Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVecinii 2
Autor : andreeason - 2009-12-09
Citita de 15983 ori - Nota 8.11 (55 voturi)
Andrei, vecinul de deasupra, avea atunci 19 ani. Eu de-abia implinisem 13. Era inalt, frumos si mi se inmuiau picioarele langa el. Mi-as fi dorit tare mult sa ma bage in seama. Dar el era mereu preocupat de altceva cand ne intalneam. Asta pana intr-o seara cand mai mult in joaca ma luat in brate in scara blocului. In seara aia am stat pana tarziu cu el si am trancanit. Il simteam ca si lui ii place de mine. Inainte sa urc in casa m-a sarutat. Ne lipisem unul de altul de sus pana jos. Ce mai…am crezut ca lesin de fericire.
A doua zi, de dimineata…mi-a sunat la usa. Eu nici nu apucasem sa fac dus.
- Buna, ti-am adus casetele de care vorbeam aseara.
Imi venea sa topai de bucurie. L-am primit in casa, ne-am asezat pe canapeau din sufrageria si ne-am apucat iar sa trancanim. De data asta ma tinea in bratele lui, ma mangaia si ma saruta excitat. Avea si de ce sa fie excitat. Eram cu copanele coale, in chiloti si cu o bluza de pijama mai lunga decat prevede legea, care-mi atarna pana pe la genunchi. Si cum il incalecasem, putele noastre s-ar fi sarutat si ele fara doar si poate, daca nu ar fi fost bariera hainelor. Penisul lui tare imi apasa cu putere pasarica. Eram topita. Il cuprinsesem pe dupa gat. Ne sarutam frantuzeste, cu limbile incolacite cum eu nu mai facusem niciodata. Era …
Mainile lui harnice imi atingeau fara retinere coapsele. Mai intai pe exterior, pe genunchi. Apoi pe fundulet. Incepusem sa gem excitata. Apoi, in timp ce o mana a alunecat pe partea interioara a coapselor pana la marginile chilotilor, cealalta a urcat in sus inspre rotunjimile sanilor, destul de marisori acum. L-am lasat sa-mi faca ce voia. Parca oricum nu era de ajuns si vroiam mai mult.
- Ce tare te-ai udat…
Palma lui imi acoperise putulica, peste chiloti. Ma simteam de parca ma tinea cu totul in palma. Il doream. Mi-a scos pijamaua si a ramas asa cu gura cascata la mine.
- Iti plac?, l-am intrebat.
- Iha…
Mi-a tras sanul spre gura si a inceput sa suga ca un copil. L-am strans si mai tare in brate, incantata de modul in care il hraneam. As fi vrut sa curga lapte din sanii mei, iar el sa suga pana se satura. Excitatia aia incepuse sa doara. Mainile alea dornice care-mi framantau delicat fundul si vulva nu mai erau de ajuns. Aveam nevoie sa-l simt adanc in mine, umplandu-mi vaginul cu penisul.
- Vrei sa te intinzi? Te rog!
Bineinteles ca vroiam! A inceput cu saruturi si mangaieri delicate pe gambe. Am inchis ochii. Cred ca daca nu imi scotea mai repede chilotii de pe mine mi-i smulgeam singura. Dar in loc de asta Andrei incepuse sa-mi linga vulva peste chiloti. Mmmmm... M-am cracanat instinctiv ca sa aiba mai mult loc.
- I-ti place? m-a intrebat.
- Nu te opri te rog.
Asta cred ca ia dat curaj ca a inceput sa-mi traga cu dintii si degetele de chiloti intr-o parte pana cand a reusit sa-mi dezgoleasca pasarica. Ma lingea si gemea excitat. Il prinsesem de cap si aproape ca-l trageam in mine.
- Nu te opri, te rog!, i-am repetat.
Era tot mai incurajat in ceea ce facea incat ia trecut repede cheful de dat limbi si ia venit cheful de a ma lua la pula. Aproape ca mi-a smuls chilotii de pe mine. S-a ridicat in genunchi in pat si si-a dat jos nadragii si chilotii, lasandu-ma plin de incantare sa-i admir pula aceea groasa si lunga. Mi se oprise respiratia si recumosc ca un pic m-am speriat. Adica asta voia sa-si bage chestia aia in mine? Am inghitit in sec si inainte sa se intinda peste mine la-m prins bine de pula. Cred ca i-a placut cum l-am strans pentru ca a m-ai vrut. Da' n-am scapat cu atat. Mi-a dat repede mana la o parte si s-a cocotat hotarat peste mine. ,,Fato...cred ca ce-ai cautat tocmai ai gasit", mi-am zis. Si cam asa a si fost. Primul lucru pe care l-a facut a fost sa-mi blocheze orice miscare. Si nici nu i-a fost greu s-o faca. Si in timp ce m-a saruta plin de patima si-a proptit cu mana socoteala exact in vulva mea ce-a micuta si plina de tot felul de lichide lubrifiante. Nu mai stiam exact ce-i cu mine. Pe de o parte de excitata, pe de alta din lipsa de aer. Coapsele mi se deschisesera larg si toata greutatea i-o simteam pe mine. L-am simtit in mine inainte sa ma penetreze cu adevarat. Durerea m-a napadit neasteptat. O senzatie usturatoare de umplere. Cred ca tipasem pentru ca s-a oprit.
- Te-a durut?
Ce intrebari punea si asta. Nu, nu m-a durut. Mi-a parut dulce. Normal ca m-...



    Login