Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSlovacita santajata pe vremuri de criza
Autor : monika1976 - 2010-07-06
Citita de 25589 ori - Nota 7.72 (36 voturi)
Pe vreme de criza
Buna. Sunt Maria si locuiesc in Oradea. Daca ar fi sa imi fac o descriere ar suna cam asa:
“ inalta blonda, am 34 de ani, casatorita cu un copil de origine slovaca.
Lucram ca si contabila la o firma ce detinea un hotel si cateva birturi. Patronul Radu P. a mai detinut o firma de imbuteliat apa plata si sucuri, dar din cauza datoriilor la banca i-a fost vanduta la licitatie.
Totul mergea pe zi ce trece tot mai greu pana cand in 2010 nu ne-a mai dat salariile pe vreo 3-4 luni de zile. Atunci mi-am luat inima in dinti si mi-am ziz. “Ce dracu, ma duc sa lucrez pe gratis? Mai bine stau pe gratis.” Radu era un excroc si jumatate. Afaceri cu statu de la care a cumparat spatii comerciale la pretul unor garsoniere confort redus la etajul IV, smecherii cu rachetii moldoveni de la care era s-o pateasca, de ii umbla familita toti cu pistoale. Nu credeti dar daca m-ati fi vazut ce spaima aveam ca poate ma confunda aia cu fiica lui. Asa ca am zis mai bine sa plec. Nu imi gasisem loc de munca desi stiam slovaceste si contabilitatea o aveam in degetul mic.
Am plecat la Radu si i-am zis: “Omule plec nu mai stau. Imi dai salariul pe ultimele 4 luni si gata.”
El mi-a replicat: “Du-te dracului ca nu ti-ai terminat treaba si te dau in judecata. Cat despre salariul de 16 mil lei nu iti dau decat iti este trecut in cartea de munca. Te port prin tribunale de iti vinzi si casa. Plus de asta nu iti inchei cartea de munca. Pana nu se va termina procesul care dureaza ani nu iti voi incheia cartea de munca. Pleaca in pula mea de aici.”
Am plecat in birou plangand. Toata lumea are familie, banca, intretinere la bloc, etc.
Am plecat acasa si mi-am sunat prietena sa discut. Ce putea sa faca. I-am spus si sotului care mi-a recomandat sa vorbesc cu nevasta-sa si fiica lui.
A doua zi am plecat de am vorbit cu amandoua, dar ele mi-au spus ca nu se baga. E firma lui sunt banii lui.
M-am dus din nou la patron si i-am propu ca nu vreau niciun ban din salariu numai sa imi incheie cartea de munca si sa nu ma dea in judecata.
Avea Radu asta o manie a tribunalelor. Pe toata lumea a dat in judecata. Era in proces cu statul cu garda financiara cu firmele cu tot ce-i iesea in cale. Eu eram intr-o situatie de a pierde cei 64 de milioane de lei (6400 lei noi) si de a fi trasa la raspundere prin tribunale. Mi-am terminat si preavizul prin care eram obligata sa vin la serviciu si nu am mai stat la firma.
Stateam singura acasa si plangeam ca proasta. Barbatul la serviciu, iar baiatul meu in vacanta de vara la bunici.
L-am mai sunat o data pe Radu si l-am implorat sa ma lase sa plec fara niciun ban, iar el surprinzator m-a chemat la el sa discutam.
Eram plina de speranta si intr-o jumatate de ora eram smerita in pozitie de drepti cu capul aplecat in fata acestui escroc ce-mi zambea ironic.
-Uite care e treaba Maria, mi-a spus el incercand sa ia o atitudine cat mai serioasa si mai grava. Am mari datorii si la stat si la partenerii de afaceri. Il stii pe Serghei, moldoveanul de peste Prut de la care aduceam noi alcool?
-Da, i-am raspuns eu cu ochii cat cepele si plini de lacrimi.
-Este voyourist. Stii ce e ala?
-Nu, iam raspuns eu in timp ce imi auzeam inima batand cu putere.
-Stai si asculta-ma cu atentie. Daca ma scoti din belea iti dau toti banii plus inca 2000 de lei pentru concediu si te las sa si pleci fara nicio problema.
-Adica nu ma dai in judecata, am intrebat eu nedumerita?
-Da, dar acum fii atenta. Tipul e pervers. Ii place sa priveasca femeile in timp ce fac sex cu garzile lui.
Pentru a ma convinge a scos din sertar 2000 de lei si i-a intins spre mine. Am ramas impietrita cu gandurile zburand. El dupa ce a stat cu mana intinsa plina de bani vreo 2-3 secunde i-a trantit pe birou.
-Hai iai, mi-a spus zambind.
Am stat fara sa ma misc vreo 5 minute, timp in care el cu o voce scazuta si apasata ma convingea ca nu o sa patesc nimic, sotul n-o s-o faca si asta basta.
-Unde sa merg cu aia? L-am intrebat eu cu o voce scazuta si tremuranda.
-La mine la hotel. Camera mare super, baie, etc. Hai fii cuminte si intelege ca Serghei mi-a dat si mie un ultimatum. Nu mai pot da inapoi.
-Sa-mi insel barbatul?
-Ce dracu mai femeie crezi ca ala e usa de biserica? Cand ai plecat anul trecut acasa mai repede nu l-ai prins cu aia la tine in pat? Ia banii si maine esti acolo la restaurant jos, apoi urcati sus la futai.
Eram moale ca o carpa si tremuram toata fara sa pot judeca lucid ce se intampla. Am luat banii in mana si stateam in fata lui Radu ca un copil prins cu lectia neinvatata.
-Ce trebuie sa fac maine? L-am intrebat pe nesimtit care ma vedea pierduta, gata sa cedez presiunilor.
-Te invata aia. Numai sa vii cu analizele la zi.
-Nu pot fara prezervativ, am incercat eu sa ma milogesc, incercand sa obtin macar cateva concesiuni.
-Hai pleaca la Dr. Lenhard de la Spitalul de Boli Infectioase, o cunosc, iti face analizele intr-o ora si maine dimineata la 8 sa fii la mine la restaurant.
Am plecat acasa, nu m-am dus la spital pentru analize, incercand sa ma adun dupa discutia cu Radu. Dupa o ora ma suna el si imi spune .
-Mai fata dar femeia aia te asteapta. Hai fii fata cuminte si du-te la spital.
M-am dus timida cu masina sa-mi fac analizele. Lenhard era o femeie la vreo 50 de ani mi-a dat adeverinta ca sunt apta si nu am nimic. Nu bine am iesit ca ma si suna Radu.
-Cu hartiuta vii la mine si mi-a trantit telefonul.
Am mers nervoasa la el hotarate sa pun la punct niste chestiuni.
-Eram vanata de nervi si am intrat la el fara sa bat.
-Na, aici e, si i-am trantit adeverinta pe masa ca sunt sanatoasa. Sa stii ca nu fac orice cu aia. Nu vreau sa fiu facuta de ras in fata copilului si a sotului. De unde stiu eu ca nu ma dai in gat la cineva. Ma lasi in pace dupa aia?
-Ho, ma femeie. Ti-am mai zis am ceva de reglat cu astia si Serghei imi da cele 4 liliarde cu care imi e dator pentru alcoolul vandut. Maine vii la restaurant la 8, mananci bei, te distrezi si gata.
In timp ce el ma lamurea pe un ton destul de tare, ma scotea pe usa de mana.
Am plecat acasa nervoasa si speriata, dar si cu teama de a nu sfarsii prin procese intentate de el pentru diferite fraude semnate de catre mine ca si contabila.
Toata noaptea nu am dormit si nu i-am spus nimic sotului meu de ceea ce avea sa fac. Spre dimineata am adormit si eu vreo 3 ore pana ce am auzit pelefonul ca suna. Era ora 8 fara un sfert. Buimacita m-am dus la baie repede si dupa ce m-am spalat, mi-am luat repede o pereche de blugi si o bluza. Astfel incat sa nu par o curva si sa demonstrez ca totusi sunt o femeie serioasa.
Pe drum aud ca suna Radu nervos ca am intarziat, iar Serghei ma asteapta. Am incercat sa ma scuz ca sunt prinsa in trafic si ajung in 5 minute.
Am parcat in fata restaurantului si chiar la intrare ma astepta Radu care se uita la ceas si ma apostrofa ca nu sunt punctuala. De aceea voi sta la dispozitia moldovenilor nu 8 ore, ci pana se vor satura de mine. Dupa ce m-a injurat bine, m-a fortat sa-mi sun barbatul ca sa nu ma deranjeze pana seara pentru ca sunt la un interviu. Omul meu a spus stai cat vrei tu numai sa iasa bine.
Inauntru la o masa mai retrasa Serghei ma astepta cu inca 2 barbati de vreo 30-40 de ani ce aveau o aleura sportiva, tunsi scurt si cu tatuaje pe brate. Radu dupa ce m-a dat in primire mi-a urat succes si a plecat sa discute cu fetele la bar, de unde ma urmarea.
Am stat la masa cu ei si ma tot imbiau sa servesc ceva. Dar eu refuzam orice. Cu chiu cu vai am luat o gura de cafea.
-Mergem sus, m-a intrebat Serghei cu un puternic accent rusesc.
- ............hhhhhh, am incercat eu sa dau un raspuns care nu era nuci da nici ba.
-Hai, a spus el in timp ce se ridica de la masa impreuna cu gorilele lui.
-Te rog, am incercat eu sa il indublec. Vreau sa vorbesc cu Radu.
Moldoveanu il chema pe Radu ce statea de vorba cu barmana si ii spuse pe un ton rastit.
-Ce dracu ma, noi cum ne-am inteles?
Am incercat sa ii spun patronului meu ca nu doresc sa fiu vazuta de fetele de la bar si apoi sa umple toata firma de stirea asta. Mai ales ca toate erau niste curve si aveau amanti italieni.
Dupa ce le-a hasait pe la bucatarie pe fete, am urcat repede in camera. Incaperea era imensa de vreo 10/ 6 m plina cu oglinzi, pat, tv, etc.
-Hai du-te la baia fa un dus si fa-te comoda. Geanta la mine.
I-am dat geanta si a inceput sa cotrobaie. Am incercat sa zic ca eu vreau sa plec. Dar cei doi ce aveau 1,90 m m-au oprit. Nu stiam cum sa ma dezbrac ca imi era rusine. Asa ca m-au invitat sa plec la baie pentru a ma dezechipa de toale. L-am rugat pe Serghei sa raman doar eu cu el pentru ca imi era frica. El a acceptat razand si i-a expediat pe cei doi afara.
Am plecat multumita la baie unde m-am dezbracat si am facut un dus. In timp ce ma sapuneam ma gandeam ca daca am intrat in joc trebuie sa o duc pana la capat.
Mi-am luat prosopul in jurul taliei si am iesit din baie. In camera domina semiintunericul, iar la tv era un film porno. Serghei era pe pat dezbracat si ma chema sa stau langa el. Cu chiu cu vai mi-a dat prosopul de baie de pe mine si ma mangaia la tate.
Eu incercam sa-l lamuresc ca doresc sa o fac numai cu el si nu cu ceilalti doi baieti de afara. Ii fac orice numai sa aiba grija de mine ca am acasa familie si Radu nu mi-a dat banii, etc.
El statea pe spate in pat si m-a invitat sa-l sug stand in patru labe. Avea un penis micut si m-a facut sa sper ca voi scapa mai ieftin. Dupa 1 minut de supt, timp in care mainile lui imi ghidau capul am simtit ca o pula unsa cu ceva a intrat direct in mine pe la spate. Am sarit ca arsa cazand peste burta lui Serghei. Dar tipul n-a mai iesit si continuja sa intre mai adanc. Am incercat sa-i implor ca nu vreau, sau macar sa puna un prezervativ.
Serghei a iesit repede din joc si s-a dat la o parte, in timp ce eu am cazut cu fata in cearceaf.Dupa vreo 2 minute de regulat am simtit ca timpu la mia ca pe o carpa si ma pune la dunga patului sa stau aplecata. Apoi din nou acea senzatie de patrundere brutala care mi-a umplut vaginul. Celalalt tip s-a asezat pe spate in pat si mi-a dat sa sug prinzandu-ma de par si fortand s-o iau adanc in gat. Eu incercam sa le spun mormaind cu pula in gura sa puna macar prezervative, dar nu mai aveam cu cine vorbi. In timp ce sugeam am simtit ca cel din spatele meu iese si intra altcineva mai gros si mi-am dat seama ca de fapt sunt mai multi. Am incercat sa-mi smulg capul din mainile celui care ma tineau ca intr-un cleste, dar o palma cat o lopata peste ceafa m-a linistit.
-Stai in pula mea, am putut auzi ca prin ceata de la ameteala provocata de palma.
Dupa vreo 3-4 minute de lucrat pe la spate si de bagat pana in gat am auzit iar pe unul dintre ei.
-Hai sa o punem in genunchi sa faca cunostinta cu toti.
M-au luat ca pe o carpa si dupa ce m-au ridicat in picioare, am fost apasata de ceafa pentru a ma pune in genunchi. Atunci am realizat ca erau vreo 6 sau 7 tipi dezbracati, iar Serghei statea pe un fotoliu si fuma urmarind scenele porno la care eram supusa.
Am incercat sa le spun sa ma lase sa plec ca altfel o incurca. Atunci unul mai hotarat m-a amenintat ca eu am venit aici si trebuia sa fac ce imi cer. Altfel sunt martore fetele de la bar, Radu si plus de asta mai este si filmat ca am mancat si baut cu ei la masa.
Radu intradevar montase ceva sistem de supraveghere pentru a evita furturile de la el din restaurant.
-Ba fata il sunam pe barbatul tau si sa vada ce poama esti, imi spuse unul tuns la zero cu puternic accent moldovenesc, dupa ce ma ridicase de par in picioare.
-O anunt pe mata din sat si pe soacra ta daca nu faci ce trebuie. Stiu tot despre tine.
M-au apasat de cap ca sa stau in pozitia de rugaciune si au inceput sa ma ia fiecare pe rand.
-Mainile la spate, futu-ti gura matii ca iti dam noi.
Am incercat eu sa dau cu capul cand in stanga cand in dreapta pana ce am mai primit o palma peste urechea stanga de mi-a tiuit.
-Va rog, fac ce spuneti voi numai lasati-ma pe mine si nu ma mai loviti. Fac tot.
-Ok, l-am auzit pe Serghei. Prima data iei muie pe rand de la toti, apoi ?ti mai spun eu ce sa faceti.
Serghei i-a pus pe toti unul in spatele celuilalt si rand pe rand veneau sa si-o bage in gura mea. Oricat ma chinuiam sa le-o iau toata, nu puteam. Atunci ma luau ei si spuneau mainile la spate. Si simteam cum imi forteaza gatul. Asta a fost pana la la al treilea ca apoi totul mergea de la sine.
Cu sotul meu Marcel mai facusem cate un sex oral, dar ma rezumam a i-o lua jumatate , ba mai il lingeam la oua si cam atat.
La un moment dat s-a aprins toate becurile si l-am auzit pe Serghei.
-Ei acu sa te vad. O sa vezi o pula ca n-ai vazut in viata ta. Asta o sa te faca in toate gaurile azi.
Mi-a aparut dintr-o data un barbat la vreo 40 si ceva de ani care isi freca penisul la vreo 50 de cm fata de gura mea. Tipul era rus, iar Serghei ii ordona ce sa faca.
Am incercat sa-i spun ceva in slovaceste sperand ca sa se prinda ceva.
- Prosím, pomaly. Zmiluj sa. (Te rog sa faci incet. Ai mila.)
Nu i-am putut lua nici capul pe care si-l decalotase. Vazand ca nu rezolv situatia a inceput sa ma bata cu barbatia peste fata. Ceilalti se prapadeau de ras si comentau situatia penibila in care eram.
-Hai ca nu avem timp, l-am auzit pe Serghei.
M-au luat iar si m-au pus pe spate cu picioarele larg desfacute. In timp ce unul ma futea, celalalt mi-o datea la gurita. Ceilalti de pe margine se holbau si comentau situatia. Ba cate unul mai baga cate un deget prin cur sau in vagin pe langa pula care era in mine.
In jurul meu era galerie, ma laudau ironic, ba mai primeam cate o palma peste buci, ba ma ciupeau, ba imi framantau sanii.
Eram fleasca la vagin, si din cauza gelului pe care mi-l puneau, dar si din cauza faptului ca vreo 2 sau trei se scapasera in mine, ejaculand abundent. Speram san u mi-o da sa le-o ingit ca si asa mi se intorcea stomacul de la mirosul pulilor si a spermei. Asta pana cand unul s-a urcat hotarat pe burta mea si mi-a bagat o perinita sub cap, astfel incat gura mi-a venit direct la capul pulii lui.
-Gura mare, mi-a spus el in timp ce si-o freca cu frenezie. Scoate limba afara si poate no inghiti ca mergi pachet acasa.
Eu tot incercam sa inchid si sa deschid gura pana am primit un dos de palma. Fapt care a facut sa-mi dea bulionul pe nas. S-au oprit toti din actiune pana mi-am revenit si m-am curatat de sangele care mi-a umplut fata.
-Pentru faza asta de acum incolo o sa inghiti tot. Ai ?nteles? Mi-a spus Serghei pe un ton apasat. In genunchi si gura mare.
M-am conformat si incercam sa tin gura deschisa pentru a primi o portie de sperma de la unul care si-o freca in fata mea. In momentul ejacularii mi s-a urlat la ureche sa inghit. Am executat ce mi...



    Login