Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima Data
Autor : Mihay112 - 2018-02-11
Citita de 15498 ori - Nota 6.52 (31 voturi)
Ai mei nu erau acasă,și fratele meu era la muncă stăteam pe telefon și m-am gandit să o chem pe prietena mea, Andra, la mine .Ea mai venise la mine doar de de două ori ,pentru că erau destul de rare zilele când eram singur acasă, și eram împreună cu Andra doar de o lună.
Dățile trecute când venise la mine tot ce făcusem era să ne uităm la un film ,să stăm pe telefon ,sau altele,dar nu ceva sexual.
Andra nu era de la mine din oraș ,ci stătea la ,cam 15km,cu drumul până aici era obișnuită pentru că era la același liceu cu mine.
A ajuns în oraș ,am condus-o până la mine acasă,vrănd doar sa petrecem timp împreună (evident că de cănd o plac m-am gandit și la "alte lucruri" doar ca eu chiar o iubesc,nu ma gandeam doar la asta ,pun mare preț pe relație în sine) .
Ajunși acasă ,ne punem în pat alegem un film,îl urmărim, filmul fusese interesant ,dar conținea și referințe sexuale .Vorbind despre el ,Andra adusese vorba despre acele referințe,fapt ce mi-a provocat o erecție,nu era foarte comod ,dar nici incomod.
Chiar și dupa câteva minute ,încă aveam erecție ,ajunsesem să vorbim despre altele ,și ea a observat,îmi cer scuze ,explicându-i ce m-a excitat ,ea îmi spune că nu e nimic ,și chiar nu nimic,noi doi eram destul de familiari unul cu altul ,nu mă simțeam rușinat .
Stăteam pe telefon ,amândoi ,și brusc mă întrebă dacă sunt virgin ,i-am raspuns că da . O întreb ce a făcut-o să mă întrebe asta ,și îmi spune ,destul de greu ,dacă m-am gândit la ea și în alt fel ,eu i-am spus că da ,dar nu am vrut să-i propun ceva,pentru că mă interesează relația,și nu eram sigur de răspunsul ei.
Andra îmi spune că s-a gândit la asta ,si că ar vrea și ea ,cu condiția să nu fiu prea dur ,pentru că e și ea virgină ,și să ne protejăm(în general amândoi aveam o igienă foarte bună )
Fratele meu e mai mare cu 8 ani ,și știam ca are prezervative în cameră, merg la el în cameră și printre haine găsesc 4 prezervative ,iau unul și mă duc în cameră .
Chiar dacă eram virgin ,știam cu se folosește,și amândoi aveam o educație sexuală ,dată de la părinții noștri.
M-am pus în pat ,am început să ne sărutăm ,și în același timp mă dezbrăcam pănă la boxeri,si în cazul ei până la la chiloți și bustieră. Andra avea un corp superb,ea este destul de dotată,nici grasă nici slabă,șatenă,ochi albaștri,și niște picioare foarte delicate.
Amândoi eram destul de bronzați ,căci era vară ,o mai vazusem așa,lucru ce era reciproc ,aveam încredere unul în altul.
Ajungem la momentul in care îi dau sutienul jos (totul se întămpla lasciv,și tandru ,amăndoi eram destul de excitați) ,și rămân uimit ,era și mai frumoasă.
Continuam să ne sărutăm ,era peste mine ,îmi simțea destul de bine erecția ,în timpul ăsta ne zâmbeam ,lucru care mă excita și mai tare.
O întreb dacă e pregătită ,îmi răspunde că da,și îi dau chiloții jos ,momentul era atât de excitant ,încât simțeam că totul se întâmplă in slow motion .
Îmi dau boxerii jos,îmi pun prezervativul,și o întreb din nou:
--Gata ?
Îmi răspunde da ,se vedea ca e sigură pe sine ,încet o penetrez ,ea a scos un scâncit ,dar după gemea atât de strident,încât aproape,îmi dădeam drumul.
O întreb cum a fost ,ea mirată, îmi spune ca nu a fost nici o durere,și că acel sc...



    Login