Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Proful meu de Anatomie
Autor : Chriss16 - 2016-12-25
Citita de 17522 ori - Nota 6.33 (111 voturi)
Buna tuturor! Ma numesc Cristina si sunt medic rezident in Iasi, in anul 3. Specializarea inca nu v-o spun. O sa va povestesc o intamplare adevarata, mai exact cum am facut-o prima data. Totul a inceput in anul 1. Locuiam in camin cu inca 2 colege. Tin sa precizez ca am fost fata cuminte si foarte timida. Tocmai de aceea mi-am inceput viata sexuala asa tarziu. Colegele mele de camera se futeau in draci, de multe ori si impreuna, isi aduceau prietenii, se incuiau in camera si eu ramaneam pe dinafara. Muream de ciuda…De multe ori stateam cu urechea lipita de usa si ascultam. Gemeau ca disperatele, ziceai ca nu se mai satura de pula. Una dintre ele era fiica de popa! Ea ragea cel mai tare. Era cuplata cu cel mai libidinous coleg al nostru, Marius, care se lauda la toata lumea ca a dezvirginat-o in cur. Nu era cine stie ce frumusete, scunda, plinuta, dar avea parte de pula in fiecare zi. In schimb eu, stateam si inghiteam in sec. Cealalta colega, Oana, era micuta si sfrijita, blonda spalacita si ochelarista, iar atunci cand nu avea cine sa o futa nu vorbea cu nimeni, era depresiva si isi blestema viata. Avea de ceva timp un tip de la Kinetoterapie, inalt de 2m si ras in cap. Odata, cand ascultam pe la usi, o auzeam cum ii zice sa o traga mai tare de par si sa o plesneasca peste buci.
Eu eram fotomodel pe langa ele: inalta, 1,70, blonda, ten alb, frumos, buze carnoase, fund perfect bombat si sani medii, fermi, ca 2 portocale semete, sfarcuri gata sa explodeze, nu purtam niciodata sutien. De multe ori le vedem pe fufele astea cum ma studiaza cu coada ochiului. Imi ziceau mereu ca ma admira, ca sunt cuminte si loiala iubitului meu de la Bacau (asa le-am mintit eu, casa nu fiu nevoita sa le dau explicatii).
Inca de la prima lucrare practica de Anatomie, nu am putut sa nu-l remarc pe prof. Era tanar, frumos, elegant, sarmant, dar ii mergea vestea ca e foarte pervers. Colegele mele erau in limba dupa el, toate aveau fantezii cu el si isi doreau sa il aiba macar o data. De multe ori l-am surprins studiindu-ma si zambindu-mi, dar nu bageam de seama. Stiam ca e insurat si are si copil, nu era de mine, desi imi placea tare mult de el. Era barbatul perfect, era educat, era foarte destept, matur si seducator. Incet, incet, incepuse sa i se puna pata pe mine. Ma asculta mereu, de multe ori stiam, dar parca imi punea intrebari din ce in ce mai grele. M-a prins ca nu stiam de 3 ori la rand si m-a scos afara, cu absenta. Il uram! De 2 ori m-a prins fara conspect si iar m-a scos afara. Aveam deja 5 absente. Daca mai faceam inca una, nu mai intram in examen. Aveam o ciuda imensa pe el….
Intr-una din zile, dupa ce terminasem cursurile, am iesit cu un coleg de grupa sa jucam tenis, in curtea facultatii. Era si proful de Anatomie. Juca tenis cu un alt medic, prieten de al lui. M-a studiat incontinuu. Aveam niste pantaloni albi, mulati perfect pe fese si un tricou violet, stramt. Nu purtam sutien. I-am vazut ca s-au oprit din jucat, s-au pus jos pe banca si comentau. Erau ambii cu ochii atintiti asupra mea. Recunosc ca imi facea placere, am jucat cum nu mai jucasem niciodata si l-am batut mar pe colegul meu. Dupa acea zi, proful s-a linistit si n-am mai avut probleme cu el. A trecut primul semestru. Examenul practic l-am dat cu el si desi n-am stiut la 2 intrebari, mi-a dat 10. In al 2-lea semestru am vorbit cu ai mei si am hotarat sa ma mut in chirie. Nu le mai suportam pe colegele mele. Era orgie la mine in camera, veneau noaptea din club, moarte de bete si si-o trageau in camera fara nicio jena, de fata cu mine. Intr-o noapte le-a futut Marius pe amandoua, urlau ca disperatele sa le dea pula ca nu mai pot. Le-a futut ala in toate gaurile, ore in sir.
Auzisem de la colegii mei ca proful de Anatomie are mai multe garsoniere pe care le inchiriaza si mi-am zis ca nu ar fi rau sa stric o vorba. Imi zice ca tocmai a terminat de renovat si utilat o garsoniera in apropiere de spital si ca mi-o inchiriaza cu mare drag. Dar cu o conditie: o data pe saptamana sa ne intalnim si sa jucam tenis. Am acceptat. Ma gandeam ca nu e nimic rau in asta. Garsoniera era superba, renovata si mobilata cu gust, totul nou, totul impecabil si nu plateam decat 100 euro. Proful era innebunit dupa mine, cand ne intalneam sa jucam tenis statea cu ochii tintiti la sanii mei. Dar cu toatea astea juca foarte bine. Eram aproape la fel de buni. Ne-am apropiat unul de celalalt si am inceput sa povestim despre filme, calatorii, mancare. Eram ambii pasionati de gatit si tot facea apropouri ca trebuie sa gatim odata impreuna. Ziceam ca el si faceam ca mine. Imi propusesem sa nu il las niciodata sa imi intre in garsoniera. Trecuse anul 1 si in anul 2 faceam Neuroanatomie. Acum aveam alt prof batran despre care auzisem ca e foarte sever. Eram hotarata sa invat din timpul anului si sa ma pregatesc cat pot eu de bine. Imi cumparasem si felii de creier, ca sa invat de pe ele acasa. Sambata jucam tenis cu Tudor (proful de anatomie) si aveam de gand sa il rog sa ma ajute. Se zicea despre el ca e cel mai bun la Neuroanatomie. Imi trimite vineri seara mesaj si imi zice ca un coleg de al lui e bolnav si trebuie sa faca de garda in locul lui. Asadar sambata nu ne vedem. Ii raspund la mesaj si il rog daca ma poate ajuta la Neuro si imi raspunde foarte sec: ,,vin duminica dimineata, ai face bine sa ma astepti cu cafea”.
Ziua cea mare venise, m-am trezit si am pus de cafea. Aveam chef sa mananc pancakes, aveam de toate in frigider, asa ca m-am apucat sa fac. Aud peste 15 min ca suna la usa. Eram imbracata lejer, in pantaloni scurti albi, si un maieu destul de larg. Am deschis usa, Tudor m-a pupat pe frunte si a intrat. Si-a aruncat geaca de pe el si adidasii din picioare. Ziceai ca e la el acasa. Ups, chiar era la el acasa. Mirosea atat de bine, si are impecabil…Jeansi, sosete imaculate si un tricou alb polo. Imi zice ca are si el pofta de pancakes si se ofera sa ma ajute. Vine in spatele meu, ma cuprinde si apuca tigaia. Atingerea lui m-a cutremurat, nu am mai fost buna de nimic. L-am intrebat daca vrea cafea si mi-a zis ca mai tarziu. M-a strans si mai tare in brate, tremuram toata…Am simtit ca incepe sa se frece de fesele mele. Pula lui era erecta, o simteam…si-a atins usor buzele de gatul meu si in acelasi timp mi-a cuprins un san. Am inganat: - Domn profesor, ce faceti? Moment in care a oprit aragazul si m-a luat in brate. M-a dus in pat, s-a aruncat peste mine si a inceput sa ma sarute. Hmmm…saruta atat de bine…Mi-a rupt maieul de pe mine, tremuram toata, mi-a tras pantalonii jos, cu tot cu chilotei si am ramas goala in fata lui. M-a studiat incontinuu in timp ce se dezbraca si mi-a zis:
-Esti perfecta! Nu mi-am mai inselat sotia pana acum, dar simt ca innebunesc daca nu te am…
-Si eu imi doresc sa te am, i-am zis. Dar te rog sa ai grija, e prima data…
Si imediat m-am intors si mi-am bagat fata in perna, rusinata…
L-am simtit in spatele meu, ma atingea usor, suav, simteam ca innebunesc, ma lingea pe gat, in ureche, imi atingea sanii, ii simteam pula erecta atingadu-mi fesele. Avea o pula de o marime considerabila. Ma intors cu fata in sus si a inceput sa imi linga sanii, imi sugea sfarcurile ca un nebun,ma excitasem teribil, simteam o caldura imensa intre picioare, ma zvarcoleam, eram agitata…A coborat incet, si a inceput sa ma linga, pizda mea era complet epilata, umeda, fina, calda si excitata…Intai mi-a lins clitorisul, care a iesit semet afara, il sugea, il lua in gura, era atat de delicat si ma simteam asa de bine, apoi a coborat si si-...



    Login