Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vestiarul (continuare)
Autor : 3_14159265 - 2018-09-11
Citita de 11256 ori - Nota 6.92 (64 voturi)
Capitolul 2

*
Încă e devreme, e 1 mai, zi liberă, Alina a plecat cu acum 40 de minute, stau în pat la mine în cameră gândindu-mă la ce s-a întâmplat. Analizez fiecare minut trecut din momentul intrării Alinei în cameră până la ultima secundă din momentul închiderii ușii după acel “La revedere”, deși atunci s-a încheiat unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, zâmbetul ei din acel moment parcă a compensat pentru tot.

*
-- Cosmin! Cosmin! strigă mama de la ușă sculându-mă din puiul de somn neintenționat. Hai la masă, că te strig de 5 minute deja.
-- Stai așa că mi-e lene, zic eu, mama zâmbind.
Ducându-mă la masă, îmi imaginam cum ar fi ca Alina să fie lângă mama așteptând să vin. N-aș fi ghicit niciodată, dar nu numai că nu era Alina acolo, mai era și ciorbă, ceea ce nu prea suport. O mănânc de foame și după mă îndrept către cameră.

*
Sună alarma.
-- STOP, zic eu pe un ton mai ridicat, având comenzile vocale activate descoperite cu puțin timp în urmă.
Mă scol repede. Deși am pus 3 alarme, doar a 3-a a sunat, sau posibil, doar a 3-a m-a sculat, diferența fiind de 5 minute între fiecare, prima alarmă fiind pusă la ora 07:00, la 07:50 trebuia să plec de acasă. Am terminat rutina de spălare pe dinți, dușul rapid și aranjarea complexă a părului care oricum se strica la următorul pas făcut din fața oglinzii.

*
Ies din casă și merg către liceu, puțin de mers, dura vreo 5 minute. La jumătatea drumului îmi vine deodată imaginea Alinei în minte. Nu mă gândisem toată dimineața la asta, cum o să intru în clasă, ce glume vor mai face colegii pe seama mea, nu puteam să iau varianta de a le spune ce s-a întâmplat la mine acasă din cauza rușinii, chiar dacă Alina mi-a dat aprobarea să spun tot ce s-a întâmplat, și dacă vreau, să mai bag și de la mine alte detalii. Îmi tot veneau imagini cum ar reacționa ea când mă va vedea. De la o viteză de mers destul de normală, lungimea pașilor s-au înjumătățit, sau chiar mai puțin de atât. Aveam palpitații și tremuram. Stăteam cu telefonul în mână și mă uitam la el fiind stins, făcându-mă că scriu ceva, doar să pară că merg așa de încet cu un motiv bun.
Ajung în fața liceului, emoțiile mă omorau, nu mă deranja că urmau insulte la adresa mea, mă obișnuisem deja, Alina fiind problema, neștiind ce să-i spun, ignorarea nu era o soluție, aș părea nesimțit. Dorința de a mă întoarce acasă e invers proporțională cu distanța către clasă. Încercam să ascult niște elevi de curiozitate care trec pe lângă mine, nu mă așteptam la asta, nu se auzeau râsete, doar șoapte nedeslușite pe un ton grav.
Ajung în fața ușii, trag aer în piept să-mi fac curaj. Holul era gol, ceea ce-mi permitea să ascult ce se vorbea în clasă punând urechea pe ușă.
-- ..cauți în fața ușii? aud eu din interior, presupunând că am ratat ceva înainte. Sper că nu-l aștepți pe Cosmin, nici acum nu pot să te cred că ești cu el împr…
-- Bună ziua! spuse un profesor în spatele meu pe un ton Severus Snape-est, eu tresărind ca Tom când vede mătura, fiind speriat dublu de el și de faptul că eram subiect de discuție în clasă, dar dezamăgit că am ratat ultima parte a conversației.
-- Voiam să…, încercând eu să mă scot din asta. Voiam să… să… să mă duc la baie.
O iau la fugă către baie, fiind la parter unde este și clasa mea și intru repede.
-- A, am uitat, bună ziua, domnule profesor, spun eu doar cu jumătate de cap la vedere, începând să râdă.
Așteptând să i se audă pașii de plecare, mă gândesc puțin, cine ar putea să mă aștepte, sau mai bine spus, de ce am fost presupus ca persoana așteptată.
Mă îndrept către clasă și din instinct am pus din nou urechea pe ușă.
-- ..futut așa de bine, fă, zise unul dintre colegii cocalari.
-- Da!
Am simțit inima că-mi bubuie, era vocea Alinei.
-- Ți-e frică că e mai bun decât tine? se auzi aceeași voce.
Se auzeau niște pași către ușă, m-am depărtat cât am putut de repede și am încercat să mă comport cât se poate de normal, prefăcându-mă că tocmai ajunsesem.
-- Uite, tocmai ți-a ajuns iubitul la școală, spuse colegul ce o întrebase pe Alina ce caută în fața ușii. Hai, Alino, pupă-l!
Eu rămăsesem stană de piatră, nu înțelegeam ce se întâmplă, și nu știam dacă toată treaba e cumva în avantajul meu.
Alina se apropie de mine.
-- Da, știu, spuse Alina, nu trebuia să le zic nimic ăstora, dar nu m-am putut abține, voiam să scapi de glumele lor stupide, scuze din suflet.
Alina se apropie să mă sărute și mă conformez, inclin capul, țugui buzele și buzele ni se ating.
Sună alarma.
-- STOP, zic eu pe un ton mai ridicat.
Mă scol repede, mă simt ciudat când văd că e ora 7:15.
Am terminat rutina de spălare pe dinți, dușul rapid și aranjarea complexă a părului.
*
Ies din casă și mă îndrept către liceu. La jumătatea drumului îmi vine deodată imaginea Alinei în minte. Am simțit o înțepătură în inimă, ca atunci când pipăi buzunarul și nu-mi simt telefonul. Îmi veneau tot felul de amintiri neclare cu școala și nu știam de ce mor de frică, de parcă mi-am uitat ceva foarte important acasă.
Mai era un sfert de drum până la școală.
-- Nu, nu, șoptesc pentru a auzi doar eu, n-are cum, am visat, a fost aceeași zi ca azi, nu are cum.
-- Dacă e premoniție? mă gândesc eu înainte să fac primul pas în curtea școlii. Nu prea cred în chestii de genul, dar părea mult prea real.
Ajung în fața intrării în școală. Aud râsete.
-- Cred că și-a rupt mână săracul copil amintindu-și cum arăta Alina fără sutien, spuse un băiat împreună cu niște băieți și posibil gagică-sa care stătea lângă el și se prăpădea de râs. Uite ce-i tremură mână, cred că a rămas cu sechele de la labă.
-- Tremur pentru că sunt speriat, încerc eu să-l barez, dar înrăutățind, replica sunând mai bine în mintea mea.
- Frică de ce? spuse același coleg. Că poate vine Alina cu geacă groasă pe ea și nu poți să mai vezi nimic?
Și încep toți să râdă.
Intru pe ușa către hol. Holul era plin de elevi, noroc că n-avea nimeni chef să-mi mai zică ceva. Ușa clasei era deschisă și intru.
-- A, uite-l pe iubitorul nostru de țâțe! spuse un coleg din clasă. Să știi că aerul e gelos pe tine.
-- Ăă, cum adică? îl întreb eu.
-- Că tu te freci mai des decât el, răspunsese el, doar el râzând.
-- N-are niciun sens, spun eu și mă așez pe scaunul din prima bancă de la geam nefiind locul meu stabilit.
Se făcuse puțină liniște în clasă, dar colegul s-a trezit din nou să vorbească.
-- Alina, nu te dezbraci și tu puțin pentru el, să se simtă și el bine?
-- Nu-mi da idei, a spus Alina.
Mi-a sărit inima puțin și am simțit o mică erecție cum creștea. Am scos repede ghiozdanul să o ascund prefăcându-mă că vreau să caut ceva lăsându-l în poală.
-- Dar nu ești tu așa proastă, continuă acel coleg începând să râdă de mine în continuare.
Alina se ridică din bancă și se apropie de noi.
-- Normal că nu m-aș dezbrăca, spuse Alina apropiindu-se de mine.
-- Așa credeam și noi, spune unul dintre colegi.
-- Nu-s așa de nebună, continuă Alina, dar câteva haine nu împiedică pipăirea.
Nici eu și nici colegii nu știam ce voia să zică mai exact, toți având o față demnă de “stai, ce”.
Alina împinge ghiozdanul pe jos și se aruncă la mine în poală cu spatele fără nicio restricție ca pe propriul ei teritoriu. Purta niște blugi strâmți, parcă făcuți special pentru ea.
Mă simțeam perfect. Toți erau în stare de șoc, până și eu, doar că diferența era că eu eram și foarte fericit.
-- Nu mă pot dezbrăca, spuse Alina, suntem școală! Dar nu pot garanta același lucru în alt loc!
-- Ce a apucat-o? spuse alt coleg în șoaptă.
-- E, sigur doar își bate joc de el, spuse alt coleg.
Părea că a simțit erecția, pentru că se mișca în zig zag pentru a centra cheia pe ușă, fiecare dintre ele fiind blocate de pantaloni.
-- Există o limită a decenței în școala asta, spuse Alina pe un ton serios înșfăcând-mi mâinile pentru a le ghida către sâni. Purta un tricou alb strâmt prin care, dacă te chinuiai puțin, i se puteau simți și porii pielii.
Intru în jocul ei, pentru că în afară de faptul că mă simt ca în al zecelea cer, le văd și fețele colegilor demne de pus în ramă.
-- Nu pot încălca regulile școlii prin nesimțirea asta, spuse Alina fiind cât mai serioasă după fiecare cuvânt spus ghidându-mi una dintre mâini către zona inghinală, eu încercând să masez.
-- Nu ar fi moral, spuse Alina, nu ar fi, ahh, etic, auzindu-se repercursiunea masării mele
- Trebuie să luăm sfaturile profesorilor în serios, spuse Alina întorcându-se cu fața spre mine stând cu mâinile în jurul gâtului meu și sărutându-mă pe obraz.
-- Într-o unitate de învățământ trebuie să fie vorba numai și numai despre învățat, spuse Alina coborându-și mâna pentru a-și face cale către penis pipăindu-l prin pantaloni
-- Așa că indecența nu ar trebui să fie sub nicio formă agreată într-un institut de învățământ, spuse Alina în timp ce-mi pipăia penisul prin pantaloni și încleștându-și buzele ei fine cu ale mele băgând limba la bătaie sfârșind într-un sărut greu de uitat.
Simțeam că explodez, sărutul și pipăitul mă făcea să mă apropii de ejaculare cu viteza luminii, nu mai rezistam, ea nu se mai oprea, nici nu mă împotriveam.
-- Vine domnul profesorrrr! spuse un coleg pe un ton plictisit ce vine de pe hol trântind ușa
De la intrare se putea vedea doar Alina fiind în poala cuiva, nu mi se putea vedea și fața.
-- A, iată, spuse colegul venit de pe hol, Alina se distrează pe cinste! Cine-i norocosul?
-- N-ai să ghicești! spuse un coleg de lângă el.
Alina se opri coborându-mi din poală dezvăluindu-mi fața.
-- C..c..c..c..ce? se bâlbâise colegul de pe hol, eu începând să zâmbesc la el.
- Continuăm când ajungem într-un loc mai comod, îmi spuse Alina.
- Alina, continuă același coleg pe un ton disperat. Te-ai clocit a cap?
- Bună ziua, spuse profosorul intrând pe ușă urmat de răspunsul nostru.
Aveam geografie, profesorul nu era nici tânăr, nici bătrân, cam de vârstă mijlocie, nu m-a interesat niciodată vârsta exactă. Era chelios, avea un tic prin care mereu își tot așeza ochelarii. Genul de profesor care te ține jumătate din oră vorbind despre viața lui și cum a ajuns el profesor.
- Domnule profesor, încearcă cel venit de pe hol să pârască. Alina îl călărea…
- Alina văd că e în regulă, băiete, spuse profesorul întrerupându-l, dar tu ai stat până acum pe hol. Ce ai de spus în apărarea ta?
- P… păi, răspunsese el, Alina era călare pe Cosm…
- Am spus în apărarea ta, nu în lauda lui, îl întrerupe profesorul zâmbind.
Nu știu exact din ce motiv îmi ia profesorul apărarea, poate pentru că mă știe mai cuminte de fel, sau poate doar nu-i pasă.
- Er… se bâlbâi colegul, erau călăriți unul peste…
- În apărarea ta, întrerupându-l iar profesorul.
- D… d… încerca să continue colegul, dar erau căla...
- E vorba de gelozie, domnișor? îl întrerupe iar profesorul schițând un zâmbet ironic în timp ce își așează ochelarii. Nu-mi spune că voiai tu să-l călărești...
Toată clasă începuse să râdă și de data asta nu eram eu motivul.
Colegul a luat loc în bancă, iar profesorul își începe lecția de predat.
Ziua a decurs ușor, nimeni n-a mai avut ceva cu mine, câteodată se mai duceau unii colegi sau colege lângă banca Alinei încercând să vorbească cu ea neputându-le auzi conversația foarte clar pentru că șopteau, Alina ignorându-i în mare parte.
Toată ziua îmi tot făceam imagini în cap cu ce se întâmplă când ajung cu Alina într-un loc mai retras, neimaginându-mi chestii prea ortodoxe.
Eu încă mă întreb cum i-a trecut prin cap să ironizeze în halul ăsta școala, mă întreb dacă toată treaba cu indecența a fost un plan, sau doar o improvizație…

*
- Cosmin!! strigă Alina deodată aruncând plapuma de pe mine câzând lângă pat pe podea.
Intrase în cameră seara, adormisem cu o oră în urmă, ceasul era în jurul orei de 11. Eu sunt doar în niște blugi și în pielea goală, că n-am mai apucat să mă schimb în pijamale.
- Cosmin, repetă Alina pe un ton mai ridicat, am venit să ne fut.. să ne facem temele!
- Păi la ce avem teme așa importante? răspund eu cu o voce obosită.
- Păi deschide-ți pantalo.. caietul să vezi, spune ea serios.
- Care caiet? răspund eu adormit în timp ce procesam ce încerca ea să spună.
- Trebuie să învățăm cum să menținem erecț.. scrisul drept în pagină, spuse ea la fel de serioasă.
- Chiar ai venit pentru a ne continua ce am început ieri? îi zic eu fericit după ce mi-am mai revenit puțin și am apucat să gândesc.
- A, nu, nu fi prostuț, Cosmin, zise Alina, moment în care m-am întristat. Știi partea cu “nu sunt pregătită” dintr-o relație?
- Ăă, da, răspund eu dezamăgit.
- Ei, bine, șterge-o din memorie, spuse Alina trăgând de blugi să-i dea jos.
- Ce faci? spun eu, astea fiindu-mi ultimele cuvinte fiindcă-mi acaparează buzele cu ale ei.
Eu eram deja excitat de când m-am sculat, ca în fiecare dimineață, acum sunt vulcan. Alina îmi dă blugii jos rămânând în chiloți.
- Ești nebună, Alina, zic eu râzând.
Apucă cu dinții de chiloți dându-i jos până iese la iveală importanța.
Își pune buzele direct pe rădăcină evoluând către lins întreptându-se către capul penisului, după care începe proiectul ventuză, sugând de sus până jos trăgând în ea ca un aspirator. Explodam acolo, nu știam cum se descurcă așa de bine.
- Alina, zic eu. Stai!
Nici n-a ajuns bine la semestrul al treilea că deja avea gura plină de spermă țâșnindu-i direct pe gât, dar nu s-a înecat.
- N-aveam cum să ma abțin, spun eu dezamăgit, te descurci mult prea bine pentru mine.
Dar Alina ignora totul, își menținea rolul de ventuză. Sperma cred că a înghițit-o până acum, dar nici că o vedeai oprindu-se. Eu mă simțeam genial acolo, și ea se distra probabil.
Încerca din răsputeri să-mi mențină erecția, penisul deja voia să adoarmă, dar nu avea mai probleme, mai ales că și-a dat bluza și sutienul jos și punând la bătaie și mâinile, una pe penis și una masându-și sânii.
I se vedeau sânii așa frumoși, dar nu puteam focaliza prea bine pe ei, mișcările continue ale Alinei se reflectau în corpul meu mai mult decât păreau, îmi era imposibil să văd ceva clar, dar compensa gura ei magică pentru tot.
Alina era îmbrăcată cu o fustă, cred că cea școlară, împreună cu niște colanți mai strâmți prin care sigur i se puteau vedea lăbiile, păcat că unghiul nu-mi permitea observarea.
Întinzându-mă către sânii ei pentru ai atinge, aud un mormăit dezaprobator. Își mișcă degetul în sensul că nu.
- N-ai voie, spuse Alina după ce și-a retras gura de pe penis frecând în continuare cu mâna decalotându-l. O să urmeze și partea ta.
Își reia treaba pentru câteva secunde.
- Momentan e partea mea, spuse ea oprindu-se iar.
Eu nu mă plângeam, mă simțeam perfect, apreciam fiecare secundă în care gura ei era folosită asupra mea, știa prea bine cum și unde să atingă. Avea aceeași vârstă ca mine, îmi era greu să cred că avea așa multă experiență, mai ales că mi-a spus în ziua în care a venit să-mi cer scuze că nu s-a mai cordit cu nimeni.
- Orice faci, faci mult prea bine, îi spun eu Alinei. De unde știi să faci așa ceva?
- Fac la nimereală, răspunse ea, ce-mi amintesc și eu din experiențele mele pornografice de pe net.
Se oprise din distracție pentru că avea de gând să-și dea colanții jos, s-a ridicat și s-a proptit direct cu vaginul acoperit de colanți de penis, s-a aplecat să mă sărute și m-am conformat îmbrățișând-o cât de strâns am putut în timp ce limbile noastre își făceau de cap. Se ridicase din strânsoarea îmbrățișării și încerca șă-și dea jos colanții, unghiul din care încerca să-i dea jos mi-a adeverit bănuielile, se vedeau puțin lăbiile prin ei.
Se oprise pentru câteva secunde.
- Mama ta nu ne poate prinde, nu? întrebă ea rămânând stană de piatră.
Probabil d-abia acum și-a amintit de ea, dar mă întreb cum a intrat în casă că n-am apucat să-i spun să-mi dea explicații.
- Stai liniștită! o asigur eu începând să zâmbesc. A murit o babă d-asta necunoscută și nu putea ea să lipsească de la priveghi.
- Atunci e perfect, spuse ea cu zâmbetul pe buze.
A aruncat colanții pe partea cealaltă a patului rămânând doar în chiloți și revenise la poziția anterioară instant. Am apucat-o de picioare și am pus-o chiar la cheie, i se simțea umezeala de parcă a stropit-o cineva cu furtunul acolo.
S-a dat puțin într-o parte pentru a-și da jos ultimul baraj. I-a aruncat lângă colanți și a sărit direct în penis.
- Mi-am rupt himenul singură, spuse Alina, începând eu să râd. Știi tu, masturbare turbată, că așa cum sunt și eu, trebuie să fie și masturbarea.
Senzația era magică, de parcă mi-am băgat penisul într-o sobă, mișcările de du-te vino mă omora și pe mine și pe ea de plăcere. Gemetele erau sincronizate, vaginul parcă era încleștat pe penis, noroc că ea își rupsese himenul masturbându-se, așa nu ne-am mai complicat.
Coboară iar pentru a ne lua limbile în gură. O apuc de fese și-mi continui treaba sărutând-o și jucându-mă cu penisul în locul lui de baștină. Eu o băgam și o scoteam până m-am ridicat cu tot cu ea stând în fund, penisul rămânând în ea. Dau drumul feselor și o apuc de sâni violent, excitând-o la maxim. Continui cu sărutările în timp ce-i masez sânii în cel mai nebunesc fel, cobor pentru a-mi pune fața între ei jucându-mă de la stânga la dreapta sărutând fiecare loc posibil pentru mine.
O împing în spate punându-i picioarele peste umerii mei neretrăgându-mi penisul nicio clipă din ea și îmi reiau activitatea.
Din poziția asta puteam să mă joc cu ea cum voiam eu, puteam da în ea ca surdul în clopot, puteam coborî către sânii ei ușor pentru ai lua la pupături și puteam face sfânta cruce din săruturi, sărutând-o pe buze, pe vagin, pe sânul drept și după pe cel stâng.
Limbi nu-i puteam da, sigur nu mă descurcam, poate stricam tot prin incapacitatea mea și n-avea rost să stric ce era deja perfect.
După a 5-a sfântă cruce îmi îndrept penisul către sânii ei încercând să fac ce vedeam prin filme. Ea își încolăcea sânii pe penis și se simțea așa de bine, dar nu era prea confortabilă poziția, cred că stăteam și eu greșit.
Când Alina m-a văzut renunțând, m-a împins tare în spate și mi-a luat penisul în gură băgând penisul ...



    Login