Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data e mai greu
Autor : Wysle - 2017-05-30
Citita de 23348 ori - Nota 4.63 (38 voturi)
Salut.
Era o zi calduroasa de iunie.Afara ere minunat,dar din pacate scoala trebuia fregventata altfel absente.
Eram totusi atat de nerabdator sa ajung acasa si sa ma odihnesc putin,fiindca eu nu ma impac cu trezitul de dimineata.
Era pauza si colega mea de clasa Alexandra era imbracata foarte sexy.Cel mai mult imi plac fetele cu forme lucrate mai ales ca ea avea un tricou dinacela scurt de i se vedea abdomenul atat de frumos.
Ma gandisem demult sa fac cumva sau ceva si sa ma dezvirginez si eu odata.Ma gandeam sa apelez chiar la ceva prostituate sau nu stiu,fiindca imi era prea rusine sa intreb o colega sau o prietena daca ma primeste langa ea in pat.
Pana la urma m-am gandit sa imi iau inima in dinti si sa fac marele pas pe care consider ca orice barbat ar trebui sa il faca si anume "prima data".
Dupa cum stiam eu Alexandra nu avea pe nimeni asa ca nu era vorba de un refuz din cauza ca are un partener.
Dar totusi era doar o colega de clasa nicidecum nu era iubita mea sau ceva gen,cum naibii sa procedez eu ca sa imi pice in plasa.
A mai trecut o ora la scoala si eu tot la asta ma gandeam,ba chisr ma holbam incontinuu la ea si ea la mine de parca ar stii ca o admir.
Imi tot veneau ganduri de genul::ba e doar o colega sa fii nebun sa ii propui asa ceva,ba daca eram cu ea de un timp nu se mai punea problema si totusi si asa putea sa refuze.
Bai dar totusi incercarea moarte n-are si daca nu fac ce simte inima degeaba.
Cand s-au terminat orele imi venise totusi o idee aproape geniala,gandeam eu.Am plecat spre casa impreuna cu ea si alti colegi.Pe drum simteam cum inima ma opreste sa fac asta si pe de alta parte imi pulsa curaj.Ajunsi aproape de casa si ramanand doar noi ca tocmai de asta am asteptat si momentul si chiar am avut putin noroc sa raman doar eu cu ea fiindca inca doi colegi ce erau cu noi s-au oprit la un magazin,ii propun sa vina pe la mine si sa ma ajute cu chimia fiindca sunt aproape corigent si ea mai stia ce mai stia,avand media 8.
A durat ceva pana am reusit sa o conving,ea tot refuzand zicand ca ba are treaba,ba ca in alta zi sau ca imi trimite poza cu niste exercitii pe net.Eu totusi nu m-am lasat cu una cu doua si am reusit sa o conving spunandu-i ca mai bine imi explica ea ca ea e foarte buna la chimie si ca nu vreau sa raman corigent,plus ca nu vreau sa o deranjez la ea acasa si mai bine vine la mine caci maicamea mi-a propus sa te chem.
Pana la urma auzind astea a acceptat si am pornit spre casa.Ce vrajeala a mai fost si asta fiindca maicamea nici macar nu era acasa si era si logic ca nu o chemam pentru treburi intime cu parintii acasa.
Ajunsi la mine,primul luceu care m-a intrebat a fost unde imi sunt parintii ca i-am spus ca maicamea m-a pus sa o aduc.
-Paii stii,mama e plecata pana la piata si a spus ca va ajunge curand iar noi sa invatam pana atunci,iar tata este la lucru va ajunge abea diseara.
-Hmmm,bine pai hai sa ne apucam de treaba ca nu pot sta mult.
-Ok du-te in camera si pregateste manualul si caietul pana ma duc eu la toaleta.
-Bine.
Asta era momentul meu de curaj,andrenalina era mare dar trebuia sa o fac ca doar nu am adus-o pentru chimie sa fim seriosi.
Dar ceva uitasem si anume prezervativele,iar mie imi era extrem de rusine sa merg sa cumpar si nici nu prea aveam cum fiindca ea ma auzea iesind pe usa si nici sa o las singura nu puteam.Asa ca am recurs la o metoda veche si anume:"metoda evadarii"
I-am spus sa ma scuze 5 minute ca imi fac repede un dus caci am jucat fotbal in ora de sport si nu vreau sa stau transpirat langa ea.
Ea a inteles si a spus sa ma grabesc ca pana fac eu dus ea imi pregateste problemele la chimie.
Am lasat becul aprins in baie,apa sa curga iar eu i-am spus sa nu ma strige fiindca nu o voi auzii din cabina.
Repede am iesit pe usa casei,cat am putut de incet,acoperindu-ma sunetul apei curgand.
Desii erau sanse de 90% sa ma refuze eu tot am luat prezervative ca daca tot imi iese sa fim protejati.
Vin cat pot de repede acasa,intru pe usa,ma duc la baie si opresc apa,ma fac ca ma sterg cu prosopul si ma duc in camera cu prezervativele in buzunar.
Era momentul cel mai greu,dupa 10 minute de chimie,am actionat.
-Alexandra,scuze ca spun asta dar trebe sa intelegi ca orice barbat sau femeie are nevoie de asta.Corpul iti cere si tu trebuie sa ii dai.Scuza-ma ca iti propun asta si ca am folosit pretextul cu chimia ca sa te fac sa vii la mine,dar nu stiam cum altfel.Esti fosrte sexy si foarte frumoasa si meriti tot ce e mai bun mai ales de la cineva care are grija si este protejat.Iti propun macar sa incercam sa facem sex,astfel ne vom simtii bine amandoi si vom scapa de virginitatea asta.
Dupa toate astea,ma simteam extrem de panicat si nu i...



    Login