Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSecretele copilariei 3 - Salvarea
Autor : isorina - 2011-10-12
Citita de 21523 ori - Nota 7.90 (87 voturi)

Deci, erau cinci barbati de pana-n treizeci de ani si un barbat cred ca avea cincizeci. Acesta din urma mi se parea ca nu se cunostea prea bine cu ceilalti. Era parca si putin cam stingher. Am avut o sclipire de inteligenta si mi-am propus sa ma preocup de bosorogul asta mai timid. Pana la urma cam asa a fost. Doua fete s-au cuplat cu cate doi barbati iar noile venite, adica eu si cu o alta fata racolata in aceiasi zi cu mine, de cate un barbat. Musafirii au inceput sa joace poker. Ne cereau ba bauturi, ba cate-un sandwici. Apoi, unul din cei tineri i-a pus o mana sub fusta uneia din fete. Aceasta la lasat putin si apoi, rusinoasa, i-a dat mana la o parte. Voia sa-l incite, asa cum era instructajul. Atmosfera se incalzea. Toti participantii, mai putin al meu incepusera sa pipaie fetele. Deja una din fete ramasese fara bluzita, apoi alta. In final, ramasesem singura neatinsa inca. Nu mai spun ca eram si complet imbracata. Mi-era teama ca poate nu-i sunt pe plac barbatului asta mai in varsta. Imi tot revenea in minte ce-a patit fata aia cu uleiul de ardei iute. Lacrimile imi jucau in ochi si aproape il imploram din ochi pe omul asta sa faca ceva si cu mine. A remarcat ca ceva nu-i in regula si m-a tras spre el.
- Pe mine ma cheama Marian. Pe tine?
- Sorina.
- Dar ce varsta ai mai fetito?
- Pai, aproape doisprezece, am raspuns eu mintind usor. De fapt nici unsprezece jumătate n-aveam inca.
- Si celelalte fete?
- Tot aproape ca mine.
- Nu-nteleg totusi ceva. Nu m-asteptam c-o sa intalnesc asa. Nu vreau sa devin pedofil.
- Nene, va rog, o s-o patesc rau daca nu facem nimic.
- Pai ce-ai putea pati. Doar am platit inainte.
- Nu stiu. Dar am auzit niste povesti.
Si i-am povestit faza cu fata aia. Apoi, incet, incet m-am descarcat. I-am spus toata povestea mea. Pe fata lui aparuse o umbra de ingrijorare. Era se pare impresionat de ceea ce-am patit. Mi-a povestit ca el a avut o fata ce ar fi trebuit sa fie cam de varsta mea. Sotia lui si Anca, fata lui, au murit intr-un accident de circulatie anul trecut. Ii tremura vocea si lacrimile i-au aparut in ochi. Eram marcata de ceea ce am auzit. Instantaneu mi-am dat seama ca asta da drama. Eu inca nu patisem mare lucru comparativ cu ce patise bietul om.
- Ce ma fac cu tine?
- Nu-nteleg.
- Vreau sa te scap din belea.
- Nu cred ca puteti.
- Ba pot. Dar trebuie sa aflu ce pretentii au javrele astea.
- Va rog sa nu-mi dati sperante. Sunt si-asa distrusa.
- Nu-ti dau sperante. Chiar am s-o fac.
- Cum ziceti dumneavoastra. Dar acum, in momentul asta …, ce ma fac. Trebuie sa creez impresia ca fac tot posibilul sa va simtiti bine.
M-am uitat in jur. Fetele si insotitorii lor ajunsesera intr-un stadiu avansat. Una ii sugea penisul altuia iar cu mana libera i-o freca celui de-al doilea. Alta era deja penetrata de un ditamai penisul si se forta sa-l primeasca cat mai mult. Iar ultima era intinsa pe spate, cracanata la maxim, extaziata de atentia ce i se acorda comorii dintre picioare. O mana ii freca rapid mataranga celuilalt care in acelasi timp o si saruta.
- Da. Cred ca ai dreptate. Trebuie sa salvam aparentele. Dar, … cum sa fac asta cu … fata mea. Iarta-ma semeni mult cu fata mea ce-a devenit inger.
- Va rog. Va implor. Trebuie.
I-am luat mana si i-am pus-o pe sanii mei. Cu multa tandrete a-nceput sa-i mangaie. Vedeam ca-n pantaloni ii creste instrumentul barbatesc. Era vadit stanjenit si culmea era ca tocmai asta m-a determinat sa preiau initiativa. Eram incitata si simteam ceva curios, necunoscut pana in acel moment. Descopeream ca ma excitam. Rusinat, s-a scuzat ca n-o poate tine-n frau. L-am linistit spunandu-i ca-i normal. Doar vorbea „experta”. L-am linistit spunandu-i ca stiu ca nu vrea sa-mi faca nici-un rau. Insa trebuie sa facem ceva mai convingator. In sinea mea eram fericita ca l-am ales pe el. Era plin de tandrete si deosebit de grijuliu. Prin tatonari succesive ne-am dezbracat si am ramas impresionata ce corp bine proportionat avea. Daca aveai in fata numai corpul puteai sa-i scazi varsta aproape la jumate. Era numai fibra si nici pic de burta sau grasime. Studiindu-l mai cu atentie descopeream cu placere noi trasaturi frumoase pe chipul lui. Pe nesimtite imi devenea drag. Am preluat initiativa. Eram surprinsa sa constat ca simteam placere mangaind un barbat. Nu mai eram dezgustata de membrul sau sau de apropierea fizica. Aceasta era clar consecinta faptului ca nu eram obligata sa fac ceva impotriva vointei mele. In plus aveam incredere in el. Ceea ce a urmat a fost ceva firesc. Tot timpul, la orice pas nou ce implica o eventuala durere sa-mi produca, nea Marian ma intreba daca sunt pregatita s-o fac. Si asa am ajuns fiu penetrata cu deosebita grija in cele doua gauri dintre picioare. Spun asta pentru ca era in contrast total fata de experientele anterioare. La grija exagerata ce-o manifestase reactia a fost pe masura. Nu mai simteam nici-o durere ci pot spune ca era chiar placut. Asa ca firesc, cand am simtit ca i se apropie am intensificat voluntar ritmul si l-am muls cum m-am priceput eu mai bine. Jeturi fierbinti m-au inundat pe interior si n-am mai simtit dezgust. Nea Mircea, pentru a nu stiu cata oara m-a rugat sa-l iert ca si-a permis sa faca ce-a facut. Era ireal comportamentul asta al unui om matur. Dar il iubeam pentru asta. Eu, in contrast cu celelalte trei fete, am avut parte de o experienta, sa-i zic, decenta. N-am avut parte de nici-o trauma sau impotriva propriei vointe. La sfarsit de tot, cand musafirii au plecat, eu eram voioasa si bine dispusa. In contrast, celelalte fete erau extenuate si se plangeau de dureri interioare profunde. I...



    Login