Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVecina ca a mea...nimeni nu are!
Autor : empire - 2009-04-06
Citita de 26848 ori - Nota 8.27 (51 voturi)
Este ora 7:10 dimineata cand cu greu reusesc sa imi dezlipesc ochii inchisi timp de 9 ore si 10 minte de somn adanc, deschizand ochii realizez ca penisul era mai incordat decat deobicei semn ca s-a saturat sa tot fie maltratat de o mana obosita de virgin autentic, asa ca ma dau jos din pat si incep sa fac cativa pasi pana la baie pentru a ma spala pe fata si pentru a imi face dus, ma dezbrac de chilotei si intru in cada, la contactul picioarelor cu apa, penisul se resemneaza si se retrage inca o data fara succes. Dupa aproximativ 15 minute ies din baie iar stomacul simte ca este momentul sa imi atraga atentia ca si el exista, asa ca ma duc in fuga pana la bucatarie sa mananc ceva. Nu termin nici bine ca se aude soneria de la usa, este Vlad, Tudor si Matei care ma cheama afara la o partida de dat cu piciorul in minge, sau mai bine zis cu mingea in picior deoarece nu prea am nici o inclinatie spre fotbal. In fine, ma imbrac cu aceleasi haine cu care am jucat si cu o zi in urma tot cu aceasi prieteni. Ies afara cu acestia cu gandul ca si astazi va fi o zi foarte fericita petrecuta cu prietenii mei adevarati. Si asa trece ca prin minune 2 ore si jumatate, cand imi aud numele strigat de o fata putin cunoscuta, ma uit de vreo 2-3 ori tresarind pe langa mine cand imi indrept privirea spre blocul meu, era vecina mea de 19 de ani de la parter fata in fata cu usa mea. Ma indrept in graba spre ea cu nici un gand necurat, ajung in dreptul ei cand cu o voce de parca ii murise toata familia, sa o ajut ca nu ii mai merge pc-ul, insa am refuzat deoarece nu vroiam sa imi pierd 2 ore sa ii instalez sistemul de operare. Dupa cateva minute de discutii si rugaminti, ma face sa imi schimb parerea brusc oferindu-mi fabuloasa suma de 100 de mii , am zis "ce naiba, pentru banii astia sunt in stare sa o vand si pe mama" , asa ca ma duc in graba in casa fara sa imi iau ramas bun de la tovarasii mei si imi i-au cd-ul cu windows. Ajung la ea in casa izbindu-ma de un miros placut de vanilie, ma asez la pc si imi incep activitatea, dar nu inainte de a imi atrage atentia disperata sa nu ii sterg partitia D: unde avea toate pozele si muzica. Am linistit-o imediat spunand ca nu am sa o sterg, insa dupa 5 minute de vorbit intre doi vecini pe un ton mai timid o aud spunand:

- Auzi vecine, dar cu fetele cu merge treaba?
La care eu:
- ehhe...asa si asa (zic eu)

Apoi o vad trecand pe langa mine ducandu-se pana la biblioteca sa isi ia niste cercei, imbracata doar in sutien si niste bikini foarte apetisanti, atunci penisul parca tresare imediat din hibernat in speranta ca o sa faca cunostiinta cu un vagin umed si gata de penetrare.

- Vecine sa ma chemi cand urmeaza sesiunea aceea sa iti faci un cont de user pentru ca mai are mama prostul obicei sa intre pe pc.

Eu cu ochii holbati la ea si cu mana la penisul care de abia astepta sa fie atins de cineva imi indrept ochii spre monitor sa vad unde a ajuns cu instalarea, cand observ cu o fericire de nedescris ca instalarea a ajuns exact la faza unde zisese scumpa mea vecinica, si anume la creearea de user. La care eu cu vocea tremurand:

- Ah uite vecinica ca am ajuns exact la creeare de user nou

Ea venind la mine cu pasi mari si repezi, ajungand aproape imediat se propteste in partea mea dreapta si trage de sertarul cu tastatura, numai ca atunci cand aceasta il trage observa cu o oarecare mirare penisul meu care parca facea semne disperate sa fie atins, eu observand am incercat sa il acopar cu mana, numai ca era prea tarziu, aceasta il vazuse si zise cu un glas mai timid:

- Vecine se pare ca prietenul tau te-a cam dat de gol asa...
La care eu cu o rusine de nedescris si prefacandu-ma ca nu mi-am dat seama:
- aaa...nici nu mi-am dat seama, Doamne imi pare asa de rau...

Si ma bag cu scaunul mai in birou pentru a imi ascunde inamicul nr.1 in acel moment, la care ea cu un glas linistitor imi zise:

- Stai linistit Andrei, este absolut normal sa reactioneze 'prietenul tau' tau asa, eu imi cer scuze pentru ca am venit imbracata in halul acesta.

Apoi dupa ce isi scrie numele de utilizator si parola pleaca in graba spre camera ei pentru a se schimba, insa dupa nici un minut aceasta zise:

- Auzi? dar nu gasesti si tu o fata cu care sa iti faci de cap?
La care eu pe un glas trist:
- Da, crezi ca eu nu as vrea dar de unde, am o prietena cu care sunt de vreo 2 zile dar iti dai seama ca nu pot sa ii zic asa din prima...plus ca mi-e si rusine pentru ca sunt un pic mai timid asa...

La care ea din dormitorul ei spune:

- Pai cred ca te-as putea ajuta eu sa scapi de timiditatea asta, ca de' doar suntem vecini...

Si iese din camera si oprindu-se la intrarea in sufragerie doar cu bikinii si cu niste sani apetisanti cu sfarcurile micute si umflate zicand:

- Ehhh, ce zici ???

La care eu mai sa lesin de emotii vazand-o asa in fata mea zic:

- Doamne, Alexandra cum sa fac asa ceva cu tine am doar 14 ani iar tu ai 19, nu am mai facut niciodata asa ceva si imi este foarte rusine te rog din suflet sa te imbraci...

La care ea intr-un moment de euforie vine la mine si apucandu-ma de mana imi zice:

- Haiii maiii, nu mai fii asa timid, totul o sa fie bine, tu nu faci nimic, eu o sa fac sa te simti asa cum nu te-ai simtit niciodata

Si isi duce mana dreapta spre pantalonii mei scurti masandu-mi lejer penisul care, din inamicul meu nr.1 devenise cel mai bun prieten. Dupa nici cateva secunde aceasta ma ia de mana si ma duce in patul din camera ei unde ma impinge foarte usor in patul foarte moale si incapator. Aceasta continua sa imi maseze penisul care era mai tare ca niciodata si scrotul rigid in toate directiile, iar eu intr-o stare de nedescris de placuta incep sa ii ating foarte timid sanul stang. Dupa cateva secunde Alexandra isi indreapta mana ...



    Login