Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima dată
Autor : DanielleC - 2023-01-06
Citita de 9625 ori - Nota 7.17 (71 voturi)
Scriu prima oară eu, o Ea , despre prima oară cu El în fund.....
Prima oară sex anal – sau sex în cur..mai direct spus. Prima oară învăț să scriu cu cuvinte murdare ... s-ar spune în lumea mea. Cuvinte normale în lumea energiei sexuale și a sexului firesc, că doar toți facem asta.
Cum a fost, deci? El a venit cu propunerea , eu nu am refuzat..pentru că îl iubesc și pentru că eram curioasă, nah. Să faci sex în cur din dragoste. Eu am învățat, știut, altfel până acum.. că dragoste înseamnă frumos – el cu pula lui , regulamentar în pizdica ei (mor să spun pizdică!) , în diverse poziții..că aici nu sunt începătoare, la poziții zic. Buuun. Acum vorbim despre sex..încep să înțeleg diferența, dinamica, partea excitantă și care aduce dorință puternică. Întâi a venit El cu ideea (bineee, ideea lui era demult în mintea lui, încercată, probată..în diverse contexte. Sunteți invidioase deja, nu-i așa!). Eu am ascultat, eram curioasă..deja eram excitată..a fost o noapte (o țin minte în mod special) în care mă gândeam la El, mai exact la pula lui și aveam orgasme mici și continuu, le simțeam intens și nu îmi venea să cred. Omul ăsta, iubi, a apăsat niște butoane ce stăteau ascunse. El nu le crede. Butoanele. Zice că nu le simte. Dar, trebuie să le simtă El sau Eu?!... în fine..probabil că amândoi.
Scuzați deraierea. Să revenim.
S-a întâmplat ușoor, natural, firesc... a intrat cu pula lui (dimensiuni absolut bune pentru mine..asta o scriu aici, să rămână scris, pentru El!) în fundul meu. A fost ușor, bine, călduț, excitant la cap ... apoi am început să simt ..mișcarea aia de du-te/vino în cealaltă parte. Oaaaauuuu, ce interesant ..îmi spunea mintea.. că mintea e cea care trebuie futută întâi la mine. Întâi mintea.. ... și abia pe urmă cobor la pizdica mea (😊). Acum pizdica observa cum pula lui este în cealaltă gaură.. și se simte bine ea acolo. Eu am început să fiu mai atentă la mișcarea lui, a pulii lui, am început să simt ce simt în curișorul meu. Simțeam o pulă caldă, jucăușă, care explora curul meu virgin. Nu a fost agresiv. ... îmi place, vine întrebarea Lui? Și în timp ce și după. Curios El, normal. A fost bine, da.. chiar mai mult de atât.. a fost ceva nou, nedureros, cu multe emoții ..cu căldura lui... cu pula lui în curul meu încins, ca să spun direct. Căldură, excitare, sex. Da.
S-a mai întâmplat o dată... numai că de data asta în curul...



    Login