Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

SOȚIA LUATĂ LA PULĂ, SOȚUL-SODOMIZAT-2
Autor : margeo - 2024-03-05
Citita de 5446 ori - Nota 4.71 (89 voturi)
Zăceam epuizați, fiecare pe un fotoliu, cu soțiile lîngă noi. Eu îmi țineam brațul pe după umerii Sorinei. Am sărutat-o pe gît, simțindu-i aroma caldă, de sudoare și sex încălzit, plus mirosul puternic al spermei care i se scursese pe piept, din gură. Sorina îmi zîmbi și spuse.

-Eu m-aș duce pînă la baie, să mă spăl puțin...
-Ce rost are, am protestat eu, mie-mi place cum miroși așa, transpirată...
- Da, dar sunt plină de... nu-mi place așa, lipicioasă- zîmbi ea și dispăru pe hol, spre baie.

Adrian o urmări cu privirea, fluierînd încet, admirativ.
-Bună, Sorina ta, s-a încălzit puțin mai greu, ce-i drept dar... n-a refuzat nimic, pînă la urmă.

-Ai dreptate , Adriane, s-a cam crispat cînd m-am luar de țîțele ei, la început, dar după aia ... mamă, mamă, frigea, nu alta... cînd i-ai tras-o.Știi, Marius, puține femei acceptă totul așa... de prima dată, ca soțioara ta. Nici sperma în gură n-o vor, unele, cu atît mai puțin să fie pătrunse în fund...

- Ooo, da, spuse Adrian, am văzut c-ai lucrat-o ceva, cu două degete, și nu a zis nici pîs, deși ziceai că voi nu faceți anal, nu, Marius? surîse el larg.
-Nu, nu a vrut niciodată, dar la Ileana văd că a stat, ba chiar cred că i-a plăcut, după reacții...

-Chiar așa, scumpule, spre final, i se relaxase curișorul și mă lăsa s-o lărgesc fără fasoane, cînd bărbatu-meu i-a dat muie...apropo, Adriane, poate c-ai fost cam dur cu ea, cînd i-ai vărsat mehlemul în guriță, poate nu trebuia s-o apostrofezi că o lăsa să-i curgă din gură, nu toate putem să înghițim spermă la nesfîrșit și ea tocmai i-o supsese și pe a lui Marius, știi...

-Poate ai dreptate, scumpo, dar ai văzut că nu s-a supărat pe mine, nu m-a pus la punct, nimic?...
-Ba ți-a și lins-o, la final, așa-i... poate că i-a plăcut să fie luată mai tare. Marius, ai încercat să fii mai brutal cu Sorina, cînd i-o puneai?
Am clătinat din cap.

- Ei, poate că asta explică, poate că, în sufletul ei, Sorina și-a dorit un mascul mai dur, mai ca Adrian, care nu prea stă la discuții, și cu noi a nimerit peste ce voia... Îți aduci aminte, Adriane, de Liliana, bruneta aia slăbuță, cu ochi verzi?
-Daa, aproape că n-avea sîni, își aminti bărbatul.

- Ții minte ce greu a acceptat s-o sărut pe gură, deși îți băgasei deja pula în ea? Gîfîia în pulă ca alte alea dar nu mă lăsa s-o sărut pe gură. De-abia cînd te-ai răstit la ea să stea dracului potolită iar eu am strîns-o de țîțe, m-a lăsat să mă joc cu ea ca lumea... După, se uita cam jenată la mine, în timp ce bărbati-su fusese foarte încîntat de cum mă ocupasem de ea... ba și ejaculase lîngă noi, cînd nevastă-sa a avut orgasm, cu pula ta în ea și cu limba mea pe lindic... dar și ea, cît a mai curs dintre cracii ei, era să mă sufoce...

-Da, a fost tare, faza, știi că după ce ai început s-o lingi, m-a strîns cu pizda ? pînă atunci mi-o primise relaxată, chiar pasivă, dar gurița ta i-a pus foc la cur, iubito!

-Chiar așa, și data următoare n-am mai avut probleme, m-a lăsat să-i desfac păsărica fără nici o jenă, ba chiar a terminat înainte să i-o sugi tu bărbatului ei, ții minte?

-Cum să nu, rar am văzut un bărbat cu mai mult talent ca Marian, ce mi-a mai umplut gura băiatul ăla, și nevastă-sa se uita uimită la noi, după ce guițase, crăcită de tine, cum se lasă Marian supt, cu un deget în cur, și termină ca o fîntînă arteziană...Apropo, Marius, îmi zîmbi el, am avut impresia, cînd ți-am făcut safteaua, înainte, că nu o primești prea des între buci, așa-i ?... ei, nu-i nimic, avem timp să mai încercăm, dacă ți-am deschis gustul, ce zici, și-mi zîmbi larg.

-N-am nimic împotrivă... l-am privit eu în ochi, dacă ai răbdare și o faci încet, să nu mă doară, aș mai încerca...
-Hai atunci, să nu pierdem vremea, zîmbi Adrian și-și luă penisul flasc dar impozant în mînă, oferindu-mi-l. Am îngenuncheat între picioarele lui desfăcute și i-am lins-o timid, el se lăsă pe spate și-mi oferi coaiele, pe care le-am lins deasemenea. Mirosul de bărbat asudat era copleșitor...

Sorina intră chiar cînd îl lingeam pe coaie și se opri în prag, înfășurată într-un prosop, căscînd ochii.Noroc cu Ileana, care interveni prompt.

-Ce-i , Sorino, ce ești așa uimită? Dacă noi două am putut să încercăm cîte ceva, împreună, ei de ce n-ar experimenta?... ce crezi , că un bărbat nu știe, la fel ca noi, cum să facă plăcere altuia? Ba bine că nu... are idee de punctele sensibile ale altor bărbați la fel de bine, poate mai bine decît nevasta lor...Stai să vezi și-o să înveți multe despre bărbați... Adriane, ia fute-l puțin în gură- comandă ea.

Într-o clipă, pula pe jumătatate sculată a bărbatului îmi despărți buzele și l-am supt, excitat de prezența Sorinei și de felul în care Adrian mă mîngîia pe piept, strîngîndu-mi sfîrcurile între degete. Glandul lui îmi umplu gura și se afundă, cu zvîcniri ușoare, mai adînc, făcîndu-mă să mă înec.

Nu și-o scoase și am horcăit cînd pula lui mi-a atins omușorul, mi-am tras capul înapoi și saliva mi s-a scurs pe bărbie...Atunci Adrian mi-a tras ușor capul spre pieptul lui păros, buzele mele i-au găsit sfîrcurile maronii, care s-au întărit imediat și el gemu, strîngîndu-mă drept răspuns și el de piept, mai brutal, de data asta. Mă sprijineam cu o mînă de pulpele lui și cu cealaltă i-am cuprins ușor pula, simțind-o fierbinte și noduroasă...

Deodată, Ileana se lăsă pe genunchi și supse pula lui Adrian, apoi i-am simțit degetele pipăindu-mă între fese și oprindu-se pe anusul sensibil, pe care-l dezmierdară apăsat, încercînd să-l desfacă. Apoi mi-a băgat degetele în gură. Bănuiam ce vrea și i le-am supt, ca să le simt cum îmi apasă curul, pînă cînd doua degete îmi pătrunseră înăuntru. M-am contractat și femeia îmi comandă.

-Lasă curișorul moale și nu te opri, mozolește-l pe bărbate-meu mai departe !

Am ascultat-o și am simțit cum mi se scoală și mie, pe măsură ce degetele ei mi se răsuceau între buci. Mă durea un pic, după ce Adrian mi-o băgase pe jumătate, înainte, dar ațîțarea predomina și nu m-am opus.

Curînd, degetele ei îmi culisau fără efort în fund și durerea dispăruse. Am privit spre Sorina, era roșie la față, cu ochii holbați și se mîngîia pe sub prosop, între coapse. Apoi Adrian gemu, răgușit.

-Hai, Marius, mai ia-mi-o în gură, și pula lui îmi pătrunse între buze, i-am gustat picăturile sărate de prespermă și l-am supt, alternînd cu răsucirea limbii pe drugul fierbinte de carne, udat de saliva mea. Unghiile Ilenei îmi umblară la sfîrcuri, strivindu-le dureros, apoi pula lui mi se strecură afară din gură. Adrian se sculă de pe fotolui și mă apăsă de umeri în jos, șoptindu-mi.

-Stai cuminte că mi-ai sculat-o destul, e momentul să-ți deschid curul...

M-am îndreptat de spate, încă cu degetele Ilenei în fund, opunîndu-mă apăsării lui. Nu eram sigur că mai vreau asta, mai ales sub privirea Sorinei... apoi, prima dată mă cam duruse...Dar Adrian își slăbi apăsarea și-i comandă Ilenei.

-Repede, nevastă, dă-mi tubul de gel... Am auzit un sertar deschizîndu-se, apoi pocnetul unui dop desfăcut și atingerea rece a gelului între fese. Ileana îmi întindea lubrifiantul pe fese, pe anus, apoi le împinse înăuntru, pline de gel.
Am privit în spate, femeia îmi surîse. Trei degete de-ale ei îmi intrau alunecînd în anus.

-Hai că am eu grijă de tine, scumpule, să nu-ți rupă Adrian curul, vezi?...zîmbi ea și-și linse buzele, apoi se aplecă și mă sărută lung pe gură.
Apoi se dădu la ...



    Login