Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSfirsitul nu-i aici. Partea a doua
Autor : luci888 - 2011-01-04
Citita de 13159 ori - Nota 8.19 (423 voturi)
Povestea de dragoste continua. Fara probleme, fara implicatii, fara obstacole. Atentia lor sporita mereu functiona bine. Era o dragoste captivanta pentru amindoi, sporita in intensitate tocmai de teama de a nu fi descopriti. Nu se gindeau la viitor, la ce va fi miine. Importanta era clipa de dragoste, eternitatea ei, puritatea sentimenelor. Se vedeau aproape zilnic in cursul saptaminii, faceau dragoste fara sa le stea nimic in cale.
El avea timp mult liber fiind om de afaceri. Ea deasemenea diminetile era libera. Ce putea fi mai frumos? Dragoste, sex si iar dragoste. Fara nici o limita.
El urma sa plece intr-o calatorie de afaceri la Constanta si ar fi avut, chipurile, nevoie de un translator. Imediat se ivi si solutia. Ea putea fi translator pentru ca nu era numai frumoasa. Era si inteligenta si responsabila. Numai buna de a face pe translatoarea.
Ajunsera la mare. Vara, cald, soare, apa marii, nisip fierbinte. Gasira o plaja mai ferita de ochii lumii si isi intinsera cearsaful acolo. In costume de baie, ei singuri si marea. El o admira indelung, privindu-i formele ce duceau spre perfectiune. Fata mica, obrajii rotunzi, nasul mic, frumos arcuit, gura mica si buzele carnoase, barba superba, gitul lung si fin. Ochii ei il scoteau din minti. Cereau dragoste. Aveau in ei acel licar pe care numai dragostea il poate contura. Ea era trofeul lui. El fusese primul, el o deflorase in acea zi pe care n-o va uita niciodata. Nu se satura privind-o si mincind-o din priviri. Frumusetea ei il coplesea. O iubea nespus. Cobori privirea spre sinii superbi, inca de fetita. Ii privi picioarele, degetele, tot ce se putea vedea. Simti ca il luau fiorii. Era frumoasa tare fata asta!
Ea statea nemiscata, lasindu-l sa o admire. Ii placea sa fie admirata, stia ca este frumoasa, stia ca este dorita. Ii admira la rindul ei sarmul iesit din comun. Era un barbat frumos, educat si tandru. Il placea si il dorea la rindul ei.
Se apropiara instinctiv si isi atinsera buzele. Incepea feeria pe care o doreau atit de mult. El ii trecu mina prin parul ei semilung, castaniu, tragind-o spre el, sporind intensitatea sarutului. Isi impreunara limbile intr-un sarut pe care il doreau vesnic. El se infierbinta din ce in ce mai tare. Nu-i mai ajungeau doar buzele. Simtea ca ar fi mincat-o pe de-a intregul. O iubea din tot sufletul, cu toata patima din lume. Ii lua nasul in gura, obrajii, urechile. Nu se satura sarutind-o pe toata fata ei atit de frumoasa. Cobori spre git si il saruta peste tot. Cind ajunse cu buzele la sini, crezu ca era in alta lume. Ii saruta, ii masa, ii sugea sfircul cind de la un sin, cind de la altul. Ea incepu sa geama. Fara sa se controleze, fara sa vrea. Nu mai stia ce se intimpla cu ea. Savura fericirea in toata splendoarea ei. Simti limba lui in vagin. Apoi, in citeva clipe, simti limba masindu-i clitorisul. Se simti electrocutata. El se ajuta de degete si trase in lateral pielea din jurul clitorisului. Clitorisul extins simti limba lui. Era ca un fulger in tot corpul. Vibra fara sa poata opune vreo rezistenta. Miscarile limbii lui au dus-o pe alta lume. Una a fericirii totale. El sugea clitorisul si in acelasi timp il masa cu limba in sus si in jos, in dreapta si stinga, apoi circular. Ea gemea fara incetare. Icnea, se misca necontrolat, fundul nu si-l mai simtea. Nu isi mai revenea din visul care pusese stapinire pe ea. Era extaz, placere fara margini in tot ceea ce simtea. Izbucni intr-un orgasm puternic, amplu si violent, asa cum nu mai avusese pina atunci. Corpul se incorda, simturile o parasisera, striga cit o tinea gura, traind clipa de fericire totala de care avea parte.
Trecu ceva timp pina sa isi revina. Incepea sa desluseasca tainele dragostei adevarate. Avea aproape 17 ani si era fericita simtind valentele de fericire absoluta ale sexului. Deschise ochii incet si il privi indelung. Se ridica, se aseza linga el si incepu sa-l sarute pe piept. El tresari si ii atinse din nou parul, apoi ii mingiie fata. Doamne, ce frumoasa era! Ii prinse organul cu mina si il masa usor. Isi duse buzele spre el si il atinse insesizabil. Scoase limba si ii decalota madularul erect. El inchise ochii si incepu sa-si dea friu placerii carnale. Se juca usor cu limba in jurul madularului, facu cercuri, urca si cobori lejer de-a lungul lui. El radia. Isi simti sexul inghitit in totalitate de gura ei lacoma. Gemu usor si isi musca buzele. Ea incepu sa suga. Isi plimba gura de la un cap la altul sugind din ce in ce mai frenetic. El facu un gest simbolic cu miinile tragind-o cit mai adinc in el. Doamne, ce bine era! Cita fericire sa simta gura aceste fete atit de frumoase ducindu-l pe culmile extazului. Intrase si el in lumea viselor, nu se p...



    Login