Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Viziuni despre trecut
Autor : procust - 2008-09-05
Citita de 11785 ori - Nota 6.89 (28 voturi)
Inceputuri

Lucian intrase, la un liceu din oraselul lui, dupa o cearta cu parintii, care-ar fi vrut sa-l dea in alta parte, intr-un alt oras, la un liceu industrial. Lui i-a convenit mai mult aici, fiind ca o continuare a vietii de elev de pana atunci, cunoscandu-si majoritatea dintre colegi si profesori.
In ultima perioada era din ce in ce mai ahtiat dupa citit. Ii placeau in mod deosebit romanele istorice, dar citea cu placere orice, de la legendele Olimpului si pana la cartile SF – ceva relativ mai nou la vremea aceea. Nici n-avea altceva de facut, atunci cand parintii il tineau din scurt, sau il pedepseau pentru diferite chestii si nu putea sa fuga cu baietii la batut mingea ori la furat prin livezile oamenilor, sau la cate si mai cate nazdravanii le treceau prin minte baietilor de varsta lui. Avea locul lui unde citea, in gradina, ascuns vederilor de vegetatia bogata din jurul chioscului, pe care-l numise cabinetul lui estival de studiu. De-aici putea, deseori, vedea ce se intampla la vecina – o matusa batrana de-a mamei lui – care primea in gazda, de la o singura noapte si pana la perioade mai lungi. De multe ori, fetele de liceu erau preferate de batrana, pentru ca o mai ajutau la treburile gospodaresti sau ii aduceau de la tara, de la parintii lor, diverse produse – nu de putine ori vin sau tuica – foarte apreciate de baba. Desigur, chiriasele intelegeau foarte repede cum sta treaba cu stapana casei, ii dadeau de baut pana o prindea somnul, dupa care isi faceau de cap, cerberul dormind dus, de puteai sa-i smulgi flocii unul cate unul fara sa se trezeasca. Peretele casei batranei tinea loc de gard spre gradina lui, astfel ca, de multe ori putea privi si vedea tot ce se petrecea dincolo de o fereastra ce dadea spre chiscul lui Lucian, aflat la vreo 10 metri distanta.
Asa se face ca, intr-o buna zi, cu mai putin de o saptamana pana sa inceapa clasa a 9-a, baiatul vede la fereastra o noua chiriasa, nu cine stie ce frumoasa, dar cu un corp traznet, pe care si-l etala fara a sti ca este privita cu interes, avand numai chilotii pe ea. Sanii jucausi ai fetei l-au naucit, incitandu-i simturile. Mai vazuse si altadata fete sau femei dezbracate la geamul cu pricina dar, de fiecare data, a ras si cu asta basta. Acum era cu totul altceva... Simtea niste furnicaturi pe care nu le mai simtise vreodata.
A venit si prima zi de scoala si nu mica-i fu mirarea cand vazu pe vecina lui ca-i este colega de clasa. Elena. S-au cunoscut cu totii, cei noi. Cam toti baietii trageau ocheade dupa curul frumos miscator al Elenei. Sa nu mai spunem cam ce era la orele de sport, unde Elena, imbracata in sort si cu tricoul mulat pe bustul incitant si saltaret, scula multe puli pe terenul de sport sau in sala.
Lucian a incercat sa se apropie de Elena de cateva ori, dar fata radea, ii spunea ca vrea sa fie doar colegi si asa vor ramane.
Nu de putine ori, de la punctul lui de observatie, o pandea si-i urmarea orice miscare, uneori fiind rasplatit din plin, vazandu-o goala complet. Flocii abundenti si carliontati ii ascundeau pizda aproape de tot, dupa cum a vazut naucit intr-o seara, cand s-a strecurat pana sub fereastra fetei, fiind ascuns de intunericul serii si savurand imaginea ametitoare, prin fereastra intredeschisa. Asa a trecut toamna aceea, iarna (cand, din cauza urmelor pe care le-ar fi putut lasa in zapada sau a vegetatiei uscate care-l ascundea din chioscul lui a fost vitregit de imaginea intima a colegei lui) si primavara urmatoare. A avut mai multe prietene, a invatat ce e sarutul, imbratisarea si de fiecare data, dupa astfel de intalnire, ajungea acasa cu durere in coaie si cu o dorinta nebuna de a se fute. O prietena l-a lasat chiar sa-i puna mana la tate si la pizda, iar o data i-a pus si ea mana pe pula, i-a frecat-o un pic, dar atat. A zis ca a fost si ea curioasa, cum e sa mangai un baiat, dar ca nu-i inca pregatita sa mearga mai departe. Cand Lucian a ajuns acasa, s-a masturbat cu imaginea – culmea nu a prietenei care-i mangaiase pula, ci cu imaginea pizdei flocoase a Elenei. Apoi, a folosit imaginea asta de mai multe ori si se masturba, pana cand, intr-una din zile, era sa fie surprins de mama-sa, chestie care l-a facut s-o lase mai moale cu frecatul pulii.
S-a scurs astfel primul an de liceu.
In vacanta a fost intr-o tabara, unde a cunoscut o fata, cu care s-a inteles mai bine. La vreo trei zile dupa ce s-au cunoscut, Jeni – asa o chema pe noua lui prietena ploiesteanca – i-a propus sa mearga la un film. S-au invoit de la profesorii lor si-au plecat la cinema. Si-au ales un loc mai gol, fara vecini pe scaunele alaturate. Acolo, pe intuneric, amandoi au prins mai mult curaj: s-au sarutat pasional, s-au pipait reciproc. Lucian i-a bagat mana intre picioare, apoi, fiind incurajat de picioarele desfacute, i-a bagat un deget in pizda umeda a lui Jeni, simtind ca ia foc, in momentul urmator, cand fata l-a desfacut la slit, i-a bagat mana sub chilot si-a inceput sa-i frece pula, in ritmul in care el o freca pe ea, acum cu doua degete, cand inauntru cand pe lindicul intarit; n-a durat mult si-a simtit ca explodeaza si a ejaculat, in chiloti si pe mana fetei care, de excitare, isi strangea picioarele spasmodic, prinzandu-i mana intre pulpele-i catifelate si fierbinti.
S-au intors in tabara imbratisati, facandu-si juraminte de iubire eterna si cu promisiunea ca maine se vor iubi de-adevaratelea, Jeni spunandu-i ca vrea sa-i dea “obraznicelul” sa il simta pulsand in “floricica” ei umeda si fierbinte. Din pacate, a doua zi a venit o telegrama, prin care Jeni era anuntata ca trebuia sa plece imediat acasa, unde se intamplase nu stiu ce. Asa se face ca, atunci cand Lucian s-a intors de la un lac unde fusese cu baietii la pescuit, fata era plecata si-i las...



    Login