Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVecina mea - Dorinta mea - Iubita mea
Autor : Gicu92 - 2013-05-27
Citita de 7654 ori - Nota 7.85 (55 voturi)
Era o iarna friguroasa. Era aproape revelionul, iar soarta a făcut în asa fel încât atât eu cat și vecina mea, doar cu câteva luni mai mare decât mine, sa fim singuri acasă; părintii nostri fiind plecați din cauza serviciului. Nu pot sa nu recunosc ca nu mi-am putut lua gândul de la ea în ultima vreme. Ochii verzi-albăstrui, parul șaten închis, cârlionțat, buzele roșii și un corp care mi-au luat complet mințile.
Profitând de situația creata i-am propus sa petrecem revelionul împreuna și a acceptat, pe motiv ca nu își făcuse alte planuri.
Am fost la ea acasă la 6, am pregătit împreuna ce am mai pregătit apoi ne-am dus în sufragerie și am dat drumu la televizor. Am vorbit ce am vorbit, apoi am intrebat ceva ce ma chinuia de multe vreme:
-Am vazut ca vine la tine un baiat in ultima vreme, nu il cunosc, cine e?
- Nici nu ai de unde sa il cunosti, e colegul meu de banca. Vine pentru ca are mare nevoie de ajutor la engleza. Risca sa ramana pe vara.
- Deci nu e prietenul tau?
- Nu e, ce esti gelos? zise zambind
- De ce as fi gelos? ( normal ca sunt gelos)
- Asa ma gandeam si eu; dar tu parca aveai o prietena, nu ar trebui sa fi cu ea in seara asta?
- Ne-am despatrit acum 4 luni.
- Cum asa? am observat o sclipire in ochii ei, dar am crezut ca ochii imi joaca feste.
- Pai e o fata de la care nu pot sa imi iau gandul in ultima vreme... am vazut-o intunecandu-se la fata. Acum sigur nu mi s-a parut.
- Aha... vocea ii era trista. Fara sa se uite la mine s-a ridicat si a dat sa plece.
Am prins-o de incheietura mainii, am trantit-o pe canapea si m-am urcat peste ea. Parul i se desprinse din coada si cateva șuvițe carliontate ii se revarsau peste puloverul gros. Am pus o mana pe obrazul ei, avea obrajii atat de rosii, privirea ei era uimita.
- Esti atat de calda...
- Ce faci? ma intreba ea uimita
- Ma uit la tine. ii spun eu cu nonsalanta
- Reformulez, ce faci peste mine? Date jos.
- Nu mai puteam sta departe de tine, mi-a ajuns, nu imi pasa de colegul tau de banca.
- Tu nu intelegi ca nu e nimic intre noi? zise ea, iar in aceles timp m-am lasat pe coate iar cu miscari lente mi-am coborat corpul peste al ei, aplecandu-ma sa ii musc usor lobul urechii.
Mi s-a parut ca i-a scapat un geamat usor. M-am aplecat si i-am sarutat usor buzele carnoase, erau atat de dulci, nu m-a respins asa ca am continuat sa o sarut, saruturile deveneau din ce in ce mai violente, arzatoare si pline de dorinta. Mainile ei imi explorau spatele facandu-ma inconstient sa ma apas tot mai mult intre picioarele ei.
Mana mea isi gasi drumul pana la un san, moment in care se arcui catre mine provocandu-mi un val de fierbinteala. Am inceput sa o dezbrac, fiind iarna am avut ceva de munca. M-a apucat de mana:
- Ce vrei sa faci, opreste-te, nu sunt a ta ca sa faci ce vrei. am sesizat o oarecare teama in vocea ei.
- Te doresc de prea multa vreme, nu mai pot sta depatre de mine, te voi face a mea pentru totdeauna. am observat un zambet fin pe buzele ei si am luat-o ca pe o aprobare de a merge mai departe.
M-am lasat in genunchi in fata ei devorand-o din priviri. Avea o piele alba si catifelata, talia subtire si un bust ce mi s-a parut a avea marimea perfecta. Am inceput sa o sarut nerabdator pe tot corpul, isi arcuia instinctib soldurile spre mine. Un geamat ii scapa printre buze cand mi-am ales o alta zona a corpului sa o torturez, iar eu drept raspuns i-am desfacut picioarele si am inceput sa ii sarut buzele rozulii ascunse vederii. Dupa un timp imi las un deget sa alunece in ea, gest care aproape o facuse sa tipe, si tipa intr-un final. Respira greu, zambeam, esti foarte excitabila, mi-am zis in gandul meu. Vroiam sa imi cobor din nou capul, dar sa intins si m-a prins de mana exact la timp.
- Nu ma atinge!
- De ce nu?
- E prea mult pentru mine, nu...nu...avea lacrimi in ochi
Deci colegul asta de banca la tau este un mare prost daca pana acum nu a fost in stare sa iti provoace un orgasm, mi-am zis eu.
M-am asezat pe covor si am tras-o deasupra mea. I-am prins un sfarc trandafiriu in gura, i-a placut degetele ei erau prinse in parul meu in timp ce eu ma jucam pe rand cu sfarcurile sale. Aproape ca nu mai puteam sa respir, fierbeam de dorinta sa fiu in ea ceea ci imi intari si mai tare madularul. Mi-am pus mainile pe soldurile ei dezvoltate si am pozitionat-o cu grija, apoi i-am dat drumu. era atat de stramta incat am vazut alb in fata ochilor invaluit fiind intr-o ceata de placere voluptoasa. mi-am dat capul pe spate...



    Login