Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUltima zi la bunici
Autor : Nefututul - 2014-01-12
Citita de 14924 ori - Nota 8.52 (42 voturi)
ULTIMA ZI LA BUNICI (5)

Gata vacanta se sfarsise. Cand am ajuns acasa mama ma luat la intrebari;
-Pe unde umbli mai ca nu dau de tine de o ora. A dat taica-tu telefon si azis ca maine vine sa ne ia cu masina, gata: plecam acasa. O sa pun apa la incalzit sa-ti fac baie ca uite ce jegos esti. Maine dimineata trebuie sa fii curat ca doar mergem acasa la oras nu mai stai cu gainile prin cotet.
E adevarat ca de vreun an nu mai faceam baie impreuna, ca intram amandoi in cada si ne spalam impreuna fara rusine, eu fiind destul de mic, nu realizam ca mama erea totusi o femeie goala. Dar tot ma spala in cada si ma controla sa vada m-am spalat in urechi si pe gat.
Si de data asta mama pregati baia, puse apa calda in baie si-mi spuse:
-Stai aici si inmoaiete ca vin imediat.
Apa calda ma molesi imediat. Am inceput sa dau cu apa pe mine si ma spal pe cap. Peste putin timp aparu si mama. I-si pusese pe ea un capotel scurt sa nu se stropeasca cand ma va spala. Erea un capotel vachi de cand erea fata, cam transparent si scurtut dar pesemne nu gasise altceva. Mi-am dat seama ca pe dedesupt nu avea nimic. Cand se apleca, i-se vedeau tatele mari si frumoase pana la bumbisorii rozalii. Doamne cat doream sa-mi bag capul intre ei! Mama ma scula in picioare si incapu sa ma sapuneasca cu buretele si pe fata si pe spate, pe la subsuara si pela noada curului si freca de zor la mine. Cand ma intoarse se uita la puta mea si o vazu rosie si cam umflata.
-Ionica mama ce ai patit la putulica de arata asa?
-Pai cred ca de la soare ca azi am fost la rau si am facut plaja.
-Pai si ai stat asa la puta goala?
-Da mamica ca stii ca nu am luat slipul la mine si nu am vrut sa ud pantalonii scurti.
O lua in mana o intoarse pe toate partile uitandu-se atent la ea.
-Pai daca zici tu asa sa fie. Si continua cu sapunitul si frecatul
Acum ajunsese pe picioare si pe la coite. Puse mana pe puta si o tinu in sus ca sa ma poata spala la popou si pe langa coite. Cum o tinea ea asa deodata vad ca face ochii mari si se uita la mine. Mie din cuza apei calde si a frecatului mamei, misa sculat puta, nu erea prea tare dar erea abia la inceput. A luat mana de pe ea, dar cum s-a simtit libera odata a tasnit in sus si s-a belit de tot.
-Mai copile ma uimesti cat ai crescut in ultimul an. Ia uite esti un adevarat barbat. Sa stii ca de azi faci baie singur.
Ma limpezi cu apa curata, ma mai intoarse odata cu spatele, prilej cu care ma stranse tare de puta si parca a vrut sa se joace cu ea tragand de piele in jos si in sus. Dar cred ca doar misa parut mie. Eream mort de somn si abia asteptam sa ma duc la culcare. A pus pe mine un prosop mare si m-a trimis la camera. Aici la tara eu dormeam impreuna cu mama in camera dar in paturi diferite. Deodata aud claxon de masina. Sa stii ca a venit tata. Mama erea inca in baie facea curatenie dupa baia mea. Tata nici una nici doua intra repede in baie si zice:
-Hai ca nu mai pot sa ma tin. Si intra peste mama in baie.
-Ai venit Tucule, ce dor mi-a fost de tine.
-Stai ma femeie sa ma pis ca nu mai pot sa tin.
-Bine dar lasa-ma sa o tin eu in mana cat te pisi.
Eu auzeam tot, peretele de la baie fiind comun cu al camerei si destul de subtire ca se auda tot ce vorbesc. Stiam ca pe langa tocul usii cazuse o bucatica de ipsos si se vedea in baie destul de bine. Ma duc tiptil sa vad ce fac. Pe gaura aia la nivelul meu vedeam toata baia. Tata i-si daduse jos pantalonii si statea cu pula sculata in mana, iar mama tocmai belea la ea. Mi-am dat seama ca va urma un futai de zile mari si eream rupt de somn, dar am continuat sa ma uit. Mama i-l freca pa tata la pula cu o mana si cu ailalta-l tinea de coaie. Tata avea o pula potrivita ca lungime dar grosuta din cate vedeam eu. Mama a dat halatul jos si a asezat pula lui tata intre frumoasele ei tate si a inceput sa frece cu ele. Cand se freca capul puli aproape ca-i atigea gura. Dar pana la urma a luat-o in gura si a inceput sa o suga cu placere. O inghitea cam jumătate si se folosea si de mana la frecat, un fel de laba cu pula in gura. Tata zice:
-Stai mai femeie ca vreau sa te fut si in pizda.
-Mai asteapta si tu pana se culca ala micu si pe urma mergem in camera. Acum lasa-ma sa ma racoresc ca am facut destula pauza. Si iar lua pula in guara si incepu sa o morfoleasca.
Tata i-i scoase pula din gura si o intoarse cu spatele, in pozitia capra. Acum vedeam prima oara pizda ma...



    Login