ei sunt inca ingnoranta dar planuiesti sa ma inveti, nu-I asa?

Imi prinzi mana si mi-o directionezi spre acel obiect ciudat, spre surpinderea mea e cald la atingere, si fin, si tare, de parca ar fi otel invelit in matase. Iti pui mana peste a mea si incepi sa mi-o misti in sus si in jos pe ea, devin din ce in ce mai incantata pare vie in mana mea, si pulseaza, un geamat iti scapa printre buzele stanse si speriata imi retrag mana gandindu-ma ca poate te-am ranit.

“- Nu te opri.” Imi spotesti si imi asezi iar mana pe membrul tau, acum nu imi mai este frica, sunt doar fascinata de efectul pe care mangaierile mele le au asupra ta. In scurt timp insa imi indepartezi mana si te pozitionezi intre picioarele mele la inceput nu inteleg dar apoi iti simt madularul frecandu-mi clitorsul, ma iei in brate, incepi sa ma saruti pe gat continund sa imi freci clitorsul, valuri de fiori imi stabat trupul. Apoi incet incepi sa aluneci in mine, te opresti pentru scurt timp, iti apropii buzele de ale mele si imi soptesti duios:
“- Imi pare rau, sa nu tipi.” Apoi plonzezi in mine in acelasi timp acoperindu-mi gura cu a ta, facandu-ma sa gem prelung, e ciudata senzatia de a fi umpluta de tine si e dureroasa, ma saruti in speranta de a imi distratrage atentia de la durerea ce mi...



    Login