Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima dragoste
Autor : vladimir-A - 2011-04-29
Citita de 18051 ori - Nota 8.10 (31 voturi)
Imi amintesc de aceasta intamplare cu placere si am decis sa o impart cu voi. Este vorba de primul meu act sexual, care s-a intamplat pe cand aveam 13 ani. Pe atunci mergeam cu sora mea in varsta de 10 ani la o vecina de pe o strada alaturata care era cu doar un an mai mica decat mine si parintii nostri ne trimiteau sa stam acolo si sa ne jucam impreuna de dimineata pana seara. Ea era atunci o fata destul de dezvoltata pentru varsta ei, avand niste inceputuri de sani, insa un fund, ca si acum, senzational, destul de mic, doar umpic mai mare ca talia dar foarte bombat in spate, era destul de slaba, parul brunet si era foarte frumoasa pentru varsta ei, nu ca acuma nu ar fi dar la 18 ani cu putin machiaj poti sa ascunzi multe defecte si sa arati mult mai bine decat in mod normal (sa nu se inteleaga ca am ceva impotriva machiajului).
Ca sa fac o paranteza, pe vremea cand inca eram in scoala primara imi petreceam verile la bunica mea la tara si stateam impreuna cu un vecin in cortul din fundul gradinii. El era cu 4 ani mai mare ca mine si evident ma invata numai prostii incepand de la tigari, bautura, si normal sex. Aducea mereu tigari cumparate sub pretextul ca le cumpara pentru altcineva si cateodata vin sau tuica luate de la bunicul lui din beci. Va dati seama ca nu era nevoie de mai mult de un pahar de vin si o tigare sa ma fac pulbere si asa pateau si niste fete de 12-13 ani chemate de el in cortul nostru secret. Dupa ce le imbata le punea sa faca streap-tease sau doar sa ne arate pasaricile lor. Tot el ma invatase cum sa ma mansturbez. Imi spunea ca face chiar sex cu fetele daca ramane singur cu una din ele. Nu il credeam pe atunci, iar acum as fi curios sa il intreb daca e adevarat, din pacate nu am mai vorbit cu el de cand aveam si eu 12-13 ani.
Revenind la povestea initiala, ideea e ca eu eram inebunit in incercarea de a face sex tocmai pentru ca "mentorul meu" imi spunea ca el la varsta asta facuse. Incercasem deja cu o fata care venea aici cu mama sa, ea fiind vanzatoare la un magazin vis-a-vis de mine, dar m-a refuzat spunandu-mi ca o sa facem sex cand ne facem mai mari (nici asta nu s-a intamplat, de fapt daca o vad pe strada nu cred ca o mai recunosc). Mai incercasem cu vecina de alaturi care venea aici la bunici insa asta a iesit chiar mai rau, fiind la mine acasa sa se joace cu sora-mea a spus ca o trece pipi; i-am spus tin minte ca baia este ocupata dar ca o duc eu altundeva (in crama), numai ca sa ii vad pasarica, a acceptat dar dupa ce si-a facut nevoile abia am apucat sa arunc o privire si sa o ating usor pe coapsa ca in incapere a intrat un prieten de-al lui taicameo sa ia ceva si ne-a vazut; in fine a aflat si maica-sa care si acum cand ma vede se uita urat la mine si nu a mers.
Cu fata asta insa simteam ca pot sa o duc la capat, era oarecum atrasa de mine, dar fiind in apropierea sora-mii nu puteam sa fac nimic. Am ajus intr-o zis sa jucam "Mama, tata si copilul" evident soramea fiind copilul. Incercam mereu sa o trimit la televizor in alta camera sau ii spuneam ca noi plecam in vacanta si ea trebuie sa se joace sau chestii dastea. Cand ramaneam singuri o sarutam pe buze, ii mai bagam cateodata si limba asa cum vazusem in filme, incercam sa ii pun mereu mana pe clitoris si imi impingeam penisul erect intre fesele ei dar asta fara sa ne dezbracam si niciodata nu ne vorbeam, faptele doar veneau de la sine. La inceput doar ce ma frecam un timp de ea si fugeam repede la baie.
Apoi dupa un timp am inceput sa ne jucam mai mult, dupa ce o sarutam ii bagam mana pe sub tricou si ii mangaiam sanii care e drept erau mici dar imi placeau enorm la acea vreme, apoi ii bagam mana in pantaloni si incercam sa introduc un deget bucurandu-ma de gemetele ei. Nu reuseam sa facem prea multe cu sora mea in camera alaturata dar de fiecare data cand eram impreuna reuseam sa stam cateva minute singuri. Tin minte intr-o zi a venit la mine acasa si s-a cuibarit langa mine in pat sub plapuma, soramea fiind langa noi si uitandu-se la televizor, am inceput sa ne mangaiem reciproc iar cand a am ramas singuri pentru cateva minute mi-am fixat penisul intre bucile ei bombate si am inceput sa ne frecam amandoi pana cand eu am fugit din nou la toaleta.
Eram innebuniti unul dupa celalalt, seara cand se insera ne intalneam pe o bancuta intr-un parc de joaca si incepeam sa ne sarutam si sa ne mangaiem, adoram felul in care geme si imi placea cand ii bagam mana in chilotei sa o sarut usor langa ureche si apoi pe gat, stand cu urechea langa gura ei.
Au trecut aproape doua luni pana cand am reusit sa fim impreuna doar noi doi; mai ramaneam cateodata si jucam acelasi joc ca sa o pacalim pe sora mea, dar nu reuseam sa facem mare lucru, mai ales cu parintii mei sau ai ei in casa. Intr-o zi insa a ramas singura acasa, ai ei plecand la o nunta, iar eu i-am convins pe ai mei ca ma duc sa dorm la cel mai bun prieten, el fiind complice la toata actiunea asta. A fost o seara minunata, din prima secunda am inceput sa ne sarutam si mainile mele ii mangaiau intreg corpul de sus in jos. Am ajuns in camera ei si imediat i-am dat tricoul jos, ea ramanand doar in chilotei, apoi am intins-o apoi pe pat si mi-am dat si eu tricoul si pantalonii jos. Am inceput sa ii sarut sanii si sfarcurile ei roz, mici dar care luasera...



    Login