Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSecretele copilariei 2 – Adevarul
Autor : isorina - 2011-10-11
Citita de 31166 ori - Nota 8.09 (88 voturi)

- Te simti mai bine?
Cu obrajii uzi de lacrimi l-am privit drept in ochi.
- Ce sa-ntamplat cu mine?
- Nimic. Ce sa se-ntample?
- Ma simt tare ciudat. Si ma doare burta rau.
- Te-ai impiedicat si n-am putut sa te prind la timp.
- Dar. …
Naiva, am incercat sa-l cred. M-am agatat ca inecata de acea explicatie subtire. Dar poate chiar asta se-ntamplase, desi imi trecusera prin cap si alte ganduri sumbre. Voiam cu disperare ca acesta sa fie adevarul. Asa ca am acceptat inconstienta explicatia ridicola a „iubitului meu”.
- Bine. … Dar cu ce mai ajung acasa?
- Cum adica? Te duc eu. Nu locuiesti aici?
- Locuiesc in comuna „x” si am pierdut si ultima cursa. La unchiu care locuieste in oras mi-e jena sa ma duc la ora asta. E mult prea tarziu. In plus mi-ar pune o groaza de intrebari la care nu stiu ce sa raspund.
- Nu-ti face griji. Locuiesc pe aproape si o sa dormi la mine. O sa ai camera ta separata.
Ceva imi spunea ca nu-i in regula. Il doream intradevar pe Andrei dar prea s-au succedat evenimentele intr-un mod care nu semanau a intamplare. In concluzie ezitam sa merg cu el.
- Haide. Daca nu mergi cu mine unde o sa dormi. Aici in parc? Iti dai seama ca misuna nespalatii si poti pati o multime de grozavii?
Desi intuitia imi spunea ca nu fac bine, l-am urmat. Ma cam impleticeam pentru ca durerea era mare. Intradevar, la nici trei strazi mai incolo am intrat intr-un bloc si am urcat la etajul patru. Andrei a sunat la usa si asta m-a pus putin pe ganduri. De ce sa sune la propria lui usa? A deschis un barbat de vreo patruzeci de ani. Mi se parea cunoscut. Dar poate ma inselam. A ingaimat ceva de genul ca v-ati intors cam repede. Sau poate intelesesem gresit. Sigur se referise numai la Andrei. In continuare eram de o naivitate crasa. Am intrat. M-a surprins ca era agitatia cam mare. Niste voci de fete, rugatoare, spuneau ca nu mai pot. Tot ma chinuiam sa-mi amintesc daca il cunosteam pe omul acela. Apoi mi s-a taiat respiratia. Semana izbitor cu unul din barbatii goi din visul meu. Era imposibil, dar daca … . Mi-era si teama sa gandesc mai departe. Logic, singura posibilitate plauzibila era ca visul fusese realitate. Atunci … . Atunci, am intrat ca proasta intr-o capcana.
- Sorina, esti cam ganditoare. Ce se intampla.
- Andrei, incep sa-mi amintesc. Nu ma mai minti. Unde am fost ultimele ore? Tonul deja devenise rastit.
- Hai sa vorbim calmi aici.
M-a impins intr-o camera.
- De pe hol se auzeau clar niste gafaituri si plansete.
- Ce se intampla aici? Te rog sa ma lamuresti, aproape tipam.
- Cred ca te vei lamuri imediat. Vizioneaza filmul asta.
Eram filmata cum apaream in usa din apartamentul asta. Aproape eram dusa pe sus de Andrei. Mergeam impleticit, iar dupa fata parca eram drogata. Apoi, o voce in surdina mi-a spus sa ma dezbrac incet si sa-mi unduiesc trupul cat mai sexy posibil. Executam mecanic, senzual, provocator. Imi unduiam corpul cu nerusinare. Apoi incet, incet au disparut hainele de pe mine. Eram oripilata la ceea ce vedeam. Mi-au aparut mai intai sanii, cu care ma mandream nespus de mult, iar mai apoi, dupa ce mi-am dat jos si chilotii, eram deja goala, goluta, cum m-a facut mama. Andrei se uita la film plictisit. Mai mult ca sigur ca stia filmuletul si probabil el era cel care imi poruncea ce sa fac.
- Inceteaza. Am vazut destul.
- N-ai vazut nimic. Musai sa vezi si ce urmeaza.
Filmul se derula in continuare. Vocea imi poruncea sa iau pozitii din ce in ce mai provocatoare. Orbeste executam. Asa ca mi-am aratat toate partile trupului in diverse ipostaze, dar cel mai mult sanii si partea mea intima. S-a insistat mult pe aceasta din urma. De altfel nu prezenta interes si nu mi-o cunosteam in amanunt. Adevarul era ca unele parti imi fusesera complet necunoscute pana atunci. La comanda imi cracanasem la maxim coapsele stand pe spate. Apoi cu degetele rasfirate imi departasem buzitele mari. Mai in interior se vedeau clar celelalte buzite si himenul virgin. Urmatoarea pozitie a fost cea pe genunchi, cracanata la maxim, cu curul bombat mult in afara. Dupa ce-mi departasem la fel buzitele mari se vedea clar acelasi interior virgin. Au mai fost si altele, similare. Apoi mi s-a poruncit sa ma pregatesc pentru ca voi fi penetrata. Indemnata si ascultatoare, m-am mangaiat cu degetele inmuiate cu un fel de ulei. Dupa ceva vreme devenisem umeda acolo intre picioare si-n interior. A aparut apoi o mataranga si mi s-a ordonat s-o pregatesc ca sa ma faca fericita. Fara sa cracnesc am luat-o la mangaiat si in final la supt. Apoi, alta si alta, la fel. Au fost trei. Insa la ultima s-a-ntamplat sa-si dea drumul in gura mea. Si vocea mi-a poruncit sa inghit si sa sug bine pana nu mai ramane nimic. Si m-am supus. Apoi am fost penetrata si fututa pe rand. Prima oara mi-a curs sange, dar nu foarte mult. Erau pregatiti cu un prosop si m-au sters. Cand vreuna din matarangi se culca trebuia s-o aduc la viata. Adica s-o sug si s-o dezmierd, asa cum imi poruncea vocea. Eram naucita de ceea ce vazusem. Nu mai stiam daca cea filmata chiar eu sunt pentru ca era ireal ce vedeam. Totul era in complet contrast cu situatia fetitei ce cu mai putin de zece ore inainte nici nu stia prea bine cum arata un penis de baiat sau barbat. Cu lacrimi in ochi l-am intrebat pe Andrei.
- Ce-o sa se aleaga de mine? Ce ma fac? Imi vine sa-mi iau viata.
- Fetito, fii cuminte. O sa treaca si asta. S-ar putea sa-ti si placa.
- Dar. … Ce mi s-a-ntamplat astazi ma va urmari toata viata.
- Nu mai dramatiza. Uite, daca vrei sa te linistesti mai sunt doua fete de varsta ta care fac alaturi acelasi lucru.
Eram neincrezatoare. Expresia fetei trada asta. In clipa urmatoare mi-am adus aminte de ce auzisem anterior. M-a luat de mana si m-a condus intr-o camera in care erau doua oglinzi mari, pe doi pereti opusi. Mi-a facut semn sa pastrez linistea si am tacut. Pe ferestrele respective, se vedeau in cele doua incaperi alaturate cum doua fete de varsta mea, complet dezbracate, sug matarangile unor barbati necunoscuti. In camera in care stateam erau o groaza de aparate de filmat indreptate spre cele doua camere iar un barbat manipula niste butoane de la un pupitru cu multe monitoare. Pe ele se vedeau imaginile din camerele respective sub diverse unghiuri. Intr-unul se vedea un prin plan cu pizdulicea uneia din fete, marita aproape cat tot ecranul. Realizam ca si eu fusesem protagonista unei astfel de filmari. Am iesit debusolata. Nici sa gandesc nu mai eram in stare.
- Si…? O sa scap vreodata de beleaua asta? Exista vreo sansa.
- Desigur. Si va fi chiar foarte simplu. Saptamanal vii aici si-ti petreci timpul cu cativa barbati. E vorba de cateva ore pe saptamana.
- Cum adica sa-mi petrec timpul.
- Hai ca esti fata desteapta. O sa faci ce-ai facut in filmari si asa o sa scapi.
- Cum adica. Dar. …. Nu vreau sa fac asa ceva.
- Dar ai mai facut. In plus nu cred ca esti prostuta. Sunt convins ca esti silitoare la scoala. Se vede clar din notele primite la scoala. Ti-am spionat carnetul de note ce-l ai in geanta de scoala. In plus o sa castigi si niste bani. Chiar si pentru azi ai castigat o suta de euro pe care ti i-am pus in caietul de matematica.
- Cum adica. Adica mi-am distrus viata pentru un nimic din asta?
- Daca nu-ti convine o s-o faci oricum. Si chiar si fara bani.
- Si daca nu vreau.
- Chiar esti proasta? N-ai cum sa nu vrei. Iti dai seama ca impanzim internetul cu filmul facut de tine. Si-n plus le trimitem si cate-o scrisorica la toti cunoscutii, la toate rudele si la parintii tai din Spania. Nu de alta. Dar sa se delecteze si ei.
- Cum? Ai face asta?
- De ce crezi ca sunt atatea filme deocheate care umbla pe net? Au fost fete prostute care nu si-au vazut interesul si au luat-o in barba.
- Pai. …. Si…., daca fac asta, ce garantie va fi ca distrugeti filmul. Si cand?
- Iti jur ca asa va fi.
- Sa zicem ca va cred. Dar, ma simt tare rau cu ce mi-ati facut.
- Pai exista solutii la indispozitia ta. In noaptea asta o sa fim rabdatori. Putem, de exemplu, sa te excitam suficient astfel incat sa-ti piara disconfortul. Dupa aceea o sa simti doar o mica jena cand o sa fii penetrata. Alta solutie ar fi sa iei un medicament ca sa-ti amorteasca pasarica. Sau …, poate preferi sa sugi niste penisuri si scapi numai cu atat. Dar va trebui sa inghiti samanta barbatesca. Nu-i mare lucru. Ai mai facut-o.
- In nici-un caz acest ultim lucru. Mi-e groaza ca m-ati pus sa fac lucrul ala scarbos.
- Nu te mai impacienta. Sperma este esenta de barbat si nu este nociva pentru organism.
- Dar nu vreau.
- O sa vrei sau mai de graba o sa-ti doresti s-o sugi cand pasarica sau gaura curului n-o sa suporte vreun penis prea gros.
- Cum adica. Nu-nteleg. Adica, …, si-n fund?
- Ce te miri. Acolo de cand te-ai nascut faci caca. Si daca ai fost vreodata constipata ai vazut ce gros si mare iese. Asa ca acolo este cel mai usor.
- Cum adica … daca ma doare pasarica, … folositi gaura cealalta?
- Desigur. Dar asta nu va fi permanent.
- Am inteles.
Nu mai relatez restul discutiei. In mare cam asta a fost. De voie de nevoie simteam ca trebuie sa ma supun. O facilitate a fost ca Andrei, pe care-l inca-l iubeam, a promis ca o sa ma initieze. Asta in ciuda faptului ca in mod clar isi batuse joc de sentimentele mele pure. In seara, sau mai degraba aproape toata noaptea respectiva, m-a instruit, mi-a dat niste pastile care m-au binedispus, m-a sarutat si mangaiat indelung, iar in final m-a futut mai intai in cur si apoi in pasarica. A fost destul de rau dar n-as vrea sa insist prea mult pe asta. Instinctiv am priceput ca secretul este relaxarea. Asa ca i-am suportat cu bine penisul care am aflat ca nu era exagerat de mare sau de gros. Asa a trecut acea prima patanie. A ramas sa ne vedem peste o saptamana, insa imediat cum ies de la scoala, adica de la ora doisprezece.
A trecut acea saptamana. Ma refacusem. Nu ma mai durea acolo jos. Mai era o usoara jena sau poate era doar ceva mental. Insa imi era o mare teama de ceea ce va fi in acea zi. Cu multa emotie am sunat la usa apartamentului in cauza. M-a intampinat Andrei. Ca un vechi prieten m-a luat in brate si m-a sarutat pe gura. Instantaneu am uitat ca trebuie sa fiu tare suparata pe el. Eram fermecata iremediabil de el. Apoi m-a instruit ce trebuie sa fac. O sa fie cam sase barbati pe care noi, cele patru fete, inclusiv eu, va trebui sa-i ...



    Login