Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataULTIMUL CAPITOL (4 si 5)
Autor : Nefututul - 2014-01-15
Citita de 20720 ori - Nota 8.18 (60 voturi)
NOTA: Doresc sa fac o remarca si anume: nu uitati ca aceste povestiri sunt vazute prin ceea ce vede si simte un pustan, dar si a unor oameni obisnuiti, unii de la tara. Nu ca as fi mare gramatic, dar unele cuvinte, expresii sau forme ale frazelor sunt alese pentru a sublinia acest caracter comun al personajelor. Nu contest ca pot fi si greseli personale sau pur si simplu anumite scapari.Va multumesc pentru intelegere.

ULTIMA VIZITA LA TARA LA BUNICI (4)

Ma apropiam de varsta de 18 ani si urma sa termin liceul enegetic. Eream un tanar bine legat, nu prea inalt dar simpatic. Satul misa parut mai sarac si mai mic decat stiam eu in mintea mea.
Acum curtea bunicilor parca erea alta. La baie si acum erea desprinsa tencuiala si nu reparase nimeni crapatura prin care ma uitam la mama. Amintirile au inceput sa dea navala si sa-mi amintesc de vechile mele sentimente, cat de curios eream si dornic de a afla cat mai multe despre jucaria numita sex. Mama nu a venit la tara, doar tata ma dus cu masina si trebuia sa plece imediat pentru ca lucrau si mai aveau pana la concediu concediu, pe care doreau sa-l petreaca la mare.
Bunica ne iesi in intampinare, mirosea a busuioc si a paine facuta in casa. Ma saruta cu dragoste:
-Manca-l-ar mama ce mare ai crescut si ce frumos te-ai facut.
Am intrat in camera unde dormeam cu mama, am lasat bagajele jos si parca ieri s-au intamplat toate. Pana la masa de seara mai aveam destul timp asa ca i-am zis bunicii ca ma duc sa dau o raita prin sat sa vad poate gasesc vreun cunoscut. M-am indreptat catre iesirea din sat pe drumul spre rau. In trecere privii spre curtea Zitei, dar nu se vedea nici o miscare, cred ca erea plecata. Am ajuns la rau, acolo se harjoneau si se alergau ca de obicei cativa baietei. Mai incolo doua fetite sareau coarda
Peisajul erea neschimbat doar tufisurile parca ereau ceva mai mici. Am trecut si pe la carciuma din sat. Acolo un tip sedea pe o lada afara si bea bere.
-Ehei! Ia uite cine a sosit pe la noi! Salut mai Ioane sunt eu vecinul vostru, mai tii minte ca ne jucam la scalda la rau?
Da mi-l aminteam, erea cel care facea laba cu Mihai si fratesu. Acum zise ca este insurat si la casa lui ba chiar astepta un copil.
-Ia zi ce mai stii de Zita ca nu erea prin curte.
-Pai e plecata cu mama sa la oras cu treburi. Vine mai pe seara.
-Bine mai, ma bucur ca te-am intalnit. Salut.
Seara trecu in familie sporovaind cu bunicul si cu bunica de toate cele, apoi am plecat sa ne culcam. In trecere l-am auzit pe bunicu soptind catre bunica:
-Dute si te pregateste ca acus vin sa te scarpin.
-Taci mai nebunule ca poate te aude baiatul si ce o sa zica despre noi?
Noaptea a trecut repede si fara probleme, aerul diminetii erea curat si aerul mirosea usor a fan si vite mari. Bunica ma astepta cu masa. Am mancat si i-am zis ca vreau sa merg la scalda la rau. Zis si facut. Dar in cap aveam pe Zita, cum sa fac sa dau de ea.
Trec prin fata curtii sa o vad cum intindea niste rufe pe sarma. Ma apropii de poarta iau o piatra de jos si bat cu ea in lemnul gardului:
-Acasa e boieroaica?
-Care esti ma acolo nu vezi ca am treaba?
–Eu sunt Ion.
Se uita spre mine mirata apoi i-si dete seama de cine e vorba si porni in goana spe mine.
-Ionele, ce bine i-mi pare sa te vad. Dar ce mare ai crescut, cat pe ce sa nu te mai cunosc!
Zita se mai inaltase si se mai implinise un pic dar tot delicata si finuta ramasese. Prin camase am vazut doua tatisoare ca doua mere mai maricele, ce sa-i faci asa erea ea, cu tatele mai mici de cand erea copila.
-Mama, mama, uite cine a venit la noi,este Ionica nepotul lui tusa Floarea.
Mama sa erea aceiasi parca nici nu trecuse timpul. Aratau identic si puteai sa juri ca sunt doua surori gemene din spate, doar din fata mama sa parea mai in varsta si avea tatele mai marisoare.
-Hai Ioane intra in casa sa te rocoresti cu ceva.
Puse pe masa o cana mare plina cu lapte si niste uscatele de casa. Am mai vorbit de una de alta si pe urma zise
-Uite eu mai am ceva treaba pe afara, voi vorbiti aici linistiti ca poate aveti multe sa va povestiti.
Am ramas singur cu Zita. Se apropie de mine si se aseza pe genunchii mei.
-Nici nu stii cat te-am dorit anii astia. Imi venea sa plec dupa tine.
-Da mai Zito, dar tu esti cu patru ani mai mare decat mine, alte fete sunt maritate la varsta ta.
-Ce sa fac Ionele pe tine te iubesc cel mai mult, da sa stii ca anul asta chiar ca ma marit.
-Cu cine? Mai esti prietena cu Mihai?
-O sa ma marit cu fratele lui. Dar ia sa-ti povestesc ce s-a mai intamplat de cand ai plecat tu.
POVESTEA ZITEI.
Acele zile in care tu ai fost in vacanta la noi in sat nu am sa le uit cate zile oi avea. Ce placeri puteam sa ne facem si cu cata intensitate am simtit acele lucruri. Intre timp am terminat scoala, facand cele zece clase. Nu am mai putut sa continui deoarece in urma cu un an tata a avut un accident de masina si a murit. De cativa ani sunt doar eu si mama. Cat am fost in scoala Mihai facea cu mine doar ce stii si tu. Dar prin clasa a opta, odata cand eream singuri pe la tufisuri nu se mai putu abtine si-mi baga pula in pizda, rupandu-mi himenul. Nu m-a durut prea tare, a curs foarte putin sange dar am inceput sa plang gandindu-ma ce o sa zica mama care tinea asa mult sa nu ma fut de mica.
-Pai ca tu esti asa proasta sa-i spui, zise Mihai. Nu zici nimic si nu poate sa se prinda.
De atunci am inceput sa ma fut cu el pe unde ma prindea, dar nu-l lasam sa termine in pizda.
Dadea drumul la sloboz afara. Cand se apropia momentul, i-i faceam laba sau o facea singur.
De cele mai multa ori o luam la muie. Primesc zlobozul in gura dar scuip repede, nici acum nu pot sa ma obinuiesc cu el si nu-mi place de loc. Intr-o seara, stateam pe o banca la el in curte. Tocmai i-mi daduse pula sa ma joc cu ea, si-mi bagase mana la tate, cand apare din spate frate lui:
-Ce faceti bai aicea a-ti inceput sa va frecati? Vreau sa o frec si eu cu voi aici.
Avea deja pula sculata in mana si se freca de zor la ea. Mihai se uita la mine si nu zise nimic.
Eu ramasesem cu pula lui Mihai in mana si cu capul in pamant.
-Bai Mihaie, uite te rog frumos, lasa-ma sa o fut si eu o data ca zau, m-am saturat de atata laba.
-De ma ce sa zic eu….Daca Zita vrea si ea…
Fratesu imi lua mana si o duse la pula lui, dupa care mia pus-o in mana. Nu puteam sa zic nimic ,daca nici Mihai nu zicea nimic. Am inceput sa le frec pe amandoua in acelasi timp. Mihai sa sculat in picioare langa fratesu si i-si sprijini pula de buzele mele. Am deschis gura cu frica si am inceput sa o iau la muie. Fratesu pe parte ailalta i-mi puse si el pula la gura. Am inceput sa le sug pe amandoua pe rand. Mihai scoase pula din gura mea si zise
-Hai ma frate da tu mai departe ca eu stiu cum e. Si incepu sa –si faca laba singur in fata mea. Fratesu-mi baga pula in gura si incepu sa dea din cur. Nu mai dadeam din cap si-l lasai pe el sa ma futa in gura. Pula se ingrosa parca din ce in ce mai mult si el incepu sa geama. Jetul de sloboz ma lovi cu putere in cerul gurii. Am tras gura si am scuipat.
-Bai frate ce bine este, parca pleaca din cap ba zlobozul asta, asa te linisteste. Deci asa e cand dai muie? Da ia zi in pizda cand ma lasi sa ti-o bag?
-Lasa mai frate pe alta data acum lasa-ma putin cu ea.
I-mi spuse ca ma iubeste si ca nu poate sa nu-l lase pe fratesu nefutut mai ales ca e incepator si saracu nici nu avazut pizda.
Eu nu am comentat nimic am zis doar, bine si am plecat acasa. De atunci au inceput sa ma futa amandoi. Dar nu mai veneau decat cate unul. Pe unde ma prindeau si erea loc de futut pe acolo ma futeau, pe camp, la tufisuri,seara la portita, cand nu trecea nimeni pe ulita, se gasea timp. Ma obisnuisem si chiar incepuse sa-mi placa, pula lui fratesu ca erea mai subtire si mai lunga ca a lui Mihai, simteam multa placere acolo inauntru.
Dupa ce a murit tata, am inceput sa o ducem mai greu eu si mama. Mihai a facut niste cursuri si acum lucra la un atelier mecanic de reparat masini. Incepuse sa vina mai des pe la noi si nu venea nici o data cu mana goala. Ba aducea niste carne, ba salamuri sau cate ceva dulce. Uneori facea piata la oras si venea incarcat cu de toate.
-De acum o sa am eu grija de voi.
Fratesu nu venea pe la noi dar de futut tot ma futea, iar Mihai nu zicea nimic.
Mama i-l privea acum pe Mihai cu alti ochi si se gandea ca poate ma ia de nevasta.
Intr-o seara, fara sa stiu ca a sosit, Mihai se duse in bucataria de vara ca auzise zgomot acolo si ca cineva spala rufe deasupra ligheanului. Nici una nici doua ridica fusta si baga pula direct in pizda femeii care spala rufe acolo si dai si dai in ea ….Femeia nu zise nimic un timp, dar pe urma se intoarse, vazu cine erea si zise:
-Pai bine mama tocmai pe mine ai gasit sa ma calaresti? Mihai intepeni cu pula in pizda femeii care se trase incet la o parte si se uita calma la el;
-Mihaie mama, da ce pula frumoasa ai! Deci pe asta io dai tu lu Zita? Ia intra in casa sa vorbim un pic.
I-l lua de mana si-l trase in casa.Eu dereticam prin casa si ma pregateam sa pun cina.
-Zita! Unde esti fata, uite cine a venit al noi.
-Zau tuse nu mai zice, ca am gresit si eu, promit sa nu se mai intample.
Ne asezaram la masa si mama-mi povesti ce s-a intamplat.
-Ia zi tu fata mamii, de cand te fute pularaul asta? Asai ca nu mai esti fata mare?
-Pai ce zic acu, nu mai sunt de ceva timp da sa stii ca nu de mult.
-Si cum te-ai gandit tu mai Mihaie sa te dai la mine?
-Zau tusa ca nu am vrut dar din spate semanati asa de tare cu nici nu m-am gandit sa fie altcineva. Am crezut ca e Zita.
-Pai bine ma, sa ma calaresti tu pe mine cu ditai darabul de pula, femeie statuta de atatia ani?
Zito mama acum zi si tu, cum te impaci cu pula asta a lui Mihai ca acum e musai sa va cununati?
-Ce sa zic mama, e cam mare pentru mine ca mie i-mi place sa fie mai mica, da, daca
s-a intamplat ce s-a intamplat…..asta e, zisei cu capul in pamant.
-De Mihaie ce sa zic ca esti baiat bun si acum ai grijă de noi. Mai faceti si voi exercitii si poate va obisnuiti unu cu altul, da sa nu te puna dracul sa o lasi bortoasa!
Si in noaptea aia Mihai ramase la mine in camera. In timp ce ne futeam Mihai ma intreba:
-Tu chiar nu te impaci cu pula asta?
-Sa fiu sincera e prea mare pentru mine si ma cam doare, mai ales cad ma futi mai hotarat asa.
Acu parca e mai buna a lui fratetu ca e mai subtirica.
-Bine hai ca mai vedem noi.Noapte buna.
Peste cateva zile l-am luat de mana pe fratele lui Mihai si-l bagai in curte la noi.
-Uite mama am facut niste probe si cu asta si e mai bun pentru mine decat Mihai.
-Mai fata ai inebunit de tot, sa vezi ce va bate Mihai pe amandoi!
-Nu ne bate mama ca Mihai stie si nu zice nimic.
-Fata mea, hai sa ne intalnim diseara cu totii si sa vorbim mai pe indelete.
-Bine mama.
Pe seara a venit si Mihai cu fratesu. Ne asezaram la msa sa vorbim.Mama:
-Mai Mihai astia doi zic ca s-au incercat si ca se potrivesc mai bine si ca tu stii. E adevarat?
-Da tuse, stiu si nu am ce sa la fac.
-Pai daca tu o sa pleci ce facem noi doua femei singure si cu asta, fara nici un sprijin?
- Nu va faceti probleme ca de o saptamana lucreaza si el cu mine si are bani buni.
-Pai si cum, vreti sa o futeti amandoi pe Zita a mea?
-Nu, tuse i-l las doar pe fratimiu, iar noi doi, tot am inceput ceva sa asa ca tebuie sa si terminam.
-Pai bine mai dar eu sunt barana pentru tine.
-Nu face nimic. Esti subtirica si arati inca tare bine.Si mai i-mi place ca ai tatele mai mari ca ale Zitei si ai pizda mai larga.
-Pai si lume din sat ce o sa zica?
-Pai cine sa stie ce facem noi aici, ca doar ne facem rude acum, nu?
-Mai Mihaita bine gandesti, ca erea si timpul sa ma mai scarpine si pe mine cineva. Acum hai repede la culcare sa vedem fiecare ce poate.
Am plecat fiecare in cate o camera. Mama cu Mihai in camera mamei, eu cu fratesu in camera mea. Stingem lumina si ne asezam in pat la pielea goala. Ca sa-l incing un pic ma duc cu gura la pula lui si incep sa-i plimb pula prin gura si sa sug la ea. Cand am vazut ca s-a sculat destul de tare zic:
-Hai acum baga tare la pizda.
Am inceput sa ne sarutam, sa ne strangem in brate si sa ne futem. Acum eu l-am ales pe baiatul asta si pentru ca stiam ca-i place tare sa dea la laba si daca spuneam ca nu pot sa ma fut acum, nu ma brusca, se purta frumos, i-si facea o laba si ma lasa in pace, ba de cele mai multe ori i-i faceam eu laba si erea foarte multumit sau faceam o muie mica si termina tot cu o laba. Asa ne simteam bine amandoi. Dar, visul meu cel mai mare erea sa-l fac sa-mi dea limbi asa cum dadeai tu.
Din camera mamei se auzeau zgomte si gafaituri.
-Asa Mihaie, da tare acum, hai nu ma lasa, bag-o tare, da sa pupe mama de cocosel bun si scump.
Asa au tinut-o aproape toata noaptea. Dimineata dau bot in bot cu Mihai.
-Ce faci mai Mihai am auzit ca toata noapte a-ti dus lupte mari.
-Zito, e de belea mata asta. Ma futut de ma rupt, ma doare pula si acum de atata futai. Scoase pula si o beli.
-Ia uite ce rosie e in cap. A tras de ea toata noaptea si sa stii ca-i place slobozul nu e ca tine. A inghitit tot ce i-am dat. Strajnica femeie mata asta, deja o iubesc.
Dar cel mai tare lucru s-a intamplat acum un an jumătate in urma. Fratele asta al lui Mihai a cazut in patima jocului de bingo si cumpara bilete saptamanal. Dupa vreo trei luni vine acasa si incepe sa strige prin curte de credeam ca cine stie s-a intamplat:
-Am castigat! Am castigat!
-Ce dracu ai castigat ma? I-l intreaba mama.Praful de pe toba?
-Nu tuse am castigat premiul cel mare la bigo, un miliard si jumatate de lei vechi.
De atunci ne-a pus dumnezeu mana in cap. Baietii s-au privatizat si au la oras atelierul lor de reparat si de spalat masini si covoare. Le mege foarte bine. Uite am renovat casa si am luat lucruri noi, ca la oras. Acum avem si televizor color si antena de satelit.
Dar sa vezi ce s-a intamplat mai departe. Dupa seara aia baietii s-au mutat la noi si traiam ca doua familii fericite. Mama inflorise toata, se mai rotunjise si erea in culmea fericirii.
-Mai fata, zau asa nu inteleg cum ai putut sa lasi tu din mana un baiat asa bun ca Mihai.
-Am auzit ca te intelegi bine cu el la pat, mama.
-Da, are o pula de aur si nu ma mai satur de ea. Sa nu te superi, dar am uitat de tactu de tot. Dar sa stii ca-i voi face toate pomenile asa cum trebuie ca a fost un om tare bun.
Intr-o zi eream doar eu si cu fratii in curte la umbra, ne beam cafeaua.
-Auzi ba fratemiu, cum fac sa fut si eu pe tusa? Am auzit ce razboaie porti cu ea si cred ca trebuie sa fie tare buna de pula.
-Bai voi a-ti inebunit vreti sa o futeti pe mama amandoi, eu nu va mai ajung?
-Pai pe tine nu te-am mai futut cam de mult timp, zice Mihai. Da nu e timpul pierdut. Ce zici frate ma lasi sa o fut?
-Bai te las, daca o fut si eu pe masa.
-Bine uite cum facem,………….
Vine seara ne bagam fiecare la camere si incep futaiurile. Eu tocmai luam muie si sugem de zor la pula cand vad ca se deschide usa incetisor si apare Mihai.
-Gata bai frate,eu i-am tras primul numar. Am zis ca duc sa ma pis. Dute tiptil in pat si fute-o si tu.
Asta al meu atata astepta.Sari din pat in pula goala cum erea si fuga la mama in camera.
Mihai se baga in pat la mine si-mi puse pula intre tate.
-Pentru inceput suge si tu putin.
Ajuns in camera, fratele lui Mihai se trase usurel in pat langa mama o lua in brate pe la spate si da sa bage pula direct in pizda.
-Gata mai Mihai, esti bun de lupta, vad ca iar e tare scula ta, da la mama sa pape puta baiatului.
Si nici una nici alta se intoarce se lasa in jos si prinde cu gura pula tare si inbatosata, sugand la ea de zor. Dar deodata se opreste.
-Mai dar tu parca aveai pula mai groasa, de ce acu e mai subtirica? Ia aprinde lumina!
Asta tacea malc nu scotea nici un sunet. Se da maica mea jos din pat si aprinde lumina. Da cu ochii de fratesu lui Mihai.
-Ce cauti ma aici ca tu esti un copil pe langa mine, nu trebuia sa fii la Zita?
-Ba da tusa dar am zis sa mai schimbam si noi ca eu cu fratemiu am impartit tot ce am avut pana acum si am vrut sa incerc si eu cu tine.
-Pai Zita unde e?
-E in camera cu Mihai, cred ca fute de zor la ea acum.
-Pai cum ea stie ca ai venit sa ma calaresti?
-Da stie, ca vroia sa se mai futa si cu Mihai.
-Bai da, stii ca fiimea asta nu e proasta de loc? Hai la ei in camera.
A deschis usa si a aprins lumina. In mijlocul camerei Mihai, cu ditai pula o tragea pe Zita pe la spate.
-Mai ce faceti voi aici? Pai bine Mihaie ma lasi pe mana lu fratetu sa mor de dor de pula, ca asta o are subtire ca paiul.Si tu Zito ziceai ca e prea grosa a lui Mihai.
-De mama din cand in cand si cosurile mai trebuie scuturate,zic eu.
-Ca mare dreptate ai mama. Ce facem acum?
-Pai ce sa facem? Stinge lumina aia si om vedea noi.
A stins lumina si am inceput sa ne pipaim pe intuneric. L-am cunoscut pe al meu dupa pula ca stiam ca erea mai subtire.
-Stai aici langa mine.
O raza de luna lumina discret interiorul camerei. Mihai a luat-o pe mama pe la spate si tragea lung si apasat, iar mama incepuse sa ofteze usor. I-l imping pe al meu usor in fata. Se prinde si mama se trezeste intre doua puli. Deja nu mai stia ce face, pune mana pe pula care erea in fata ei si o baga in gura aproape pe toata si incepe sa suga cu pofta. Dupa un timp baietii se schimbara intre ei si acum mama o sugea pe a lui Mihai si fratesu i-i dadea in pizda.
Eu stateam pe pat si ma frecam usor la pizda, curioasa sa vad daca-mi vine si mie randul.
-Zito, zice mama ia vino si incearca si tu asa ca mine, sa vezi ce bine este.
Iese dintre puli, ma trage de mana si ma lasa in locul ei. Simt cum intra in mine pula lui Mihai, si parca ma desface in doua.Fratesu i-mi indeasa in gura pula lui lunga si subtire. O las sa intre sa vad cat rezist.Pula se strecoara in gatul meu ca un sarpe. A intrat aproape toata.Cand vad ca nu mai am aer o scot usor din gat si o iau la morfolit. Avem senzatii noi, cu doua pule infipte in mine ma simteam implinita si stapana pe situatie. Pizda incepuse sa vibreze si simteam parca mii de furnici in ea.In acel moment, baietii se schibara. Acum aveam o pula groasa in gura si nu intra decat capul, iar in pizda o pula subtire care ma batea ritmic in fundul cel mai indepartat al pizdei, unde nu ajungea decat o singara pula, a LUI!
Orgasmul ma lovi naparsnic si pe neasteptate. Simteam contactiile pizdei, ca valurile marii, cand mici si dese cand lungi si lente. Erea nemaipomenit. Deodata simtii cum ma inunda ceva fierbinte si umed, pizda parca luase foc. Baiatul meu se slobozise in interiorul pizdei, devastata de furtuna interioara. Atuci mi-am dat seama ca voi ramane grea. M-am tras dintre pule impleticindu-ma si cautand patul in care ma lungii toata, asteptand sa treaca uraganul dintre coapsele mele. Baiatul veni si se intinse langa mine. Mihai ramas cu pula tare incepu sa-si faca laba cu miscari lente.
-Mihai, hai la mama sa te linistesti si tu.
Mama i-l trase langa ea si i-i lua pula in gura scurt si cuprinzator, incepand acel dute vino atat de cunoscut facut cu capul dar si cu mana. Mihai se cabra dintr-o data si impinse bazinul inainte. Stiam ca acum lanseaza slobozul. Se scutura in spasme marunte dand usor din cur. Mama tinea inca pula in gura si inghitea mereu. A scos-o din gura si a inceput sa o linga pe cap, fara sa piarda nici un strop.Ofta apoi:
-Doamne ce bine a fost, ce pule bune au baietii astia. Hai la culcare ca se mijeste de ziua.
La luat pe Mihai de pula, si-l trase spre camera ei.
Ramasa singura cu al meu i-l sarut pe capul pulii si-i spun:
-Puiule acum e radul tau.
-Pai ce trebuie sa fac?
-Baga capul intre picioare si saruta ce gasesti acolo, apoi linge tot.
Se lasa cu timiditate intre picioarele mele, gaseste pizda si incepe sa o sarute usor la inceput, apoi din ce in ce mai apasat. Simt cum limba lui atinge in sfarsit lindicul si incepe sa linga. Gandul ma duce cu ani in urma cand un baietel i-mi facea pentru prima data acest lucru. Multumita de reusita mea si cu viitorul asigurat am adormit instantaneu.
Si uite asa de atunci familia noastra merge struna. Nu am ramas grea atunci, ci abia acum doua luni. Si nici nu stiu cu cine am ramas grea pentru ca de atunci nu mai dormim in camere separate, ci toti intr-o camera si baietii fut pe cine prind mai aproape. Dar mama a zis ca nici nu conteaza, ca tot de aici din familie sunt si ca vor fi ai nostrii, toti copii care se vor naste, iar baietii nu au zis nimic si sunt de acord. Si la toamna o sa ma marit cu fratele lui Mihai ca sa fie legal totul.

ULTIMUL CAPITOL

Am ascultat cu atentie marturisirile Zitei, incercand sa inteleg prin ce a trecut si cum sunt rasucirile acestea ale vietii. Da, a trecut prin multe dar acum se pare ca a ajuns la liman si ca in sfarsit viata ei capata un curs linistit. Dar aveam sa ma insel. Povestea nu se termina asa.
Cum statea inca la mine in brate, se ridica si-mi zice:
-Ionica, inainte sa pleci vreau sa faci ceva pentru mine, pentru ca si eu am un dar pentru tine.
-Bine Zita, spune si va fi asa cum doresti.
-Doresc sa te dezbraci si sa ma lasi sa-mi indeplinesc un vis. Vreau sa te gust, sa fii al meu cum nu a mai fost nimeni niciodata.
Trase rochita peste cap, bine inteles cu avea nimic pe dedesubt si ramase goala in fata mea.
-Cum i-ti plac?
Avea un corp adolescentin, cu sanii micuti si fermi, cu bumbisorii catand in sus si foarte feminina in acelasi timp, un trup perfect. Ochii i-i straluceau, ca de altfel toata fata, parea ca are in ea o lumina interioara.
-Zita esti o femeie foarte frumoasa si nu poti inchipui ce bine i-mi pare ca ne-am reintalnim.
Zita se aseza pe marginea patului si ma trase cu blandete spre ea.
-Vreau sa vad cum arati ca barbat.
Ma deschise la curea si trase de femoarul blugilor in jos. I-mi trase blugii cu chiloti cu tot. Pula statea semierecta deoarece am fost luat prin surprindere si nu ma asteptam sa avem o aventura din prima zi.
-Da Ionele, acum ai o pula adevarata, nu este ea prea mare dar nici prea mica.Tocmai buna.
Si zicad acestea prinse usor pula in mana, o mangaie cu duiosie pe toata lungimea insistand pe outele fine, care de emotie se stranesera parand foarte mici.
-Hai nu mai fi asa emotionat. Relaxeaza-te.
Aprimit-o in gura si incepu atat de bine cunoscutul, pentru mine, masaj cu limba. Treptat pula prindea viata si foarte curand se inscrise in parametrii maximi. Gura ei primi mai mult jumatate din madularul meu, pe care incepu sa-l suga cu pasiune. Am continuat acest fel de joc minute bune. Simteam cum incep sa apara furnicile nu mai aveam mult si trebuia sa variez.
-Zita, simt cu mai pot sa rezist mult timp trebuie sa ejaculez. Am avertizat-o in acest fel pentru ca stiam ca suporta greu sperma si ma purtam cu ea foarte delicat.
Facand o mica pauza zise:
-Ionut sa nu te gandesti la astfel de probleme, daca vine, da-ti drumul fara frica.Ti-am spus ca vreau sa te gust. Apoi continua parca mai infocata, mica activitate.
Bine inteles ca aproape imediat ejacularea se produse, jeturile de sperma inundand gura Zitei.
Nu schita nici un gest de retragere sau impotrivire. Am ramas uimit vazind ca aceasta inghite totul fara sa tresara macar, sau sa scoata pula din gura. A tinut-o, a supt-o si a plimbat limba pe ea pana cand pula se linisti, devenind flasca. Atunci o scoase din gura si zise tremurand:
-Simteam ca trebuie sa fac asta. Intr-un fel ma simteam datoare fata de tine dar si voiam sa fac cu tine ce...



    Login