Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataStudenta
Autor : Sisi_orade - 2018-01-07
Citita de 21134 ori - Nota 7.70 (57 voturi)
Eram dintr-o familie de oameni ultrareligioși care nu lipseau duminică de duminică de la adunările congregației din mica localitate unde locuiam.
Tata era singurul care muncea să ne întrețină pe mine, mama mea și fratele meu mai mic decât mine.
La liceu am făcut naveta cu autobuzul, iar la facultă m-am gândit că ar fi timpul să-mi iau zborul.
Așa că mi-am făcut bagajele și am plecat să fiu singură pe picioarele mele, departe de cutumele din micuța localitate unde primisem o educație severă.
M-am cazat la un cămin și eram prezentă la cursuri și seminarii. Îmi pusesem în gând să fiu cineva în viață. Tata când am plecat mi-a atras atenția să nu cumva să lipsesc duminica de la adunările congregației din oraș. Veneam rar acasă o dată la două-trei luni.
În cămin stăteam cu niște fete care se întorceau târziu de la chefurile din cluburile din oraș. Râdeau de mine că sunt o virgină și am să-mi găsesc eu nașul.
De obicei luam vineri trenul de ora 14 și 35 pentru a ajunge acasă seara, dar auzindu-le pe colege care mergeau cu ocazie am zis să încerc și eu. Așa că împreună cu Ioana o colegă de a mea de cameră am zis că nu ar fi rău. Eram două fete și nu avea ce să ni se întâmple. Ea trebuia să se dea mai repede jos cu vreo 15 Km decât mine.
La ieșirea din oraș am așteptat să oprească vreo mașină. Era luna mai și urma sesiunea de examene în iunie plus că aveam și o nuntă verișoara mea Denisa. Așa că am zis ca aceasta să fie ultima vizită acasă până la vacanța de vară.
După nici 5 minute a oprit o mașină frumoasă, roșie cu numere străine de Italia. Am urcat după ce tipul ne-a pus bagajele în portbagaj. Eu în față, iar Ioana pe bancheta din spate.
Andrei era un barbat la vreo 30 de ani ce lucra în Italia de 7 ani si traversa localitățile unde aveam noi destinație. Terminase o facultate, dar cum nu avea rost să rămână în țară a plecat.
Tot drumul Andrei care era bine dispus ne-a dat detalii despre ce face în Italia, cât câștigă și dacă rămânea nu făcea nimica cu facultatea. Mai făcea glume micuțe care ne făcea să ne prăpdim de râs.
Eram bine dispuși. În două ore și ceva am lăsat-o pe Ioana în poarta casei sale, apoi ne-am continuat drumul.
La un moment dat Andrei mi-a pus mâna pe genunchiul stâng. A stat ccâteva secunde și văzând că nu protestez m-a întrebat direct.
-Edina, vrei să virez dreapta să vedem pădurea?
Am rămas mută de îndrăzneala bărbatului, dând afirmativ din cap.
Mașina a virat spre dreapta pe un drum forestier destul de denivelat. Așa că după 100 de metri de la intrare, Andrei a oprit motorul.
Simțeam că inima îmi bate în gât. Nu mersesem niciodată atât de departe cu un băiat.
Eram îmbrăcată într-o fustă până mai jos de genunchi și o cămașă albă cu nasturi arginti.
Părul meu lung, ondulat și castaniu era lăsat pe spate fără să fie prins în coadă sau împletit.
-Să coborâm, m-a anunțat el după ce oprise motorul.
Am coborât și apoi am intrat în pădure după ce băiatul și-a închis ușa.
Atunci l-am văzut că este înalt, mult mai înalt ca mine, eu având caum 160 m. Avea o pereche de blugi și o cămașă cu carouri.
M-a prins de după umeri și am înaintat împreună printre copaci printre ferigi și alte plante. Tocurile sandalelor mi se afundau în litiera pădurii, făcându-mă să mă dezechilibrez din 2 în 2 metri. Andrei mă susținea de după umeri să nu cad.
La un moment dat ne-am oprit sub un stejar bătrân înconjurat de mici tufișuri de spini și măcieși. Pe jos am observat căteva prezervative folosite. Apoi Andrei cu vârful pantofului drept, a împins unul proaspăt folosit cu lichid spermatic în el, dându-mi de înțeles că am ajuns.
Văzând că nu spun nimic, m-a împins cu spatele spre stejarul gros și a început să mă sărure, masând-mi sănii cu ambele mâini.
La spate simțeam coaja rugoasă a copacului prin cămașă.
Apoi am observat că bărbatul se retrage în spate, își scoate din buzunarul drept un prezervativ și-l rulează pe glandul gros eliberat de sub strânsoarea pantalonilor.
-Nu pot, nu pot, nu am mai făcut-o, i-am spus eu în timp ce îmi întorsesem capul spre dreapta pen...



    Login