Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima experienta si cu fete si cu baieti
Autor : alexsilver - 2021-01-30
Citita de 11986 ori - Nota 7.33 (72 voturi)
In prezent am 30 ani, un job stabil de care sunt multumit. Insa mereu imi amintesc despre copilaria mea rebela pe care am avut-o cand fungeam de acasa, stateam pe strazi, aveam fel si fel de anturaje si am ajuns cam prin toate centrele si casele de copii din Romania. Am cunoscut fel si fel de persoane, diferite caractere, dintre cei care furau pana la cei care se drogau ( cu seringa zic), insa uite ca am stat departe de aceste probleme si nu m-am bagat mai mult.
Am fost un pusti mai precoce sa zic asa, iar la 12 ani aveam floci negri la pula. Si o pula cam de 14 cm, destul de grosa. Ma masturbam de la 11 ani si tare imi placea.
La 13 ani am dat de gustul pizdei dupa ce am futut-o pe una de 17 ani, o fata care era in centrul de copii in care am fost adus si eu cu cateva saptamani inainte de catre curcani ( cum zic eu la politisti). Dupa ce am vazut-o pe fata mi s-au activat hormonii adolescentini, cu toate ca ii ajungeam cu nasul intre sani, atat de inalta era. Voiam sa o fut, sa explorez ceva nou si atat am insistat pe langa ea pana intr-o zi cand, in neatentia celor care ne supravegheau, m-a luat de mana si am mers impreuna la wc-uri unde am incuit usa pe dinauntru, ne-am dezbracat reciproc si am inceput sa ne admiram din cap pana in picioare. Avea un corp frumos, la pizda era epilata si atunci cand i-am bagat doua degete in pizda, am simtit ca imi iau foc degetul asa de fierbinte era. Desi pe atunci nu eram expert, astazi pot spune ca din experienta traita atunci fata nu era nici chiar virgina pentru ca mai umblase cineva sau cativa prin gaura ei. Dar era atat de calda pizda, e imposibil sa nu iti doresti sa iti bagi pula in ea, sa o saruti, sa o savurezi... Chiar am si asezat-o pe capacul de la wc unde am ingenunchiat in fata ei si dupa ce i-am desfacut picioarele am inceput sa o ling asa cum mai vazusem eu prin filme porno. Ea incepuse sa geama, ma prindea de cap, ma tragea de par si ma impingea cat mai adand in pizda ei fierbinte si umeda. Al naibii ca si pe mine ma excita asta... Apoi simteam ca nu mai pot, voiam sa o fut, sa o explorez pe interior, sa imi pierd virginitatea. Pula mea pulsa de excutata ce era... O iau pe fata de mana si mergem impreuna in dus ( nu era cabina, era o incapere mai mare unde erau mai multe dusuri la un loc) unde pornim apa la toate robinetele... Incepuse sa se faca abur, abia ne mai zaream... Fata se intinde pe gresia care era pe jos, prin apa calda care curgea de la dusuri, apoi o vad cum isi desface picioarele si isi baga un deget in pizda.

Ahh.. O doream... O doream acum...

Ma asez in genunghi, ma aplec si ii mai dau o limba in pizda, apoi intru un ea cu toata pula pe care o aveam. Era atat de fierbinte, atat de moale, stramt si umed... O sarutam pe gat, pe sani, ea se juca cu mainile pe spatele si fundul meu. Ne-am futut asa pana mi-am dat drumul in pizda ei si tare frumos a fost..

Insa rau a fost mai tarziu cand s-a aflat ca a ramas inarcinata, s-a facut ancheta sa afle cu cine a ramas insarcinata si pana la urma s-a ajuns la mine. Mai rau a fost cand a aflat fratele ei ca i-am futut sora, fratele ei era un fel de lider in acel centru. Oarecum el taia si spanzura printre ceilalti copii. Avea 15 ani, inalt ca sora sa, un baiat bine facut cu muschi pe el. Intr-o zi faceam dus singur, unde cu cateva luni inainte imi pierdusem virginitatea cu tipa despre care am spus mai sus. In dus intra fratele ei insotit de alti doi tovarasi de lui, nici unul neavand mai mult de 15 ani. Fratele fetei vine si imi trage un pumn in stomac, pur si simplu nici nu am avut timp sa ripostez. Nici nu as fi putut, erau trei contra unu. Doi dintre baieti ma prinde de maini si ma imobilizeaza de perete, fratele fetei imi pune mana in gat si zice :

- Tu acum o sa imi sugi pula, apoi si pe a lui Vali si Marius. Exact asa cum ti-a supt sora mea tie.

Cine stie ce o fi mintit sora sa despre mine, insa ea mie sex oral nu mi-a facut niciodată.
Apoi il vad pe fratele fetei cum isi da pantalonii jos pana la genunchi scotand la iveala o ditamai pula mare si groasa inconjurata de floci mici negri. Avea vreo 17 cm lungime, era belita, avea capul rosu si pulsa de excitata ce era. Tovarasii sai isi masau si ei madularul prin pantalonii de trening si puteam să văd prin pantalon "bogatia" pe care o aveau. Pula care era fix sub nasul meu si mi se freca de burta, apoi cele doua "umflaturi" vazute prin pantaloni celorlalti doi m-au facut sa ma excit la maxim.

- Hai, ia-o in gura! Mi-a ordonat fratele fetei care m-a prins de umar, m-a strans si apasat in jos, spre pula care era sculata beton.
Prima data am inceput sa o frec usor, sa ii fac o mica laba, iar privelistea cum pula se belea in fata mea a facut imi scoale si mie pula.
-Hai, suge-o! Mi-a ordonat fratele fetei care mi-a tras usor o palma peste fata. Acest gest al sau m-a excitat si mai tare de atat. Nu am stat deloc pe ganduri si am inceput sa o iau usor in gura, am inceput sa o belesc usor intre buze pana am ajuns cu jumatate de pula in gura. Fratele fetei gemea si zicea "Asa, curva mica... Asa!!!". La un moment dat ma prinde de cap si incepe sa ma futa usor in gura, voia sa o bage cat mai mult si simteam nu am aer si ma tot inecam cu saliva.
Intr-un moment de repaus, printre lacrimi ii vad pe ceilati doi tovarasi ai sai dezbracati la pielea goala, masturbandu-se usor. Ahh, privelistea din nou m-a excitat la maxim. Din nou ma trezesc cu pula bagata in gura si m-a futut pana am simtit cum jeturi de sperma calda mi-au inundat toata gura.
-Hai, inghite! Mi-a ordonat fratele fetei tragandu-mi din nou o palma peste fata. Ce era sa fac, am inghitit si gustul mi s-a parut placut.

- Asa, curva mica! Asaaa! Vezi ca poti fii ascultator? Apoi merge sa isi spele pula sub jetul de la dus.
Eu stateam in genunchi, asezat langa perete, cand ii vad pe ceilalti doi cum...



    Login