Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data cu profu de mate.
Autor : AlexaCJ2 - 2016-07-02
Citita de 25271 ori - Nota 3.00 (106 voturi)
Buna, sunt Alexa o fata timida, micuta de statura cu parul saten, sanii micuti si un fundic micut si bombat, biiine gata cu prezentarea nu vreau sa va plictisesc sa trecem la prima mea experienta in materie sexuala.
Era sfarsitul clasei a opta si in loc de banchet am ales sa mergem intr-o micuta tabara la mare, acolo era si profu de mate care avea maxim 30 de ani, era inalt, brunet si cu niste ochi caprui patrunzatori.
Intr-o seara stateam in camera de hotel cu colegele mele si jucam adevar si provocare era in jurul orei 23 la usa se aud niste batai, ma ridic merg si deschid in pragul usii profu de mate cu un zambet larg.
-Hei fetelor nu va lipseste nimic? nu vreti ceva de rontait sau de baut?
-Nu domn profesor, nu a-ti dori sa ni va alaturati?
-Ba da oricum nici eu nu pot sa dorm asa ca de ce nu?
Jocul incepuse dar acum intrebarile despre baieti si provocarile amuzante s-au schimbat intr-unele putin mai serioase pana venise randul meu si l-am provocat pe profu de mate sa-si dea tricoul jos.
-Sa-ti fie rusine vino cu mine in acest momemt sa discutam!
Am mers cu profu de mate in camera lui de hotel si aici a inceput toata aventura.
-De ce mi-ai pus aceasta provocare? intreaba el uimit.
-Voiam sa va vad patratelele. zic eu chicotind, in acel moment profu de mate isi scoate tricoul iar eu raman muta de uimire si nu imi puteam dezlipi privirea de la abdomenul lui perfect si in timpul in care visam cu ochii deschisi m-am trezit cu o mana pe picior si cu profu care-mi soptea numele.
-Alexa! Alexa, ce-ai patit esti visatoare ca si-n clasa. spunea el amuzat.
-Profu mi-am imaginat acest moment de mult timp si si in clasa nu pot fi atenta din cauza prezentei dumneavoastra.
-Ti-ai imaginat ce?
-Pai, pai stiti...
-Asta? si in acel moment profu ma saruta tandru si infocat pe buze, ma simteam ca in al noualea cer, simteam cum sfarcurile mi se intaresc si bikinii mei devin din ce in ce mai uzi, dupa vreo 5 minute de sarut intens profu imi spune.
-Alexa tu mai esti virgina?
-Da profu am asteptat persoana potrivita.
-Poti sa-mi spui Raul ca nu mai suntem la scoala dar totusi cred ca eu sunt acea persoana?
-Nu cred, sunt sigura. iar in acel moment l-am apucat de pula semierecta care dintr-o data s-a intarit cred ca la maxim, in acel moment profu mi-a ridicat tricoul pe sub care nu purtam sutien deoarece era seara si oricum nu prea suport sutienele si a inceput sa isi plimbe limba peste sfarcurile mele acest fapt m-a excitat la maximum si i-am spus ca vreau sa-i fac o surpriza si ca merg pana la toaleta.
Iesind din toaleta doar cu un prosop pe mine si cu o fata excitata m-am apropiat de profu si am lasat prosopul sa cada usor in jos.
-Alexa te vreau acum! mi-a spus cu o voce excitata si m-a luat si m-a trantit pe pat dandu-si jos bermudele de baie si incepand sa-mi sarute si sa-mi linga pasarica, am ajuns destul de repede la orgasm si m-am scapat in g...



    Login