Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Viziuni despre trecut - III -
Autor : procust - 2008-09-06
Citita de 9033 ori - Nota 7.18 (33 voturi)
In acea seara, neavand chef sa citeasca isi tinea absent cartea in mana. Fiind la punctul lui de observatie din chiosc, a vazut la un moment dat deschizandu-se fereastra buclucasa si pe Elena sarind peste geam si venind spre el. Cand a ridicat piciorul peste geam baiatul a vazut ca Elena n-avea chiloti pe sub fusta scurta, care-i salta frumos peste coapsele plinute, atunci cand mergea, cu mersul ei sportiv si in acelasi timp unduindu-si soldurile, provocator. A intrat in chiosc si s-a asezat pe banca, in partea opusa lui, ridicand un picior si sprijinindu-l de chinga mesei, dar tinandu-si, in acelasi timp, o mana ca paravan intre picioare. Lucian nu-si putea opri ochii sa-i fuga pe sub masa la picioarele ei frumos sculptate si nici sa-si clateasca ochii cu sanii ei, ce se miscau ca urmare a respiratiei precipitate dupa efortul facut.
- Stii ca n-am chiloti pe mine? Te socheaza?
- Nu, ti-am vazut padurea, atunci cand ai sarit geamul.
- Padurea? Crezi ca-s prea flocoasa fata de altele?
- Nu stiu. Am mangaiat cateva fete, acolo jos...
- La pizda, nu? – zise fata privindu-l in ochi. Ti-e rusine sa-i spui asa? Nu asa ii spuneti toti? Spunne mai departe, te-am intrerupt.
- Ziceam ca am mangaiat cateva fete prin carlionti, la una i-am vazut-o chiar, atunci cand imi arata ca are tampon – fiind pe rosu – din cauza caruia nu i-am mai vazut bine flocii.
- Aici la tine-n chiosc, nu mai vine nimeni?
- Foarte rar, dar pot vedea imediat pe cine vine, fara ca eu sa fiu vazut.
- Asa m-ai vazut si pe mine? zise fata, ridicandu-se-n picioare si privind spre geamul ei. Chiar ca se vede bine de-aici. De cand ma urmaresti?
- De cand ai venit in clasa a 9-a. Mi-ai aratat tatele din prima zi. Apoi, in repetate randuri, te-am vazut goala complet...
- Ce-ti placea mai mult sa vezi la mine? zise fata, asezandu-se cu fundul pe masa, in fata lui si, desfacandu-si picioarele usor, ii arata floaca ei carliontata, lasandu-l fara glas, inghitindu-si saliva abundenta. Iti place ce vezi acum? N-ai vazut-o niciodata atat de aproape. Cum e fata de celelalte? E urata? Te-am lasat fara glas?
- Ti-am zis ca n-am mai vazut niciuna atat de aproape. Am pus mana, dar fara sa vad. Imi place.
- Lucian, spune drept, tu esti virgin?
- Da. De cate ori am avut ocazia sa fiu cu o fata, de fiecare data s-a ivit cate ceva, care ne-a impiedicat sa mergem pana la capat.
- Le-ai iubit pe prietenele tale? Cum le chema?
- Pe una am iubit-o si-am plans ca dupa mort, atunci cand am pierdut-o. O chema iubita mea de-atunci. No sa-ti spun numele nici uneia dintre ele. Cum ar fi daca m-ar intreba cineva maine ce fata mi-a aratat flocii si eu i-as spune: Elena!
- Mda. Ai dreptate si-mi place cum gandesti. Stii ce m-ai blocat in seara aia cand te-am vazut la geamul meu si era sa-ti arunc tigara in ochi?
- Da, imi pareai atunci o menada.
- O ce?
- N-are importanta, spune mai departe.
- Nu mai are importanta, acum, ce spuneam. Stii, te-am simtit intotdeauna ca pe un frate si de-aceea am acum impresia ca provoc un incest. Dar nu-mi mai pasa. Nici nu stiu ce sa mai cred. A doua zi, dupa ce-ai vazut ceea ce-ai vazut, ai sarit sa-mi iei apararea. Clar, te-ai nascut in alte timpuri, ai fi fost un cavaler desavarsit. Acum esti un cavaler care trage tare cu ochiul intre cracii mei. Iti place?
- Cum sa nu-mi placa?! Ti-am mai vazut-o, chiar si atunci cand stateai cracanata de-ti ieseau buzele printre floci, cum nu ti-o mai vazusem niciodata. Acum e altceva.... parca-i in ochii mei.
- Vezi pizda mea acum, sau tot ascunsa-n floci e?
- E mai mult ascunsa...
- Si de ce stai cu mainele-n poala si nu-i dai parul deoparte, s-o poti vedea? Crezi ca te musca?
- Nu, dar am emotii, spuse baiatul, intinzand mana si desfacandu-i buzele cu doua degete si mangaindu-i tremurand parul carliontat si sarmos. Era extraordinar, ceea ce i se-ntampla acum. Ar fi vrut sa opreasca timpul in loc, sa inmagazineze tot ceea ce i se etala, parandu-i rau ca are numai doi ochi...
- Iti place? Sa stii ca si mie-mi place cum ma mangai. Crezi ca ti-ar placea s-o saruti pe buze, sau chiar s-o lingi?
- Nu stiu, nu m-am gandit niciodata la asta. Tu de ce-i ziceai bosorogului aluia ca-ti era greata sa-i sugi pula?
- Pai, tu nu ai vazut ce pula urata avea? L-am lasat sa ma linga in pizda si boul m-a muscat de lindic, de ma doare si-acum. Ia uita-te mai de-aproape si vezi, se mai cunoaste cum m-a muscat? – se-alinta ea.

Cu inima-n gat, baiatul se apropie mai mult, intre picioarele fetei – care-si impinge bazinul in intampinarea lui si se desface mai tare, atunci cand baiatul ii descopera bobita ce incepuse sa se intareasca la atingerile lui. Nu credea vreodata ca o s-ajunga cu ochi-n pizda pe care-o pandise de-atatea ori de la distanta... O auzi ca prin vis indemnandu-l sa-i sarute bobita, sa n-o mai doara, s-o ia usurel intre buzele lui... s-o linga usurel... ahh... ce bine e... baga un deget in pizda si invarte-l cum iti vine tie mai bine, o mai auzi vorbind, in timp ce un picior de-al fetei a inceput sa-l mangaie usor printre picioare, sa-i mangaie coaiele umflate de dorinta, pula prin pantaloni. A avut o inspiratie de moment si s-a desfacut la prohab, scotandu-si pula pe care Elena a inceput sa i-o frece cu ambele picioare, in timp ce el o lingea – cine-ar fi crezut vreodata ca va face asa ceva, noroc ca nu-l vede nimeni – si pe lindic si pe buzele carnoase ale pizdei, careia-i daduse flocii deoparte, si chiar in pizda, fara sa-i fie greata, ba chiar ii placea mirosul si gustul incitant emanat de pizda ei.
Pe neasteptate, l-a impins cu spatele pe ba...



    Login