Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Visând la Andreea
Autor : themaster2 - 2023-01-19
Citita de 5678 ori - Nota 6.20 (44 voturi)
De când mă știu am fost atras de bărbați. Am fost îndrăgostit de un coleg de la facultate, am avut diverse relații trecătoare cu diferiți bărbați de pe aplicații de dating, pe scurt eram convins că sunt gay. Și eram ok cu asta, deși trecusem printr-o perioadă dificilă, deoarece îmi era foarte greu să mă accept, probabil și din cauză că familia mea e foarte conservatoristă și ușor fanatică când vine vorba de religie. Sexualitatea a fost mereu un subiect tabuu pentru mine, preferam să nu vorbesc cu nimeni despre asta. Nu aveam prieteni, mergeam de la cursuri direct la cămin, iar a doua zi de la cămin la cursuri, și tot așa. Până în ultimul an de facultate, atunci când am cunoscut-o pe ea. Andreea.

Interesul meu pentru fete (sau pentru oameni în general) era inexistent, dar atunci când am văzut-o pe Andreea pentru prima dată, am simțit ceva ciudat în stomac. Nu era o atracție fizică, ci mai degrabă una spirituală, și din privirea ei, am înțeles că și ea a simțit ceva asemănător. Deși eram gay, arătăm foarte masculin, aveam barbă, privirea rece, nu vorbeam mult, păream un bărbat normal, ca orice altul, și cum nu am spus nimănui nimic despre orientarea mea sexuală, toți credeau că sunt straight. Desigur că întotdeauna unele gesturi, fie ele și involuntare, tot te dau de gol, și eram sigur că unii din colegii mei bănuiau că sunt pe invers, dar nu mă deranja, deoarece știam că îmi era imposibil să ascund acest lucru la infinit.

Andreea era o fată ca oricare alta, și totuși avea ceva special. Era puțin mai scundă decât mine, însă eu sunt foarte înalt, deci și ea avea o înălțime acceptabilă. Avea părul blond, lung, lung, până la fund, pielea foarte albă, picioarele lungi și îngrijite, unghiile scurte și ochii verzi. Era o fată incredibil de frumoasă, nimeni nu poate nega asta, iar ochii ei erau cireașa de pe tort. Mai târziu, aveam să aflu că un coleg de al meu și-a dat drumul odată fără să se frece numai gândindu-se la ochii ei verzi. Andreea era o fată cuminte, lua note bune, era silitoare, însă avea și un aer pervers, și simțeam că, încetul cu încetul începe să-mi facă avansuri, avansuri pe care nu știam cum să le iau, neavând experiență cu fetele.

Fiind student la Litere, eram înconjurat de foarte multe fete, însă nu mă atrăgeau. Aveam o pasiune incredibilă pentru cărți, era singura mea cale de a scăpa de realitatea pe care nu o suportam. Cărțile... și acum, ea. Andreea. Când mă uitam la ea, mă uram și mai mult că nu sunt un bărbat ca toți ceilalți, că nu mă atrage ideea de a face sex cu ea, deși la nivel spiritual, sunt încă și acum sigur că ea a fost și va rămâne sufletul meu pereche. La un moment dat, când participam la clubul de lectură, vorbeam despre un roman japonez, mai exact despre o scenă dintre o soacră și o noră, iar eu fac o glumă proastă (aveam obiceiul ăsta, de care nu am scăpat nici acum), și le spun colegilor mei că într-o relație e mai bine să te înțelegi cu soacra de la început, că apoi totul se rezolvă. Atunci, Andreea se uită la mine și îmi spune că ea nu și-a cunoscut încă soacra. Rămăsesem uluit, credeam că am înțeles eu greșit, așa că am încercat să mă uit în altă parte, dar a repetat din nou aceeași afirmație, chiar dacă în glumă. Ăsta a fost primul semn care mi-a dat de gândit că mă place.

Viața la Litere nu e ușoară. Multe seminarii, mulți studenți, de obicei amfiteatrele sunt pline. Într-o seară, ne adunăm cu toții pentru un examen, și, deși eram la o distanță considerabilă de ea, îi căutam mereu ochii verzi, ca să descoper că și ea îmi căuta ochii mei. Mă îndrăgostisem de Andreea, deși eram gay, sau cel puțin așa credeam. O visam noaptea, când ascultam o melodie mă gândeam la ea, îmi imaginam tot felul de scenarii ridicole înainte de culcare, și pentru prima dată, am plâns pentru o fată. Plângeam de fapt pentru mine, deoarece nu înțelegeam ce se petrece cu mine. Cum pot să mă îndrăgostesc de ea, când eu sunt atras de bărbați? Mă simțeam ca un erou din romanele lui Yukio Mishima, și începeam să cred că, deși sunt foarte puține șanse, există o mică oportunitate acolo, pentru a fi fericit.

Zilele au trecut, săptămânile și lunile la fel, relația mea cu Andreea evolua tot mai mult. Devenisem prieteni apropiați, stăteam mai mereu unul în preajma celuilalt pe la cursuri, eu așezându-mă cu un rând în spatele ei, pentru a o admira mai bine. Avea părul foarte lung, ce îi acoperea spatele drept. Își așeza mâna dreaptă sub bărbie și asculta ba cu atenție, ba cuprinsă uneori de o stare de somnolență, cursurile profesorilor. Când mă uitam la ea, mă gândeam că nu există în lumea asta o fată mai frumoasă decât ea și eram recunoscător divinității că a trimis-o în viața mea.

După ce pățisem cu Mihai, un coleg de facultate din primul an, nu eram interesat de o relație cu o altă persoană de la facultate, dar știam că Andreea e diferită de Mihai. În primul rând, e femeie. În al doilea rând, și ea mă place pe mine, sau cel puțin așa îmi dă de înțeles. Pentru Mihai am fost o distracție, inima lui i-a aparținut întotdeauna altcuiva. Voiam să mă bucur și eu de o iubire, fie și pentru puțin timp. Dar timpul a trecut atât de repede, încât finalul de an a sosit și mi-am dat brusc seama că am trăit mai mult în imaginația mea această pseudorelație, decât am trăit-o cu adevărat în realitate. Trebuia să acționez, să fac ceva, nu voiam să văd, să accept cum poate singura mea șansă la fericire va dispărea complet din viața mea peste câteva zile.

Cu două zile înainte de absolvire, șefa grupei de la facultate a dat o petrecere acasă la ea, unde am fost invitați cu toții. Fiind foarte pasionată de serialele de pe Netflix, a pus o condiție: la petrecere, trebuie să purtăm pe noi doar un prosop, așa cum văzuse ea un party prin Élite, un serial spaniol. Pe scurt, toți invitații trebuiau să fie cât mai creativi și să-și facă o ținută dintr-un prosop de baie. La petrecere a venit și Andreea, și chiar cu un simplu prosop pe ea, arată incredibil de frumoasă. Avea sânii destul de mari, bine dezvoltați, iar prosopul era strâns legat de corpul ei, prinzându-i sfârcurile ca într-o menghină. Mă uitam la sânii ei și mă gândeam dacă o dor. Ea observă că îi admiram corpul și vine la mine cu un pahar de băutură.

- Știi, te-am visat cu câteva zile înainte de a ne cunoaște. Deși nu te-am văzut niciodată, te-am visat. Iar în momentul în care ne-am întâlnit, am știut că ești diferit față de toți ceilalți băieți. Ai ceva special, ceva incredibil de atrăgător, de parcă ai fi interzis. Mi-aș fi dorit mult să-ți fi făcut curaj să mă săruți în ultimele luni.

Nu știu dacă a fost vorba de un impuls de moment, de un gest bine planificat, poate chiar din clipa în care am văzut-o, sau pur și simplu a fost doar o forțare de a mea de a mă autoconvinge că e imposibil, dar în seara aia am sărutat-o. Buzele sale erau fierbinți, aveau un gust foarte dulce, și erau incredibil de delicate. Părea o ființă fragilă, o ființă gingașă, o zână coborâtă pe pământ. Am închis ochii și am sărutat-o, și, inevitabil, m-am gândit din nou la Mihai, și la faptul că și el m-a sărutat prima dată tot la o petrecere. Probabil mă atrage genul.

Începuse să mi se scoale, și nu știam dacă mi se scoală din cauza sărutului ei, sau pentru că mă gândisem la Mihai. Cert e că ea a observat că am erecție, și a zâmbit foarte pervers, punându-și mâna pe pula mea, și începând să mă mângâie prin prosopul care îmi acoperea mijlocul. Își pune apoi cealaltă mână pe umărul meu, și se apropie de urechea mea șoptindu-mi: În seara asta, vreau să-ți arăt Paradisul. Rămăsesem din nou șocat, toată erecția a dispărut deodată. O discuție asemănătoare avusesem cu Mihai prima dată când făcusem sex și nu înțelegea cum e posibil să se repete din nou. O iubeam pe Andreea, la modul platonic, dar fizic? Aș fi putut avea o relație sexuală cu ea în acea seară?

Mă ia de mână și merge să vorbească cu șefa grupei dacă putem merge în camera ei, facându-i discret un semn cu ochiul. Șefa zâmbește cu bucurie, și ne spune că găsim câteva prezervative în noptieră. Nu știam că relația dintre mine și Andreea era observată și de ceilalți, dar aparent toți colegii noștri și-au dat seama că ne placem, poate cu mult timp înainte ca noi să ne dăm seama de asta. Gândul că voi petrece următoarele minute cu Andreea nu-mi dădea pace. Pe de o parte mă speria, deoarece știam că după noaptea asta, o voi pierde pentru totdeauna ca prietenă, dar pe de altă parte, mă excita să știu că sunt dorit de o persoană pe care la rândul meu o doream (chiar dacă nu neapărat fizic), iar asta făcea totul să pară mai ușor.

Ajungem, în fine, în camera șefei de grupă. Se întoarce cu fața spre mine și mă privește din nou cu ochii ăia blestemați de frumoși. Mă așez pe un scaun, ea se apropie de mine, se așează în poala mea, și își plimbă nasul pe toată fața mea. Chipul ei atât de aproape de mine, parfumul ei dulce, ochii săi verzi, și faptul că în sfârșit, după atâta tensiune platonică și/sau sexuală dintre noi, în sfârșit suntem împreună, îmi provoacă o erecție, iar ea, fiind sub mine, simte asta și se întărâtă mai tare. Se dă jos de pe mine, îmi dă prosopul la o parte, și îmi privește pula, care zvâcnea deja în fața ei. Nu înțelegeam cum e posibil să am o erecție în fața unei fete, dar preferam să nu mă mai gândesc la asta acum, ci doar să mă bucur de moment.

Andreea ia prosopul care îmi acoperise pula și îl duce la fața sa, îl miroase, îl sărută, îl linge cu limba, apoi vine spre mine și mă roagă să pun mâinile la spate, lipite de spătarul scaunului. Mă leagă cu prosopul de mâini, apoi vine din nou în fața mea, după ce se asigură că sunt imobilizat, și își dă și ea prosopul jos. Sânii ei obraznici stau acum dezveliți în fața mea, abdomenul său, buricul ei perfect, și nu în ultimul rând, pizda ei, complet epilată. Era prima dată când vedeam o fată dezbrăcată complet în fața mea, mai văzusem prin filmele porno, dar sentimentul era mult mai diferit în realitate. Andreea se apropie de mine, se urcă iar pe mine, se așează pe pula mea, și își plimbă de această dată sânii prin fața ochilor mei. Îi sărut sfârcurile, le mușc ușor, și văd cum ea își mușcă buza de jos de plăcere. Preludiul nostru a durat luni întregi, din prima zi în care ne-am văzut prima dată, așa că, nu mai avea răbdare și voia să trecem direct la acțiune. Se coboară mai jos, și începe să mă sărute delicat în zona buricului. Mă jenam că aveam puțin păr în zona intimă, mă epilasem cu vreo două-trei zile înainte, dar a crescut repede înapoi, și, deși nu era mare, mă temeam să nu o deranjeze, dar, dimpotrivă, o excita mai tare.

Nu durează mult și îmi ia pula la supt. Se joacă cu limba pe toată suprafața ei, face opturi orizontale, verticale pe tot capul pulii, se uită în ochii mei când mi-o suge, aruncă cu puțin scuipat pe ea, și începe să tragă pula în ea cu o putere înnebunitoare. Era prima dată când mi se făcea sex oral, chiar dacă am mai avut relații cu băieți, ei nu mi-au făcut niciodată mie, așa că savuram fiecare senzație, temându-mă însă să nu-mi dau drumul prea devreme. Andreea îmi sugea pula de parcă era o actriță porno de când se știa, punea multă pasiune, implicare, o sugea fără mâini, deoarece cu ele își tot ținea părul prins, ca să nu-i cadă pe față și să-mi ofere mie priveliștea ochilor săi. Căldura gâtului său, ochii ei verzi, limba care mă freca pe capul pulii fără oprire, era o senzație de vis, știam că nu mai pot rezista mult, așa că i-am spus, iar ea mi-a zis să nu-mi dau drumul în gâtul ei momentan, ci pe prosopul cu care a fost îmbrăcată ea la petrecere, ca să aibă o amint...



    Login