Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataReal story.Alessis, primul madular pentru pasarica mea.
Autor : Saltareata - 2014-05-09
Citita de 16020 ori - Nota 8.10 (58 voturi)
Sunt dansatoare de la 14 ani. De la 18 am inceput sa dansez in cluburi si contrar aparentelor, sunt cuminte si fidela primului barbat din viata mea, Alessis (insa i se spunea Alex). In club ne-am si cunoscut, fiind prieten cu patronul primului local de acest gen in care am lucrat. Venea in fiecare sfarsit de saptamana aproape, se aseza la bar si de fiecare data bea 2 pahare de whisky cu Red Bull. N-am inteles combinatia, insa el spunea ca asa are energie pt toata noaptea .
Brunet,28 de ani, pielea maslinie (mostenire genetica turca), barba “de 3 zile”, buze pline, ochi tulburator de verzi, putin arogant la prima vedere, nu zambea mult, dar cand o facea scotea la iveala o dantura perfecta. Mai tot timpul purta camasi si jeansi, avea in jur de 1.80 m, iar corpul lui era perfect in viziunea mea, mai exact, acolo unde o femeie are linii blande, corpul barbatilor este cu colturi si linii drepte. Umerii lati si-i misca atragator atunci cand mergea, bratele-i erau puternice, dar tot timpul avea unghiile ingrijite.
Recunosc ca mi-au sclipit ochii ca niste licurici cand l-am vazut prima data si de atunci m-am declarat indragostita.
In ciuda faptului ca sunt miniona si colegele mele animatoare aveau niste picioare interminabile, superbe, el a pus ochii pe mine. Fetele mici de inaltime sunt renumite pt formele lor , caci nu putea natura sa ne neglijeze, daca tot nu ne-a dat picioare lungi, in concluzie, am niste sani frumosi, maricei insa deloc lasati, un fundulet ferm, bombat, dar micut, o talie de viespe si ochi negri, mari. Parul lung pana aproape de fund si ondulat, dar il prefer drept de cele mai multe ori. Eram si cea mai flexibila, facand cu usurinta spagatul si multe alte miscari mai sexy care atrageau barbatii. Eram si sunt mandra de mine si de felul cum arat.
Intr-una din nopti, eram cu o colega in cabina de machiaj, unde ne si schimbam, cand Alessis ciocane la usa. Ii deschid scotand ghidus doar capul ca sa nu zareasca nici un pic din goliciunea noastra.
A.:-Chiar cu tine vroiam sa vorbesc, te astept sa te schimbi si daca-mi dai voie te conduc cu taxiul acasa, caci am baut si…
Eu:-Propun sa te duc eu ca am masina si in plus, nici n-am baut.
A.:-Mie imi convine!
Asteptam de mult sa ia initiativa sa ne cunoastem mai bine si nu puteam rata ocazia asta. Conduceam un Ford Ka 2, o masina micuta, de fete. Nu-mi permiteam ceva mai mare si mai scump.
Mi-am tras doar o haina lunga pana peste fund, iar pe dedesubt eram in sutien si o pereche de boxeri albi. Mi-am luat de brat “copilotul” si-am plecat.
A.: -Conduci bine, dar nu ma pot concentra decat la sanii tai si la cum tii mana pe schimbatorul de viteze. Am baut cam mult si ma scuzi daca intrec masura dar omul la betie spune ce gandeste ! (si rade)
Eu:-Daca nu te-as fi placut atat, poate m-as fi suparat. Unde stai?
A.:-La tine acasa.
Eu:-Serios?! Am crezut ca nu esti genul care arunca pastile de agatat, pareai mai serios.
A.:-In noaptea asta dorm la tine si nu glumesc. Nu-ti zic unde stau, doar n-o sa ma lasi in strada, nu? Oricum n-o sa cobor din masina iar forta sa ma dai tu jos…esti micuta, serios. N-ai sa reusesti!
N-am incercat sa ma impotrivesc, eram genul de fata cuminte, dar pe care toti o credeau fata usoara din cauza fizicului si-a meseriei. Aveam 19 ani, dar inca eram virgina pentru ca asa am vrut, nu pentru ca n-as fi putut face sex pana atunci. In seara aceea nu mi-a mai pasat, am zis ca daca va fi, va fi. Il iau pe Alessis la mine. Speram doar sa nu fie vreun criminal cu chip angelic, in rest…ce putea fi mai rau?
Am intrat in garsoniera, m-am descaltat si mi-am scos haina. N-aveam nicio jena sa ma afisez in lenjerie intima in fata lui. Doar ma vazuse in desuuri si cand dansam. Il poftesc in dormitor si imi pregatesc cada pentru baie.
Eu:-Dupa cum bine vezi, locuiesc intr-o garsoniera, am pat doar in dormitor asa ca va trebui sa-l impartim si sunt sigura ca nu te va deranja.
A.:-Nu ma deranjeaza sa impartim si cada… (si chicoteste)
Nu-i raspund, ridic doar o spranceana si plec sa ma rasfat in voie in spuma delicata cu miros de ciocolata. Imi rasfatam pielea fina, cu arome delicioase si ma jucam ca o fetita cu clabucul alb. Inchid ochii si ma intind pe spate.Aud usa si-mi deschid ochii. Nu vad decat un penis care se legana stanga-stanga dreapta, inchis la culoare si cu un cap mare, lucios, dar oute mici. Avea par scurt in zona respectiva, intretinut cu masinuta de tuns.
A.:-Nu m-am putut abtine. Mi s-a parut prea excitant ca sa pot dormi linistit.
Si intra in apa, eu ramanand muta. Recunosc ca eram incinsa toata si aveam nevoie mai degraba de un dus rece, decat de o baie fierbinte.
Ma trage de picioare pana ma apropie cu pasarica de penisul lui, imi baga mana in par si ma saruta. Pizda mea ii simtea organele inca moi, iar clitorisul imi tresarea la fiecare miscare si pulsa. Mi-era rusine ca eram virgina si nu vroiam sa-i stric placerea. Fiind o mare fana a filmelor porno, invatasem cateva chestii si m-am asezat deasupra lui si imi frecam pasarica de pula sa care se intarise si era surprinzator de mare pentru mine. Ma tinea de fese si ma freca de ea, muscadu-mi buzele ude.
Era incomod s-o facem in cada, asa ca uzi si alunecosi, ma duce in dormitor tinandu-ma in brate. Ma aseaza in pat si fara vreun preludiu, isi aseaza capul penisului la intrarea in vagin si incearca sa-l bage inauntru, dar fara sorti de izbanda. Si-l misca de lungul pizdei mele ude de vreo 4 ori si incearca iar, de data asta foarte lent si apasand pe el, il scoate din nou si si-l freaca intre labiile mele, imi departeaza si mai mult picioarele si incearca iar sa ma patrunda cand se prinde si se aseaza peste mine si ma saruta lung. Se prinsese ca-s virgina asa ca isi plimba degetele usor pe pielea mea pana ajunge intre picioare unde imi freaca lindicul. Incep sa gem si imi ridic bazinul in sus vrand sa simt si mai mult presiunea degetelor asupra clitorisului meu.Isi apropie penisul de el si in loc de degete, mi-l freaca cu capul lui, dar coboara spre vagin si-l introduce foarte putin, iar cu o miscare brusca si brutala pentru mine, isi baga toata pula lui mare in pasarica mea stramta.
Tip si-mi inchide gura cu limba lui care se misca prin gura mea devorandu-ma. Se opreste si si-o mai freaca o data in pizda mea, dar ii zic sa nu se mai miste.
A.: -Doare atat de tare ? (si si-o mai baga o data pe toata pana la testicule in mine)
Eu.: -Scoate-o afara ! (si isi re...



    Login