Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoara mea perversa
Autor : vampir007 - 2014-03-02
Citita de 24085 ori - Nota 8.16 (76 voturi)
- Ce mare este, ce frumoasa! exclama incantata Andreea vara mea cea care a implinit saptamana trecuta 14 ani.
Era o fetiscana de la tara, foarte cocheta, cu sani marisori si un fundulet bombat pe care il priveam adesea prea mult timp si imi imaginam lucruri perverse iar acum verisoara mea statea in pat cu penisul meu erect in mana.
- Ce faci, esti nebuna! tip eu dupa ce imi dau seama ce se intampla si imi acopar repede sexul erect cu patura ce se afla mototolita langa noi.
Am uitat ca verisoara mea scumpa a fost la o petrecere si pentru ca nu mai avea nici un mijloc de transport trebuia sa doarma la mine. Nu era pentru prima data asa ca acum cateva luni i-am dat o cheie de la usa ca sa poata intra linistita. Dar vad ca degeaba am instruit-o sa nu intre in camera mea pentru ca eu am obiceiul sa dorm dezbracat, tot nu a vrut sa asculte.
- Ce mare si frumoasa e Gabi! repeta ea fara sa bage in seama ce am zis eu cu cateva clipe in urma.
- Ma tu nu auzi? Ti-am zis doar sa nu intri in camera la mine, ce te-a apucat? Cat e ceasul? si ma uit la micutul ceas de la telefon, era ora 02:00 dimineata, nervos o trimit la culcare dar ea se intinde langa mine si ma saruta.
- Te vreau! imi spune privindu-ma in ochi, - Te vreau in mine!
- Andreea nu e bine ce facem. zic eu acum cu o voace moale dar in acelasi timp imi doream sa nu visez la ora asta matinala. Sunt cu 13 ani mai mare ca ea, diferenta colosala nu ar fi, prin urmare as putea spune ca atractia este reciproca si nu numai din partea mea.
Nu ma lasa sa imi adun gandurile si sa mi le exprim in cuvinte ca buzele ei carnoase si dulci imi acopereau deja gura iar aceasta ii raspundea la saruturile pasionale din instinct. O manuta de a ei se strecora sub patura care imi acoperea penisul, simt cum degetele ei imi ating sexul tare. Raman repede fara protectia improvizata, acum simt buzele ce trag inauntru varful penisului erect si una dintre manute incepe sa imi frece si sa rasuceasca trunchiul gros al penisului. Placerea m-a cuprins, toti muschii mei erau atat de relaxati si atat de mult imi doream sa o simt si eu. O prind de mijlocul subtire si o trag peste mine, in tot acest timp verisoara mea nu a dat drumul penisului.
Ridic fusta albastra ce o avea pe ea si trag spre mine chiloteii minusculi care nu acopereau mare lucru. Reusesc sa ii scot fara sa ii rup iar in fata mea se iveste vulva apetisanta a micutei mele verisoare. Imi apropii buzele de labiile mari si le sarut cu patos, apoi ca intr-un sarut frantuzesc imi introduc usor limba pofticioasa intre cele doua buze. Gustul lor este atat de dulce, ii prind fesele in palme si strang puternic in timp ce limba mea intra puternic in vaginul ei. Geme in timp ce imi freaca penisul si isi maseaza un san. Stiu ca ii place dupa vibratiile trupului ei perfect. O musc usor de fese si ma intorc la pasarica proaspata si dulce unde clitorisul ma astepta tare, iesit din ascunzatoarea lui. Il sug putin si apoi incep sa ma joc cu el, fac cercuri in jurul lui si ii masez capusorul fin.
Verisoara mea nu mai rezista si incepe sa se frece repede de fata mea si fara nici un avertisment simt cum un lichid dulce, putin vascos se prelinge pe buzele mele ca sa il gust apoi pasarica imi face cadou acest lichid pe toata fata.
Se ridica de pe mine, se intoarce catre chipul meu si ma saruta dupa care incepe sa linga lichidul ei de pe mine. Ii masez fesele si incerc in acest timp sa introduc penisul meu excitat in gaurica umeda si intunecata d...



    Login