Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data Cand am inselat!
Autor : Ovisinguru - 2022-03-09
Citita de 8796 ori - Nota 2.75 (36 voturi)
Buna ! Ma numesc Ovy si Imi place sa citesc trairile celor care scriu sau fanteziile lor! Si am zis sa scriu si eu…sa vad daca va place si restul!
Aveam 23 de ani si am cunoscut-o pe Roxana , o fata dintr-o localitate apropiata mie ! Eu eram ospatar ,Iar ea facea promotie la cafea! Am tot incercat sa vorbesc cu ea, ea Nu ma prea baga in seama! Pana la urma am reusit sa iesim la o cafea ,Dar mi-a zis ca are iubit de 7 ani si ca Nu cauta nimic cu mine si iesim in calitate de amici! Am zi ca e ok,si eu am iubita , o cheama Isabela si sunt deacord cu Ce zice ea!
Roxana era( si acum este)o femei simpatica , sanii mari si corp subtire! Nu prea inalta, parul scurt, pana la gat, ochii caprui si un fund foarte frumos!
Eu sunt un tip simplu, inalt, timid, Dar care ii place putina aventura ! Nu stiu cum si de ce ,Dar am ajuns sa-mi placa de ea si ea de mine(Cred ca amandoi ne puteau simti in largul nostru Cand eram impreuna) Roxana era o fire mai vulcanica care te certa fara sa-i fie mila de tine! Eu un tip mai calm si bland! Deci , da Nu stiu cum Dar ne placea impreuna!
Dupa o luna in care ne tot vedeam pe ascuns, in care ne trimite am mesaje si vb mult la telefon, am decis sa facem si dragoste!
Totul s-a intamplat intr-o zi de vara! Eu eram acasa si vorbeam cu ea prin sms! Ne cam excitam Cand ne scriam cate ceva! Si ea a zis ca e goala si ma asteapta la ea acasa!
Am urcat in masina si am plecat spre ea!
Ceasul era 12:00 ziua , cald afara! Drumul pana la ea destul de scurt! Am batut la usa, mi-a deschis!! Era intr-un capot alb, dezbracata total ! Deja era in erectie( si acum ca ma gandesc este in erectie)! Am intrat , am inceput sa ne sarutam si mangaia
Am mers in bucatarie, Unde am pus-o pe masa , i-am dat capotul jos, ea tricoul meu! Ma mangaia pe corp cu unghiile ei lungi! Eu ma jucam cu sanii ei! Ii sarutam, muscam si suge am sfarcurile ei mari si intarite! Am intins-o pe masa si o sarutam pe gat, cu limba printre sanii si sugeam de sfarcuri , usor pe abdomenul ei perfect, ma jucam cu buricul ei! Am ridicat-o si am sarutat-o cu pasiune!
-Ah, Ovy! Am crezut ca vrei sa ma lingi in pizda!
-Normal ca vreau! Tu vrei?
-Imi poti face Ce vrei tu! Azi sunt...



    Login