Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Seara de craciun
Autor : idealchair - 2012-01-03
Citita de 8430 ori - Nota 7.11 (19 voturi)
In sfarsit, dupa lungi discutii pe mess, am reusit sa ne intalnim. Fiecare din noi avea problemele lui sentimentale, personale. Sophia era singura de cand divortase, isi dorea si ea un tip cu care sa poata iesi, cu care sa-si petreaca sarbatorile, eu cu sotia nu ne mai intelegeam de multa vreme, iar relatiile dintre noi se deteriorau din ce in ce mai mult. Ne-am intalnit asadar undeva, oferindu-i un trandafir alb. Am mers si ne-am plimbat printr-un parc, caci era o dupa amiaza de decembrie foarte frumoasa, discutand tot felul de lucruri, am ras, ne-am distrat, apoi cand s-a mai inserat am mers undeva unde am servit o pizza. A fost o seara placuta. Sincer, Sophia incepuse sa ma atraga si eram fericit ca gasisem in ea un om deosebit. Am condus-o apoi acasa si am simtit in privirea ei, in sufletul ei, tristetea despartirii. Durerea ca o lasam, ca isi va petrece si anul asta sarbatorile singura. Privirea ei, parca imi spuneau : “ mai stai, nu pleca…!”, m-au facut sa…, fug pur si simplu de acasa si sa ma duc la ea.
Era in seara de ajun, toti se pregateau sa-l intampine pe Mos Craciun, cu bradul impodobit, cu de toate…
Am plecat de acasa lasandu-mi copiii sa impodobeasca bradul si sa-l astepte ca de obicei pe Mosul sa vina cu daruri. Am ajuns la ea si spre norocul meu, am gasit chiar in scara blocului ei, un Mos Craciun care tocmai iesise de undeva cu sacul gol. L-am rugat sa ma ajute, sa sune la usa ei si sa ii fac o surpriza.Am intrat in sacul lui mare si gol si el a sunat la usa ei. A deschis si cand l-a zarit pe Mos Craciun a tresarit.
- Ho-Ho-Ho…! Ti-am adus un cadou , sper sa iti placa…! si Mosul lasa sa cada marginile sacului, dezvelindu-ma.
- Tuuu…? Ce faci, esti nebun? Ai fugit de acasa sa vi la mine? si imi sari fericita de gat
- Sigur si daca ma primesti o sa petrecem impreuna noaptea de craciun…!
- Sigur ca te primesc, dar ce-o sa zica ai tai?
- Ce mai conteaza atata timp cat sunt aici la tine?
Sophia era imbracata intr-un halat de casa din matase, foarte vaporos. Se pregatise cu de toate: sarmale, friptura, carnati, placinta, cozonac. Vinul, sampania si muzica au fost asigurate de mine. Am dansat impreuna cateva bluesuri, am prins-o de mijloc in timpul dansurilor si mi-am dat seama ca pe sub halat nu avea decat o camasuta de noapte si evident chilotelii si … , immm…, ce sexy era… si ce placut mirosea parfumul ei…! Ne-am simtit foarte bine, am ras, mult, ne-am distrat, am mancat de toate, am baut, am ciocnit pahare cu vin, cu sampanie si totul a fost frumos. Am vazut-o fericita si ma simteam dupa multa vreme si eu fericit. Sophia a adormit intr-un final in bratele mele. Am luat-o in brate si am asezat-o pe canapea mangaindu-i fata.M-am asezat langa picioarele ei admirandu-le. I-am sarutat cu grije degetele picioarelor ei si ochii imi cazu inevitabil pe goliciunea coapselor ei. M-a excitat tare pozitia ei. Apoi am adormit si eu cand pe fotoliu cand pe covorul de langa canapea. Se trezise prob noaptea sa se duca la baie si calca pe mine trezindu-ma. Rasul ei ma trezi si mai bine. Dupa ce reveni si isi arunca halatul de pe ea i-am vazut splendoarea trupului ei invelit doar de aceea camasuta de noapte scurta. Waaaw, ce sexy era…! Se intinse pe canapea cu fata in jos. Am inceput sa ii sarut iar degetele picioarelor, apoi incet incet am avansat mai sus spre coapse si am zarit poponetzul rotund acoperit obraznic de acei chilotei. Am trecut apoi sa ii sarut sa ii mangai cu obrajii, cu buzele, poponetzul ei rotund ca o piersica desfacuta. Am inceput sa ma excit din ce in ce mai mult.
- Heeei, ce faci acolo…? Ce cauti cu nasul unde nu trebuie? sari ea, scuturandu-si funduletul
- Vroiam doar…, sa iti fac placere…!
- Daaa, dar nu asa…! continua ea, schitand un zambet.
M-am ridicat admirand in continuare trupul ei asa de sexy, in camasutza ei, coapsele dezvelite si chilotei.
- Sti, ce? Ce-ar fi sa-mi mai faci asa cum ai inceput mai...



    Login