Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVecina Georgiana
Autor : MarGana30 - 2020-09-08
Citita de 22520 ori - Nota 7.94 (82 voturi)
Salut tuturor!
Am să vă povestesc cum am inceput o poveste de dragoste/sex cu vecina mea Georgiana dar haideți mai întâi să dau ceva detalii despre noi.
Mă numesc Daniel și în prezent am 32 de ani, sunt saten cu ochii schimbători in funcție de anotimp. Pe timpul ierni ochii au culoarea albastra și în restul timpului verzi! Am un 1,78 cm și aproape 80 de km.
Georgiana este de fapt rudă cu mine, tatăl meu cu tatăl ei sunt veri. Acum nu știu ce grad de rudenie cădem, dar noi de mici ne zicem că suntem veri mai îndepărtați, așa spuneam când ne întreba cineva.
Georgiana are 30 de ani blondă cu ochii verzi și înălțime în jur de 1.65 cm, poate un pic mai înaltă.
Înainte să se mărite locuia cu părinți ei la ieșirea din comuna noastră, cam la vreo 2 km de mine.. Mai are o sora care o chiama Nicoleta și este mai mare că ea, cu vreo 3 ani cred. Georgiana era în clasa cu fratele meu, un coleg de al meu cu care eram și prieteni, locuia lângă ele. Așa că împreună cu fratele meu mă duceam pe la colegul ăsta al meu și ne jucam tot felul de jocuri. Veneau și ele sa se joace cu noi! În spatele curți aveau un islaz foarte mare cu iarba verde unde mereu mergeam toți cinci.
Nicoleta.. Sora lui Georgiana era incredibil de bunăciune! Avea sâni foarte mari... un cur imens și bombat, în toți pantaloni care se îmbrăca veneau mulați pe ea. Eram toți trei numai călare pe ea! Ne căutăm motive de joaca și tăvăleală numai sa ne punem peste ea, nici unul din noi nu aveam tupeul de mai mult… Ne-am fi dorit dar eram doar niste copii fără un tupeu care există la copiii din ziua de astăzi la 12,13 ani.
Georgiana începuse și ea să facă forme dar când erau amândouă împreună sincer nici nu o puteai privi din cauza lu sorasa, toți ochii erau pe Nicoleta, căutăm atenția ei. Îi mai atingeam și noi in joacă curul, sâni… Asta era de ajuns ca material de labă pentru noi:)))
Așa a trecut timpul terminând 8 clase după mergând la liceu în Craiova și în al doilea an de liceu m-am mutat de la cămin in gazda cu chirie.
Când am început eu al doilea an a venit și fratele meu in primul an la același liceu Traian Vuia din Craiova, așa că m-am mutat cu el și cu alți 4 băieți din aceiași comună dar care erau la liceul din Romanești. O grămadă de țigani acolo… săraci veneau mereu fără caciuli iarna că le luau ăstea, le luau bani… Erau terorizați!
În al 3 an de liceu pentru mine vine un alt băiat Bogdan, vecin cu mine, la două case distanță.
Ăsta a venit în primul an la liceu și noi l-am adus in gazda acolo unde stăteam noi… La o femeie mai în vârstă care soțul ei fusese doctor și murise, avea ditamai vila cu 3 nivele… Într-o cameră stătea ea și restul o închiria.
Bogdan asta de venise ultimul avea să devină iubitul lu Georgiana. Ea rămase acasă după 8 clase, nu a mers mai departe la liceu… erau o familie mai săracă și nu știu….. așa au considerat părinți lor sa nu meargă nici una din ele mai departe la sc.
Cam după vreo 2 luni de când venise ăsta acolo în gazdă cu noi începe să vorbească prin mesaje cu Georgiana, chiar daca el era mai mic decât ea. Noi restul la vremea aceea aveam gagici toți, așa că îl incurajam să se bage pe ea, îl învățăm ce să îi scrie că era mai timid. Îi scriam noi mesaje in locul lui:)))
Ușor ușor începuse să țină legătura cu ea și când mergeam acasă în weekend eu stând cu o fată din satul vecin și având scuter îl luăm și pe el in fiecare seara și îl lăsăm la ea că treceam prin fața porții.
Deja acum Georgiana arată cum era sorasa când ne dăteam noi la ea, mare bunăciune. Ba chiar Georgiana arată mai bine ca sorasa Nicoleta, era și mai frumoasă.
Când îl duceam pe asta la ea mă mai opream și eu acolo 10, 15 minute cu ei, mai făceam o glumă ceva… tot timpul eram pe caterincă eu. În cercul de prieteni făceam pe toată lumea să râdă cu glumele mele.
Nu vreau să mă laud s-au ceva dar multe fete vroiau sa stea cu mine pe atunci, mai ales că la vremea aceea.. 2003,2004,2005 la noi in comună nu avea nici un băiat scuter. Eu cu fratele meu aveam fiecare scuterul lui și toți când ne vedeau vroiau să îi plimbăm și astea mai mari încercau să ne atragă în grupurile lor de prieteni numai sa se plimbe și ei. Cum era atunci toată vara ne duceam la baie, colindam peste tot!
Cum spuneam ăsta se băgase cu Georgiana și eu stăteam cu o fată Gianina. Stăteam ce stăteam cu ei acolo și plecam la gagica-mea,
fata cu care stăteam eu era deoseama cu mine 17 ani.
Era tare frumoasă! Fata de învățătoare, foarte deșteaptă. M-am ținut ceva după ea până am combinato…
Când plecam eu de la gagică pe la 1,2 noaptea (așa era pe vremea aceia, aveai o gagica te duceai și stăteai cu ea la poartă pe bancă până o strigau părinți) opream și îl luam și pe el de la "vară-mea" Georgiana.
In dățile ăstea când mă mai opream cu ei acolo am inceput să o văd cu alți ochi pe "vară-mea". Mă uitam de fiecare dată la fundul ei bombat și strâns de pantaloni… Mă excita! Începusem să o plac și aș fi fututo dacă se ivea ocazia.
Îl trăgeam pe ăsta de limbă dacă o futuse și zicea că nu, că este virgină și nu vrea… Știam și eu că nu mai stătuse cu niciun băiat Georgiana înainte.
Trecuse cam un an jumate și eu în tot acest timp o plăceam din ce in ce mai mult, de câte ori aveam ocazia treceam pe la ea și îi făceam complimente. O făceam să se roșească in prezența mea pentru că într-un fel mă comportam când eram doar noi doi și când era cu gagicus-o ma făceam indiferent.
Până la urmă eu m-am despărțit de Gianina și Georgiana cam după doi ani de relație sa măritat cu Bogdan vecinul meu.
Eram vecini acum și începuse să vină pe la noi acasă, nu prea se înțelegea cu soacrasa și venea să îi povestească lu maică-mea. Mai stăteam și eu pe acolo doar sa ascult ce zicea și mi-am dat seama că nu este fericită, zicea că barbatuso este molan și că nu comentează nimic lu masă când se ia de ea, că nu îi convine nimic lu soacrasa din ce face ea.
Georgiana în familia lor devenise un fel de sclavă! De dimineața până seara nu făcea decât să le gătească, dea cu matura, spele după ei și tot nu era bună. Soacrasa îi făcea program de seara pentru a doua zi cu ce trebuie să facă… Toți dormeau până la 9 numai ea trebuia să se trezească de la 7 să găsească mâncarea făcută soacrasa când se trezea.
Duminica vroia sa se ducă și ea în vizită la părinți ei și când auzea soacrasa începea gălăgia că este de făcut aia, că nu e timp, că pentru după amiază trebuie să facă alt fel de mâncare și așa Georgiana avea luni de zile când nu calca pe la părinți ei.
Așa am început eu să îi acord atenție, să o ascult si sa o încurajez.
Își făcuse un obicei că trecea în fiecare zi pe la noi 20 de minute o jumătate de oră în care dacă nu era maică-mea acasă stăteam eu cu ea și povesteam tot felul de lucruri, o ascultam ce îmi zicea și o încurajam mereu. O complimentam că este o fată inteligență, descurcăreață, că se pricepe la orice și plus de asta este și foarte frumoasă.
Se vedea că duce lipsă de complimente și afecțiune din partea lu Bogdan și plus că nici nu se înțelegea cu familia lui… Era dezamăgită tare!
M-am purtat atât de frumos cu ea că avea încredere în mine, vorbeam la telefon când era singură acasă mă suna și stăteam amândoi să povestim, vorbeam cu ea despre orice o mai făceam și să râdă.
Niciodată nu am făcut vreun gest foarte direct in care să mă dau la ea s-au să îi spun că îmi place de ea.. Dar totul parcă plutea în aer când eram împreună cu ea, se simțea acea tensiune. Așteptam unul dintre noi să facă pasul ăla mai direct și să dăm frâu liber după la toate, eu ar fi trebuit să fac primul asta ca bărbat dar nu pot să îmi dau seama de ce eram atât de copleșit.
Era ca și cum ea știa că o plac de foarte mult timp și se obișnuise cu asta, se mulțumea că sunt acolo… Că o fac să se simtă dorită când îi fac acele complimente.
Au trecut ani de zile așa! Indiferent dacă eu aveam o relație s-au nu continuam să țin legătura la fel cu ea. Nu pot să îmi explic nici în ziua de azi cum am putut aștepta atât de mult timp fără să mă dau la ea… Simțeam că mă copleșesc emoțiile când eram în preajma ei și nu puteam să fac nimic.
În anul 2015 pe când eu aveam 27 de ani am avut un accident de mașină în urma căruia am stat in spital vreo 5 luni. Când m-am întors din spital încă nu puteam să merg, stăteam la pat…
Printre multe altele cunoștințe care au venit să mă vadă a venit și ea cam a 3 sau a patra zi de când venisem.
A fost un moment emoționant și pentru mine și pentru ea… Eu aveam emoții că o văd din nou și ea plângea când ma văzut în situația aia, îi părea rău de ce mi se întâmplase.
Ma îmbrățișat și ne-am pupat pe obraz… am stat și am vorbit de cum mă simt eu și am mai întrebat cum se înțelege cu Bogdan, cu familia lui și mi-a răspuns că la fel.
Când a plecat ma pupt din nou pe obraz și atunci i-am șoptit că o rog dacă vrea sa vina mai des pe la mine, nu mi-a răspuns nimic atunci.
A doua zi de dimineață a trecut din nou la mine și la fel ne-am pupat pe obraz, sa așezat lângă mine pe pat pentru că eu eram nevoit să stau întins, nu puteam nici să mă ridic în fund. În timp ce a stat lângă mine mă ținea de mână și îmi făcea așa masaj la palmă, degete în timp ce vorbeam.
I-am dat din nou numărul meu pentru că pe cel vechi îl pierdusem cu tot cu telefon la accident și am început să vorbim din nou. Tot timpul mă sună ea! Nici macar nu vorbisem cu ea despre chestia că nu trebuie să știe Bogdan, să nu o sun eu că poate este pe lângă ea. Sa înțeles asta de la sine și întotdeauna așteptam să mă sune ea când era singură acasă, în timp ce făcea treabă avea căștile băgate și vorbeam.
A trecut aproape un an și jumătate de la accident și încet încet începusem să îmi revin…
Mă deplasam până la baie s-au în curte afară cu ajutorul cuiva s-au cu cârjele pentru că aveam o frică să nu cad.
Îmi făcuse fratemeu în garaj ca o sală de sport cu bari între care să merg și să mă sprijinesc cu mâinile să nu cad, multe alte elemente cum văzusem în spital. Îmi luasem aparate de forță, biciclete și tot ce mă ajuta la recuperare… Și in plus aveam și ambiție că altfel nu cred aș fi putut să mai merg vreo dată. Stăteam acolo de dimineața până seara făcând exerciți!
Aveam telefonul cu mine, îmi puneam căștile și când mă suna Georgiana vorbeam in timp ce eu făceam gimnastica mea și ea îți făcea treabă prin casă.
Într-o zi când ea a venit la mine eu doar ce terminasem de făcut exercițiile și vroiam să îmi fac duș că eram transpirat. După ce am vorbit un pic am rugato dacă mă ajută să ajung in baie să fac duș după mai stăm din nou la povesti.
Ma ținut de braț până am ajuns în baie și m-am rezemat de cabina de dus… Aici parcă o dată am simțit o emoție puternică și a început să îmi bată inima mai tare, am rămas față în față cu ea și într-o clipă m-am aplecat spre ea să o sărut.
Când a realizat ea ce vreau să fac parcă sa schimbat instant la față și a rămas blocată… Nu a mai apucat să facă niciun gest pentru că am sarutato pe buze! Cum stăteam rezemat cu spatele de cabină i-am cuprins fata cu ambele palme și am început să o sărut pasional.
Sa lipit de mine și ne-am sărut cam două minute fără oprire… Avea buzele moi și cărnoase! I le mușcam ușor pe rând în timp ce limbile noastre se încolăceau una peste alta.
Am simțit că este cel mai pasional sărut pe care l-am avut vreodată! Nu știu să vă explic dar am simțit o emoție și o dorință pe care nu am mai simtito cu nici-o fată atât de puternic.
Când ne-am oprit nici măcar nu ne-am privit în ochi, ea sa întors imediat și a ieșit afară.
Am intrat în duș și în tot acest timp parcă nu îmi venea să cred că se întâmplase, toți acești ani de așteptare parcă mă făceau să cred că este un vis.
Mi-am făcut duș și am ieșit afară! După ce m-am șters, îmbrăcat… am mers pe lângă perete până la ușă și am deschiso. Î-mi bătea inima în gât de emoție, am strigat la Georgiana… dar nu mi-a răspuns nimeni și am mai strigat o dată fără să îmi răspundă.
Mi-am dat seama că și ea sa simțit la fel ca mine și a plecat de emoție, rușine, să mai dăm ochi unul cu celălalt.
Sprijinindu-ma de perete, masă și tot ce era în calea mea m-am dus în cameră la mine și m-am așezat în pat. Cu gândul tot la ea mi-am luat telefonul și nu știam ce să fac… dacă să o sun, s-au să îi dau un mesaj.. eram emoționant și mă gândeam cum să fac.
M-am gândit că dacă o sun se aude telefonul tare și poate este cineva cu ea acolo așa că m-am hotărât să îi scriu un mesaj doar cu… Ce faci?. Am stat cu telefonul în mână vreo cinci minute până mi-a răspuns…
Sunt la bucătărie mă gândesc la ce se întâmplă între noi!
I-am trimis imediat înapoi:
Nu trebuia să pleci!
Mi-a răspuns:
Mi-a fost rușine să mai dau ochi cu tine!
I-am trimis:
Mi-am dorit de mult timp să fac asta!
De când veneam la tine cu Bogdan începuse să îmi placă de tine. Ești cea mai frumoasă fată!
Din păcate uni bărbați nu își dau seama cât de norocoși sunt când întâlnesc o femeie ca tine.
Ești o femeie deosebită!
Să nu te simți vinovată de sărutul nostru… Eu mi-am dorit să se întâmple din totdeauna și pentru mine a fost cel mai pasional sărut pe care l-am avut vreodată. Ai cele mai dulci buze!
După două minute mi-a răspuns înapoi:
Mă faci să mă rușinez…!
Am simțit că mă placi de atunci cum zici tu că veneai cu Bogdan, doar sunt fata și îmi dau seama când un băiat mă privește insistent ce dorește.
Dar nu înțeleg de ce atâția ani ai continuat la fel… De ce a durat atâția ani?
La început pe mine mă deranjau privirile tale insistențe pentru că observase Bogdan și îmi reproșa mie anumite chestii… de și el continua să umble cu tine.
Nu am zis niciodată nimic dar pe parcurs insistența ta a început să îmi placă.
Îmi plăcea că exista o tensiune și mă simțeam dorită…
Raspundemi de ce atâția ani m-ai plăcut și nu ai făcut nici un gest față de mine?
I-am scris:.
Nu pot să îți dau un răspuns exact de ce a durat atât pentru că nici eu nu știu…
Ceea ce vreau să îți spun este că te plac atât de mult în cât eram dispus să aștept la nesfârșit momentul în care să te strâng în brațe, să își sărut buzele și să îți ating pielea catifelată.
Te plac atât de mult în cât de fiecare dată mi-a fost teamă să fac vreun gest față de tine care să ți se pară nepotrivit și să te supăr. Mă gândeam de fiecare dată că poate este doar în mintea mea că și ție îți place când te priveam insistent.
Vreau să ști că sunt foarte sincer cu tine și îți spun ceea ce simt….. Am simțit că te iubesc din totdeauna în secret. Ăsta este adevăratul!
Răspuns Georgiana:.
Nu tiu ce să mai zic….
Am simțit că mă placi dar nu m-am gândit niciodată că este cum zici tu.
Și acum la ce te gândești?
Eu sunt cu Bogdan!
Și știi… mai suntem și "veri" Bogdan a fost primul băiat cu care am stat și cu el am rămas, nu m-am mai sărutat niciodată cu alt băiat până azi ce am făcut-o cu tine… Mă simt un pic vinovată acum! Nu știu ce s-ar putea întâmpla dacă află cineva.
Chiar dacă nu mă înțeleg uneori cu el, cu părinți lui, m-am obișnuit cu el și țin la el… Nu aș vrea să îl rănesc.
Îi răspund eu:
Georgiana țin atât de mult la tine în cât nu mi-aș dori niciodată să suferi din cauza mea.. Te iubesc...! Înțelegi?
Nu îți cer decât să mă lași să îți arat iubirea pe care ți-o port de atâta timp, promit că nu te voi dezamăgi. Totul îți promit că va rămâne între noi.. te rog să ai încredere în mine, va fi totul bine.
Asta este o parte din conversația pe care am avut-o cu ea in acea zi. Eu toate conversațiile pe care le-am avut cu ea s-au le am sunt arhivate.. Îmi place uneori sa le citesc pentru a trai din nou acele momente.
A doua zi și a treia am continuat să vorbesc cu ea prin mesaje și la telefon când era singură acasă, i-am făcut complimente.. am făcut-o să aibă mai multă încredere în ea și i-am spus cât de mult o doresc.
Trecuseră deja patru zile de când nu ne-am mai văzut de la acel sărut.. A patra zi țin minte că era într-o Sâmbătă. La noi sâmbăta de dimineață se face târg, soacrasa cu socrasu și barbatuso plecaseră să vândă un porc.
Ai mei erau și ei la târg să facă cumpărături, eram acasă doar eu și cu fratemeu care dormea.
Vorbisem cu ea de seara și știam că toți vor fi plecați așa că sâmbătă m-am trezit de dimineață la 7 când ai mei plecaseră deja.
M-am ajutat de scaunul rulant și am ajuns in baie să fac un duș, după ce am făcut dusul la fel cu ajutorul căruciorului cu rotile m-am dus în camera mea și m-am pregătit de întâlnirea care urma cu Georgiana.
Nu am programat cu ea nimic de genul că vom face dragoste, nici nu am bătut apropouri despre asta. Am zis că doar ne vedem că nu sunt nici ai ei nici ai mei acasă deși fratemeu dormea, știam că nu se va trezi la ora aia așa că eram liniștit dar emoționant că mă văd cu "vară-mea".
I-am trimis un mesaj cu ce faci și mi-a răspuns imediat că este trează de la șase, că a terminat cu curățenia și intră să își facă un duș.
I-am trimis din nou că o aștept la mine și mi-a răspuns că imediat cum termină își ia ceva pe ea și vine.
Deja gata….! Eram foarte emoționat și parcă nu mai aveam stare.
Cam 15 minute a durat și am auzit ușa de la intrare în casă, după a bătut la ușa mea și mi-a zis dacă poate să intre. Eu cu un glas leșinat i-am răspuns că da..!
Când a intrat în cameră era îmbrăcată într-o pereche de colanți care se mulau perfect pe formele ei… În picioare avea o pereche de sosește albe și în partea de sus avea la fel un tricou alb.
Blonda cu părul prins în coadă, cu acei ochii verzi și îmbrăcată așa… Era superbă!
Arăta foarte sex..! Avea un fund foarte bombat, rotund cu picioare bine proporționate și sâni ei chiar dacă îi văzusem doar prin haine păreau fermi și destul de mari. Ca fizionomie a feței seamănă cu Andra cântăreața, mă refer la zâmbet și trăsături așa feminine care excita orice bărbat.
Tenul feței îl are forte fin și curat, albu, fără pic de rid s-au coșuri ceva! Mama natură a fost darnică cu ea și ia dat o frumusețe naturală pentru că am văzut-o și fără machiajuri și nu i-am găsit defect. Deci… era și este o frumusețe rară!
A intrat în camera mea vizibil emoționată la fel cum eram și eu, stăteam în fund pe pat admirând-o din cap până-n picioare.
Bună.. Mi-a zi ea!
Bună Georgiana..! Ce faci? Ești foarte frumoasa!
Mulțumesc! Ce să fac… Am venit la tine!
Sa apropiat de mine și mi-a zis:
Hai sa te pup! Și sa aplicat să mă pupe pe obraz… Dar eu am ripostat imediat și am pupato direct pe buze.
Sa așezat pe pat langa mine ușor stânjenită dar imediat i-am dus mâna după cap și am sarutato din nou, nu am apucat să schimbăm multe cuvinte că ne-am sărutat pasional.
Îi sărutam buzele moi in timp ce cu mâna dreaptă i-am pus-o pe abdomen și i-am ridicat tricoul ușor băgând mâna pe sub el, i-am atins pielea moale și catifelată, abdomenul plat. Săruturi cu limba în timp ce i-am băgat mâna pe sub tricou și îi masam sâni dar prin sutien, îi cuprindeam pe fiecare în parte strangandu-i ușor. Se simțeau și prin sutien că erau destui de mari și fermi!
Am aplecato pe pat in timp ce o mângâiam, sarutam și stăteam lipiți unul de celălalt pe o parte, am îmbrățișato tragando spre pieptul meu i-am bagt mâna pe spate mângâind-o și ușor cu unghiile îi zgâriam spatele atât cât să o excite.
Ne-am sărutat cam 3 minute până i-am ridicat tricoul în sus și l-am dat jos, a rămas în sutien.
Am inceput să o sărut pe gât, umeri, piept, solduri și abdomenul plat fără pic de grăsime… Pielea ei mirosea frumos și era moale, delicată.
I-am desfăcut sutienul rămânând în sâni goi…. Când i-am văzut în fața mea cât de frumoși sunt cu sfârcurile maroni și țuguiate am inceput imediat să mă joc cu limba în jurul sfârcurilor și le-am simțit cum se încrețesc și întăresc in același timp.
Le-am lins și supt cu poftă..! Sâni ei erau de mărime medie, fermi și cu boturile țuguiate. Era o priveliște minunată când te uitai la ea… Era atât de frumoasă și sexy!
Mi-am tras și eu imediat tricoul de pe mine și m-am pus peste ea. Ne-am sărutat din nou simtindu-i sâni pe pieptul meu nu am mai rezistat și ridicându-mă ușor de fund i-am tras colanți în jos cu tot cu chiloți, m-am ridicat imediat pe marginea patului și i-am tras de tot de pe ea.
I-am văzut pizda epilata, picioarele groase, sexy și fundul imens care era așezat pe pat.
Când am văzut-o dezbrăcată complet pula sa făcut și mai piatră decât era, am vrut să îi dau câteva limbi in pizdă înainte să o fut. I-am zis să se ridice mai bine în pat și asezandu-se pe spate cu capul pe perină i-am desfăcut picioarele vazandu-i pizda în toată splendoarea.
Dumnezeule ce pizdă frumoasă avea! Epilată de câteva zile se vedeau un pic forma flocilor cum dăteau să iese, buzele pizdi erau puțin despărțite și ieșite înafara, avea pizdă de femei matură.
M-am aplecat spre ea sărutând-o pe lângă buric am coborât în zona pubiană și imediat i-am atins pentru prima dată buzele pizdi cu limba… I-am simțit mirosul plăcut al pizdei și gustul dulce, îmi venea să o mănânc de frumoasă și dulce ce era.
Îi sugeam buzele pizdi și îi băgam limba cât de mult puteam în gaură, începuse să geamă cu mișcări ușoare din bazin și pizda excitata la maxim îi curgea lichid din ea.
I-am spus pizda și dat limbi cum am știut eu mai bine cam timp de cinci minute, nu mai rezistam și vroiam să o simt înăuntrul ei.
Mi-am dat pantaloni scurți jos in care eram și m-am pus peste ea desfacându-i coapsele, am sarutato de două ori pe buze în timp ce îi atingeam pizda umedă cu capul puli. Sprijinit pe un cot cu o mână am frecat capul pe buzele pizdi și am potrivito între ele, am impins ușor în ea până i-am simțit temperatura vaginului pe căpătana puli… Ahhh ce senzație plăcută! Nu mai trăisem senzație asta de vreo doi ani, dinainte să fac accidentul. Nici nu știam dacă mai sunt in stare să fac sex cu o femeie, îmi pierdusem din simț pentru că aveam un nerv la coloana afectat și partea dreaptă a corpului era amorțită, nu mai aveam aceiași mobilitate și la atingere simțeam dar nu exact punctul unde puneai mâna. Când mă masturbam îmi lua mai mult de o jumătate de oră până îmi dăteam drumul, excitația aia de ați da drumul îmi venea mai greu.
Să revenim la Georgiana și pizda ei excitată!
Am simțit cum alunecă ușor pula în pizda și m-am lăsat cu tot corpul peste ea până i-am bagato toată. Chiar dacă era destul de excitată și pizda ei era leoarcă se simțea strâmtă…
Am rămas înfipt cu pula până la coaie în pizda ei și am început să ne sărutăm din nou, am sarutato pe gât și o mușcam ușor de umeri… Începuse să geamă și mă strângea cu unghiile de spate, am inceput să o fut cu mișcări lente la început trăgând pula din ea până rămânea doar capul și o impingeam din nou adânc în timp ce îi priveam fața care se roșise și îi citeai plăcerea care o avea de a fi futută de o altă pulă decât a lu Bogdan.
Am inceput să o fut din ce in ce mai repede și cu lovituri adânci mă impingeam tare în ea, a început să geamă din ce in ce mai puternic și trăgea aer adânc în piept. M-am ridicat pe mâini și o futeam cât de repede puteam sa mă mișc…
A început să urle de plăcere, își înfigea unghiile in spatele meu și mă strângea… asta mă excita și mai tare. Pizda devenise și mai umedă… M-am ridicat în genunchi și lăsat cu fundul pe călcâie, i-am ridicat picioarele pe umeri mei și am început să o fut din poziția aia, mă loveam de curul ei imens și se auzeau ploscaiturile. Simțeam cum pula intră mai adânc din poziția aia și ea gemea mai tare, se prinsese cu mâinile de cearceaful de pe pat și îl strânsese tot în jurul ei. O priveam de sus cum intră și iese pula din pizdă, o priveam cum se mișcau sâni in ritmul care o futeam… Era o priveliște minunată! Avea un corp de invidiat… fără pic de celulită, lată in solduri și cu abdomenul plat. Pizda ei era minunată!
Am fututo cam zece minute în poziția aia cu picioarele pe umeri mei când de-o dată am simtito că își va da drumul, a început să tipe…. Ahhhh…..Ahhh…. DAAAA…. Vineeeee…! Futema..! DAAA… Când am auzito așa am lovito de 4,5 ori mai adânc și cu forță, cu un sunet lung de cemete a căscat gura, ochii peste cap și a început să tremure, îi tremurau coapsele și picioarele se încordau până la degete. Scotea tot felul de sunete în timp ce se întorcea de pe o parte pe alta, strângea perina in brațe și "suspina".
Am simțit valuri de lichid cum veneau pe pula mea și din mișcările ei incontrolabile la un momendat mi-a scăpat pula din pizdă.
O priveam uimit cum se bucura de plăcerea orgasmului și asta mă excita, mă provoca să o fut și mai bine. Încet încet a început să își recapete ritmul respirației și stătea ghemuită pe o parte încă gemând ușor… M-am aplecat peste ea și am început să o sărut pe spate, solduri și ușor spre umeri, am rasucito cu fața în sus și îi sugeam sfârcurile, mă jucam cu limba în jurul lor. Am mai sarutato pe gât.. ne-am sărutat din nou… O simțeam că încă era excită! Îmi musca buzele și mi le sugea de parcă le-ar fi mâncat.
Am intrebato mai mult așa în șoaptă la ureche… Cum te simți?
Mi-a răspuns:
Excitată! Mai vreau….!
Pula era piatră, așa rămăsese. Nu simțisem că sunt nici macar pe aproape să îmi dau și eu drumul.
I-am șoptit la fel de încet să se întoarcă cu fața în jos și m-am pus peste ea, peste curul ăla imens că era aproape încă o dată cât mine de lat. Am incercat sa ii bag pula în pizda dar curul era prea mare și nu găseam o poziție bună, i-am zis să își bage o perina sub burtă și să ridice bazinul un pic in sus. Am găsit pozitia perfecta și printre picioare lasandu-ma pe fundul ei i-am fixat capul puli în buzele pizdei… Ce bine se simțea curul moale! M-am impins ușor până a intrat toată pula în pizda ei strâmtă și moale, era foarte umedă și alunecoasă. Georgiana stătea cu fața în cearceaf și gemea incontinuu… O sărutăm pe umeri și gât în timp ce mă miscam ușor bagandu-i pula în pizdă.
M-am ridicat pe mâini și am început să o fut mai dur, am simtito că îi plăcea să fie fututa mai violent. Îi simțeam respirația cum creste și gemetele ei erau din ce in ce mai profunde.
Nu m-am uitat la ceas dar după aproximația mea am fututo mai mult de 15 minute în poziția aia până am simtito din nou că va avea un orgasm, gemetele ei îmi provocau o plăcere că am simțit cum mă apropii și eu de punctul culminant.
Se încorda din ce in ce mai tare tragandu-se pe pat în sus, într-un moment am simito cum tremură sub mine gâfâind adânc….DAAAAAAA……. Vine vine…! O da…!
Ahhhh…..Ahhhh… Și încercând să se tragă m-am mișcat după ea și i-am băgat pula de câteva ori mai adânc în pizdă. Am simțit o plăcere imensă trăgând pula din ea am mai frecato de două ori în mână și zvâcnind din cur mi-am dat drumul pe spatele ei, a sărit sperma până în păr. Amândoi eram în plăcerea orgasmului!
În timp ce eu stăteam deasupra ei, pe curul imens și aruncam jeturi de spermă pe pielea catifelată ea se svârcolea sub mine tremurând de plăcerea orgasmului provocat. Gemea cu fata în cearceaf și respira adânc scoțând sunete….. Ahhhh… Ahhhhh.. Ahhhhh… !
Ne-am recăpătat ușor amândoi energia și i-am zis să rămână așa în poziția aia, să îi șterg sperma de pe spate. Am luat chiloți mei și am curatato pe spate și în păr unde sărise, ne-am luat imediat hainele pe noi și am rămas în pat.
Ne-am întins pe o dungă față în față lipiți unul de celălalt și ne țineam în brațe sarutandu-ne.
Ești minunată Georgiana!
Ești cea mai frumoasă femeie….! Mi-am dorit din totdeauna să stau îmbrățișat cu tine cum o fac acum, să îți sărut buzele dulci… să fac dragoste cu tine. Ai cel mai frumos și sexy corp pe care l-am văzut!
Știi.. Nu am mai făcut dragoste cu o femeie de aproape doi ani, dinainte să fac accident.
Îmi răspunde ea zâmbind:
Serios...?
Păi a fost o perioadă grea pentru tine de la accident și cred că nu îți mai ardea de asta!
Eu:
Și asta… Au fost momente când mi-am dorit dar nu aveam cu cine și să îți zic sincer în timpul ăsta gândul meu a fost numai la tine.
Georgiana!
De ce eu? Mai sunt femei frumoase…. Sunt destule fete singure! Eu sunt măritată și mai suntem și "veri" mai îndepărtați dar suntem.
Eu:
Nu îți pot spune exact de ce tu…!
Ce pot zice că tu pentru mine ești mai deosebită de restul femeilor, te văd altfel.
Ești mai specială!
Ai niște trăsături feminine mai aparte care nu le găsești foarte des, caracterul tău ma atras de când am început să vin cu Bogdan.
Știi…. Toate astea au făcut ca azi să trăiesc cele mai intense și plăcute momente de dragoste cu o femeie. Faptul că suntem "verișori" mă excită și mai tare… am inceput să râd, la fel și ea zicând…..
Ce nebun ești…!
Ști ceva..?
Mă simt un pic jenată să îți zic….
Eu:
Hai zi că nu ai de ce sa te simți așa…
Georgiana!
Bine..! Zic….
Este prima dată când am orgasm în timp ce fac dragoste, nu am avut niciodată cu Bogdan!
Doar când m-am masturbat singură am avut dar nu se simte ca cu un bărbat.
Nu am mai trăit niciodată așa ceva…. Eu am crezut că ăla este maximul când mă masturbam eu.
Nu am fost niciodată sărutată așa pe tot corpul….
La primul orgasm cu tine am crezut că leșin, nu puteam să îmi controlez nimic din corpul meu.
Îmi place mult cum o faci tu… Mă domini..! O faci un pic mai dur… îmi place când te miști repede și cum te împingi tare în mine, o simt în stomac atunci.
Cu picioarele pe umeri parcă am simito că intră cel mai adânc!
Nu am făcut-o niciodată pe la spate în poziția aia…
Îmi plac pozițiile astea!
Eu am rămas surprins când am auzito așa.
Cum nu ai mai avut orgasm cu Bogdan?
Voi nu folosiți diferite poziții?
Georgiana!
Nuuuuu…. ! Eu cu Bogdan am făcut sex doar cu becul stins, doar cu el deasupra mea.
În ultimul an o facem o dată pe lună, dacă se întâmplă și atunci… Nici măcar nu mă mai pupă, se pune deasupra mea 3 minute până își face el nevoia și mă lasă așa. Ce să zic mai mult….! Este prima dată când primesc limbi acolo jos…
Eu:
Păi și nu ai încercat să vorbești cu el? Să ii explici că ești și tu femeie, că ai nevoie de atenție?
Georgiana:
Am incercat sa ii zic de două ori îndemnată de sora-mea dar nici nu ma băgat în seamă, m-am simțit jenată și am tăcut din gură.
Am vorbit cu Nicoleta și i-am povestit cum se întâmplă între noi, mi-a povestit și ea de barbatuso care îi acordă atenție.
Nu știu ce să zic mai mult…. Nu mă simt deloc apreciată de el, mai sunt și părinți lui cu care nu mă înțeleg… Taso un alcoolist.. masă o putoare, să îi dai cafeaua și țigarea…
Eu știam că soacrasa mai umbla și cu alți bărbați pentru că eram vecini și o văzusem. Georgiana nu știa la momentul respectiv dar i-am zis eu mult mai târziu.
I-am spus că îmi pare rău pentru toate astea, că țin foarte mult la ea… Că o iubesc și să aibă încredere în mine că nu o voi dezamăgi niciodată.
Am mai stat acolo îmbrățișați sarutandu-ne cam o jumătate de oră și înainte să se întoarcă și ai mei dar și ai ei sa dus acasă.
Am mai vorbit prin mesaje până sa întors barbatuso, soacrasa și socruso.
Se simțea din ceea de vorbeam că prinsese din nou chef de viață, era mai energică și cu chef de glume. Îmi trimetea la fiecare mesaj inimioare, pupici, îmbrățișări… Eu eram cel mai fericit cand o simțeam așa! Parcă totul era ca într-un vis frumos.
Simțeam că va fi femeia mea de atunci mult timp înainte, că vor fi multe momente de dragoste, sex între noi.
Cât timp erau acasă restul o lăsăm în pace, nu îi scriam niciodată, întotdeauna o lăsăm pe ea să îmi trimită ceva. Doar când știam 100% că este singură acasă îi trimeteam și eu primul.
În următoarele două zile a trecut pe la mine dar nu eram singur acasă și ea nici nu putea să stea mult, maxim 15,20 de minute că era barbatuso care o lua la întrebări. În timpul ăsta nu putea să stea numai cu mine, trecea cu motivul să ma salute si ne sarutam de câteva ori, o rezemam in perete și îi băgam mâna la pizdă… Îi băgam degetele în pizda și în fața ei le băgam în gură. Îmi zicea prin mesaje că o termin când mă vede așa, că mă dorește mult! Vrea să facă dragoste cu mine.
Eu aveam permis dar trebuia să fac un curs, încă nu aveam încredere să conduc, nu aveam sensibilitatea și reflexele bune pe partea dreaptă a corpului. Dacă aș fi putut să conduc nu rezistam și ne duceam pe undeva cu mașina, un câmp ceva.
Asta era situația atunci și nu aveam ce face decât să așteptăm din nou momentul potrivit, eram atât de excitat și dornic de ea că am fi făcut-o de patru, cinci ori într-o zi. Toată ziua eram excitat și cu pula sculata… la fel și ea îmi trimetea mesaje că nu mai rezistă, că abia așteaptă să fim singuri.
Devenisem foarte obsceni prin mesaje, mai ales eu ii spuneam tot ce i-aș face cu detalii..
O excitam și se masturba de două trei ori pe zi când nu ne vedeam, îmi trimetea poze și filmulețe scurte cum o făcea.
A treia zi de dimineață i-am auzit pe ai mei când vorbeau ca să mergem cu toți la bunica din partea mamei, locuiește într-o comună la 15 km distanță de unde locuim noi.
Pe moment nu am zis nimic că nu mă duc să nu se răzgândească și ei. Pe la doisprezece mi-a scris și Georgiana ce fac… I-am raspuns imediat că asteptam un mesaj de la ea ca să o anunț că pe la ora 15:00 ai mei vor să meargă la bunica-mea și eu voi rămâne acasă.
Mi-a răspuns imediat că și ea este toată ziua singură acasă până pe la 19:00 seara, entuziasmat i-am răspuns că mă bucur și abia aștept să fim din nou singuri împreună. Mi-a răspuns că și ea abia așteaptă și mă sărută dulce…
Am mai vorbit noi prin mesaje până sa făcut ora 14:30 când au început să se pregătească ai mei, vine taică-meu să îmi zică că vom merge in vizită la bunici și atunci i-am zis că mă simt obosit de la gimnastică, făcusem de la ora nouă până la 11:30. Atunci a zis bine…. Dacă nu vrei să mergi vorbesc cu mamata și merg doar eu cu ea, rămâne a casa frateto cu tine. Nuuu tati stai liniștit că mă descurc, de ce să nu meargă și Cristi dacă el vrea? Eu și așa mă pun să dorm că sunt obosit! La ce oră vă întoarceți?
Pe la opt, opt și jumătate îmi răspunde taică-meu.
Păi vezi…. Eu daca mă pun să dorm nici nu mă trezesc până veniți. Așa că lasă să meargă cu voi! Ce să facă să mă păzească pe mine cand dorm?
Bine… cum vrei tu! Dacă zici că te odihnești noi o să mergem toți trei. Dacă este ceva ne suni.. Da?
Bine tati!
Și bucuros am așteptat să plece cât mai repede.
I-am trimis mesaj lu Georgiana că în 10 minute vor pleca ai mei și intru să fac un duș, îi dau mesaj când termin.
Cum au plecat am tras căruciorul rulant lângă pat și m-am pus pe el, am intrat în baie și cu răbdare dar entuziasmat că voi face dragoste din nou cu Georgiana am intrat la duș.
Am terminat dușul și din nou cu ajutorul căruțului m-am dus în camera mea să mă îmbrac.
Era ceasul 15 și 10 minute gând am sunato pe "văruța" mea Georgiana că o aștept la mine, mi-a răspuns că în cinci minute va veni.
Când a ajuns am auzit ușa de la intrare și a intrat direct în camera mea… Era îmbrăcată într-o rochie crem care îi venea deasupra la genunchi.
Arăta superb împăcată așa!
Bună..! Bună Georgiana! Ai venit?
Mi-a fost tare dor de tine și sa apropiat de mine acolo unde stăteam pe pat.
Sa aplicat spre mine și ne-am sărutat dornici unul de celălalt, ne-am întins direct pe pat sarutandu-ne, am inceput să îmi plimb mâinile pe corpul ei. I-am tras rochia de pe umeri și a rămas în sâni goi că nu avea sutien… Doamne ce sâni frumoși avea..! I-am masat pe fiecare în parte în timp ce o sărutam pe gât am coborât ușor spre ei, i-am luat sfārcurile pe rând în gură și le-am supt cu poftă. Eram ca un copil mic care vroia țâța!
I-am băgat mâna dreaptă între picioare și îi mângâiam pizda prin chiloți până s-au udat, începuse să se excite.
Am sarutato pe tot corpul și am coborât spre pizdă trăgând rochia în jos i-am scoso pe picioare rămânând în chiloți. M-am dus spre pizdă sarutandu-i soldurile și gambele!
Am inceput să îi ling pizda prin chiloți care erau albi de un material subțire până au devenit transparenți, lichidul care îi curgea din pizda excitata și cu saliva mea ia udat de tot.
I-am tras într-o parte și am băgat două degete în vagin urmate de limba mea care încercăm să o bag cât mai adânc în ea… Îi luăm buzele pizdi în gură și le sugeam înghițind toată secreția vaginală care avea un gust dulce și miros incredibil de plăcut. Îi mirosea pizda atât de frumos că îmi venea să io mănânc!
I-am dat limbi cam vreo trei, patru minute în timp ce ea gemea și mă prindea cu capul între coapse strângând cât putea din cauza excitației.
Pula mea era ca o stâncă și abia aștepta să sară din chiloți, nu mai rezistam și vroiam să o fut.
M-am ridicat să îmi trag pantaloni cu chiloți și atunci ia dat jos și ea. O vedeam dornică să îmi simtă măciuca în ea!
Pula mea are 19,5 cm în lungime și 13 cm grosime, este destul de groasă.
M-am aplecat din nou să o sărut și corpurile noastre goale s-au atins, pielea ei moale, catifelată și sâni ei se simțeau plăcut pe pieptul meu.
Stăteam pe o dungă unul lângă celălalt îmbrățișați sarutandu-ne… Am lăsat-o ușor pe spate, cu fața în sus și m-am urcat peste ea. Și-a desfăcut picioarele și intoit de la genunchi ca să am acces la pizda ei!
M-am ridicat pe mâna stângă care aveam mai forță și cu dreapta am fixat capul puli între buzele pizdi, mi-a alunecat de vreo două ori când am vrut să împing în vagin pentru că era prea udă și a scăpat pe lângă.
Mi-a zâmbit parcă un pic frustrată că vroia să o simtă cât mai repede în ea.
Am ghidato din nou făcând loc la capul puli între buzele pizdei și m-am lăsat în ea mai tare intrând până la coaie. Ahhhh… Ce senzație plăcută când sa belit capul puli la maxim!
Aproape că a urlat când a simito toată brusc în ea, ma prins cu unchiile de spate infigandu-le în carne.
Din prima am inceput să...



    Login