Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tantza
Autor : Nefututul - 2016-12-20
Citita de 9054 ori - Nota 7.37 (19 voturi)
O intamplare cu Tanta.

Cine e Tanta o sa ma intrebati. Ei bine nu stiu exact cine este.Stiu sigur ca erea o prietena a mamei mele care ne vizita din cand in cand si statea de vorba cu mama la o cafea. De cate ori venea si se intampla sa fiu prin preajma in curte, ma uimea cu aspectul ei de femeie deosebita, de matura bine facuta. Erea ceea ce astazi am zice o femeie bine, o cugar.
Zic femeie matura pentru ca asa parea pentru mine, in realitate nu stiu decat ca eu aveam ceva peste 13 an, si eream in vacanta, erea vara si ma simteam liber ca pasarea cerului. Dar pe atunci nu realizam aceste lucruri. In ziua aceea am vazut ca era imbracata frumos si mai vedeam ca avea un piept bine facut cu tate cum rar se puteau vedea. Mari, rotunde si cu un decolteu ametitor. O valcea frumoasa despartea acele tate nemaivazute care se sumeteau cu indaratnicie prin rochia de vara inflorata si destul de subtirica a Tantei, iar in spate se vedeau doua buci de cur rotunte si durdulii. Cand am vazut-o am simtit cum un cui inrosit trece prin inima mea. I-mi doream sa pun mana pe acele buci, sa le mangai si sa sarut valceaua dintre tatele albe si umflate. Nu stiu ce s-a intamplat cu mine; de ce aveam aceasta dorinta surda? Nu mai simtisem asa ceva niciodata.
Baietii ma strigau afara, in strada sa mergem, cum planificasem, in piata sa cumparam pepeni si sa facem felinare din ei. Am fugit la ei. Am uitat de Tanta si de negurile din capul meu, pana dimineata cand m-am trezit cu putza intarita precum coada de la matura. In cap aveam doar tate si buci. Am vazut si la mama, tatze si buci, dar nu simteam asa cum simteam cand o vedeam pe Tanta. Am dus mama la putza si cu rusine si jena am inceput sa ma frec pana m-am linistit.
Intr-o zi ma cheama mama si-mi zice:
-Da o fuga pana la tantita Tanta si spune-i ca am nevoie de niste bani si daca poate, sa ma imprumute pana la salariu, cateva zile. Sper ca nu ai uitat unde locuieste?
-Da ea sta singura? Dece sta singura?
-Da sta singura ca Fane barbatu-so, a murit intr-un accident pe santier la Bicaz. Si ea are un mic defect la un picior, stangul este mai scurt. Pana o gasi alt barbat asta este situatia.
Sincer eu nu am observat vre-un defect, dar daca mama zice asa, asa trebuie sa fie. Oricum pentru mine ce conta? Mai fusesem cu mama la ea, de vreo doua ori si nu uitasem unde locuieste. Statea la doua statii de tramvai, departare de noi, la subsolul unui bloc vechi, frumos si fost boieresc, inainte de razboi, acum trecut in propietatea statului si cum ea erea singura fara familie, primise repartitie la demisol. Acesta avea un culoar lung, pe marginea caruia ereau insirate mai multe usi. Stiam ca doua ereau de la camerele Tantei, alta de la o baie destul de mare si una de la o improvizatie de bucatarie. Mai ereau doua de la niste boxe, ce naiba o fi acelea.
Fiind vara, eream imbracat intr-un tricou subtire si pantaloni scurti fara chiloti ca nu erea moda. Poate si de asta aveam acces mai usor la putza cand i-mi vene sa fac pipi sau sa ma joc cu ea cand se intarea uneori. Trebuia sa ma joc cu ea pana se facea iar mica si moale ca sa nu ma mai doara. Incepusem sa fac de catva timp lucrul acesta, invatat de un coleg de clasa, unu Pandele care erea repetent si mai mare cu doi ani ca noi. Asta avea o putza mai mare si cand profesoara erea intoarsa cu spatele sa scrie la tabla, o scotea din pantaloni, belita gata si ne arata cum o freaca el. Facea asta fara frica deoarece aveam putine fete in clasa si ele stateau in primele banci, altfel ar fi fost parat imediat. Bine inteles ca devenisem curios sa vad cum face si cand mergeam la wc ma dadeam mai aproape de el. In una din zile, in timpul orei, putza mea prinse a se intari si a se lungi de mai sa iasa pe cracul pantalonilor scurti. Abia asteptam sa se termine ora si sa merg la wc sa ma joc putin cu ea. Zis si facut. Ajung acolo, o scot afara si incep sa o framant si sa trag de ea atent sa nu ma prinda vreun coleg, dar pesemne nu asa de atent deoarece m-am trezit cu Pandele langa mine.
-Ce faci fratica o pui la munca?
-Nu stiu ce sa fac, ca sa intarit asa de tare si ma doare de nu pot sa o tin nici in pantaloni.
-Pai uite cum trebuie sa faci.
Si trase afara din pantaloni o putza mai mare ca a mea si mai groasa, gata belita. Incepu sa o scuture si sa-i mangaie capul lucios pana se intari bine, apoi incepu sa o frece, cum vedeam ca face uneori in clasa.
-Hai fa si tu asa sa vezi ce bine este. Puse mana pe putza mea si o manevra de cateva ori tragand pielea in sus si in jos de cateva ori.
Ma intorsei spre pisoar si incepui sa fac manevra respectiva de care nu eream chiar strain. Ne-am frecat asa catva timp dupa care, in putza mea am simtit niste furnicaturi, apoi se molesi si incepu sa se faca mica.
-Eu m-am linistit, acum pot pleca la ora, zisei, bagand in pantaloni putza moale.
-Pai si eu am terminat de dat slobozul afara. Hai in clasa.
Peste o saptamana luam vacanta. Trai neneaca pe mine, fara lectii si fara grija faceam cam tot ce vroiam.
Trasei dupa mine trotineta de care nu-mi venea sa ma despart, desi erea veche si vai de capul ei si am plecat la Tanta acasa. Pe drum am inceput sa ma gandesc la tatele ei frumoase si decolteul la care incepusem sa visez de ceva vreme. Ajuns in fata blocului am vazut ca avea geamul de la camera intredeschis si mi-am dat seama ca erea acasa, dar de al dracu am inceput sa strig:
-Tanti Tanta, esti acasa?
De jos se auzi vocea ei:
-Taci ma nu mai striga ca prostul si vino jos.
Am coborat cele cateva trepte ale demisolului in care locuia si m-am trezit fata in fata cu ea. Statea in pragul camerei imbracata doar cu un combinezon roz si chiloti. Stranse pe ea mai bine marginile combinezonului si cu oarecare jena spuse:
-Scuza-ma, doar ce m-am trezit ca lucrez in tura de noapte. Hai intra in camera. Ce vrei?
Desi tinea haina lipita de ea, erea atat de transparenta ca se vedea tot. Un san scapat dintre maini ramasese liber si am vazut cum sfarcul intarit si roz impungea obraznic combinezonul femeii.
-M-a trimis mama, ca poate ai sa-i dai ceva bani pana la leafa. Simteam cum biata mea putza incepe sa se intareasca si sa se lungeasca fara sa inteleg prea bine de ce.
-Bine. Pot sa-i dau 150 de lei, dar pana una alta ia loc sa-ti aduc niste gogosi ca doar ce le-am terminat de facut. Se intoarse sa plece si am vazut din nou picioarele lungi si bucile cum jucau sub haina transparenta.
Putza se intarise si simteam ca incepe sa ma doara. Am inceput sa o frec peste pantaloni dar parca erea mai rau. Am bagat mana in buzunar unde stiam ca am o gaura, pe unde pierdusem briceagul, si am ghidat capul putzii pe acea gaura incepand sa-l framant. Deodata in pragul usii aparu Tanta cu o farfurie si cu cateva gogosi in ea. Am tras repede mana din pantaloni dar cred ca s-a prins de ceva pentru ca a zambit usor:
-Uite cateva gogosi proaspete. Pofta buna.
-Bine tanti dar vreu mai intai sa ma duc pana la baie.
M-am ridicat cu atentie de pe scaun pentru ca ea sa nu vada mica umflatura din pantalonii mei si asa prea stramti si ma indreptai spre baie, unde am intrat destul de grabit si emotionat. Am scos putza pe cracul pantalonului scurt si am inceput sa o frec cum facea Pandele. O frecam de minute bune dar nu vroia sa se inmoaie de loc. Tot dand din mana ca apucatul nu am simtit ca usa s-a deschis incet, cu Tanta in pragul usii.
-Hai, puiule nu ai terminat inca de facut pipi?
M-am inrosit ca racul, am bagat putza pe crac, dar tot mare si tare erea. Pantalonul se vedea destul de umflat. M-am intors catre Tanta care zambea usor.
-Ia vino la mine in camera sa stam un pic de vorba.
Am intrat in camera rusinat si cu capul plecat deoarece stiam sigur ca a vazut ce fac.
-Zi ce faceai acolo in wc?
-Am facut pipi si o scuturam.
-Nu ma minti, ca stiu ce faceai. Si deodata i-mi puse mana intre picioare strangandu-ma de putza inca inarita.
- Scoate afara sa vedem ce avem noi aici. Si zicand asta ma descheie la nasturasi si trase de pe mine pantalonii, lasandu-ma la cucul gol. Putza statea semeata, acum libera si cu capul belit.
- Ia te uita ce pulicica frumoasa avem aici manca-o-ar mama. Asta e din cauza mea?-zise si-mi dadu cu degetul peste ea.
-Cred ca da, zisei cu jumatate de voce.
-Si ce i-ti place la mine mai mult?
-Tatele!
-Vrei sa le vezi mai bine? Si zicand asta, scoase prin decolteul combinezonului o pereche de tate mari si albe cu un banut usor colorat si cu sfarcurile rozalii. Uite. Ce vrei sa faci cu ele?
Refuzam sa cred ce vedeam. Rosu tot si ca prin vis ma repezii cu capul intre ele si incepui apoi sa sug un sfarc care crescu in gura mea cat un bob de strugure. Cu mainile strangeam si mangaiam sanii tari daruiti cu totul mie.
-Stai usor nebunule ca nu mai pot respira din cauza ta, ce te grabesti asa, zise si-mi trase usor capul de la pieptul sau. Sa vedem mai bine ce avem aici, spuse si ma trase cu putza spre ea, pana cand aceasta intra cu totul intre minunatele ei tate.
Ma simteam in al noualea cer si nu realizam ce se intampla practic cu mine.
-Asteapta un pic si fii cuminte.
Dupa nici un minut se intoarse. Prin fereastra, o raza subtire de soare se strecura printre picioarele ei, si-mi arata ca nu mai avea chilotii pe ea. In fata se vedea un triunghi maricel, negru, acoperit de matasea hainei. Se aseza pe marginea patului si tinandu-se de tate i-mi lua prizoniera puta intre sani si incepu sa se frece de ea. Sincer sa fiu nu simteam mare lucru si nici nu stiam ce trebuie sa fac. Asteptam.
-I-mi dai voie sa te pup un pic pe putza?
-De ce nu? Zisei parca cu vocea altuia, nu cu a mea.
Tanta i-mi lua cu grija putza, care tot tare ramasese, in mana, o freca de cateva ori apoi depuse un sarut usor pe ea. Gura ei cu buze rosii parea asa de mare pe langa putza mea. Deschise usor gura si ma primi in adancurile ei umede. Limba se plimba deasupra capului iar cu buzele o belea si o razbelea. Simteam cum se incinsese usor si i-si dorea din ce in ce mai mult. La un moment dat eream in gura ei cu coaie cu tot iar ea sugea de zor cu ochii inchisi. Mainile mi-se plimbau libere pe tatale ei strangand mai usor sau mai tare de sfarcuri. Am simtit in sfarsit acea gadilatura care anunta ca jocul se va sfarsi. Am tremurat cu spasme de cateva ori si am simtit putza incepe sa se inmoaie. A aparut teama si rusinea. Ce aveam sa fac de acum? Tanta simtind si ea ca joaca a luat sfarsit i-mi dadu drumul la putza din dulcea inchisoare nu inainte de a mai suge si saruta coaiele si sulita mea.
-Asa-mi trebuie daca ma pun la mintea unui pusti.O sa am dureri de cap toata ziua.
Ramase pe spate respirand sacadat, cu picioarele desfacute si combinezonul ridicat mult peste genunchii rotunzi si frumosi. Intre piciare se itea un mot de par negru si cret. Mana se duse singura spre acel loc iar degetele incepura febrile sa caute ceva. Nu stiam ce caut dar am dat totusi de un orificiu cald si parca umed. Am inaintat cu degetele in acel orificiu miscad din ele, parca incercand sa-mi fac loc. Ea nu zicea nimic, parca erea moarta. Incet, patrunsei inauntru cu toata mana mea de copil, iar Tanta trase un oftat din toti rarunchii. Speriat am vrut sa retrag mana dar Tanta zise:
- Acum daca ai ajuns pana acolo, macar termina ce ai inceput.
-Dar nu am inceput nimic si nu stiu ce sa fac, nu stiu ce ai acolo.
-Bine. Hai ca rezolvam problema alta data. Acum scoate si baga mana, ca la tren cand face sa miste rotile.
Daca am vazut ca nu ma cearta am impins mana si mai mult in Tanta, aproape pana la cot cand am simtit o atingere fina la degetul mare si mi-am dat seama ca ajunsesem la capat.
Am inceput sa scot si sa bag mana, usor si cu atentie, asa cum ma invatase. Faceam aceste lucruri fara sa vad ceva din cauza parului negru si cret dar si din cauza pozitiei mele in care ramasesem, sa sug acele sfarcuri roz si delicioase ale tatelor ei.
-Misca mai repede ca nu sunt din sticla sa ma sparg, zise Tanta tremurand toata.
Am inceput sa misc mana mai iute, ca atunci cand i-mi frecam putza dandu-mi seama ca si pentru ea inseamna tot ceva de genul asta. Tanta incepu sa geama si sa tremure in spasme mici si dese. Ma speriai si am dat sa trag mana afara, dar Tanta ma stranse de mana si mi-am data seama ca de fapt nu vroia acest lucru. Dupa inca cateva tremuraturi se trase usor pe o parte, eliberandu-mi mana si incepu sa planga cu suspine usoare si ascunse.
-Doamne iarta-ma, daca nu ma pot abtine ce sa fac? Si printre suspine am auzit:
-Ce o sa spuna mata daca va auzi? O sa ma omoare! Asa-mi trebuie daca m-am dat la un biet copil!
-Pai de ce sa afle tanti, ca eu nu o sa spun nimic. Sunt destul de mare sa tin un secret.
-Bine. Mai vedem. Acum ia banii si nu uita sa-i dai lu’ mata ca se face foc si para pe mine.
-Bine tanti tanta dar pot sa mai trec pe la tine?
-Poti sa treci cand vrei dar ai grija sa nu se prinda Ioana. Inainte de a pleca du-te la baie si spalate bine pe maini cu sapun, ca mirosi tot a pizda.
Inchise usa camerei dupa mine, oftand din toti rarunchii. Spalandu-ma m-am intrebat ce a vrut sa spuna ca miros a pizda, ca eu bagasem mana numai in putza ei. Sau asa-i zicea ea la putza? Toate fetele de la noi de pe strada spuneau ca au putza si nu pizda. Va trebui sa stau de vorba cu Tanta sa o intreb despre acest lucru.
In seara aceea am fost cel mai cuminte baiat, de se mira si mama:
-Ce e ma cu tine de ce esti asa cuminte?
-Sunt obosit de joaca mama, am alergat mult cu trotineta si sunt obosit.
-Bine dute spala-te si la culcare.
Trebuia sa ma limpezesc si sa cantaresc bine ce mi-sa intamplat astazi. Nu aveam cum sa povestesc cuiva pentru ca nu m-ar crede nimeni, plus ca i-am promis Tantei ca voi fi mut.
Timp de cateva zile putza nu mai dadu semne de viata, pana intr-o dimineata cand iar ma trezi din somn voioasa nevoie mare. Acum stiam ce aveam de facut.
-Mama vezi ca ma duc pana la tanti Tanta sa vad ce fac pisoii.
-Ce pisoi ma? De pisoi i-mi arde mie?
-Ete na! Am vazut la ea ea o pisicuta frumoasa cu patru pisicuti. Daca tu nu ma lasi cu pisici un casa ma duc la ea sa vad ce mai fac.
Am luat apoi trotineta si am plecat spre casa Tantei.Gemuletul de la camera ei erea deschis, semn ca erea acasa. Am batut usor in geam si am chemat-o:
-Tanti Tanta esti acasa?
-Sunt acasa! Coboara!
Coborai scara cu mai mult curaj de data asta. Tanta ma astepta in pragul camerei imbracata intr-un capot inchis pana in gat.
-Ce mai faci? Iar ai venit?
-Sarut mana. Da am venit, sa te intreb ceva.
-Bine. Hai in camera, si inchide usa. Zi ce vrei.
-Pai nu stiu de unde sa incep.
-Hai, curaj. Zi din prima nu-ti fie rusine.
-Tanti Tanta, ce este aia o pizda?
-Of ca tare glumet esti. Pai nu ai vazut-o radul trecut?
-Nu am vazut nimic si nu stiu nimic.
-Cum nu stii? E aia unde ai bagat mana.
-Vreau sa vad mai bine si sa stiu mai multe, na!
-Aseaza-te pe scaunelul asta in fata mea si fii atent.
Se dezbraca de capot si ramase goala goluta in fata mea. Tatele care-mi placeau asa de mult stateau tari si cu sfarcurile intarite in fata mea. Am intins mana si am mangaiat acele minuni, strangand usor de ele. Se aseza si ea pe pat in fata mea si departa picioarele.
-Uite mai copile asta e o pizda. Toate femeile au asa ceva.
Am dus mana acolo si am dat la o parte putinul par tare si cret care umbrea privirii intrarea dintre picioarele ei. Erea ca o crapatura mare cat palma mea. Femeia departa si mai mult picioarele si se lasa pe spate.Ceva ca doua buze se departara usor lasand sa se ...



    Login