Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSange,sperma.sudoare si placere (ep2)
Autor : lingbinepz - 2012-01-14
Citita de 12175 ori - Nota 7.87 (70 voturi)
continuare....

Eu, ca o fata ascultatoare si cuminte, am luat pulaul acela in manuta mea de scolarita si mi se parea mare cat un parizer...insa mirosea foarte frumos, un miros ce m-a facut sa ma umezesc instant...sa simt senzatii ce nu le-am mai simtit...
Rodica prietena mea ce statea langa mine, s-a apropiat si ea si a inceput si ea sa mangaie pula aceea fina, mare si ciocolatie. Observam amandoua cum carnea aceea a lui Jan se intarea si devenea noduroasa, cum capul devenea ferm si obraznic, emanand parca si mai multa aroma specifica, umezindu-se si facandu-ne sa dorim sa simtim pe limba aroma aceea si umezeala aceea, excitarea lui Jan, umeda si parfumata.
Intre timp si Orlando a iesit de la dus, el fiind deja excitat de imaginea ce o vedea, s-a indreptat spre Oana care privea pofticioasa la ce ii faceam noi lui Jan.
Cu coada ochiului o vad pe Oana cum il prinde cu manuta ei rozalie de pula pe Orlando si si-o indeasa in gura pleoscaind de placere.
Imaginea asta a innebunit-o de dorinta pe Rodica, ea impingandu-ma de langa pula lui Jan si infometata isi puse buzele pe capul acela de pula imens pe care il savura de sucul acela de excitare ce se formase.
Eu, am ramas sa privesc cum prietenele mele se apucasera sa suga salbatic pulele celor doi barbati, cum gemeau de placere si ele si ei, simteam cum chiloteii mi se umplusera de excitare, umezeala mea ma coplesea...simteam chilotii uzi de un lichid fierbinte si lipicios si am dus mana sa vad ce este, m-am atins pe bulbul placerii pe care l-am simtit dur si mare ca un sambure de visina.
Curioasa de ce zeama curge din mine am luat cu un deget un pic de umezeala de a mea si am dus degetul la gura. Foarte aromata si un gust unic am simtit.
Deodata ridic privirea si il vad pe Jan cum se uita cu ochii umezi de placere la mine, cu jumate de pula in gatul Rodicai si imi spune duios:
- M-ai facut sa termin cand te-am vazut cum te lingi de sucul pizdei tale...
si in timp ce zicea asta, Rodica facea niste ochi mari si speriati, de cantitatea de fluid galben ce se revarsa in gatul ei, temandu-se sa nu se innece, insa nerenuntand la a simti pula lui Jan cum pulsa in gura si gatul ei, expl...



    Login