Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVolumul II
Autor : andreeason - 2011-06-28
Citita de 26439 ori - Nota 7.97 (36 voturi)
Continuare

Vecinii
Andrei, vecinul de deasupra, avea atunci 19 ani. Eu de-abia implinisem 13. Era inalt, frumos si mi se inmuiau picioarele langa el. Mi-as fi dorit tare mult sa ma bage in seama. Dar el era mereu preocupat de altceva cand ne intalneam. Asta pana intr-o seara cand mai mult in joaca ma luat in brate in scara blocului. In seara aia am stat pana tarziu cu el si am trancanit. Il simteam ca si lui ii place de mine. Inainte sa urc in casa m-a sarutat. Ne lipisem unul de altul de sus pana jos. Ce mai…am crezut ca lesin de fericire.
A doua zi, de dimineata…mi-a sunat la usa. Eu nici nu apucasem sa fac dus.
- Buna, ti-am adus casetele de care vorbeam aseara.
Imi venea sa topai de bucurie. L-am primit in casa, ne-am asezat pe canapeau din sufrageria si ne-am apucat iar sa trancanim. De data asta ma tinea in bratele lui, ma mangaia si ma saruta excitat. Avea si de ce sa fie excitat. Eram cu copanele goale, in chiloti si cu o bluza de pijama mai lunga decat prevede legea, care-mi atarna pana pe la genunchi. Si cum il incalecasem, putele noastre s-ar fi sarutat si ele fara doar si poate, daca nu ar fi fost bariera hainelor. Penisul lui tare imi apasa cu putere pasarica. Eram topita. Il cuprinsesem pe dupa gat. Ne sarutam frantuzeste, cu limbile incolacite cum eu nu mai facusem niciodata. Era …
Mainile lui harnice imi atingeau fara retinere coapsele. Mai intai pe exterior, pe genunchi. Apoi pe fundulet. Incepusem sa gem excitata. Apoi, in timp ce o mana a alunecat pe partea interioara a coapselor pana la marginile chilotilor, cealalta a urcat in sus inspre rotunjimile sanilor, destul de marisori acum. L-am lasat sa-mi faca ce voia. Parca oricum nu era de ajuns si vroiam mai mult.
- Ce tare te-ai udat…
Palma lui imi acoperise putulica, peste chiloti. Ma simteam de parca ma tinea cu totul in palma. Il doream. Mi-a scos pijamaua si a ramas asa cu gura cascata la mine.
- Iti plac?, l-am intrebat.
- Iha…
Mi-a tras sanul spre gura si a inceput sa suga ca un copil. L-am strans si mai tare in brate, incantata de modul in care il hraneam. As fi vrut sa curga lapte din sanii mei, iar el sa suga pana se satura. Excitatia aia incepuse sa doara. Mainile alea dornice care-mi framantau delicat fundul si vulva nu mai erau de ajuns. Aveam nevoie sa-l simt adanc in mine, umplandu-mi vaginul cu penisul.
- Vrei sa te intinzi? Te rog!
Bineinteles ca vroiam! A inceput cu saruturi si mangaieri delicate pe gambe. Am inchis ochii. Cred ca daca nu imi scotea mai repede chilotii de pe mine mi-i smulgeam singura. Dar in loc de asta Andrei incepuse sa-mi linga vulva peste chiloti. Mmmmm... M-am cracanat instinctiv ca sa aiba mai mult loc.
- I-ti place? m-a intrebat.
- Nu te opri te rog.
Asta cred ca ia dat curaj ca a inceput sa-mi traga cu dintii si degetele de chiloti intr-o parte pana cand a reusit sa-mi dezgoleasca pasarica. Ma lingea si gemea excitat. Il prinsesem de cap si aproape ca-l trageam in mine.
- Nu te opri, te rog!, i-am repetat.
Era tot mai incurajat in ceea ce facea incat ia trecut repede cheful de dat limbi si ia venit cheful de a ma lua la pula. Aproape ca mi-a smuls chilotii de pe mine. S-a ridicat in genunchi in pat si si-a dat jos nadragii si chilotii, lasandu-ma plin de incantare sa-i admir pula aceea groasa si lunga. Mi se oprise respiratia si recumosc ca un pic m-am speriat. Adica asta voia sa-si bage chestia aia in mine? Am inghitit in sec si inainte sa se intinda peste mine la-m prins bine de pula. Cred ca i-a placut cum l-am strans pentru ca a m-ai vrut. Da' n-am scapat cu atat. Mi-a dat repede mana la o parte si s-a cocotat hotarat peste mine. ,,Fato...cred ca ce-ai cautat tocmai ai gasit", mi-am zis. Si cam asa a si fost. Primul lucru pe care l-a facut a fost sa-mi blocheze orice miscare. Si nici nu i-a fost greu s-o faca. Si in timp ce m-a saruta plin de patima si-a proptit cu mana socoteala exact in vulva mea ce-a micuta si plina de tot felul de lichide lubrifiante. Nu mai stiam exact ce-i cu mine. Pe de o parte de excitata, pe de alta din lipsa de aer. Coapsele mi se deschisesera larg si toata greutatea i-o simteam pe mine. L-am simtit in mine inainte sa ma penetreze cu adevarat. Durerea m-a napadit neasteptat. O senzatie usturatoare de umplere. Cred ca tipasem pentru ca s-a oprit.
- Te-a durut?
Ce intrebari punea si asta. Nu, nu m-a durut. Mi-a parut dulce. Normal ca m-a durut! Trebuia sa-i rup si eu lui o bucata din ureche ca sa vada cum e. Oprit e bineinteles un fel de a spune. Pentru ca nu l-a tinut mult si a inceput sa dea iar din cur. Obiectul ala gros, plin de noduri parca imi ajungea pana in gat. Mai bine-l lasam sa ma futa in cur. Acolo sigur avea mai mult loc. Si dupa fiecare penetrare parca era tot mai dur. Cred ca ma saruta pe gat pentru ca incepusem sa primesc si eu mai mult aer. Imi doream sa termine odata. In loc sa fiu excitata incepusem sa simt de-a dreptul o stare de anxietate.
Noroc ca nu avea nici el prea multa experienta. Cu totul nu cred ca l-a tinut mai mult de cinci minute si mi-a si umplut uterul si vaginul cu samanta. Ramasesem asa parca fara suflare, cracanata, intinsa, cu ochii inchisi, pe canapea. Nu fusese totusi chiar asa de rau. Cam brutal si fara experienta. Dar o senzatie placuta mi se ridica din pantece si ma invaluia. M-a simteam de-a dreptul mandra de mine. Andrei cred ca era la baie. Sangele si sperma formau o pata intre picioarele mele si ar fi murdarit sigur canapeaua daca (spre norocul meu) nu as fi avut sub mine bluza lui. Nu stiam ce sa fac mai intai. Ma simteam ametita.
Andrei era la dus si m-a intampinat cu un ranjet larg. Nu cred ca ia placut prea mult totusi cand si-a vazut bluza intre picioarele mele. Si ce daca? Numai eu sa sufar? - A fost bine? m-a intrebat.
Nu i-am zis nu. M-am lasat in bratele lui, in apa. Dar pentru ziua aia era de ajuns.

In tren

Relatia cu primul meu iubit, Andrei, a tinut mai bine de un an, indeajuns timp pentru ca acesta sa ma initieze bine in tainele iubirii. Dupa acea prima dimineata in care m-a dezvirginat, ne-am vazut aproape in fiecare zi. Adoram cand il vedeam gol. Avea un fundulet superb. Dar cel mai tare imi placea cocoselul lui, bucata aceea moale de carne cu care ma lasa sa ma joc oricand voiam. Era toata a mea si era de ajuns s-o ating sau s-o sarut un pic ca se transforma intr-o maciuca tare si puternica, gata oricand de atac.
Ajunsesem sa ador gustul si mirosul de pula. Alea care spun ca le e scarba nici macar n-au incarcat de fapt sa isi apropie mutra de locul ala. Nici el nu s-a plans vreodata. Ma lasa sa-mi fac de cap cu mataranga oricat pofteam. Iar eu, nebuna, o sugeam si o rontaiam ca pe o acadea. Tremuram cand ii auzeam gemetele si cand ii simteam spasmele de placere. Pula svacnea in gura mea de parca avea propria ei viata. O strangeam in gura si o simteam parca in tot corpul cum tremura.
Cel mai ciudat a fost cand mi-a ejaculat prima data in gura. Nu credeam ca o sa-mi placa lichidul acela sarat si lipicios. Ceea ce iesea din el era insa rezultatul stradaniilor mele de mai bine de 15 minute. L-am inghitit excitata, dornica in clipa aia de a fi penetrata adanc in pizdulicea mea plina de furnici. Un alt mascul nu mai aveam insa in preajma iar Andrei s-a lasat moale pe spate, ca si micutul cu care tocmai ma jucasem, incapabil sa mai miste ceva dupa muia pe care tocmai o daduse.
Gemeam aproape necontrolat, cazuta acolo intre picioarele lui, cu o mana strangand de marginea patului si cu alta pierduta printre flocii dintre picioare. Lindicul imi reactiona nebuneste, la fiecare atingere, scaldat la maxim in balta dintre picioarele mele. Orgasmul a fost minunat, unul dintre cele mai puternice pe care le simtisem vreodata.
Deabia acum simteam gustul ciudat de sare pe care-l aveam in gura. Simteam nevoia sa beau apa. M-am ridicat greu din pat. Eram de-a dreptul ametita.
Fusese minunat cu Andrei in anul ala. Cu el am facut si prima partida de sex anal din istorie. Si vorbesc aici despre istoria mea, bineinteles. Nu prea intelegeam de ce-si tot freca pula de curul meu. Mi-e mi se parea normal sa-I placa mai mult sa incerce trei centimetri mai incolo, in gaura larga, calda si primitoare care-l astepta intodeauna dornica si bine umezita. Mai mult decat atat nu intelegeam de ce voia sa-si bage cuculetul in gaura aceea murdara, prin care orice om de pe lumea asta elimina ceea ce se cheama excremente (sau cacat in limbaj popular). Asa ca mie mi-era cam rusine sa-l las sa umble acolo, nu de alta dar mi-era frica ca o sa I se faca scarba si ca apoi n-o sa-I mai placa de mine.
Andrei nu se lasa insa cu una cu doua. Constient de puterea pe care-o exercita asupra mea, de la o vreme incepuse sa ma bata la cap la fiecare intalnire cu dorintele lui nebune. Mai mult, dupa ce imi lingea cuminte pasarica, devenea obraznic si cobora mai jos, inspre gaurica mica a curului. La primele atingeri am strans surprinsa si rusinata din buci. Limba aceea moale si insistenta continua insa sa cotrobaie dupa scorbura mea, asa ca pana la urma m-am relaxat. Atingerea aceea moale si catifelata era o placere pentru rozeta mea. Bucuros de castigul obtinut, baiatul mi-a desfacut bucile cat a putut si a inceput sa-mi linga excitat curul. Era tare misto. Ma intorsese in patru labe, si proptit cu limba intre fesele mele imi oferea senzatie dupa senzatie. La varsta aia nu cred ca aveam inca nici eu par la cur, iar pielea imi era cu adevarat catifelata si placuta la orice atingere. Dupa atatea insistente am cedat. Daca el voia sa incercam de ce nu. Poate asa o sa se convinga si el si o sa se lase pagubas.
Andrei nu s-a lasat deloc. Dupa ce mai intai m-a lins si mi-a umezit bine gaura curului cu limba, a continuat sa ma atinga acolo cu un deget plin cu crema de maini. Pana atunci nici eu nu incercasem sa-mi bag ceva in fund. Asa ca atingerea era complet noua. Dar nu era total neplacuta. Curul s-a strans singur, instinctiv la atingerea degetului. Dar dupa prima contractie s-a deschis obraznic iar degetul a intrat curios inauntru. Am inghitit in sec. Nu era chiar asa rau. Mi-era insa frica de reactia lui. Andrei nu parea deloc deranjat. Ba inca pula I se sculase semeata gata sa intre in gaoaza mea. Nu mai avea rabdare. Si-a manjit repede maciuca cu crema de maini, m-a prins de solduri, asa cum stateam in patru labe, si si-a proptit carnatul drept in anusul meu.
Am icnit surprinsa. Capul mare al pulii mi-a largit brusc rozeta alunecand inauntru. Am crezut ca o sa-mi ajunga in gat. Pula intrase cu totul in curul meu, pe care-l simteam acum rupt in doua. Noroc ca dupa prima penetrare se oprise, curios sa-mi vada curul gaurit de instrumentul acela de tortura. N-a ramas mult asa. La inceput mai timid, apoi tot mai repede a inceput sa se miste, sa intre si sa iasa din gaoaza mea. Ma inmuiasem cu totul. Noroc ca locul era tare stramt acolo si in cel mult un minut i-am simtit madularul cum se inmoaie, golit cu totul de samanta.
Dupa orgasm s-a lasat peste mine si m-a luat in brate. Gemea, excitat inca de realizarea pe care tocmai o avusese. Pe mine ma durea burta si aveam impresia ca o sa fac pe mine. Asa ca l-am dat deoparte si am fugit la baie ca sa ma spal. Simteam un mare gol in stomac. Evenimentul nu-mi facuse cine stie ce placere dar fusese ceva inedit. Si nici de durut nu durea asa cum as fi crezut.
Trenul trepida aducandu-ma cu picioarele pe pamant. L-am alungat din minte pe Andrei si am privit in jur la ceilalti calatori din compartiment. Din coltul opus cineva ma privea insistent. Era un barbat dragut, de vreo 30 de ani, care la prima vedere parea ca doarme, cu capul sprijinit de bancheta. Ii simteam insa privirea arzatoare fixata asupra mea. De parca nu era de ajuns ca tocmai retraisem aventurile mele cu Andrei, privirea acea ma umplea de emotie si imi facea furnicile din stomac sa alerge turbate. Am aruncat o privire scurta asupra blugilor. Mi-era frica ca o sa vada toata lumea cum se pateaza. Stiam ca acolo jos totul este deja scaldat in mierea care curge din mine, de acolo dintre aripioarele pasaricii. Maica-mea parea sa priveasca absenta pe fereastra, cu ochii intredeschisi. De fapt femeia atipise deja, obosita de drumul lung. Bine ca macar ea nu pricepe nimic, m-am gandit.
Ceva in mine devenise dureros. Trebuia sa fac pipi neaparat. M-am ridicat si am iesit din compartiment. Pe culoar nu era decat un tataie care tragea plictisit dintr-o tigara. Trenul era aproape gol. Soarele asfintise si el de ceva vreme si cat de curand avea sa se intunece. Mi se facuse tare pofta sa trag un fum dintr-o tigara. Am strans puternic din coapse ca sa-mi mai potolesc furnicutele innebunite. Gestul nu a facut decat sa le intarate insa si mai tare.
Toaleta din capatul vagonului mirosea a urina si a fum de tigara. In loc sa-mi fie scarba, mirosul mi-a intarit si mai tare starea de excitatie. Am intrat si mi-am tras repede nadragii si chilotii in jos asezandu-ma cu curul in sus deasupra wc-ului. Curentul rece de aer mi-a lovit placut locurile cele mai intime. Am bagat doua degete intre picioare si mi-am indepartat larg buzele. Un jet cald de pisat a tasnit linistindu-ma. Am respirat profund mirosul acela de toaleta imputita. Gata, vezica se golise cu totul. M-am ridicat si am bagat mana in buzunar dupa un colt de hartie igienica, iar cu cealalta mi-am rascolit flocii negrii si desi. Imi placea sa ma joc cu padurea aceea creata dintre picioare.
Trenul s-a zgaltait pe sine si usa s-a intredeschis. Barbatul din compartiment ma privea nerusinat din partea cealalta, asteptand de fapt o incuviintare din partea mea. I-am trantit usa in fata. Din pacate incuietoarea nu functiona. Nerusinatul! Privirea aceea…. Mi-am muscat buzele excitata.
M-am sters m-am imbracat si am iesit repede. El insa era tot acolo. Isi aprinsese o tigara si ma astepta.
- Te rog… sa ma scuzi, mi-a zis. Am crezut ca e liber.
- Nu-I nimic, am zambit fastacita.
- Vrei o tigara?
Acum nu mai parea dornic sa intre la buda. Era asa de dragut totusi! Mi-am adus aminte ca tocmai visasem la o tigarusa.
- Te rog, ia daca iti trebuie, a insistat el.
- Multumesc.
Mi-a aprins-o elegant, apropiindu-se tot mai mult de mine. Am tras un fum adanc in piept, doar doar… Dar m-am agitat si mai tare.
- Asa ca e buna, m-a intrebat.
- Foarte…
- Cati ani ai? Nu pari prea mare. De cand fumezi.
- De cativa ani, am mintit. Am 17.
Trebuie sa fi fost tare prost ca sa ma creada ca am 17 ani. As fi aratat eventual de cel mult 15. Dar el nu s-a sinchisit.
- Eu sunt Sorin. Tu?
- Maria…
- Eu cobor la Cluj. Voi?
- La Budapesta.
- Ce faceti acolo?
- Mama ma duce la o matusa in vizita.
- Adormi-se mama ta.
- Da, am vazut si eu.
- Trebuie sa intru la toaleta sa fac pipi. Ma astepti ca sa mai vorbim? Daca mai vrei iti mai dau o tigara.
- Da, am raspuns pe nerasuflate.
A ramas o secunda in usa, nehotarat daca sa continue ce voia sa zica sau nu. A zis-o totusi, un pic emotionat pentru ca nu avea de unde sa stie cum o sa reactionez.
- Daca vrei poti sa intri si tu…
Am inghitit in sec si l-am privit curajoasa.
- Nu… lasa usa deschisa ca nu e nimeni.
Nu se astepta in nici un caz la raspunsul asta si o clipa a ramas blocat.
- Bine… nu vine nimeni, nu?
Nu se vedea nimeni pe culoar. Usa toaletei a ramas deschisa si el si-a desfacut slitul privindu-ma cu coada ochiului si a scos de acolo un carnat lung, gros, excitat. L-a belit mandru in fata mea, lasand sa se vada un cap mare si rotund.
- Iti place?
- Nu ma deranjeaza, m-am eschivat eu.
Un jet subtire de pipi a tasnit din varful acela de pula, stropind vasul WC-ului. Am inghitit in sec si nu mult a lipsit ca sa-mi nu-mi bag mana intre picioare ca sa ma scarman. Pula iesise cu totul din nadragi, lunga si groasa, dornica de futai. Sorin o cuprinsese in palma si o mangaia de la varf pana la coaie acolo in fata mea.
- Vrei sa o mangai si tu? a intrebat.
N-am zis nimic, dar am facut un pas inauntru. Barbat m-a tras cu totul si a inchis usa dupa mine. I-am cuprins in palma capul pulii mangaindu-l cu atentie. Era tare incantat. Era asa de placuta atingerea aia. Pielea era extraordinar de fina. Imi doream sa sarut cocoselul ala atat de mandru si de frumos. Pantalonii si chilotii ii cazusera pana la genunchi, eliberand cu totul madularul si coaiele din stransoare. Eram cu ochii numai acolo, fascinata de maciuca aceea. Ce avea Andrei parea o biata putulica fata de ce detinea omul asta. M-am aplecat singura si am sarutat-o. Sorin era in al noualea cer.
- Te rog… suge-o.
Nu trebuia de loc sa ma roage. Am bagat tot capul acela in gura sugandu-l cu pofta. Valuri de placere m-au umplut din cap pana in picioare, insotindu-mi gemetele. Barbatul a prins curaj si a inceput sa impinga si el. L-am simtit adanc in gat, intrat trei sferturi in gura mea. Era fenomenal. Il doream cu totul asa ca l-am tras si mai adanc in mine ca sa-i simt fiecare pulsatie. Sorin gemea necontrolat. Nu o sugeam de mai mult de cateva minute cand am simtit cum jeturi din lichidul acela cald, un pic sarat curg direct in gatul meu. Am supt fara oprire, inghitind tot ce iesea din madularul acela vanjos.
Barbatul se golise de samanta si nu mai parea interesat de o alta confruntare sexuala. Se sprijinea acum de perete, cu nadragii in vine si pula atarnandu-i bleaga intre picioare. Am respirat adanc. Gustul si mirosul de sperma imi atatase si mai tare poftele. Intre craci nu mai era de mult o balta. Acum era un adevarat ocean in plina furtuna. M-am descheiat la blugi fara nici o jena si mi-am bagat amandoua mainile intre flocii negrii din chiloti cautand lindicul care incepuse sa vibreze singur ca un bulangiu. Am gemut si am strans tare din coapse. Imi trebuia repede ceva tare care sa-mi umple cuptorul, altfel explodam.
Surprins de prestatia din fata lui, Sorin parea ca incepe sa-si revina. In cateva secunde pula s-a ridicat iar mandra, gata de penetrare.
- Esti virgina?
,,Boule, crezi ca daca mai eram virgina o mai sugeam in halul ala, ca o curva?” imi venea sa-i zic. Am dat din cap ca nu, asa ca fara o vorba m-a prins de cap si m-a impins cu gura inapoi in sula. ,,Asta e chiar prost? Nu vede ca mie imi trebuie pula in pizda si nu in gura?”. M-am executat insa fara cracnire si i-am prins-o iar intre buze. Nu m-a lasat asa decat cateva secunde cat a fost nevoie ca sa i-o curat bine de urmele de sperma, dupa care s-a repezit la mine, dornic si el sa-si infiga sulita in pestera fierbinte de acolo de jos.
Initial, am crezut ca vrea sa ma puna capra. Cand colo, el mi-a scos un picior din pantaloni ca sa nu fie incomodat de acestia si m-a ridicat in brate, cu spatele lipit de usa si cu pizda infipta in varful pulii aceleia monstruos de groase si lungi. Eram ca o jucarie in bratele lui puternice, cracanata la maxim, atarnata de gatul lui ca o maimuta, cu el intre copanele mele. A intrat in mine brusc si dintr-o singura miscare.
Am inghitit in sec. Mamaaaaa.... Era groasa. Era bine. Eram plina de el pana la refuz. Am gemut ca apucata. Sorin si-a stabilizat pozitia si a inceput sa se miste in mine plin de vigoare. Era... eram cu ochii dati peste cap, plecata pe alta lume, cu capul sprijinit pe umarul lui, cu picioarele atarnand, cu el adanc in mine, cu bucile cuprinse cu totul in palmele lui, cu mainile inclestate in hainele lui. Era bestial.
Ceva se juca la rozeta. Un deget obraznic a intrat si pe acolo vreo doi, trei centimetri si a inceput sa se miste in sus si in jos oferind noi senzatii minunate.
- Nu te opri ... nu te opri... te rog....
Frecusul era tot mai puternic, tot mai rapid iar pula parca se facuse si mai groasa si mai tare si mai noduroasa. ,,Nu se poate... o sa ma pis pe mine”. Placerea aceea din adancul vaginului intrecea acum orice senzatie pe care lindi mi-o oferise vreodata. Fluturasii din burtica plangeau si simteam stropi din lacrimile lor care curgeau si se imprastiau in toate directiile propulsati prin aer de miscarea aceea spasmodica a trupurilor.
Inca cateva momente si. .. am crezut ca lesin. Vaginul se misca singur acum, contractandu-se si mulgand maciuca in ritmurile orgasmului. Stransa ca intr-un cleste intre buzele vaginului, pula s-a eliberat si a inceput sa vomite sperma adanc in trupul meu.
- Inca putin...
Incet, incet coaiele s-au golit cu totul iar pula s-a inmuiat si a iesit afara. Eram cu totul ametita si mi-au trebuit cateva secunde bune ca sa-mi revin. Ceva alb, lipicios se scurgea acum din mine murdarindu-ma pe la cur.
- Mai lasa-ma putin si-ti mai dau daca mai vrei.
- Ma doare burta, am raspuns.
- Hai sa iesim.
Mi-am aranjat hainele si am iesit inapoi pe culoar. Nu ma durea burta. Resimteam chiar o senzatie minunata in tot corpul. Dar deja nu mai aveam chef. Eu imi rezolvasem problema in seara aia.


La mare

Vara aceea avea sa fie plina de tot felul de experiente exotice pentru mine. Dupa faza din tren, pe drumul de Ungaria am stat cuminte mai bine de o luna. Andrei era si el departe de mine, iar mie mi-era frica de ma pisam pe mine sa nu cumva sa fi ramas gravida. Dar sexul are acelasi efect ca si drogurile. Creaza dependenta profunda, cu atat mai mult cu cat experientele sunt mai placute. Ori eu deja… aveam la 14 ani o experienta mai bogata decat multe alte femei ajunse poate de o seama cu maicamea. Si vorba ceea: prima data e mai greu. Dupa aia… dumnezeu cu mila. Si cu cat viata sexuala incepe mai repede cu atat femeia este mai dezinhibata si gata sa faca orice blestematie, cum ar fi spus bunicamea.
La varsta aia in loc sa stau in banca mea, cand vedeam un barbat, mai ca nu-mi puteam dezlipi ochii de la umflatura pe care toti o au acolo jos, in pantaloni. Si nu conta varsta pe care o aveau. Ba dimpotriva ma uitam de sus, cu ingaduinta, la aia de seama mea. Prietena mea Alina intelegea bine problema. Dupa ce o futuse Andrei in repetate randuri (si pe al meu tot Andrei il chema doar ca era cu vreo patru ani mai mare decat Andrei asta al Alinei), nu se mai sfia cand vedea pula in fata ochilor. Magda in schimb era cat se poate de virgina. Atat de virgina, incat innebunita de povestile noastre si de hormonii care incepusera sa-i tropaie pe scoarta cerebrala, incepuse sa se fereasca de noi. Ha! Ha! Ea credea ca asa o sa fie ceva mai ferita de ispita.
In vara aia, dupa intoarcerea din Ungaria, mama m-a trimis in tabara la mare. Cu scoala! Era … ce mai, nebunie! Eu cu fetele, adica cu Alina si Magda singure la mare! Adica ma rog… cu profii, cu colegii.. si cu ele doua.
In tren, tot drumul, nu am facut altceva decat sa masor cu privirea masculii din vagon. Si din vagoanele invecinate. Doar, doar s-ar fi repetat experienta cealalta. Ocazia insa n-a vrut sa apara. La mare… ce sa mai spunem. Parca eram in rai. Tabara unde am fost atunci este undeva intre Eforie Nord si Eforie Sud. In capatul nordic al celei de-a doua. Baie, mancare, somn si discoteca. Una improvizata bineinteles, pentru copiii ca noi. Asta era tot ce faceam. Dar dupa atata caldura, soare si …. goliciune, noaptea hormonii faceau adevarate orgii, tropaind cu indarjire direct pe creierul meu. Ce sa mai zic de fluturasii din burtica! Senzatia e greu de descris. Fluturasii zburau si plangeau, zburau si plangeau. Seara de seara, inainte de culcare trebuia sa vorbesc cu ei. Sa le vorbesc si sa-i mangaii pana ce se mai potoleau si puteam si eu sa adorm.
Dupa cateva zile eu si Alina am profitat de neatentia profilor si am hotarat sa dam o tura prin statiune. Dupa vreo doua ore de colindat si de cascat gura la tot felul de chestii pentru care oricum n-aveam bani batusem deja toata statiunea si ajunsesem deja la marginea ei de sud. O luasem agale prin nisipul de pe plaja cu ochii cat cepele dupa scoici si melci. Ce scoici am gasit noi, dumnezeu stie. Melci insa erau cu duiumul, bine ascunsi in slipii zecilor de masculi intinsi la bronzat pe toata plaja. Si am tot cautat scoici si melci pana ne-am trezit la vreo juma’ de kilometru afara din statiune, intr-o zona in care la ora aia nu era nimeni. Si cred ca nici l-a alta ora n-ar fi fost multa lume pe acolo, nu de alta dar malul era plin de tot felul de boscheti iar plaja era acoperita mai degraba de scoici si alge in putrefactie decat de nisip.
- Nu stam un pic, m-a intrebat Alinuta?
- Ba da. Uite mai incolo, langa betoanele alea. Parca e mai mult nisip acolo.
Betoanele alea de care vorbeam, erau de fapt resturile unei cazemate militare, din acelea de care litoralul este de altfel plin.
- Facem baie, am intrebat?
- Haide.
- Fata, daca vine cineva?
- Si ce daca? Tu vezi pe cineva? Eu nu vad pe nimeni.
- Eu m-a dezbrac de tot, sa stii. Imi mai curge putin sange si nu vreau sa-mi murdaresc chilotii.
- N-ai decat!
Alina nu avusese niste zile prea bune la mare pana acum. Fusese pe stop de cand plecase de acasa si nu facuse deloc baie in mare. De altfel nici acum nu purta slip de baie pe ea ci niste chiloti in care-si indesase o tona de vata. Nu de alta dar pe timpurile alea, imediat dupa revolutie, nu gaseai tampoane externe de nici un fel, cu atat mai putin din cele interne, intravaginale. Asa ca si noi, ca orice femeie din secolul ala, foloseam cu deplin succes vata, bine indesata in chilotii aia de babe, capabili sa acopere in intregime bucile. Cine naiba auzise atunci in Romania de tanga?
Ne-am bagat in apa ca sa ne racorim si sa ne zbenguim un pic. Alina era de-a dreptul incantata.
- Ce misto e, fata!
Cred ca innotasem aproape jumatate de ora si curentul ne indepartase din dreptul prosopului. Cand ne-am uitat inspre mal am simtit un gol in stomac. Pe nisip, langa zdrentele noastre doua personaje jucau badminton. De la distanta nu stiam daca sunt barbati sau femei, dar surpriza era clara.
- Fata, aia sunt baieti? intreba Alina.
- Eu stiu…
- Sa dea naiba. Eu sunt in curu’ gol.
- Lasa ca-ti aduc eu chilotii in apa. Hai la mal.
Am lasat-o pe Alina si am innotat inspre mal. Personajele erau chiar doi tipi. Unul de vreo 25 de ani, celalalt mai in varsta, trecut de 35. Am inghitit in sec. Amandoi erau complet goi, cu niste trupuri… Fluturasii au batut din aripi in tandem, adanc in burtica mea, de am simtit ca o sa ma inmoi. Nici macar nu incercam sa ma fac ca nu-i bag in seama. Ba dimpotriva eram cu ochii tinta la cei doi. Si mai ales la cocoseii aceea care sareau in toate partile la fiecare miscare. Am fugit prin nisip, am smuls chilotii Alinei si m-am intors la fel de repede in apa.
- Ce fac, fata?
- Sunt doi tipi. Arata misto…
- Ce facem?
- Haide pe mal. Ce treaba au ei cu noi. Haide ca nu ne fac nimic.
Inghiteam in sec. Poate ca ma insel? Baietii nu pareau deloc rusinati de noi doua. Ba dimpotriva, acum cand vazusera ca suntem doua pupeze, jocul lor era ceva mai temperat, ocupati sa traga cu ochiul inspre cururile noastre.
Alina parca se mai linistise si se holba si ea curioasa la putele celor doi, in timp ce se facea ca se sterge cu prosopul.
- Sunt draguti, nu? i-am soptit.
- Da… Nebun-o. Mergem?
- Nu vrei sa mai stam?
A inceput sa rada.
- Si daca se iau de noi?
- Daca vor sa se ia de noi se iau oricum, am plusat eu.
- Fata…
Pe masura ce-i privea parca alte ganduri se zbateau in creierasul Alinei. Ne-am asezat jos, una langa alta, prefacandu-ne ca vorbim, dar tragand cu ochiul inspre trupurile acelea puternice, frumos conturate.
- Uite ce-i atarna lu’ ala!
- Cred ca i s-a sculat. Vezi?
- Du-te fata deaicea. Nu cred.
- Serios, uite. I se vede un pic varfu’. Ce inghiti asa in sec?
- Taci fata ca se aude. Si tu faci la fel.
Baietii au lasat badmintonul si au intrat in apa. Adevarul era ca vazusem eu bine ce vazusem. Pula celui mai tanar, care era cu fata spre noi, incepea sa capete proportii si capul era acum pe jumatate belit. De altfel, cred ca asta era si cauza pentru care intrasera in apa.
Crapatura incepea sa ma manance rau de tot. O simteam fierbinte, umflata si deja un pic deschisa. Intr-un gest spontan mi-am scos chilotii si i-am aruncat la soare pe unul din boschetii de langa mal.
- Ce faci fa? Te-ai scrantit.
- Ssss. Dezbracate si tu. Vrei sa creada ca suntem doua proaste?
Cred ca soarele ne batuse rau in cap, pentru ca dupa cateva clipe de ezitare, Alina si-a scos si ea budigaii si i-a aruncat langa ai mei .
- Vezi fata ca ti-a cazut vata!
Radeam ca proastele. Era clar ca ne manca rau gaurile. M-am intins ca la expozitie, cu fata in sus si cu picioarele un pic desfacute. Alina, ceva mai cuminte s-a intins si ea dar cu funduletul in sus.
- Ce fac aia fata?
- Innoata. Nici nu se uita incoace.
Eram cu mana pe burtica, cu degetele rasfirand parul pubian. Din cand in cand varful aratatorului cobora mai jos inspre bobita aceea de carne a carei atingere ma sageta pana in adancul creierului. Alina nu punea mana acolo. La interval de cateva secunde insa, fesele si coapsele se incordau si se relaxau ceea ce in mod sigur ii provoca unde de placere in tot corpul.
Barbatii se intorsesera pe mal si acum stateau amandoi cu fata la noi si se uscau la soare. Din cand in cand isi mangaiau penisul, care ascultator raspundea la fiecare mangaiere ridicand capul. In scurt timp, doua pule de mai mare dragul, atarnau semierecte intre picioarele lor. Erau tare frumoase, asa, cu capetele belite, dornice de lupta, lasate peste coaiele intarite de excitatie. Degetul mi se invartea singur in jurul clitorisului trimitand peste tot valuri de placere, iar zeama aceea lubrifianta se acurgea acum printre buzele desfacute inspre perineu si anus.
- Tu te-ai udat, m-a intrebat Alina?
- M-ai intrebi? Hai sa plecam.
- Acum vrei sa plecam?
- Nu stiu ce mi-a venit.
De parca ne auzeau ce vorbeam, cel mai in varsta ne-a facut semn cu mana.
- Salut! Ce faceti? Vreti sa jucam o carte? Noi tocmai plecam! Haideti! Nici noi nu mai stam mult. Mergem impreuna dupa aia. Pe masura ce vorbea, tipul se apropia de noi. Era tarziu sa mai dam inapoi acum. Eu sunt Bogdan, se prezenta el. Iar el e nepotul meu Gabi. Haideti cu noi, jucam o carte si apoi mergem. Ce ziceti? Cand a terminat de vorbit era la un metru de noi. Se lasase pe vine, lasand sa I se vada intre picioarele penisul gros, semierect, cu capul mare, belit cu totul si coaiele mari, atarnand ca doua pungi pline. Era evident ca in starea in care eram nu l-am putut refuza. Pe voi cum va cheama? Eu sunt Sonia, m-am prezentat, iar ea e Alina. Incantati! Cred si eu ca erau incantati. Oricum au incercat sa fie cat mai amabili cu noi. Au deschis o umbrela uriasa ca sa nu ne arda soarele, ne-au oferit apa si cate un sandvis. Era clar ca numai de joc nu le ardea nici lor. Incercau insa sa nu fie brutali si sa nu strice armonia jocului erotic. Am inceput sa jucam Macao, pe pedepse si primul pedepsit a fost Gabi, cel mai tanar dintre ei, care a trebuit sa mearga in patru labe, in jurul noastru si sa latre. Nu stiu cum s-a potrivit asa, dar urmatorul pedepsit a fost Bogdan si apoi iar Gabi. Ne mai relaxasem, iar ei se dovedeau niste draguti. Alina a pierdut si ea si a trebuit sa recite o poezie. Apoi eu am facut niste tumbe si tot asa. Intr-o jumatate de ora eram cei mai buni prieteni deja. Alina cel putin era rosie la fata. Nu stiu daca de la gura de cogniac pe care cei doi ne-au oferit-o (si chiar numai o gura a fost) sau de la complimentele pe care Bogdan i le adresa fara oprire. Nu mai facem o baie, am intrebat? Te-ai incalzit, m-a intrebat Bogdan? Imediat ia foc, glumi Alina. Unde arzi mai tare, arunca barbatul manusa, si-si intinse mana catre carliontii dintre picioarele mele. Am ras, nestiind ce sa zic si am luat-o la fuga inspre mare. S-au aruncat toti dupa mine, cu simturile amortite acum de apa rece. Se parea ca barbatii isi impartisera deja ,,prada”. Bogdan, cel mai in varsta, o luase pe Alina, iar celalalt inota inspre mine. Nu l-am lasat sa se oboseasca mult si am sarit cu capul in apa langa el. Haide sa te arunc in sus. Vrei? Da. Era primul contact cu trupul lui si senzatia a fost cat se poate de erotica. M-am agatat de gatul lui si m-am ridicat frecandu-mi pielea de pieptul paros. Parca mii de furnici i-mi pedalau peste tot corpul. M-a aruncat cu putere oferindu-mi o minunata senzatie de forta. Ametisem. Dar mai vroiam o data. Cand...



    Login