Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatasex cu verisoara la 14 ani
Autor : dragosboo - 2015-02-21
Citita de 57324 ori - Nota 8.09 (117 voturi)
Ma numesc Dragos si o sa va povestesc cum am inceput sa fac sex cu vetisoara mea ,Diana .
Diana si parintii ei lociuec in Spania,iar vara vin in tara pentru o scurta vacanta. Cand eram mic obinuiam sa stau toata vara la bunica mea unde venea si Diana. Petrecand mult timp impreuna ,eu si Diana am inceput sa fim foarte deschisi unu cu celalalt. La varsta de 14 ani eram cu Diana pe la un var mai mare care fuma. Seara cand ne-am intors la bunica ,eram in pat ,iar Diana care avea tot 14 ani imi propune sa incercam si noi sa fumam sa vedem cum e,zis si facut.
A doua zi am mers amandoi la un magazin mai indepartat si am luat un pachet de tigari kent8 cu scuza ca este pentru varul nostu si ne-am intors acasa. Bunica fiind batrana isi petrecea tot timpul in fata televizorului. Acum ca aveam tigarile nu stiam unde sa ne ascundem sa le incercam,dar Diana propune sa mergem in WC. Fiind la tara WC-ul era in spatele casei..
Diana mai curajoasa isi aprinde prima tigara si incepe sa traga. Au trecut 3 saptamani in care mergeam zilnic in WC si fumam . Chiar si cand nu fumam noi tot mai stateam in WC . Eu si Diana dormeam intr-o camera,iar bunica in alta. Intr-o seara undeva pe la 22:00 Diana ii zice bunicii ca se duce la WC si ca merg cu ea sa nu ii fie frica. Cum stateam noi si fumam ,Diana imi zice sa ma intorc putin ca trebuie sa urineze . Ma intorc ,dar ceva ma face sa intorc putin capul si sa trag cu ochiu. Era pentru prima data cand ii vad pizda,defapt era pentru prima data cand vad o pizda adevarata deoarece eram virgin. Termina de urinat si pana sa plecam ii zic sa stea ca trebuie sa fac si eu. M-a intrebat daca se intoarce si i-am zis ca nu e nevoie . Eram foarte rusinat ,dar aveam de gand sa vad cum reactioneaza. Asa ca am scos pula din pantaloni si am inceput sa urinez . M-am uitat in ochii ei si am vazut ca era putin rusinata . Ne intoarcem in casa si ne bagam in pat se ne culcam si m-a culcat cu gandul la pizda Dianei si cum ar fi sa o fut. Ziua urmatoare ne-am uram rutina zilnica ,am mancat si ne-am dus sa fumam . Ma gandeam ca e momentul sa incerc sa rezolv ceva cu Diana asa ca scot pula si incep sa urinez . De data asta am vazut ca se obisnuise si se comporta normal,ba chiar urineaza si ea fara sa ma intorc . In momentul ala am avut o erectie care credeam ca o sa fie observata. Serara,cand eram in pat Diana incepe sa imi povesteasca despre cum a fost fututa o prietena de-a ei de 3 tigani cand erau la scaldat. Toata povestirea mi-a facut chef de laba,dar cum sa ma masturbez cu Diana in camera . I-am zis ca povestirea ei m-a excitat foarte tare si ca trebuie neaparat sa ma descarc . Fara sa astept vreun cuvand ma dezbrac complet si incep usor sa-mi frec pula. Diana se uita oarecum speriata la mine ,dar tot ea imi propune sa dormim dezbracati . Se dezbraca si ea si se baga sub patrura langa mine ,care imi tot frecam pula . Cand eram pe aproape sa ejaculez Diana imi pune o intrebare care ma surprinde.
-Auzi,dar tu mai esti virgin?
Imi era rusine sa ii zica adevarul asa ca am mintit
-Nu,de ce?
-Lasa,nu mai conteaza
Am stiut ca asta e momentul meu si am intreat iar.
-Hai zi de ce?
-Pai eu inca sunt virgina si vroiam sa stiu si eu cum e...
-Defapt..am mintit. Si eu sunt virgin..
-Macar nu sunt singura.
-Nu ai vrea sa ne dezvirginam amandoi?
-Nu fi prost ,suntem rude.
-Si ce? Parca suntem primii.
Diana nu mai zice nimic si se culca,iar eu imi termin rapid laba ejaculand pe un caiet.
Urmatoarea zi era duminica,iar bunica era la biserica. Noi doi eram in WC si fumam . Diana era cu spatele la mine ,iar eu ma uitam la fundul ei bombat deoarece era putin plinuta. Fara sa ma gandesc ii dau o palma peste fund.
-Ce a fost asta?
-Nimic doar ca ai un fun frumos.Nu vrei sa mi-l arati mai bine?
Aceasta isi da usor pantalonii jos si ramane in chiloti . Incep sa o ating usor pe buci si pe picioare. M-am jucat asa pana am terminat tigara si ne-am dus in casa . Toata ziua cand aveam ocazia o pipaiam pe sani,pe buci si cateodata ii mai bagam si mana la pizada . Nu se opunea,devenise ceva normal. Defiecare data cand ne duceam sa fumam o puneam sa isi stea in chiloti sa ma pot juca cu bucile ei,iar in fiecare seara dormeam dezbracati si ma masturbam in timp ce o atingeam la pizda.
Au mai trecut 3 saptamani in care zilnic ma masturbam si o pipaiam pe Diana.
Deobicei cand faceam laba Diana se intorcea sa nu ma vada sau inchidea ochii ,dar intr-o seara se uita la mine si ma intraba.
-Pot sa o ating si eu? Si arata cu degetul spre pula mea.
-Sigur.
Si timida intinde mana si o cuprinde.
-Freac-o cum faceam eu!
Asa a ajuns sa imi faca laba,dar pentru mine nu era suficient.
-Nu vrei sa o si sugi putin,daca tot ai inceput?
-Nu!Nu!
-Hai ,te rog. Imagineazati ca e tigara.
-O sug ,dar apoi imi dai si tu cateva limbi.
-Ok .
Si se apropie usor cu gura de ea si incepe sa o suga. Era prima data cand cineva imi sugea pula.
Nu a durat prea mult ai am ejaculat din greseala in gura ei.. Neputand sa scuipe a inghitit-o.
-Ti-a placut? M-a intreat ea.
-Da
-Acum e randul tau
-Sunt prea obosit, scuze ! Promit ca maine cand mergem la tigata o sa-ti dau cateva limbi.
-ok,abia astept.

Mergem a doua zi la tigara in ...



    Login