Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPrima data - la 20 de ani
Autor : jeniokk - 2011-06-02
Citita de 8045 ori - Nota 8.00 (14 voturi)
Salutare!!!

As vrea sa va povestesc despre primul meu sex, cind am fost dezvirginat la 20 de ani. Probabil ca va intrebati de ce asa tarziu...Nu pentru ca aspectul meu fizic e rau, dar probabil ca am fost mereu fudul si ma rusinam sa ma apropii de fete, si mai ales sa fac primul pas intr-o relatie. Pina atunci, toate relatiile mele se terminau cu una si aceeasi - citeva intilniri, si atit. Greseala mea pina atunci e ca mereu asteptam fata sa faca primul pas...fiindca aveam o temere ca ma va indeparta...

In fine... sa vorbesc la tema...
S-a intimplat asta vara trecuta, pe cind eram in Florida, SUA, cu programul Work and Travel. Acolo mi-am facut cunostinta cu o rusoaica de 22 de ani, pe nume Oxana. Aspectul ei fizic era deosebit: 180 cm inaltime, sani enormi de marimea 5, picioare lungi si slabute.
Am facut cunostinta cu ea pentru ca lucram impreuna in acelasi restaurant. Mereu imi dadea un zambet de "vino-n coace"... si clar ca nu puteam sa nu ma las provocat )))
Chiar in acea seara, dupa o zi grea de lucru, am facut o plimbare in doi pe plaja Golfului Mexic. Avea un decolteu foarte provocator si recunosc, ca privirea mea, vrand-nevrand, se indrepta spre sanii ei, care practic ieseau din sutien, de mari ce erau.

Nu neg ca ea era in fantezia tuturor barbatilor, dar probabil am avut succes sa o cuceresc fiindca cunosc la perfectie limba rusa, ceea ce-mi dadea un avantaj considerabil fata de "concurentii" mei.

Citeodata “ma prindea” cu privirea indreptata spre decolteu. Dar asta nu ma rusina deloc, chiar mai mult – ma excita. Dupa faptul cum ma privea, cum zimbea si cum se purta – se putea de observat ca ea era destul de experimentata in relatii… Cu toate ca nu e c**va, dar in viata ei a avut multi parteneri… si a vazut multe scule… E si normal, avind asa un corp.
Dar, pe cit era de frumoasa, pe atit de “prostuta”… Eu, care eram “verde” in relatii si aveam “zero” experienta sexuala, am putut cu usurinta sa o domin…

Tot in acea seara am invitat-o la mine in camera “la ceai”. Nu ma tin minte cite ceste cu ceai am baut, dar mereu aveam gindul “cum sa incep?”. Stateam asezati la mine pe pat. Ea, fiind tare vorbareata, imi povestea despre “nustiu ce”…de fapt, nici nu o ascultam, dar ma gindeam ca “daca nu fac eu primul pas, o sa pierd si aceasta ocazie”. Mi-am luat inima-n dinti si am sarutat-o (apropo, nu va mirati, dar era si primul meu sarut). Ea, se vede, ca se astepta la acest gest si mi-a „raspuns pozitiv“. I-am sarutat buzele ei dulci, apoi treptat ne-am inclestat si limbile, ceea ce m-a excitat si mai tare. Nu am ezitat in timpul sarutului sa pun mana pe sanii ei. Erau intr-atat de mari, incit nici nu-mi incapeau in palmea mea…putin moi si excitati, intrucit simteam prin sutien sfarcurile ei intarite. La un moment dat ma indeparteaza si-mi spune „Da’ eu am prieten in Moscova si… nu pot“…raspunsul ei nu s-a lasat multasteptat, si i-am mintit, spunindu-i: „si eu am prietena in Iasi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne lipsim de placere“.

Din acel moment ea nu se mai impotrivea, pentru ca „ma vroia“ fix asa cum eu „o vroiam“ pe dinsa. Am culcat-o pe pat si am inceput sa o dezbrac de tricou, dupa care a urmat si sutienul. Vedeam in fata mea sanii ei goi, rotunzi si dulci, incit nu m-am abtinut si m-am napustit ca un salbatic asupra sfarcurilor, sugandu-le si lingandu-le, facand-o sa geama…pe cind mana mea dreapta o mangaia intre piciorusele ei lungi si slabute. Apoi mi-am bagat mana in chilotei si am simtit cat e de umeda pasarica ei. Ii mingaiam cu atentie clitorsul, lingandu-i flamind sanii.

Dupa un timp oarecare, mi-a facut semn ca e timpul sa o penetrez. Fiindca eram inca virgin, mi-am imbracat cu mari emotii si neputinta prezervativul. De emotiile si “stresul” pe care le aveam la acel moment, am si “pierdut” o parte din excitatie. Cand a venit momentul sa i-o bag in pasarica, m-am dat de gol: nu-i gaseam vaginul. Ea se uita-se la mine cu nedumerire si ma intreaba: “Ce s-a intimplat?”. La aceasta intrebare nu am putut s-o mint, si am recunoscut adevarul: “Oxana, sunt virgin…”. Ea era intr-un SOC total. Nu-i venea inca mult timp a crede ca la acea varsta, si cu acel caracter pe care il am, pot fi virgin.

Totusi, m-a ajutat sa intru in ea si am inceput “dezvirginarea” mea propriu-zisa. Am avut niste sentimente foarte ciudate la acel moment. Nu pot spune ca erau placute, fiindca ma copleseau sentimente de rusine si retraiam din cauza acestui fapt. Nustiu ce fata aveam eu atunci, dar precis ca eram rosu ca un rac.

Anume aceste sentimente erau pricina ca am pierdut excitarea si, chiar daca ma uitam la corpul ei simpatic, toate straduintele mele de a ne aduce pe ambii la orgasm – s-au soldat cu zero.
La acel moment deja eu eram in soc. Nu-mi venea a crede ca eu, care ma excit cu usurinta si rapiditate de la orice „fleac”, nu am putut sa satisfac o fata atat de sexy...

Dar mi-a placut ca era toleranta... Dupa ce m-am culcat „doborat”...



    Login