Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Primul pas
Autor : cioca - 2022-12-28
Citita de 7596 ori - Nota 7.27 (428 voturi)
Închideam calculatorul și eram deja cu gândul la piscină, când telefonul începe să sune. Era Dana, o parteneră de nebunii frumoase, o zurlie plăcută din grupul nostru "sărit".
Mă suna destul de rar și cu precădere atunci când avea poftă de o escapadă în doi. Altfel era nelipsită de la întâlnirile de grup.
-- Salut gagiule, gata cu biroul?
-- Tocmai închideam. Fug direct la bazin că trebuie să-mi dezmorțesc oasele, încerc eu o eschivă firavă.
-- Ei... lasă că știu eu alte metode care să-ți solicite fiecare mușchiuleț. Vreau să ne vedem pentru că am o rugăminte mare la tine și mai am și o surpriză de ai să rămâi paf.
-- Uf... nu putem lăsa pe mâine?
-- Nu lăsăm nimic. Ascultă aici! Am nevoie de experiența ta. Nu pentru mine personal, ai sa vezi. Hai, fuguța că te așteptăm la cafeneaua din centru, știi tu care. Și clic... convorbirea se încheie.
Mda, stilul Danei. Știam deja de când am răspuns că nu am scăpare. Femeia asta pur și simplu nu putea fi refuzată.
Salut portarul la ieșire și pornesc puțin descumpănit spre localul pe care-l alesesem noi tocmai pentru că era aproape de biroul meu.
Of... la urma urmei are dreptate Dana, e mult mai plăcută o zbenguială adevarată decâ orice partidă de înnot. Intru deja cu un tonus mult mai bun și observ la masa din colț pe Dana și pe încă o tipă pe care nu o recunoșteam de la spate.
-- Hei, ce faci? întreabă Dana ridicându-se și pornind să mă întâmpine. Iar fugi să-ți cheltui energia prin bazine? Hai, stai să vezi ce ți-am pregătit. Să nu-mi faci vreo figură ca te castrez.
-- Tot nebună ai rămas dar eu tot mă bucur când de văd și... și... mă bâlbâi eu când în sfârșit văd cine mai este la masă. Ioana, fiica de 18 ani a lui Mihai și a Oanei, gazdele multor întâlniri frumoase. Zâmbea rușinată și-și frăsuia degețelele între genunchi. Ce naiba căuta aici? Doar nu aflase ceva de escapadele părinților?!
-- Bună, Ioana! Ce faci, cum mai merge școala, stric eu borșul intimidat ca niciodată de prezența diafană a unei zânuțe. O știam de mult, îi ținusem și câteva meditații la matematică în trecut, rugat de maică-sa. Niciodată însă nu a fost acasă când părinții ei erau gazde și nici nu m-am gândit vreodată la ea altfel. Prezența ei aici, lângă Dana, mă face să o privesc pentru prima dată ca pe o femeie... Înăltuță, cu sânii micuți dar hotărâți să împingă cămășuța în care alesese să se îmbrace, cu picioarele lungi, scluptate, ieșite de sub fustița ce cădea din talie peste fundul ferm, de adolescentă.
-- Bună, Leon!
-- Hei... despre școală o vorbiți altă dată. Pentru altă chestie suntem azi aici, intervine Dana. Hai sa nu o mai lungim. Uite cum stă traba. Bobocelul ăsta vrea să înceapă viața sexuală și vrea cu tine, doar că îi este rușine să-ți spună direct asta și iată-mă pe mine pe post de îmbârligătoare.
-- Da... dar... Dar de ce cu mine? bâigui eu fâstâcit.
-- Auzi, tu să nu comentezi. Ce ai vrea, să pățească ca proasta de mine?! Să aștept să mă bage în seamă un mucos labagiu, frumușel ce-i drept, la care oftam de câteva luni?! Ca apoi, când în sfârșit am ajuns la el acasă, moartă de emoție, să mă dezbrace urgent, să mă pună pe spate în pat și să o îndese dând de cinci ori din cur? Apoi pa...?! Păi m-a lăsat cu o așa dezamăgire față de sex și de bărbați că au trecut ani până am avut curajul să încerc iar și mult timp până să descopăr adevărata plăcere. Sau ca maică-sa, altă tută, care ofta după playboy-ul liceului... Ăla s-a îmbătat la o petrecere, a aplecat-o pe o masa din bucatărie și a înghesuit-o vreo 10 minute... A lăsat-o acolo și s-a întors la petrecere unde se mozolea cu alta. Poftim începuturi... Na, nici nu-i condamn prea tare, nu știau nici ei săracii ce și cum. Dar cu totul altfel stă treaba la tine. La cât de răbdător te știu, și cum știu că venerezi de-a dreptul trupul femeii... pisicuța noastră o să aibă un început de vis, sănătos pentru viitorul ei de femeie.
-- Dar ce o să zică ai ei? Cum mai dau ochii cu dânsii? Sunteți nebune!
-- Păi cine a zis ca ai ei trebuie să știe?! Dar pentru liniștea tuturor, eu am vorbit deja cu Oana, știe tot și e bucuroasă... Dacă vrei, poți sa o suni și tu.
-- Da, mama a vorbit cu mine încă de când am împlinit 16 ani. Mi-a spus ca sunt la vârsta când pot consimți un act sexual, dar că ea îmi recomandă să mai aștept sau, dacă chiar mă hotărăsc, să aleg un bărbat nu un băiat. Și mi te-a dat exemplu pe tine, spuse Ioana, renunțând la timiditate...
-- Pe mine?!
-- Da, doar ca exemplu! Dar probabil observase ce ocheade îți aruncam și cum mă holbam la umflătura din blugii tăi când veneai pe la noi, spuse înroșindu-se.
-- Vezi, eu îți tot zic că ai un corp de-l admiră până și adolescentele. Nu ai fi tu cel mai chipeș bărbat, dar ai făcut tu cumva de nu s-a prins burta de tine... Și chiar dacă nu tragi de fiare ai acel six-pack de invidiat. Lasă ifosele și fericește fata, nu-mi zi că nu vrei și tu așa bunăciune, zise Dana. Hai că eu vă las, plec că am o întâlnire super mișto. Pa porumbițo, să-mi povestești mâine tot, spuse ridicându-se și se îndreptă spre ieșire fluturând mâna.
Rămăsesem singur cu minunea aceea de fată. Eu fâstâcit, ea rușinată și puțin speriată. Îmi revin repede și încerc să tratez situația responsabil. Cumva eram în postura în care nu aș fi putut refuza, aș fi creat o dezamăgire pentru Ioana. Nici ipocrit nu sunt, îmi făcea mare placere faptul că sunt dorit și poate că și nebuna aia de Dana are dreptate iar.
-- Tu imi aruncai ocheade?! Întreb zâmbind complice.
-- Oh, da... De pe la 14 ani începusem să privesc băieții altfel. La început mai rar, apoi din ce în ce mai des. Pe la 16 ani deja visam numai falusuri (doar văzusem pe net o tonă de porno) și cam tot de atunci începusem să mă masturbez zilnic. Visam că fac cam tot ce văzusem în filme, dar era secretul meu, nu-l spusesem nimănui. Apoi, de la acea discuție cu mama m-am tot gândit cum să încep. Stiam deja că la 16 ani acceptul meu este luat în seamă de lege și oricum aveam de gând să o fac. Îmi doream, corpul meu cerea ceva... Dar voiam un început reușit, care să nu mă sperie, să nu mă doară și să nu mă dezamăgească. Și au dreptate mama și Dana: un bărbat experimentat este ceea ce am nevoie. Ți-aș fi spus de atunci ceva dar nu știam cum să abordez subiectul și nici ce anume să zic. Mă temeam să nu râzi de mine, că sunt o mucoasă mică. Te priveam pe furiș, credeam eu, și-mi plăcea corpul tău de bărbat, felul în care mă salutai ca pe toți adulții și simțeam fiori când imi sărutai mâna la fel ca tuturor femeilor din casă. Mă simt în siguranță cu tine, și ești și tare sexy, spuse Ioana repede, de parcă trebuia să scape cât mai curând de cuvintele acelea...
Îi prind mâna peste masă și i-o strâng ușor, încercând să o liniștesc. O simt că tremură încet...
-- Hei, și tu ești tare frumoasă. Mulțumesc pentru încredere... hai, o să fie plăcut... Ioana răsuflă ușurat și simt cum încet, încet se mai relaxează... Realiza că trecuse de ceea ce credea că ar fi obstacol: acceptasem.
-- Dacă tu chiar îți dorești asta și crezi că ești pregătită... hai cu mine.
-- Hai!
-- Înainte de toate să stabilim un lucru. Oricând, în orice moment, dacă vei simți nevoia să ne oprim trebuie doar să o spui. Nu vom face nimic din ceea ce nu îți dorești cu adevărat. E ok?
--Bine!
Văd cum privirea i se înseninează și un zâmbet îi apare fugar în colțul gurii. Oh, ce buze frumoase are! Finuțe, creionate subtil și discret vopsite într-o nuanță naturală, menită doar să le dea strălucire. Îmi venea sa le sărut acolo, în mijlocul cafenelei.
Parcasem de dimineață în subteran și drumul pustiu și răcoros din parcare mi-a oferit discreția pentru a pune în practică gândul ghiduș. Nu am făcut-o, însă. Am ales doar să o țin de mână. O mână delicată, cu degețele firave și lungi, reci și care strângeau tare... poate de emoție, poate de teamă că mă voi răzgândi.
Am pornit hai-hui prin oraș... ba chiar am și ieșit pe una dintre coline. Panorama asupra metropolei oferă privitorului un sentiment de oarecare detașare. Ești deasupra tuturor... Simți cumva că problemele nu au cum să te ajungă pâna aici... la fel și regulile societății, temerile și frustrările lor. Te simți puțin mai liber... Și liberă devine și discuția noastră, căreia i-am dat o direcție erotică. Îmi povestea, la schimb, cum s-a masturbat prima oară, de fiorul și uimirea primului orgasm. Din când în când mâna îmi aluneca de pe schimbător și cu un vârf de deget trasam linii molcome pe piciorul sculptat al Ioanei. Porneam din dreptul genunchiului, pe exteriorul coapsei, alunecând încet până sub fustiță. O urmăream atent și vedeam cum respirația i se accelera, cuvintele i se poticneau...
Oh... da... Se mai relaxase. Șimțeam cum tensiunea sexuală creștea, o întețeam chiar, astfel încât atunci când am intrat în livingul căsuței mele de protocol amândoi abia stăteam să nu sărim unul pe altul. Am strâns-o în brațe și i-am sărutat gâtul mai jos de ureche. S-a înfiorat toată și pielea îi era buburuze mici. Am depărtat-o puțin și am privit-o în ochi... Erau aproape grăitori... dorință, uimire, teamă, implorare... Buzele alea minunate, ușor întredeschise, umede trageau aerul repede, repede...
Nu mă mai pot abține și i le strivesc într-un sărut lacom... Îi simt limba jucăușa cum își caută loc printre buzele mele și e rândul meu să simt fiori până la zvâcnirea din boxeri.
Așa cum eram, în picioare, o întorc cu spatele la mine și o strâng în brațe. O mână își croiește drum pe sub cămașa ei și apucă un sân strângându-l ușor. Îmi lipesc erecția între fesele ei și o las să simtă, să se obișnuiască cu ce are acum atât de aproape. Mă aplec și-i sărut ceafa plimbându-mi buzele și mușcând finuț...
Se topise în poziția aia... respira amplu, greoi și pielea îi era buburuzată... A scâncit când mâna i-a apucat celălalt sân și i-a strivit între degete sfârcul erect. Picioarele scăpătau, erau parcă din gelatină si nu mai avea putere să se țină pe ele.
O iau pe sus și o duc în dormitor unde patul e mai generos. Mă săruta grăbit în același timp ce-și dădea hainele jos. Rămăsese doar în chiloței, sutien nu purta, iar sânii împungeau aerul cu sfârcurile semețe, înspre pieptul meu. Apoi îsi înnodă degetele în nasturii cămășii mele, febril, precipitat. O prind de mâini, i le sărut și o rog să se calmeze puțin. O asigur ca nu o abadonez, că ce vrea o să se întâmple și că e mai bine să savureze momentul. Se relaxează și se lasă molcomă în cerșaful satinat. Scap și eu de blugi și cămașă și, sprijinit în podul palmelor, mă aplec să o sărut... pe buze, pe gât, iar pe buze și când a început iar să ridice pieptul, instinctiv, am alunecat cu buzele până pe un sân. Am strâns între buze sfârcul și, acompaniat de geamătul ei, i-am luat celălalt sân în căusul palmei. Scâncea când sărutările au coborât pe abdomenul ei, pe coapse, pe interiorul lor... iar când limba a insistat pe lângă marginea chiloțeilor a strigat ușor. Tremura de-a dreptul, de nerăbdare, de dorință, de plăcere. Am urcat cu buzele în jurul buricului iar cu mâinile am prins de marginea chiloțeilor ei, trăgând în jos. A ridicat fundul să-mi înlesneasca mișcarea și a îndoit picioarele să-i pot scoate. M-am ridicat și eu în genunchi și admiram minunea de dinaintea mea, în timp ce un picioruș, apoi celălalt ieșeau din chiloței. Am prins unul și l-am ridicat la buze. Am început să o sărut de la vârful degetelor spre genunghi, calm, cu sârg... apoi a venit rândul celuilalt... de data as...



    Login